Nanna ja Heeperi opettelevat.

Nanna oli tullut murrosikään. Seksiasiat olivat ruvenneet kiinnostamaan uudella tavalla, mutta tietoa olikin yllättävän vaikea saada. Selitti asiansa luokan kaikkein fiksuimmalle pojalle, Heeperille.

Oikeastaan Heeperi oli Juuso. Juuson kotona oli ollut 1800-luvulla ilmestynyt kreikan sanakirja, josta fossiilit olivat kekanneet nimen. Sen oli nimittäin toimittanut Juuso Hedberg. Snadi-Juuso oli sitten kertonut tämän tarinan koulussa, ja luokkakaverit olivat ruvenneet kutsumaan Juusoa Heeperiksi.

Nanna Heeperille: "Se on ny sillei, et mä oon koettanu saaha selväks semmosii asioi, mitä seksikirjoissa ei oikein kunnolla selosteta,
mut ne tytöt on vähä kummallisii. Ihan kun jostain asioista ei vois puhuu ihan selvästi. Ja sit nei puhu ollenkaan, tai ne vaan vihjailee."

- "Ja niistähän ei ota selvää ees nainen Texasista. Ite asiassa mulle on tullu epäilys, et nei itekään tiiä, mut on tietävinään. Voitas mennä tuonne vessaan samaan kopperoon, nii mä näytän sulle vittuu, ja kysyn sun arvioo."

Ovi lukkoon ja sitten Nanna avasi sormillaan vitun ihan auki, ja näytti immenkalvoa: "Sitähän sanotaan jostain syystä kalvoksi, mut reikähän siinä on, niiku näkyy. Mä oon nuorempana jostain lukenu, et se repee ensmäses bylsimises."

- "Mut se saattaa olla hankalakin, eikä repeekään, joten bylsiminen ei onnistu. Tai se tekee nii kipeetä, et se kamaloittaa. Sit mä luin myöhemmin, et sitä voin väljentää ens dildolla ja sit pullolla, niet kyrpä mahtuu sisään. Onnistuuks se väljennys? Muutes se tuntuu kaiken paremmalta.

- "Paa sormi sinne sisään. Se aineski mahtuu. Mut sit mää luulen, et sun kyrpä ei mahu. Please, kokeile sitäki."

Heeperi työnsi sormensa Nannan vittuun. Ihan helposti meni sisään ja pohjaan asti. Sitten otti paljaaksi kivikovan kyrpänsa, ja ihan oikein, se ei mahtunut.

Nanna: "Eikä sitä voi väkisikään työntää. Jo nyt, ku yritettiin, niin se teki liian kipeetä."

Heeperi: "Kyl mää oon sitä mielee, et kyl ensteks kantsii kokeilla sitä väljentämistä. Mun sisko kans pelkäs kipuu ja repeemistä, mut sit kun mä autoin sitä dildolla ja pullolla, se väljenty ihan riittävästi, et mun kyrpä meni sille sisälle ihan keveesti. Tuntu jo heti kivalta, eikä tarvinnu pelätä."

Nanna: "No toi on kerrakin selkeetä asiaa. Sä saat auttaa muakin hieromasauvalla ja pullolla. Mä 'pakotan' sut jo heti koulun jälkeen meille, niin aletaan venyttäminen."

- "Nyt mää kuiteski kiihotuin vittuu näyttäessä nii kovasti, et sun kyl tarvii sormettaa mua. Ja sit mää runkkaan sun kyrvän rennoks. Sekin näköjään tarvii laukeemista."

Juttu, joka oli alkanut selkeänä puheena, muuttuikin hellyydeksi, kun Nanna ja Heeperi hyväilivät toistensa sukupuolielimiä. Molemmat olivat aivan ihanoituneita ja sitten laukesivat.

Nanna: "Se kyl tuntu paljon paremmalta, kun oli kuvitellukaan. Sä oot kyl ihana poika, oikeen ihana."

Heeperi: "Ja kaikki kävi niin nopeesti, et multa meinas jäädä sanomatta, et sää oot muuteski koko luokan nätimpi ja viksumpi sisko, mut sun vittu on viel jotakin sanoinkuvaamatonta. Niin nätti, et ihan häikäsee. Ja lisäks mä kyl tykkään susta."

Nanna: "Ja sit koulun jälkeen meille, ennen kun fossiilit tulee. 🌹👀

32

4381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nanna ja Heeperi opettelevat. 2

      Nanna ja Heeperi vallan riensivät nannoille, käsi kädessä ja herttaisesti. Ei ollut kuitenkaan niin kiire, etteivät olisi kerenneet vähän ihanehtimaankin matkalla. Suukottelivat toisiaan, kuin olisivat jo pitkään seurustelleet.

      Nannoilla molemmat kävivät suihkussa. Dildo jo odotteli käyttöä. Nanna asettui selälleen ja tyyny pepun alle. Heeperi sanoi, että "vaikka tultiinkin immenkalvoa venyttämään, niin vittu on niin suloinen ja ihana, että kaiken ensimmäiseksi tekee mieli suudella sitä. Muuten ei käynnisty, kun ajattelee vaan sitä."

      Nanna tajusi heti, että Heeperi oli oikeasti nättiytynyt hänestä. Kyllä se tuntuu hyvältä, kun pojat ihailevat. On kuin olisi pumpulissa.

      Nanna punastellen kehusta: "Totta kai, saat suudella sitä niin paljon, kun haluut. Mä oon kyl otettu."

      Heeperi suuteli antaumuksella Nannan vittua, mutta siitä oli sitten seurauksena, että Nanna ihanoitui niin, ettei voinut ajatellakaan immiksen venyttämistä.

      Nanna: "Kyl tarvii ens laueta. Mul on vittu ku viulun kieli ja valuu kiihköglöttyyki. Ja kyl näkyy sun kyrpäki olevan ihan kovana. Tehään taas sillei, et mää ensteks laukeen sun herttailussa, ja sit mää runkkaan sun kyrvän niin sulosesti, ku vaan osaan.

      Oli muuten iiiihanaa. Vallan pökerryttävää.

      Nanna avasi vittunsa niin, että immis tuli näkyviin. Heeperi työnsi dildon reikään ja sano: "Mää ny työnnän koko ajan voimakkaammin, mut sano sitten, mis vaihees tulee jo kipeetä. Pidetään sit sauvaa siinä jonniin aikaa."

      - "Sä voit aatella vaik avomaakurkun viljelystä tai enlannin vahvoi verbei. Mää taas kattelen sun kaunista vittuu mimmut puolen tuuman tapilla ja nautin siitä. Se on niin söpö."

      Nanna taas punasteli ihailusta: "Sä oot niin kohtelias. Mut kyl mää tiesinki, et sä oot oikee kenslemanni. Emmää muutes ois tullukaan sulle alunperin jutteleen.

      Heperi: "Tällei sit tehään muutamii päivii, niin eiköhän se aukee. Ainakaan siskolla ei menny ku viikko, ja sama oli myös äiskän kummitytöllä. Sit mä oonkin saanu laueta kortsun kanssa niitten vittuun, mut tietysti useemmin siskon, kumme asutaan niiku samassa."

      - "Sen kummitytön kans me tavataan vaan enintään kerran viikossa, ku me ens äiskän kans saunotaan ja sit mää makkaris sivuun sen kanssa. Äiskä on sanonu, et ilman muuta me saadaan herttailla sekä siskon et kummiksen kaa, mut aina on oltava kortonki. Jos ei oo, nii sit hyväillään elimii. Se kummityttöki on herttanen, mut sää oot kyl kaiken herttasempi. Jos sua kamaloittaa, niin voin mää sit bylsii vaan sun kanssa, kuha immis rentoutuu."

      Nanna: "Ei tieteskään tartte lopettaa ponnahtamista muitten tyttöjen kaa, mut mää oon kyl imarreltu, et mää oon niiku ensimmäinen. Määki bylsin sit mun poikiksen kanssa, kummä sellasen löydän, mut ihan varma on, et emmä sua koskaan jätä, vaik jouduttais eri suuntiinki."

      - "Mullon kyl sellane tunto, et meistä tulee pysyvä pari, mut sitten kumpikin voi myös harrastaa siviksii, tarkottaa sivusuhteita. Toisen kans se ku tuntuu jotenkin ihanan irstaalta ja syntiseltä. No, täähän on vaan sillei niiku arveluu, sillä ei mun vittuu oo koskenu viel kukaan muu kun sää."

      Oli vielä aikaa, joten päivä päätettiin ihanaan pettingiin. Kummankin kädet ja suu hyväilivät toistensa elimiä. Oli melkein yhtä täydellistä kuin yhdynnässä. - Heeperi: "Mää tuun sit huomenna teijän kautta, niin mennään yhdessä kouluun. Saavat huomata, et meist on tullu pari, jos eivät jo eilen huomannu." 🌹👀

    • Nanna ja Heeperi opettelevat. 3

      Äiti-Nanna oli, kuten naiset yleensäkin, fiksu ja nykyaikaisen sisko. Nannakin oli syntynyt, ettei miehestä ollut juuri tietoa, mutta ei äiti-Nanna pitänyt sitä kelvollisena syynä olla nauttimatta. Oli vain ollut lyhykäinen miellyttävä romanssi varatun miehen kanssa.

      Sinä aikana äiti-Nanna oli tietysti käsittänyt, ettei miehestä kannata ruveta kilpailemaan. kun mies kuitenkin todennäköisemmin palaa kotiin, mutta se ei estänyt lopettamaan pillereitten lounastamista. Ja kuten lopputuloksesta saattoi päätellä, Nanna oli kyllä perinyt laatugeenit alfaisältään ja superfiksulta äidiltään.

      Kun isä oli kuitenkin joutunut koti-ikävään ja häipynyt, ei äiti-Nanna pitänyt tarpeellisena edes kertoa isä-Nannalle mitään, eikä Nannakaan tuntenut tarvetta kysellä isän perään. Totesi vai, että sitä se ihmisluonnon taipumus moniavioisuuteen tuottaa. Biologinen juttuhan se on.

      Äiti-Nanna oli niin hyväpalkkainen, ettei tullut halua pyytää elatusrahoja.

      Oli niin fiksu, että oli jo vuosia aikaisemmin sanonut, ettei hän voi ollenkaan ymmärtää, millä perusteella jotkut vakiintumattomat turvenuijat haluavat kieltää nuorilta oikeuden bylsimiseen, jota taas pidetään aikuisille ihan sopivana ja välttämättömänä.

      Äiti-Nanna: "Ainaski meillä voit herttailla kaikilla tavoilla, jos tuot meille joskus poikiksen. Ja sit se voi tulla meillä saunaankin. Ja jos sillä sattuis ottaan eteen, niin totta kai mä bonjaan sen johtuvan siitä, et se pitää sua viehättävänä. Niet mä pysyn ihan rentona."

      Oikeesti Nannalla oli tavallaan iskäkin, mutta se oli eri mies, ku se todellinen. Kirjaan ei ollu merkitty kumpaakaan.

      Kun äiti-Nanna tuli töistä, niin Nanna heti kertoi, et oli ystävystyny Heeperin kanssa:
      "Se on mun luokkakaverikin. Ollaan jo yhessä herttailtu, mut ei varsinaisesti oo vielä sivuttu, ku mun immenkalvo on ahas, mut mollaan Heeperin kanssa jo venytelty sitä, ja se kerto, et sen kyrpä jo viikon päästä mahtu sen siskon ja äiti-Heeperin
      kummitytön vittuun."

      - "Mää luulen, et mullon ehken jo viikon päästä lisää kerrottavaa. Voitashan me muutes bylsii jo nytkin, mut ei tarvii si kärsii kipuu."

      Kun 'isä- Nanna' saapui vähän myöhemmin, kertoi saman litanian. - Isä-Nanna: "Nythän meijän perhekin lisääntyy yhdellä miehellä, ei kun mukaan saunaankin. Sit ku sivuaminen tulee ajankohtaseks, voitte köyrii kahestaan tai missä vaan, niin kun mekin äiskän kans on tehty, etkä sä oo siitä kamaloitunu."

      Ninna: "Mää huomenna houkuttelen sen saunaankin ja samalla yövierailulle, niet mennään sit yhessä kouluun ylihuomenna. Ne on luvannu sen verran lämmintä, et mä voin sit koulus olla ilman pöksyiki. Täst tulee kivaa." 🌹👀

      • Tuli painovirhe. Oli tossa nimi väärin, vaikka piti olla Nanna. Sulimmasti anteeksi. 🌹👀


    • Nanna ja Heeperi opettelevat. 4

      Sisko-Heeperi: "Mulle on ollu kauheen mieluista, kun sää oot herttaillu mun kanssa ja antanu mulle kyrpääkin. Ja mä oon voinu antaa sulle vittuu. Tytöillä on VALTTÄMÄTÖN tarve antaa vittuu. En ois varmaan niin hyvin jaksanu, jos en ois saanu sun kans ihanehtii."

      - "Sää kyl tiijät, miten ihanalta se tuntuu, kun kyrpä painuu toisen vittuun. Mut tietysti se tuntuu yhtä ihanalta tytöstäkin. Ja mollaan saatu tuntee sitä molemmat siskokset. Ei voi kuvitellakaan, et pelkästään sormettamalla ois saavuttanu samaa kuin herttailemalla ja bylsimällä, vaan et sinäkään runkkaamalla."

      - "Ja tietysti se on ollu äiskän kummikselle yhtä ihanaa ku mulle. Vaik se on saanu harvemmin kyrpää ku mä, soon ollu sille niin ihanaa, et se kerto melkisten sulaneensa onnesta, kun sää oot työntäny sen vittuun ja muutennii hypelöiny sitä ja sen sukupuolielimii."

      - "Ja aivan sulosta on ollu, mitä mollaan nimitetty HAAVEILUTTAMISEKS. Siinä RAKKAUS ja HALU ANTAA hipoo jo täydellisyyttä. Kun sä oot helliny ja kyrpiny meitä, oomme saaneet täysin VAPAASTI haaveilla ihan kestä tahansa jätkästä, jonka kanssa mollaan kuviteltu ihanii."

      - "Kun sää oot työntäny kyrpää meijan jomman kumman sisään, sää oot ottanu osaa juttuun, ku esmerkiks joku meijän luokan kiva poika ja kuka tahansa muu, työntää kyrvän sisään. Ja toisin päin. Me ollaan annettu sulle ihanoitusta sillei, et esimerkiks kummis on hyväilly sun kiveksii ja mää runkannu sun kyrpää, ja sit sää oot haaveillu, miten sää herttailet jonkun MUUN tytön kanssa."

      - "Mää oon jutellu myös sen äiskän kummiksen kaa, ja se on kyl sanononu, et nää on huippuihanii asioi. Ja molemmin puolin, kun saa tuntea toisen hyväilyn sukupuolielimissään ja haaveilla samalla MUUSTA partnerista, tai vaikka koko ajan eri partnereista, se on aivan kirvelevän ihanaa."

      Heeperi: "Mää en ikuna unoha, miten ihanaa on, sisko, ollu kun sää oot hiljalleen runkannu mun kyrpää ja mä oon haaveillu TOISISTA tytöistä. Soon maailman ihanempi yhdistelmä, sisko jota RAKASTAA ja TOISET TYTÖT. Emmä osaa selittää, miks, mutta haaveilu toisista on kyl ihanuuden huippuu. Ja todellisen VAPAUDEN. Se tuntuu sisuksissa asti."

      Sisko-Heeperi: "Kun sää oot ny löytäny tyttiksen, nii sekä kummis että mää sanotaan sulle sydämelliset onnittelut. Mut ethän sä jätä meitä koskaan. Aina joskus ja vaikka harvemmin, nii ihanehditaan sit ikusesti. Sen voi kiteyttää tällei, et mä TARVIIN sun kyrpää, mut siihen littyy paljon muutaki, ihan kaikki."

      Heeperi: "Eikä Nannakaan haluu, et mää jättäsin teijät. Vaik me onkin tultu pariks Nannan kaa, mää aina herttailen, haaveilen ja sivuun teijän kanssa, vaik sit vaan kerran vuodessa. Mää nimittäin rakastan teit molempii, vaik Nanna onkin niiku ykkönen." 🌹👀

    • Nanna ja Heeperi opettelevat. 5

      Oli perjantaisauna heepereillä, mut nyt tuli äiskän, iskän, kummitytön, sisko-Heeperin ja Heeperin lisäksi myös Nanna.

      Isä-Heeperi ja äiti-Heeperi, tervehtivät Nannaa kuin omaa tytärtään. Nannalla synkkasi heti hyvin sisko-Heeperin ja kummiksen kanssa. Kertoivat Nannalle, et ovat kyllä saunassa avanneet vittua ja herttaileet emätintä lumpsuttamalla, mutta vasta saunan jälkeen ovat ponnahtaneet Heeperin kanssa.

      - "Meillon ihan rentoo seksiasioissa ja alastomuudessa, mut mollaan kuultu, et niin on teilkin, joten soon ihan tuttuu. Ponnahtaakin voi ihan missä vaan, mut nii on kai teilki. Me arvellaan, et sullon ollu sulosta Heeperin kans jo nyt hyväilemäl, mut ei varmaan mee enää monta päivää, kun sun immis on niin venyny, et Heeperin kyrpä menee sunkin vittuun. Mut me kyllä mielellään hyväillään Heeperin kyrpää ja kiveksii ku se herttailee sun vitun niiku kanssa.

      Nanna: "Just sillei, mulle on kaiken tärkeempää, et Heeperi saa hyvää oloo. Mut mää kyl jo saunas näytän sille aukastuu vittuu ja sulosoitan sitä liikuttelemalla emättimen suuta."

      Heeperi; "Varautukaa kaikki tytöt siihen, et vaik saunotaan ihan tavallisesti, nii juhlan kunniaksi sheivaan kaikkien tyttöjen vitun posliiniksi. Vaik teil ei kellään oo vielä ku untuvakarvotusta, nii nyt on poikkeustilanne, ja teijän vitun tulee olla kaikessa kauneudessaan kaiken keskipisteenä."

      Isä-Heeperi: "Ja nyt saunaan. Kannattaa riisua täällä. Siellä ei oo erillistä pukuhuonetta, eikä suihkuhuoneessa oikein voi vaatteilehtia".

      Ei kellään kolmesta tytöstä ollut mitään syytä ujostella. Kaikki ovat niin kauniita, että ovat kauneimmillaan ilman vaatteita.

      Alkulöylyjen jälkeen Heeperi sheivasi kaikki tytöt. Isä-Heeperi: "Häikäisevän kauniita olivat tytöt ennestään, mutta vieläkin ovat kauniimpia. - Äiti-Heeperi: "Ihan nuoruus palaa mieleen. Jospa annetaan iskän sheivata minut."

      Iskä sheivasi ja nuoret ihastelivät: "Nätti, upee, kerrassaan kaunis." - Äiti-Heeperi punastui sievästi: "Voi, miten kohteliaita olette."

      Kaikki tytöt kipusivat ylälauteille ja näyttivät nättiä vittua ja suloista emätintä. Vähän niin kuin peesasivat Nannaa, mutta olisi Nanna kuitenkin näyttänyt. Heeperin kyrpä nousi pystyyn. Ei ollut kuitenkaan uutta fossiileille, olihan se jo noussut usein sisko-Heeperin ja kummitytön kanssa saunoessa. Iskä lausui: "Vain äiskällä on koko maailman siskoista yhtä kaunis kuin näillä tytöillä.

      Saunan jälkeen Nanna asettui selälleen tyyny pepun alla. Heeperi ryhtyi nuolemaan Nannan ihania sukupuolielimiä ja pepunreikää. Sisko-Heeperi ja kummis hyväilivät suloisesti hänen kyrpäänsä ja kiveksiään. Tytöt pitivät huolen, että Heeperi kiihottui samaa tahtia kuin Nanna.

      Kun Nanna sai kiihkeän orkun sukuelimien nuolemisesta, tytöt suuntasivat Heeperin kyrvän kuin paloruiskun Nannan kasvoille ja koko vartalolle. Heeperi hyväili molemmille muille tytöille ihanaakin ihanamman orkun. 🌹👀

      • Taustoja

        En tiedä onko Nanna-nimellä mitään tekemistä lastenhoitajaa tarkoittavan sanan kanssa. Ensimmäisen kerran törmäsin sanaan 60-luvun alussa venäjän tunnilla, няня, 'njanja'. Myöhemmin oppimani englannin sana nanny näyttää sukulaiselta.

        Luin myös Arvid Järnefeltin muistelmista, että äidin kotona Pietarissa oli ollut няня. Jotenkin tuntuisi, että nimikin saattaisi olla sanan sukua. En löytänyt tästä Wikin artikkelia. Joka tapauksessa Nanna on kaunis ja herttainen nimi. 🌹👀


      • kynä..mi kirjoitti:

        Taustoja

        En tiedä onko Nanna-nimellä mitään tekemistä lastenhoitajaa tarkoittavan sanan kanssa. Ensimmäisen kerran törmäsin sanaan 60-luvun alussa venäjän tunnilla, няня, 'njanja'. Myöhemmin oppimani englannin sana nanny näyttää sukulaiselta.

        Luin myös Arvid Järnefeltin muistelmista, että äidin kotona Pietarissa oli ollut няня. Jotenkin tuntuisi, että nimikin saattaisi olla sanan sukua. En löytänyt tästä Wikin artikkelia. Joka tapauksessa Nanna on kaunis ja herttainen nimi. 🌹👀

        Vaan löysinpä sittenkin jotakin.

        "Nanna (nimi) – Wikipedia
        https://fi.wikipedia.org › wiki › Nanna_(nimi)
        Nanna on naisen etunimi. Nimen on selitetty johtuvan muinais­skandinaavisesta rohkeaa tarkoittavasta sanasta. Muinaisilla germaaneilla Nanna oli myös puhtauden ja kasvilli­suuden jumalatar, Balderin puoliso. Toisaalta Nanna saattaa olla myös muunnos nimestä Anna. Varsinkin ... "

        Kaikkein suloisin on tietysti oma vaimoni, mutta minulla on taipumus rakastua myös itse tekemiini hahmoihin. Nanna on aivan ihana, naisen arkkityyppi. 🌹👀


    • Anonyymi

      Tääl­­­tä löydä­­­t nopeasti suku­­­pu­­olt­­­a, suh­­­teita, tre­ff­­it 👉 http://4126555.com/H/cL7L 👈

    • Nanna ja Heeperi opettelevat. 6

      Heeperi ei millään muotoa kiirehtinyt Nannaa, mutta vähintään kerran joka päivä kokeili, joko kyrpä mahtuu immenkalvon läpi, ettei Nannan tarvitse tuntea kipua.

      Kummis jäi vielä yöksi heepereille perjantaisaunan jälkeen. Sisko-Heeperihän asui siellä muutenkin. Heeperi nussi molempia tyttöjä niin ihanasti, että olivat vallan lääpällään, ja hyväili Nannan vittua orkkuun asti. Sitten sisko ja kummi kävivät omiin juttuihinsa.

      Heeperi keskittyi kokonnaan Nannaan. Ihanehdittiin, suloisehdittiin, siliteltiin ja hypelöitiin, suukoteltiin joka kohdasta ja hyväiltiin massua ja sukupuolielimiä pitkään. Nanna piti erityisesti, kun Heeperi kieletti peräaukkoa. Se tuntui sekä suunnattoman irstaalta, pyörryttävän ihanalta että aivan siveettömän törkeältä. Aina kun Heeperi yritti vaihtaa laatua, Nanna sanoi, että uudestaan.

      Taas kokeiltiin, jos mikäli kyrpä jo mahtuisi Nannan vittuun, vaikkei sitä vielä odotettukaan. Mutta kuinka ollakaan, kyrpä pujahti sisään aivan ilman kipua. Mutta ei todellakaan ilman tuntemusta. Kiljahtivat riemusta, ja jäivät tunnustelemaan, miltä kyrpä tuntui Nannan emättimessä. Oli, kuin olisi sulettu yhteen. Minätietoisuus katosi.

      Rakkaus virtasi niin orgasmin läpi, ettei tunteita voinut enää erotella. Oltiin vain yhtä, mutta mitä se oli, sitä ei voinut enää sanoa. Herttailivat melkein koko yön, mutta lopulta nukahtivat.

      Kun aamulla heräsivät, kuuluttivat riemu-uutisen kaikille. Kaikki onnittelivat sydämestään.

      Lounastettiin aamuherkkusapuska ja siirryttiin nannoille. Kerrottiin suurriemu-uutinen sielläkin. Fossiilit oli ilkosillaan, kun oli lauantai, eikä ollut kiire pukea. Siellä Nanna tietysti riisui ja noudatti fossiilien esimerkkiä. Riisui Heeperikin kohteliaisuussyistä. Eikä enää tarvinnut pukeakaan, sillä päiväherkkusapuskan jälkeen oli jo sauna. Saunottiin ihan oikeesti.

      Saunassa Nanna jutteli kaiken enämpi äiti-Nannan kanssa ja Heeperi isä-Nannan 'sijaisen' kanssa. Pian oltiin vanhoja tuttuja. Välillä herkkusapuskoitiin ja välillä herttailtiin. Alkuun oli meinattu lähtee jo kouluun, mut sitten bonjattiin, et nythän on jo lördy ja vapaapäivä. Johan oli aika rientänyt.

      Kesken saunomisen tuli tablettiin kolme kuvaviestiä. Kahden iloisen tytön kuva, sekä kuvat kummankin ihanista sukupuolielimistä, joissa ne olivat niin auki, että suloinen emätinkin näkyi. Heeperi vastasi siskolle ja kummitytölle: "Nannan kehotuksesta vakuutan, etten jätä teitä koskaan. Sulimmat, matelevat ja nöyrimmät kiitokset upeista kuvista. Aarteita ne oikeesti on. Jo nyt otin varmuuskopiot ja lähetin ne pöytäkoneelle. 🌹👀

    • Nanna ja Heeperi opettelevat. 7

      Vierailu nannoilla jatkui. Herkkuaamusapuskan jälkeen Nanna ja Heeperi rupesivat herttailemaan ja bylsimään ihan siinä olkkarin sohvalla. Oltiin valmiiksi ilman rihman kiertämää, ja Nannan vittu oli niin kauniilla posliinilla.

      Heeperi: "Tää on kyl miellyttävää, ku ei tarvii yhtään ujostella ja salailla, miten mahottomasti me RAKASTETAAN toisiamme. Paremminkin oikein tekee mieli kaikille näyttää, et me kuulutaan ikusesti yhteen. Vapaata oli meilki, ja sillei on teilki. Meillon molemmil kyl lutuset fossiilit."

      Suukottelivat toisiaan, hypistelivät ja hyväilivät. Heeperillä oli koko ajan kyrpä kovana. Lopulta työnsi sen Nannan suloposliiniin. Bylsivät intohimoisesti ja suukottelivat vieläkin samalla. Ja laukesivat pyörryttävään orgasmiin.

      Nannan fossiilit: "Te ootte niin sulosii, kun te annatte näkyykin, miten onnellisia te olette ja rakastatte toisianne. Kun katteltiin tuossa teitin auvoa, meillekin tuli halu bylsii ja herttailla, nii et kohta mekin tullaan sohvalle. Te voitte istuu vaikka nojatuoleihin."

      Kyllä oli fossiilien ihanehtiminen niin herttaista, että heti näki, ettei vuosien yhdessäolo ole sitä nakertanut. Olivat kuin nuoret. Ja orgasmi oli voimakas.

      Heeperi: "Must on kaiken ihanempaa teis nykyajan fossiileissa, että ette pidä myönteisii tunteita salattavina tai piiloteltavina."

      Fossiilit kävivät kotiaskareihin, joista raskaimmat olivat teeveen katselu ja lehdenluku. Nanna ja Heeperi takaisin sohvalle. Nanna isäfossiilille: "Viittiks tuoda makkarist kaks tyynyy, niet mä sään pään ja pepun alle, et mää voin lisäherttailla Heeperille näyttämällä vittuu ja emättimee? Se kun tykkää siitä ku punasest polkupyörästä."

      Nanna asettui selälleen sohvalle, avasi jalkansa ja häpyhuulensa. Heeperi katsoi, kun suloinen emätin teki ihanaa liikettä. Samalla oli tilaisuus myös hiljalleen herttailla kielellä pepunreiässä. Äärimmilleen ei kuitenkaan kiihotuttu, sillä oli hiljan lauettu. Oli sopiva rupatteluhetki.

      Nanna: "Mää en voi kyl jummartaa, kui paljon netis on ihan puppuu. Kun lukee sielt kirjotuksii, näyttää siltä, et enemmistön mielestä pitäs A) enteks tutustuu niiku HENKISESTI ja B) vasta sit ois seksii. Mut sit ku vilasee netis tutkimuksii, nii sekä naiset et miehet kertoo, et niillon ollu keskimäärin 12 seksipartnerii tähämmennessä."

      - "Eihän nää sovi olleskaan yhteen. Ihminen ois muka 12 kertaa tullu siihen tulokseen, et romanssi on kestävä ja kantsii alottaa seksi. Ei voi olla mahollista. Ihmistä oikeesti on ajanu bylsimiseen SEKSIHALU, eikä tutustuminen, ku kuiteski on erottu. Toisin sanoen useemmin on ens bylsitty, ku on arveltu, et toi toine saattas olla kelvollinen, mut sit ku on kuiteski havaittu, ettei oo, on erottu."

      - "Mummielestä koko puhe pitäs asettaa just päin vastoin. TUTUSTUA EI VOI, jos alkujaan ei oo seksii, ja jos tutustuessa ilmenee, ettei yhteisymmärrystä oo, niin poikki menee."

      Isä-Nanna huomasi, että oli koko ajan lukenut lehteä väärinpäin: "Ton Nannan päättely eri tiedoista ja yhdistelykyky on rautainen. Nero se on. Usko vaan, et siitä tulee professori tai jotain semmoista."

      Heeperi nosti päätään Nannan vitusta ja persereikää suutelemasta: "Mää on ihan samaa mielee sen logiikasta, mut kaiken ihanempaa sillon herttasuus."

      Nanna ja Heeperi olivat taas kerinneet kiihottumaan. Nanna pyysi Heeperiä työntämään kovan kyrpänsä syvälle vittuun.

      Nanna: "Kattokaas fossiilt, miten me rakastetaan niiku 'HENKISESTI'. 🌹👀

    • Nanna ja Heeperi opettelevat. 8

      Vierailu sujui nannoilla mieluisasti. Nanna ja Heeperi tulivat heepereille jo söndyiltana, jotta saivat viettää yön yhdessä ja lähteä sitten monduaamuna kouluun. Mistäs arvasitte, että suukotellen ja handu handussa?

      Elämä sujui jo vakiintuneissa uomissa. Kummatkin fossiilit olisivat halunneet molemmat omaan kotiinsa, mutta snadit päättivät toisin. Oltaisiin kuukausi siellä ja toinen täällä.

      Isä-Heeperi kysyi sekä sisko-Heeperiltä että kummikselta, jos mikäli saattaisi siirtää saunapäivän keskelle viikkoa. Sopi. Kummistyttökin pääsi melkein aina tulemaan. Sekä Nannalle että Heeperille tuli tällei kaksi saunaa viikossa, mut sehän oli vaan kivaa.

      Tytöt näyttelivät edelleen sukupuolielimiään avattuna ja suloisehtivat emätintä supistelemalla ja liikuttelemalla. Kaunista ja ihanoittavaa. Saunan jälkeen, ja joskus muulloinkin, kun sisko-Heeperi tai kummis pyysivät, nussi heitä oikein herttaisesti, niin, että tytöt olivat läkähtyä. Mutta nyt tietysti harvemmin, kuin ennen, koska Nanna oli kiistämätön ykkönen.

      Varsinainen muutos tapahtui vasta sitten, kun ensiksi sisko ja sitten kummiskin löysivät oman poikikset. Kertoivat näille, että sivuavat välillä myös Heeperiä. Lankesi kuin luonnostaan, että poikikset rupesivat ihanehtimaan myös toistensa tyttiksien ja Nannan kanssa. Sekä tytöt että pojat pitivät vaihdosta niin määrättömasti, että käypiä sanoja ei löydetty. Oli niin ihanaa, ettei tiedetty, vaikka kamaloituisi.

      Seuraavana kesänä vietettiin unelmaloma heeperien mökillä veneillen, järveillen, saunoen, aurinkoillen ja – nakuillen. Kun fossiilit näkivät, miten sopuisasti nuoret herttailivat keskenään, vaikka kaikki tiesivät varmasti, kuka kellekin kuuluu, heräsi ajatus: ”Pitäisköhan meidänkin?”

      Tarrautuivat toisen puolisoon, herttailivat ja bylsivät sellaisella innolla, että olivat kamaloittaa toisensa. Kokivat sellaisen orgasmin, että siitä oli oksat pois. Snadilaiset taputtivat käsiään. Tästä tulikin pysyvä tapa vierailuille, ja vierailtiinkin usein.

      Ei mikään ollut tyhjästä alkanut. Biologinen tieto ihmisen pakottavasta moniavioisesta rakenteesta ja jo nuorena hankittu vapaamielinen suhtautuminen olivat tehneet kummistakin fossiileista edellä kulkijoita, jotka olivat pitäneet huolen, että lapsia ei pelotella.

      Olivat opettaneet, että seksillä ei ole alarajaa, kun sitä harrastaa kaksi jokseenkin saman ikäistä. Mutta namusedät kannattaa kiertää kaukaa. Oikea aika aloittaa seksi on silloin, kun ITSEN ja TOISEN tekee mieli. Ei sitä kalenterista katsota.

      Täydellisyys saavutetaan vähitellen. Kukaan ei ole seppä syntyessään. Harjoitus on ainoa tie, vaikka sitä täydennetäänkin neuvoilla ja - ENNEN KAIKKEA HERTTAISELLA SYDÄMELLÄ. □ 🌹👀


    • Anonyymi

      No en voinu vastustaa ja sain hirmu orkun kiitos jutusta n 43v

      • Kiitos kiittämästä! Olen iloinen, että sait orkunkin. Arvaan, että se oli herttainen. Kiitos, kun kerroit! 🌹👀


      • Anonyymi
        kynä..mi kirjoitti:

        Kiitos kiittämästä! Olen iloinen, että sait orkunkin. Arvaan, että se oli herttainen. Kiitos, kun kerroit! 🌹👀

        N43v olen tällä hetkellä ihan alasti. Poika amiksesa ja mies töisä. Mitä tekisin😘


      • Anonyymi kirjoitti:

        N43v olen tällä hetkellä ihan alasti. Poika amiksesa ja mies töisä. Mitä tekisin😘

        Ehdotan, että sormetat klitorista hiljalleen samalla kun teet mitä tahansa muuta, luet, katsot teeveetä, teet ruokaa tai panet pyykkiä koneeseen ja otat pois, teet mitä tahansa. Jos kiihotut, laukea välillä, jos et, sen kun jatkat klitoriksen hiljaista hyväilyä.

        Voit myös tukevalla pullolla työntää emättimeesi nurinpäin niin syvälle, kuin menee ja nauttia siitä, kun tunnet vitussasi kiristävän tunteen. Omistaudu itsellesi. Ajattele, miten siveettömästi ja ruokottomasti tarjoat vittuasi tuntemattomalle, mutta miellyttävälle miehelle.

        Ajattele, miten mies katsoo ihastuneena vittuasi ja pidäkkeetöntä irstauttasi ja sitten työntää kivikovan kyrpänsä vittuusi. Laukeatte suunnattomaan orgasmiin.

        Tai ajattele, miten täysi-ikäinen poikasi ihailee sinun kaunista vittusi ja pyytää, että saisi sheivata sen aivan posliiniksi. Olet imarreltu että hän huomaa sinut naisena ja kehuu vittusi suunnatonta kauneutta. Herttailet supistelemalla emätintäsi ja avaat vittusi sormillasi aivan auki, Hän työntää kyrpänsä sulovittuusi ja sulat yhteen hänen kanssaan. 🌹👀


      • Anonyymi
        kynä..mi kirjoitti:

        Ehdotan, että sormetat klitorista hiljalleen samalla kun teet mitä tahansa muuta, luet, katsot teeveetä, teet ruokaa tai panet pyykkiä koneeseen ja otat pois, teet mitä tahansa. Jos kiihotut, laukea välillä, jos et, sen kun jatkat klitoriksen hiljaista hyväilyä.

        Voit myös tukevalla pullolla työntää emättimeesi nurinpäin niin syvälle, kuin menee ja nauttia siitä, kun tunnet vitussasi kiristävän tunteen. Omistaudu itsellesi. Ajattele, miten siveettömästi ja ruokottomasti tarjoat vittuasi tuntemattomalle, mutta miellyttävälle miehelle.

        Ajattele, miten mies katsoo ihastuneena vittuasi ja pidäkkeetöntä irstauttasi ja sitten työntää kivikovan kyrpänsä vittuusi. Laukeatte suunnattomaan orgasmiin.

        Tai ajattele, miten täysi-ikäinen poikasi ihailee sinun kaunista vittusi ja pyytää, että saisi sheivata sen aivan posliiniksi. Olet imarreltu että hän huomaa sinut naisena ja kehuu vittusi suunnatonta kauneutta. Herttailet supistelemalla emätintäsi ja avaat vittusi sormillasi aivan auki, Hän työntää kyrpänsä sulovittuusi ja sulat yhteen hänen kanssaan. 🌹👀

        Tsiisus... kirjota lisää pliiis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tsiisus... kirjota lisää pliiis

        Teen sen mitä kirjoitat. Siis tää on just sitä mitä nyt haluan


      • Anonyymi kirjoitti:

        Teen sen mitä kirjoitat. Siis tää on just sitä mitä nyt haluan

        Ja minä kuvittelen, miten nautit. 🌹👀


      • Anonyymi
        kynä..mi kirjoitti:

        Ja minä kuvittelen, miten nautit. 🌹👀

        No nyt karkas mopo kädestä niin sanotusti . Siis multa. N43v😘


      • Anonyymi kirjoitti:

        No nyt karkas mopo kädestä niin sanotusti . Siis multa. N43v😘

        Olen aika pihalla. Luulin että olen tekemisissä saman siskon kanssa, jonka kanssa kävimme keskustelua Kinky-palstalla. Hän oli nainen ja 43-vuotias, kirjoittamansa perusteella hyvin ystävällinen.

        Pyydän, että N43 kerrot, mitä tarkoitat mopon karkaamisella, Ainakin toistaiseksi pidättäydyn novellin kirjoittamisesta. 🌹👀


      • Anonyymi
        kynä..mi kirjoitti:

        Olen aika pihalla. Luulin että olen tekemisissä saman siskon kanssa, jonka kanssa kävimme keskustelua Kinky-palstalla. Hän oli nainen ja 43-vuotias, kirjoittamansa perusteella hyvin ystävällinen.

        Pyydän, että N43 kerrot, mitä tarkoitat mopon karkaamisella, Ainakin toistaiseksi pidättäydyn novellin kirjoittamisesta. 🌹👀

        Kyllä olen sama nainen. Pyydän anteeksi jos loukkasin jotenki sun tunteita. Se mopo sanonta oli huumoria. Esim... oli niin mukavaa että tuumas mopo karata kädestä. Semmonen sanonta vain. Olin vain niin innoissani kun löysin sinut täältä. Saanko anteeksi...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä olen sama nainen. Pyydän anteeksi jos loukkasin jotenki sun tunteita. Se mopo sanonta oli huumoria. Esim... oli niin mukavaa että tuumas mopo karata kädestä. Semmonen sanonta vain. Olin vain niin innoissani kun löysin sinut täältä. Saanko anteeksi...

        Ei ole pienintäkään syytä pyytää anteeksi. En vain ymmärtänyt varmasti, mitä mopon karkaaminen tässä yhteydessä tarkoittaa, tulitko ehkä katumapäälle.

        Novelli on jo tekeillä. Siinä olette perhe, sinä Sari, poikanne Miro ja miehesi Mikko. Vielä hiukan odottamista. Suutelen suloista vittuasi. 👀🌹


      • Anonyymi
        kynä..mi kirjoitti:

        Ei ole pienintäkään syytä pyytää anteeksi. En vain ymmärtänyt varmasti, mitä mopon karkaaminen tässä yhteydessä tarkoittaa, tulitko ehkä katumapäälle.

        Novelli on jo tekeillä. Siinä olette perhe, sinä Sari, poikanne Miro ja miehesi Mikko. Vielä hiukan odottamista. Suutelen suloista vittuasi. 👀🌹

        Oho osu mun nimi kyllä ihan oikeen😘


      • Anonyymi
        kynä..mi kirjoitti:

        Ei ole pienintäkään syytä pyytää anteeksi. En vain ymmärtänyt varmasti, mitä mopon karkaaminen tässä yhteydessä tarkoittaa, tulitko ehkä katumapäälle.

        Novelli on jo tekeillä. Siinä olette perhe, sinä Sari, poikanne Miro ja miehesi Mikko. Vielä hiukan odottamista. Suutelen suloista vittuasi. 👀🌹

        En tullu katumapäälle. Tässä päivät yksin kotona niin ajatus kulkee sinne tänne. Välillä mietin minkä kokoinen kyrpä sulla on...😉


      • Anonyymi
        kynä..mi kirjoitti:

        Ei ole pienintäkään syytä pyytää anteeksi. En vain ymmärtänyt varmasti, mitä mopon karkaaminen tässä yhteydessä tarkoittaa, tulitko ehkä katumapäälle.

        Novelli on jo tekeillä. Siinä olette perhe, sinä Sari, poikanne Miro ja miehesi Mikko. Vielä hiukan odottamista. Suutelen suloista vittuasi. 👀🌹

        Tuota noin... mitä haluaisit mun just nyt tekevän❤


      • Anonyymi kirjoitti:

        En tullu katumapäälle. Tässä päivät yksin kotona niin ajatus kulkee sinne tänne. Välillä mietin minkä kokoinen kyrpä sulla on...😉

        Keskikokoinen se on. Mutta nyt jatkamaan kirjoittamista! 👀🌹


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuota noin... mitä haluaisit mun just nyt tekevän❤

        Peilin edessä voit avata sievää vittuasi ja katsella, kuinka kaunis se on, kun avaat sen aivan auki, niin että suloinen emättimesikin näkyy. Supistelet sitä herttaillen ja ajattelet, kuinka Miro työntää sinne ja sitä hyväillen kyrpänsä. Nautitte molemmat tavalla, joka on enemmän kuin sanat tavoittavat. Sormeta! 🌹👀


      • Anonyymi
        kynä..mi kirjoitti:

        Peilin edessä voit avata sievää vittuasi ja katsella, kuinka kaunis se on, kun avaat sen aivan auki, niin että suloinen emättimesikin näkyy. Supistelet sitä herttaillen ja ajattelet, kuinka Miro työntää sinne ja sitä hyväillen kyrpänsä. Nautitte molemmat tavalla, joka on enemmän kuin sanat tavoittavat. Sormeta! 🌹👀

        Omg... keittiössä kontallaan lattialla uuuh. Sormetan ja liikutan sormea klitalla ... nyyyyt... vapisen nytkähtelen orgasmin kourissa. Naama punaisena sanon sulle kiitos ja lisää❤


      • Anonyymi kirjoitti:

        Omg... keittiössä kontallaan lattialla uuuh. Sormetan ja liikutan sormea klitalla ... nyyyyt... vapisen nytkähtelen orgasmin kourissa. Naama punaisena sanon sulle kiitos ja lisää❤

        Siellä on nyt alku novellista. Anna ruokottomien ja siveettömien ajatusten vapaasti tulla mieleesi! 🌹👀


      • Anonyymi
        kynä..mi kirjoitti:

        Siellä on nyt alku novellista. Anna ruokottomien ja siveettömien ajatusten vapaasti tulla mieleesi! 🌹👀

        Noin tein... naama punaisena ja häkltyneenä. Kirjoitit niin että tuntuu kun olisin mukana ❤


    • Anonyymi

      Hei! Oma str­­­eam. Sisää­­­nkäynti k­­­aiki­­lle, jotk­­­a haluavat pitää ha­­­uskaa 👉 http://aepgcorp.com/H/O4h3R0

    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe