ei saa yhden yön suhteita harrastavia tuomita

Anonyymi

ne jotka haluaa paneskella eli hakea yhden yön suhteita niin ei heitä saa tuomita. Eikä kaikki yhden yön suhteita harrastavat naiset ole maksullisia naisia. Moni heti olettaa niin muttei pidä paikkaansa. Mitä vikaa on rakastelemisessa jos jotkut haluaa sellaisia nopeita yhden yön tai viikon kestäviä "panosuhteita"?? En minä ainakaan näe niissä vikaa enkä tuomitse heitä.
Sain idean tehdä julkaisu tästä aiheesta kun näin tällä palstalla yhden julkaisun joka oli hieman tökerön puoleinen julkaisu koska julkaisija sanoi turhan karkeasti asian jonka kertoi. Yritän itse hienovaraisemmin. Eikä kannata luulla että miehet ja naiset jotka harrastaa yhden yön panosuhteita, että he olisi pinnallisia ihmisiä. Ei mene noin kuulkaas.

6

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En usko, tai minä ainakaan, että kukaan tuomitsee niitä ihmisiä, jotka harrastavat ns. yhden illan juttuja. Luulen, että sitä tekee, tai harrastaa nykyaikana enemmän nuoret. Vaikka ei se ole mistään iästä kiinni.

      On niitä varmaan ollut minullakin niitä yhden illan juttuja. Mutta näin jälkeenpäin, kadun niistä lähes jokaikistä. Koska myöhemmin olen ajatellut, että ne kohtaamiset ovat liian paljon vain sek*staamista, suorittamista, ja kenties hekuman tavoittelua. Tunnepuoli jää joko kokonaan pois, tai hyvin laimeaksi. Monet yhden illan jutuista tapahtunevat baari-illan aikana kohtaamien ihmisten kanssa. Ja eihän parin tunnin aikana ennätä tuntea kunnolla toista ihmistä. Läheinen kontakti ja kanssakäyminen ilman mitään tunteita, pidemmän aikaa kestävää tutustumista kunnolla toiseen ihmiseen, ja ilman syvempiä tunteita, kuten toisesta välittämistä, rakastamista, tai edes ihastumista, on vain parittelua. Ei mitään sen kummempaa. Ja jotkut saattavat vieläpä valehdella, tai antaa sen kuvan, että ovat oikeasti kiinnostuneita kohtaamastaan ihmisestä. Vaihdetaan puhelinnumeroita. Mutta sen "yhden illan" jälkeen kadotaankin. Ja ehkä se toinen olisi toivonut näkevänsä ja kohtaavansa vielä uudestaan. Ghostaaminen ja pintaliitoisuus on ilmiönä ollut jo ainakin vähän yli kymmenen vuoden ajan ja yleistynyt liian paljon. Monikohan sydänsuru tai ihmissuhteissa koettu pettymys olisi jäänyt kokematta ja tapahtumatta, jos niitä yhdenillan juttuja, tai ei olisi käyttänyt deittisovelluksia?

      Korostan, että en edelleenkään tuomitse ketään, enkä kenenkään toimintaa. Mutta silti toivon, että jokainen miettisi sitä, millä periaatteilla, tai arvoilla toimii ihmisssuhteissa, ja seuranhauissa. Että kohtelee jokaista kohtaamaansa henkilöä arvostaen, ja ihmisenä ja tunteita ajatellen. Pidempiaikaisen seuran etsiminen, hakeminen ja toiseen kunnolla tutustuminen ja toisesta kiinnostuminen myös tunnetasolla antaa ja tuo enemmän sisältöä, rikkautta ja kasvattaa henkisestikin, ja tunnepuolella, myös ihmisenä.

    • Anonyymi

      En tuomitse, mutta myönnän olevani kateellinen. Ikää tulee, vuosirenkaita on kertynyt ja tukka harventunut. Muutenkin pienessä kylässä asustelen. Ei täältä ketään löydä edes yhdeksi yöksi ;(

    • Anonyymi

      Jos ny joku tykkää yhden yön suhteista, tai kuka mistäkin, niin ei sen pitäisi muille kuulua.
      Jokaisen oma asia, mitä elämällään ja elämässään tekee.

    • Anonyymi

      eilen oli just uutisissa että tietyt sukupuolitaudit ovat lisääntyneet.Toki kumia käytetään mutta joukossa on niitä jotka ei käytä ja saavat pahimmassa tapauksessa hivin.myös yksinäiset seksin harrastajat voivat saada hivin jos ei suojaidu.

      • Anonyymi

        Niinpä, sitä saa mitä tilaa. Tuomita ei tarvitse, mutta ei yhden yön suhteet loppupeleissä anna mitään, kertakäyttösuhteita vain, jotka jättävät ihmisen tyhjäksi. Mutta jokainen tavallaan. Kaikki eivät pysty muuhun kuin pinnalliseen elämään.


    • Anonyymi

      No enpä tuomitse, mutta noista on alkanut monella parisuhde.
      Yhden yön jutut eivät ole minun juttuni. Tarvitsen aina pitkän tutustumisajan ja vahvat tunteet, jotta minusta on mihinkään fyysiseen yhteistoimintaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      275
      2911
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1880
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      259
      1148
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      941
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      804
    Aihe