Lestijärven luottamuspula

Anonyymi

Keparin juttu (6.8) Lestijärven uuden kunnanjohtajan ja kunnan hallintojohtajan luottamuspulasta oli kerrassaan masentavaa luettavaa. Uusi kunnanjohtaja ei kirjoituksen mukaan ole vähääkään kiinnostunut virkatoimiensa hoitamisesta, edes allekirjoituksia ei häneltä saada määräpäiviin mennessä asiakirjoihin. Viranhoitoon kuuluva talousjohtaminen, kunnan yleisjohtaminen ja kehittäminen ei tätä ” virkakyllikkiä” kiinnosta, palkkansa tieten sentään vaivautuu nostamaan. Toivottavasti Lestijärven valtuusto erottaa tuon oululaisturhakkeen mitä pikimmin, Lestijärven kuntalaiset ovat todellakin ansainnut paremman johtajan.

80

3827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juurikin näin. Syntipukki on hyvä löytää, kun hommat on menneet reisille pidemmän aikaa. Sitten kun saadaan "syyllinen" juntattua ulos, niin käenpoikanen onkin valmiina uudeksi kunnanjohtajaksi. Sama holtiton touhu jatkuu, nyt puhtaalta pöydältä toki. Ohhoijakkaa mitä teatteria...

    • Anonyymi

      Kukas hullu sitä nyt, nurkan takana tehtyihin papereihin nimiänsä kirjoittelee. Sanoohan sen jo itsesuojeluvaistokin. Puutteita talousjohtamisessa, ja hallintojohtamisessä... eikös siellä ole ihan kovapalkkainen johtaja juuri erityisest näitä hommia varten. Ei kannattais julkista likapyykkiä pestä, jos ei osaa edes sähköpostia lähettää!
      Hoitaisitte nämä asiat hallinnon sisällä, eikä lehtien palstoilla. Ei näin.

    • Anonyymi

      No nyt on sitten Lestijärven kunnanjohtaja jatkanut vastuunpakoiluaan jäämällä sairaslomalle. Lienee selvää ettei hänellä ole mitään edellytyksiä jatkaa virassaan ja hyvä niin. Varmaan kunnanhallitus neuvottelee mukavan irtisanomiskorvauksen, rouva karistaa Lestijärven pölyt jaloistaan ja nauraa matkalla pankkiin. Surkeasti meni tämäkin johtajarekrytointi!

      • Anonyymi

        No kai helvetissä tuommoisesta ihmisjahdista pää pettää!


    • Anonyymi

      Mikä ihmeen ihmisjahti? Jos julkisessa johtavassa virassa ole oleva ihminen, jonka palkka maksetaan julkisista varoista, ei tee työtään eikä hoida virkaansa kuuluvia vastuita, niin kyllä siitä silloin saa kysyä julkisesti ja kovaan ääneen vielä! Olen aivan kurkkua myöden täynnä tätä verovaroilla( ja velanotolla! ) rahoitetun julkishallinnon rämettyneisyyttä ja tehottomuutta. Kaiken maailman mitään osaamattomat ja mitään tekemättömät virkakyöstit ja virkakyllikit istuvat toimistoissa ja kokoushuoneissa hyvällä palkalla ja hyvillä eduilla ja käytännössä tekevät mitä lystää. Tai Lestijärven kunnanjohtajan tapauksessa eivät tee. Sitten kun siihen puututaan, niin se on vainoamista ja ihmisjahtia. Ei muuten ole, se on ihan normaalia aikuisen ihmisen vastuuttamista tekemisistään tai tekemättä jättämisistään.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä! Ei todellakaan ihmisjahtia, vaan maalittamista.

    • Anonyymi

      Siinä mitään rämettä tarvita. Niin ne on kaikki työkseen ravanneet pullan ostossa, ja olleet pihalla kuin lumiukot. Eikä siitä lehtiin oo kirjoiteltu. Taisi puuttua tämä viimeisin johonkin arkaan asiaan, kun tuli niin vallan epäsuosituksi. Ei kannattais kaivella vanhoja luita, kun tahtoo just käydä näin.

    • Anonyymi

      Pienissä kunnissa hyvävelisysteemi ja korruptio jyllää.

      • Anonyymi

        Puhut vähän, mutta täyttä asiaa!


      • Anonyymi

        Aivan! Juuri näin se vain menee täällä. Omia sukuja ajetahan virkoihin joilla ei ole edes asianmukaisia pätevyyksiä... Törkiää!!!


    • Anonyymi

      Kunnantalossa viidessä huoneessa viranhaltija Lestijärvellä ja tiedonkulku tai nimenlaittaminen paperiin puuttuu. Haiskahtaa sisäpiiri toiminnalta tämä kunnanjohtajan ajojahti.

    • Anonyymi

      Miten ne saa aikansa siellä kulumaan jos kunnassa on vajaa tuhat asukasta? Onko täysipäiväisille viranhaltijoille tarvetta? Halsualta saa varmasti puolipäiväisen teknisen ja hallintojohtajan viran nyt kun nämä edeltäjät aikoi äänestää jaloillaan.

      • Anonyymi

        Nyt muuten puhut asiaa. Täällä on aika tarkallehen 700 asukasta ja kuntaan palattuna kauhia virkamiesarmeija. Kaikilla johtavilla viranhaltijoilla ei ole edes viranhoidon vaatimaa muojollista pätevyyttä mutta siittä huolimatta palakka on kauhia... useita tonneja kuukaudesa yli KVTES:n ?


    • Anonyymi

      Lomautetaan jokainen vaikka kolmeksi kuukaudeksi ja seurataan pärjätäänkö ilman sekä tietysti lakien mukaan ostetaan palveluita tarvittaessa Toholampilta tai muista lähi kunnista.

    • Anonyymi

      Kun erottavat nykyisen kunnanjohtajan, ja niinhän siinä käy. Pitäisi Lestin uusi kunnanjohtaja olla sika.Uljas emakko joka katsoisi kaikkia silmiin, ja veisi Lestijärven uuteen aikaan. Aikaan jota johtaisi sika, kaikkien Lestisten ansaitsema johtaja Sika. Se joka punainen pillu pitkällä johtaisi Lestin uuteen aikaan. Lestin uuteen, ihme aikaan ( kö ei saatana näistä nykyisistä ole etes paskaansa pauloittamaan).

    • Anonyymi

      Siinä sitten olisitte Sian johdossa, ja varmaan pitkästä aikaan parhaassa johdossa!

    • Anonyymi

      Kunnan maine on jo nyt kärsinyt ja lisää tulee lunta tupaan jos kunnanjohtaja vaihtuu.
      Rahaa on tulossa myllyistä reilun vuoden kuluttua mutta nyt jo hölmöillään urakalla ja puukotetaan selkään tikusta tehdyillä asioilla.

    • Anonyymi

      Nyt pitäis vain saaja talous kestävämmälle pohojalle, mutta miten? Näkisin että ostopalavelut olisi täsä vaiheesa yksi keino karsia henkilöstömenoisa. Ostettaisiin teknisen toimialan palavelut ostopalaveluina esim. Lampilaisilta. Valittaisiin osaava kj, jolle siirrettäisiin toimialajohtajien tehtävät. Turhaa byrokratiaa olisi syytä karsia tämän kokoluokan kunnasa.

    • Anonyymi

      Vuoden palkka varmasti maksetaan entiselle kunnanjohtajalle. Kinnulan yrittäjälle tehtiin kunnan rahoilla ruokaravintola. Parisataa tuhatta euroa meni näihin hölmöilyihin.

    • Anonyymi

      Onhan kj muojollisesti pätevä ihiminen, mutta ko pysty mehtästä ko otatahan väkeä kunnan johtopakoille ni lopputuleman tietää.

    • Anonyymi

      Taitaapi olha Lestin palkkamenot rapiat kaks miljoonaa vuojessa. Ja vanaha johtaja puhu alfa-tvssä, ethä kunnalla on nelijä työntekijää. Makiat on palakat! Ja kovasti paskaa puhutaan.

      • Anonyymi

        olisivappa ees kouluttaneet ihtiään mutta ko osa tulee aivan pystymehtästä....


    • Anonyymi

      Naapurikunnissa on päteviä viranhaltijoita joilla on aikaa ja halua hoitaa oman työn ohessa Lestijärven asiat. Näitä selkään puukottajia ja allekirjoittaneita ei jatkossa hyvällä katsota. Kyllä Lestijärvelle pitää viranhaltijat valita kunnan ulkopuolelta niin nämä sisäsiittoiset sukulaisten suosimat päätäntämallit vähenevät jatkossa.

    • Anonyymi

      Jopas on jonninjoutavaa leukojen lonksuttelua taas täällä. Taisi kunnanjohtaja vain tajuta että nyt on aika nostaa kytkintä kun vielä voi ja heittäytyy asiassa syyttömäksi. Jäädessään olis ollu tarkemman syynin alla ja kun hommat ei vaan onnistu niin mitähän siitä olis seurannut muuta kuin häpeällisempi irtisanominen. Eihän tuo ollut meriiteiltään mitenkään pätevä tehtävään muutenkaan ja suuresti ihmettelen miten tämä ihminen on alunperinkään tuohon pikkukuntaan saatu, jonkun sukulainen? Jotain on selvästi ollut pielessä kun kaikki viranhaltijat osoittavat epäluottamuksensa ja minusta tästä on turha syyttää heitä. Ei tuollaiseen ihan tyhjästä ryhdytä. Nyt tähän saakka kaiken mahdollisen lukeneena en voi myöskään muuta kuin osoittaa syvän halveksunnan Lestijoki -lehteä kohtaan joka tämän koko julkisen jupakan on aloittanut ja kirjoittaa roskalehtityylisesti asiasta. Olis tuonkin kunnan kannalta ollu parempi että asia hoidetaan sisäisesti, sillä epäilen että juttu on saanut aikaan melkoisen paskamyrskyn jossa nyt kärsivät ihan väärät ihmiset.

      • Anonyymi

        Asiaa puhut, täällä on myös kovasti ihmetelty että millä meriiteillä (suhteilla) tullut valituksi tai minkä " keittiön" kautta tullut...


    • Anonyymi

      Onko nuo kirjelmät saatavilla kokonaan jossakin?

    • Anonyymi

      Eiköhän totuus ole toisinpäin. Saatiin kuntaan henkilö joka ei ollut lainkaan sukua tai muuta taustaa Lestijärvelle. Nyt nämä sisäsiittoiset saivat savustettua valitun henkilön pois jäätyään kunnanjohtajaa valittaessa tappiolle.

      • Anonyymi

        Salli minun nauraa kommentillesi. Jos olet yhtään seurannut Lestijärven päätöksiä ja ketä siellä on töissä, niin ei nämä nykyiset viranhaltijat ole edes mitään "sisäsiittoisia lestiläisiä". Typerä kommentti. Huhu puolestaan kertois että tällä kunnanjohtajalla on jotain sidoksia johonkin kuntalaiseen joka nyt sitten mustamaalaa virkamiehistöä sen minkä ehtii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salli minun nauraa kommentillesi. Jos olet yhtään seurannut Lestijärven päätöksiä ja ketä siellä on töissä, niin ei nämä nykyiset viranhaltijat ole edes mitään "sisäsiittoisia lestiläisiä". Typerä kommentti. Huhu puolestaan kertois että tällä kunnanjohtajalla on jotain sidoksia johonkin kuntalaiseen joka nyt sitten mustamaalaa virkamiehistöä sen minkä ehtii.

        Jep ja huhu kertoo että tällä mustamaalaajalla ois vuosikymmenten kokemus kuntapolitiikasta, ikävähän se on kun miniän tekeleestä annetaan negatiivista palautetta.


      • Anonyymi

        Onhan meille tehty viime vuosina muitakin henkilövalintoja kuin kunnanjohtaja... Ymmärsin että pystymehtästä olisi valittu jokin muu viranhaltijoita kuin kunnanjohtaja jolla käsittääkseni on koulupohojaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep ja huhu kertoo että tällä mustamaalaajalla ois vuosikymmenten kokemus kuntapolitiikasta, ikävähän se on kun miniän tekeleestä annetaan negatiivista palautetta.

        Jaa että oikein miniän tekele :D No se selittäis kaiken ja jotkut sitä onkin jo kuulemma ihmetelly kun tää yks tyyppi haukkuu minkä kerkee ja puolustaa samalla omaansa :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep ja huhu kertoo että tällä mustamaalaajalla ois vuosikymmenten kokemus kuntapolitiikasta, ikävähän se on kun miniän tekeleestä annetaan negatiivista palautetta.

        Empäs olisi tuosta vanhuksesta uskonut. On kyllä todella lapsellista ja säälittävää käytöstä aikuiselta ihmiseltä. On kuulemma veispuukissakin julkisesti antanu ymmärtää miten kiivaasti puolustaa kunnanjohtajaa ja selveshän se syykin sitten. Nimeäkään ei tarvinnut kauaa arvuutella kun esiintyy kommenttipalstoillakin omalla nimellään ja siitä on helppo vetää asiat nyt yks yhteen. Uskoisin että aikanaan koko totuus tulee julki ja siinä saa huutelijat ryömiä syvälle koloihinsa. Onhan ne tuolla Lestillä jo kuulemma kuntalaisetkin alkaneet ihmetellä että mikäs se on tämä yhteys ja pohja tuolle viranhaltijoiden mustamaalaamiselle. Ylipäätään se kirjoittelun sävy ja vihjailu. Harmittaa vaan niin vietävästi tuommosen hienon pikkukunnan puolesta jatkoa ajatellen millainen vaikutus noilla joutavilla kirjoituksilla ja artikkeleilla on. Kyllä sinne tarvitaan nyt joku kunnon johtajaihminen seuraajaksi ja jotkut hölömöt jaksaa väittää että se on tämä hallintojohtaja joka sitä paikkaa edelleen hamuaa. Melkosia satutätejä ja satusetiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep ja huhu kertoo että tällä mustamaalaajalla ois vuosikymmenten kokemus kuntapolitiikasta, ikävähän se on kun miniän tekeleestä annetaan negatiivista palautetta.

        Jaahas, vai semmosta. No se tuo miniäkuvio kyllä sitten selittää miksi tämä kyseinen henkilö on kirjoittanut Lestijärven facebook ryhmään melko erikois sävyisen kunnanjohtajan puolustuspuheen ja samalla irvailee viranhaltijoille. Sylttytehdas on löytynyt? Taitaa vain noin pienessä kunnassa olla sitten seuraava ongelma se että kenellä on tarpeeksi kanttia lähteä sanomaan vastaan herra kunnallispoliitikolle kun varmasti monta tuttua löytyy luottamushenkilöistä lähtien. Hankala tilanne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Empäs olisi tuosta vanhuksesta uskonut. On kyllä todella lapsellista ja säälittävää käytöstä aikuiselta ihmiseltä. On kuulemma veispuukissakin julkisesti antanu ymmärtää miten kiivaasti puolustaa kunnanjohtajaa ja selveshän se syykin sitten. Nimeäkään ei tarvinnut kauaa arvuutella kun esiintyy kommenttipalstoillakin omalla nimellään ja siitä on helppo vetää asiat nyt yks yhteen. Uskoisin että aikanaan koko totuus tulee julki ja siinä saa huutelijat ryömiä syvälle koloihinsa. Onhan ne tuolla Lestillä jo kuulemma kuntalaisetkin alkaneet ihmetellä että mikäs se on tämä yhteys ja pohja tuolle viranhaltijoiden mustamaalaamiselle. Ylipäätään se kirjoittelun sävy ja vihjailu. Harmittaa vaan niin vietävästi tuommosen hienon pikkukunnan puolesta jatkoa ajatellen millainen vaikutus noilla joutavilla kirjoituksilla ja artikkeleilla on. Kyllä sinne tarvitaan nyt joku kunnon johtajaihminen seuraajaksi ja jotkut hölömöt jaksaa väittää että se on tämä hallintojohtaja joka sitä paikkaa edelleen hamuaa. Melkosia satutätejä ja satusetiä.

        "Ryömiä syvälle koloihinsa", varsinaista kansanmurhaajan tekstiä. Tais liipata läheltä kun meni niin tunteisiin.
        "Ulkopaikkakuntalainen"...


    • Anonyymi

      Kateus siellä on taustalla ei nuppi kestänyt rannalle jäämistä kunnanjohtaja vaalissa kun piti selvänä omaa valintaa. Sai pari tuttua naista allekirjoittamaan aivan turhan valituskirjeen ja nyt odottelee vain pääsevänsä kalifiksi kalifin paikalle. Ylimääräisiä kuluja tulee runsaasti tästä prosessista 100 000-200 000 euroa kunnalle. Tämän rahan olisi voinut käyttää viisaamminkin sillä kohteita olisi varmasti löytynyt. Eiköhän siellä kohta konsultteja ole neuvomassa miten tästä edetään.

      • Anonyymi

        Melkonen hupiukko olet. Luuletko tosissas että tilanteessa jossa kaikki viranhaltijat puoltavat hallintojohtajan näkemystä kunnanjohtajan epäpätevyydestä olis kyse jostain aiemmin hävitystä kunnanjohtajahausta. Melko lapsellinen mielikuvitus.


    • Anonyymi

      Harkinnan varaiset valtion avustukset jää saamatta näillä hölmöilyillä taas.

    • Anonyymi

      Kyllä tämä selkään puukottaja nyt muistaa osoitteen ja sama virhe ei toistu.

    • Anonyymi

      Näinhän se toimii valitaan syntipukki, mustamaalataan ja häpäistään hänet julkisesti. Jolloin ei mitään mahdollisuutta puolustautua. Syntipukista päästään eroon, jolloin mustamaalataan kaikki hänen kanssaan tekemisissä olleet tai puolustaneet ihmiset. Syntisiä ja pahoja ovat, aletaan karttamaan näitä ihmisiä. Eivät ole meidän puolella. Ja mätäpaise vain kasvaa kasvamistaan....
      Näin ulkopuolelta, pöytäkirjojen ja median kautta, tarkkailevana ihmetyttää missä tuo kuuluisa epäluottamusasiakirja on, kun ei sitä pöytäkirjaliitteenä ikinä ole ollut? Samoin työjärjestys ihmetyttää, onkohan pöytäkirjaa pitävälle sattunut erhe! Lestijärvi toimii muille kunnille esimerkkinä miten asioita ei tule hoitaa. Näin käy kun nurkkakuntaisuus, ja ahneus voittaa yhteisen hyvän.

      • Anonyymi

        Kiinnostaisi kyllä lukea epäluottamusasiakirjan sisältö mutta ei taida olla julkista kamaa tai sitten se on tosiaan jäänyt tuonne laittamatta vai onko poistettu. Kunta noin muuten vaikuttaa aika vaitonaiselta asiassa mikä ainakin sen verran kertoo viisaudesta kun asian käsittely on muutenkin vielä kesken. Mutta tässä ketjussa ilmi tulleet asiat on kieltämättä alkaneet mietityttää haalittiinko kuntaan tosiaan jonkun miniä ja nyt kun sitten kelpoisuus pestiin ei ollutkaan kohdillaan ja päästiin otsikoihin niin on alkanut viranhaltijoiden mustamaalaus. Olen myös lestin somessa ja aika erikoisen sävyinen on kyseisen henkilön ulostulo. Tykkäyksiä on saanut ulostuloonsa mutta en osaa sen pidemmälle kun ihmisiä en tunne että ovatko nämä paikallisia vai vain asian kannalta peukuttamassa.


    • Anonyymi

      Taitaa Lestilläkin olla vielä niin että niin kauan kuin näitä tiettyjen sukujen ja tuttavapiirin edustajia löytyy kylältä niin siinä ei muualta tulleet viranhaltijat kylän kalifeille kannata alkaa ryppyilemään miniän tekemisiin puuttuen. Lestijärvi kaipais nyt jämäkän uuden kunnanjohtajan jolla on hommat hallussa ja kylän kalifien huutelut ei hetkauta. Minusta nämä nykyiset viranhaltijat sais jäädä kuntaan oon minä sen verran hyvää kuullu näistä uusista ja epäilen minäkin ettei nyt ihan pienestä lähdetä nostamaan niinsanotusti kissaa pöydälle. Miten se on tämä kunnanjohtaja voinu olla tietämätön asioista ja sanojensa mukaan pidetty pimennossa kun jos nuo asiat kerran ollut tuolla jo kokouspöytäkirjoissakin esillä olleet ja voisin kuvitella että on saattanu olla asioista puhetta jo kunnantalollakin. Eikö seuraa lainkaan mitä kunnassa tapahtuu.

    • Anonyymi

      Seuraa kylän asioita! Mistä? Se on tullut Oulusta täysin ulkopuolisena, ei sillä ole pääsyä kylän ämmien ja ukkojen juorukerhoihin. Kaikki viranhaltiat, kahta lukuunottamatta, ovat oman kylän hautomia ja tupailloissa leivottuja. Viratkin on vartavasten heille perustettu. Eli kyllä nyt propaganda alkaa mennä ihan väärinpäin. No ei mittään. Annetaan työrauha, ja teot puhuu, kyllä tekijät työstä tunnetaan. Minun veikkaus on, että Lesti pakkoliitetään toiseen kuntaan alle neljässä vuodessa. Eiköhän tuommoset köyhäinrahahakemukset ala kiinnostaa jo ministeriöitäkin. Tämän johtajan aikana ne meni jopa oikeaan osoitteeseen!

      • Anonyymi

        Kuka tässä mitään juorukerhoja tarvitsee kun asiat on olleet hyvän tovin jo pöytäkirjoissakin esillä. Jos tulee asiat yllätyksenä niin kyllä siinä minusta haiskahtaa jo se ettei ole tehtäviensä tasalla ja seuraa mitä kunnassa tapahtuu. Kunnan tapahtumilla viittaan ihan kunnan virallisiin asiakirjoihin enkä mihinkään juoruämmiin ja ukkoihin kylällä joita Lestijärvelläkin tuntuu olevan riittämiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka tässä mitään juorukerhoja tarvitsee kun asiat on olleet hyvän tovin jo pöytäkirjoissakin esillä. Jos tulee asiat yllätyksenä niin kyllä siinä minusta haiskahtaa jo se ettei ole tehtäviensä tasalla ja seuraa mitä kunnassa tapahtuu. Kunnan tapahtumilla viittaan ihan kunnan virallisiin asiakirjoihin enkä mihinkään juoruämmiin ja ukkoihin kylällä joita Lestijärvelläkin tuntuu olevan riittämiin.

        Ulkopaikkakuntalainen: ei ole mitään pöytäkirjoja, ymmärrä jo! Täällä on aina piirretty pöytäkirjat veteen, ja talvella kustu hankeen. Jos tulet jotain paperia tyrkyttään, me pyyhitään siihen perseet. Ja sitten myös, tämä on Lestisten oma rähinärinki, eli suksi vittuun jos oot jostain muualta. Anna meijän tapella rauhasa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ulkopaikkakuntalainen: ei ole mitään pöytäkirjoja, ymmärrä jo! Täällä on aina piirretty pöytäkirjat veteen, ja talvella kustu hankeen. Jos tulet jotain paperia tyrkyttään, me pyyhitään siihen perseet. Ja sitten myös, tämä on Lestisten oma rähinärinki, eli suksi vittuun jos oot jostain muualta. Anna meijän tapella rauhasa!

        Ei sullakaan hyvin mee. Se on varmaan toimittaja sitten käynyt rantahiekkaan jääneestä kusijäljestä lukemassa siitä kirjelmästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sullakaan hyvin mee. Se on varmaan toimittaja sitten käynyt rantahiekkaan jääneestä kusijäljestä lukemassa siitä kirjelmästä.

        Juurikin näin on toimittaja tehnyt, ja sitten on juotu päälle kahavit. Alat sinäkin ymmärtää hiljalleen paikallispolitiikkaa.


      • Anonyymi

        Ennustus alkaa toteutumaan; todelliset tekijät löivät sandaalit narikkaan, ja häippäsivät muille maille. Eipä tainnut sittenkään olla se juurisyy ex-kunnanjohtajassa. Siinä on nyt kylän kaliffien taputtelema kakku valmis, mahtaa maistua paskalle!


    • Anonyymi

      Nyt tämä selkään puukottaja on itsekin lähdössä vai vedättääkö vain Eskon avustuksella ja kehtaako edes hakea kunnanjohtajan paikkaa?

      • Anonyymi

        taidat ,höpöjä kirjotella ja olla vielä oma lehmä ojassa väittäisin.


      • Anonyymi

        Taidat olla itse se todellinen selkäänpuukottaja joka yrittää mustamaalata kunnan viranhaltijoita kun oma lobbaus meni pieleen. Niin läpinäkyvää, ei kukaan muuten noin ärhäkkäästi puolustaisi kunnanjohtajaa.


    • Anonyymi

      Olisiko peräti Eskon kanssa pientä suhdetta ollut ja nyt lähtee Evijärvelle. Ei kestänyt tappiota kunnanjohtaja vaaleissa ja nyt ei kehtaa hakea virkaa kun kaikki rietastelu tuli julkiseksi.

    • Anonyymi

      Sinne vain Evijärvelle tervemenoa kateelliset. Kyllä 700 asukkaan kuntaa pitää pystyä kunnanjohtajan hoitamaan ilman ylimääräisiä hallintohimmeleitä eli hallintojohtajaa.

    • Anonyymi

      Aika erikoinen tilanne kyllä Lestijärvellä. Pahimpana ongelmana näen sen että onko päättäjistössä tarpeeksi munaa käsitellä asia sellaisena kuin se on vai pelätäänkö tässä kylän sisäistä sotaa ja annetaan risut niille joille se ei kuulu. Lestijärven pienessä kylässä ihmiset on sukua toisilleen ja vähintään lähituttavia. Tämä mainittu vanha kunnallispoliitikko ajaa rajua puolustuslinjaa mustaten samalla koko kunnan maineen viranhaltjoita myöden. Olisi ehkä ollut syytä pitää ne asiat kirjoissa ja kansissa eikä lähteä puolustamaan miniäänsä tällä tavoin.

    • Anonyymi

      Alkaa muistuttaa Lestin kalifin kirjoitukset tämänpäiväisen perusteella jo keskiaikaiselta noitavainolta. Huutelee somessa ja kutsuu kaikkia tulevaan valtuustonkokoukseen ikäänkuin roviolle. Enemmän tässä kummastuttaa yhä enemmän se mitä se tämä kalifi suojelee ja miksi? Toisaalta kun asia on käsitelty niin onhan tuossa julkisessa herjaamisessa jo itua kunnianloukkaussyytteeseen jos ihan tarkkoja ollaan.

      • Anonyymi

        Jos ihan tarkkoja ollaan, niin ei täyty mitkään esitutkintakynnykset herjaamisen tai kunnian loukkaamisen osalta. Ihan suotta pullistelet ja peloittelet, vapaa keskustelu jatkuu Lestin kunnallispolitiikasta. Se on hyvä ja raikas tuulahdus. Mutta jos kerran oikein tarkkoja ollaan, niin voisit vähän varoa tuota kulttuurillista omimista, ja semirasistista tekstitystä. Niistä ne rapsut tulee, ei kepun arvostelusta.


    • Anonyymi

      Evijärvelle vain tämä selän takana toimija ja miespuolinen kunnanjohtaja kuntaan niin loppuu näitten akkojen keplottelu.

    • Anonyymi

      En ole vielä mistään lukenut suoraan mitään virallisempaa siitä että tämä Lestijärven hallintojohtaja olisi joku selkään puukottaja. Some keskustelujen perusteella vaikuttaisi pikemminkin siltä että tämä on joidenkin katkerien kyläläisten punoma mustamaalamisjuoni. Miksi ohitetaan kokonaan se fakta että kyse on kuitenkin useamman viranhaltijan antamasta epäluottamuksesta ja kunnanvaltuusto on eilen kaikenlisäksi hyväksynyt asian sillä päätöksellä että kunnanjohtaja lähtee. Kirjoittelu facebookisa on todella erikoista tilanteen huomioonottaen.

      • Anonyymi

        "En ole mistään lukenut suoraan mitään virallisempaa...." Voi hyvää päivää selkäänpuukottajien ja kähmiöiden edesottamuksista saakin just lukea virallisia tekstejä. Olisko se vaan niin, että ne sun mainitsemat katkerat kyläläiset olisi vaan lopen vittuuntuneita; oman edun tavoitteluun, verovarojen tuhlailuun, ylimielisyyteen, junttaamiseen, epäpätevyyteen ja perustavaa laatua olevaan tyhmyyteen.


      • Anonyymi

        Kirjoittelu fb:ssä on terveintä, mitä on pitkiin aikoihin tapahtunut. Miksi asioista ei saisi puhua, jos kerran ei ole mitään salattavaa. Aika noloa kuunnella alueuutisia, kun kukaan Lestin johtavista luottamushenkilöistä ei ole kehdannut sanoa oikein mitään. Toimittajakin oikein mainitsi erikseen, että puhuu ympäripyöreitä. Todellista vastuunkantoa henkilöiltä, jotka jallittivat koko jutun. Toisaalta niin tyypillistä Lestillä. Se hyvä mitä uudella koululla saatiin, ja mahdollisesti tuulivoimapuistolla, pyyhittiin moninkertaisesti tällä saastalla pois. Hävettää olla Lestiltä!


      • Anonyymi

        Et varmaan ole! Rouva Putin!


    • Anonyymi

      Jotkut kunnallispoliitikot ei osaa eläköityä arvokkaasti. Ainakaan Lestijärvellä. Oma lehmä vielä ojassa.

      • Anonyymi

        Kylläpä kirveltää! Totuus paljastui, ja Kepu likaantui. Sinäkin olet Kepun jumalaton palvoja, eli pupukello! Toistat puolueen tahtoa kuin kuhnuri konsanaan. Näinhän se on Lestillä mennyt vuosikymmenet. Kepu on pahempi kuin lahkolaisuus, onneksi yksi uskalsi rikkoa piirin ja paljastaa mädännäisyyden. Yksi rohkea nainen. Niin alkaa Lestin demokratian aika!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä kirveltää! Totuus paljastui, ja Kepu likaantui. Sinäkin olet Kepun jumalaton palvoja, eli pupukello! Toistat puolueen tahtoa kuin kuhnuri konsanaan. Näinhän se on Lestillä mennyt vuosikymmenet. Kepu on pahempi kuin lahkolaisuus, onneksi yksi uskalsi rikkoa piirin ja paljastaa mädännäisyyden. Yksi rohkea nainen. Niin alkaa Lestin demokratian aika!

        kirjoitat kuin se vanhus joka möykkää tuolla Lestijärven somessa.


    • Anonyymi

      lestiläisenä hävettää ja ärsyttää nuo samat naamat tuolla keskusteluissa jotka jatkuvasti luo negaiivista mielikuvaa kunnasta. saisivat muuttaa pois täältä.

      • Anonyymi

        Tervehdys!
        Kuuleppas elämää on Kepun ulkopuolellakin! Mitäpäs jos alkaisit ajattelemaan elämääsi ilman Keskustapuoluetta. Saattaisi Lestijärvikin tuntua mukavammalta paikkakunnalta, eikä tarvitsisi määrätä ketään kartoitukseen.
        Raikkaita tuulia ja vapaita ajatuksia!


      • Anonyymi

        Eikö sinua ole hävettänyt ja ärsyttänyt ne lähes itsetuhoiset päätökset joita kunnassa on tehty, lähes viiden vuoden ajan. Kuten kunnan kuningatar FB:ssä sanoo, nyt on aika vaieta tai poliisi tutkii asiaa. Kunnianloukkaus mielessä. Voi voi, mutta kun juuri poliisia tässä vähiten kaivataan. Saattaisi paljastua asioita joita ei haluta paljastuvan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tervehdys!
        Kuuleppas elämää on Kepun ulkopuolellakin! Mitäpäs jos alkaisit ajattelemaan elämääsi ilman Keskustapuoluetta. Saattaisi Lestijärvikin tuntua mukavammalta paikkakunnalta, eikä tarvitsisi määrätä ketään kartoitukseen.
        Raikkaita tuulia ja vapaita ajatuksia!

        Mikähän vinonaama tänne on tullut politikoimaan taas?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö sinua ole hävettänyt ja ärsyttänyt ne lähes itsetuhoiset päätökset joita kunnassa on tehty, lähes viiden vuoden ajan. Kuten kunnan kuningatar FB:ssä sanoo, nyt on aika vaieta tai poliisi tutkii asiaa. Kunnianloukkaus mielessä. Voi voi, mutta kun juuri poliisia tässä vähiten kaivataan. Saattaisi paljastua asioita joita ei haluta paljastuvan.

        Ei ole ex kunnanjohtajan facessa kuulemma moista joten onkohan toinen osapuoli nostanut kunnianloukkaussyytteen. No en ihmettele! Oli nuo kirjoitukset kyllä sen verran törkeitä tuolla Lestijärven somessa ja selvästi vihjailevia hallintojohtajaa kohtaan. Toivottavasti tulee vielä lehteen kaikkinensa niin oppii nämä kylän pskanjauhajat pitämään päänsä kiinni. Poliisia ja tutkintaahan tässä juuri kaivataan!


    • Anonyymi

      Tämä hallintojohtaja tämän sopan on keittänyt. Ei tullut itse valituksi niin käynnisti ajojahdin ja sai näitä "sukulaisiaan" allekirjoittamaan valituksia joita valtuustossa olevat "sukulaiset" sitten tutkiskelivat. Nyt vain hallintojohtaja Evijärvelle ja lapset mukaan tai Kinnulaan kouluun niin ilmapiiri puhdistuu.

      • Anonyymi

        Mitä hallintojohtajan lapset ovat tehneet?


    • Anonyymi

      Onko tuo hallintojohtaja narsisti ja haluaa kunnanjohtajaksi? Nyt vain kohti Evijärveä niin loppuu tämä riitely. Tuollainen henkilö viranhaltijana niin eihän kukaan halua sinne tulla kunnanjohtajaksi.

    • Anonyymi

      Kepulaiset siellä sopii asioita muiden selän takana ja sekoilevat keskenään. Tämä keskiössä oleva nimenkeräilijä tuli kunnalle kalliiksi mutta toivottavasti nyt ymmärtää lähteä lapsineen Evijärvelle.

      • Anonyymi

        Laitappa noita-akka sitä turpaas suikemmalle. Kait tiedät ettei tännekään ihan anonyyminä kirjoitella mitä sattuu. Saattaa pian klopsahtaa postiluukusta hassu kirje. Osoittaa kyllä melkosta typeryyttä vetää jonkun perhekin tähän asiaan mukaan.


    • Anonyymi

      Mites kirkollispuolella menee, onko siellä ollut herraonnea ja 'sopivasti sotaisaa'?

    • Anonyymi

      Kyllä tällä palstalla politikoivan vinonaaman ansiot politiikassa tiedetään. Varsinainen oman pesän likaaja ja kaliffi.
      Ilmankos on turpa niin rutussa kirkolla.

    • Anonyymi

      Ullavalle takaisin Rahkosen koulussa on tilaa lapsille.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe