Japani, Kinkyilyn Mekka

Anonyymi

Istuin sydämmen muotoisella patjalla lattialla, aamutakki päällä 20 muun lajitoverin kanssa. Edessä oli esiintymislava, jossa kahdeksan nuorta naista esitteli sulojaan japanilaisen musiikin tahdissa. Sekä taiteellisesti, että eroottisesti korkelaatuinen esitys. Lopuksi tytöt tulivat myös katsomoon, ilman rihman kiertämää. Pieniä tummia karvatupsuja pyörähteli edestakaisin ja kävi näyttäytymässä aivan lähietäisyydeltä myös. Katsoa sai, mutta ei koskea.

Seuraava numero oli illan kohokohta. Lavalle tuli simpukanmuotoisella kärryllä japanilaiseen tunikaan pukeutunut tyttö. Hän riisui tunikan pois ja levitteli paikkojaan aivan lavan reunalla, niin että sisäkumi näkyi. Hänellä oli kyllä tuollainen Länsimaisen pornotähden asu, korkkareineen, ja muine hepeneineen. Rinnat ja pienen pienen pikimustan karvoituksen hän oli jättänyt paljaaksi.

Jostakin tuotiin lavalle slingi, siis sellainen seksikeinu ja tyttö sidottiin siihen jalaloista levälleen nahkaisilla remmeillä. Seuraavaksi hän otti lampun käteensä, jossa oli punainen valo osoittamista varten. Hän osoitteli miesjoukkoon valolla ja lopulta valo pysähtyi erään japanilaismiehen rintaan. Mies pomppasi ylös ja heitti aamutakkinsa lattialle. Yksi tytöistä laittoi kondomin miehelle ja sen jälkeen mies työnsi Japanilaismallisen meisselin slingissä istuvan tytön hupirakoon. Ei ollut ison iso tuo lemmenkalu, mutta eipä tyttökään ollut kuin 150 cm ja 45 kg, siis noin suurinpiirtein. Ja sinne meni japsipojan siementä lateksipussiin, jonka avustava lady poisti ja laittoi klipsillä roikkumaan.

Menin laskuissa sekaisin, mutta toistakymmentä miestä kävi asialla peräkkäin samalla tavalla. Sitten tuo punainen valo osoitti minun rintaani. Siis minäkö tuonne panemaan, onko pakko, ajattelin ? Yleisö kuitenkin taputti, kun nousin ylös ja ei siinä mitään. Avustajatyttö tuli ja otti kondomin ja rullasi sen kaluni päälle. Nostipa vielä peukun ylös.

Ei ole minulle vielä koskaan yleisö taputtanut noissa panohommissa aikaisemmin. Menin slingissä istuvan tytön luo ja liekö tuo kaunis hymy saanut 45 vuotiaan heppini innostumaan vai oliko ne sittenkin nuo suosionosoituksen. Ei mulla ole tuo ruumiinosa, kuin ehkä pohjoismaalaista keskikoa pituutensä puolesta, mutta paksu jäpikkä kyllä. Kovin näytti pieneltä tytön pimppi, ja varovasti työnsin sisään vähän kerrastaan. Jaa, että oliko tiukka, no kyllä oli suulta kiriä peli. Pohjakosketus tuntui myös. Olisi tuota voinut kauemminkin työnnellä, mutta piti antaa kavereilekin vuoro, joten lirautin pussin perälle satsini. Toinen avustajaneidoista otti tuon minulle pari numeroa liian pienen kondomin pois ja ripusti senkin näytille samaan riviin muiden kanssa. Laittoipa vielä klipsillä aivan suusta kiinni, että se näytti kolmanneksen pidemmältä kuin muut.

2

3683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hieno juttu. Matkailu avartaa.

      • Anonyymi

        Niin se vaimokin avartui, siitä tuli löysä.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe