Astrologia

Anonyymi

Astrologia tarkoittaa kirjaimellisesti tähtien tiedettä. Mutta toisin kuin tähtitiede, joka muinoin oli yksi astrologian osa-alueista, astrologia ei varsinaisesti tutki tähtiä, vaan taivaan tapahtumien (tähtien sijainti taivaalla) ja ihmisen tapahtumien välistä suhdetta ilman ... planeettojen fyysistä vaikutusta ihmiseen ja hänen kohtaloonsa. Tätä riippuvuutta kuvataan astrologian perustana olevan symbolijärjestelmän avulla. Symbolit ovat syviä, moniarvoisia ja laajoja.

Astrologia käsittelee ihmistä, joka ei kuulu ainoastaan eikä niinkään aineelliseen maailmaan vaan ennen kaikkea Henkiseen maailmaan. Valitettavasti Kalin aikakaudella (kuten nykyistä aikakautta Vedojen mukaan kutsutaan) monet ihmiset eivät tiedä sanan "henkinen" merkitystä. Aineellinen maailma on itse asiassa vain henkisen maailman heijastus. Aineellisessa maailmassa vallitsee hyväksikäyttö eri muodoissaan; täällä kaikki etsivät nautintoa (ja ensisijaisesti itselleen!) ja voittoa.
Astrologian erittäin ammattimainen hallitseminen edellyttää paitsi laajaa ja syvällistä sivistystä ja älykkyyttä myös ennen kaikkea aitoa henkisyyttä.

Intiassa, jossa astrologian perinne on jatkunut katkeamattomana yli 5 000 vuotta ja jossa se on kehittyneempää kuin länsimaissa, astrologille asetetaan hyvin korkeat vaatimukset. Todellisella astrologilla on oltava seuraavat ominaisuudet.

Ensimmäinen ominaisuus on - Vedojen, Pyhien Kirjoitusten ja aineellisen maailman lakien tuntemus.

Toinen ominaisuus on - matematiikan ja tähtitieteen tuntemus.

Seuraava - täydelliset teot ja hyvä koulutus.Astrologin tulisi pyrkiä puhtaaseen elämään, väkivallattomuuteen ja olla moraalisesti korkealentoinen henkilö.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ominaisuutena on - "puhua vain totta". Mutta mitä totuudella tarkoitetaan? Astrologin tietämättömyys voi vaikuttaa kielteisesti ihmisen kohtaloon, joten astrologin tulisi noudattaa puheen askeettisuutta, lausua sanoja, jotka ovat totuudenmukaisia, miellyttäviä ja terveellisiä eivätkä häiritse muita. Hyvän astrologin on pystyttävä antamaan selkeitä ja tarkkoja ennusteita. Hänen on oltava vaatimaton toiveissaan ja tietoinen kykyjensä rajoista, mutta samalla hänen on luotettava astrologiseen tietämykseensä.
Nykymaailmassa ihmiset (mutta eivät todelliset astrologit, ammattilaiset) kysyvät usein itseltään: onko astrologia tiedettä vai ei? Vai onko se kenties puoskarointia, kuten jotkut luulevat?

Jälkimmäisestä voidaan varmasti sanoa seuraavaa: lahjakkaita ja erittäin ammattitaitoisia asiantuntijoita on vähän millä tahansa alalla, kaikkialla on huijareita tai toisin sanoen ihmisiä, jotka kutsuvat itseään lääkäreiksi, astrologeiksi tai joksikin muuksi, mutta pohjimmiltaan he eivät ole hallinneet ammattiaan eivätkä kykene tekemään työtään (vaikka heillä olisikin tutkintotodistus), suurin osa ihmisistä on näiden kahden navan välissä.

Elämän korkeimman päämäärän - menetetyn yhteyden palauttaminen Jumalaan - mukaan astrologi, joka ei auta ihmistä löytämään tapaa saavuttaa tämä päämäärä, on kuitenkin myös yleisesti ottaen huijari. Ja koska suurin osa nykymaailman ihmisistä haluaa saada paljon aineellista vaurautta ja elämän täynnä nautintoja, kohtalo lähettää heille samat "astrologit" tai yksinkertaisesti - huijarit. Henkisestä kehityksestään kiinnostuneet ihmiset alkavat itse opiskella astrologiaa tai kohtalo lähettää heille todellisia alan asiantuntijoita.

Astrologia on olemassaolonsa aikana kestänyt lukuisia "tosiasioiden havainnointia ja luokittelua" koskevia testejä ja kerännyt systemaattista tietoa ennustettavista tapahtumasykleistä. Sen tieteellinen pätevyys evättiin vain läntisessä maailmassa (mutta ei idässä!), kun aineellisten kappaleiden vuorovaikutuksen lakeja tutkivan newtonilaisen fysiikan kehittymisen vuoksi hypoteesin ainoaksi perustelumenetelmäksi tunnustettiin kokeellinen. Aineelliset tiedemiehet luokittelevat astrologian erittelemättä irrationaalisen taikauskon luokkaan yhdessä kaiken sellaisen kanssa, joka ei sovi modernin tieteen kapeaan sanamuotoon. He vastustivat uskontoa ja kaikkia niitä, jotka uskalsivat väittää, että ihminen oli jotain muuta kuin kemiallis-fysikaalinen organismi.
Astrologia on kuitenkin enemmän kuin tiede. Astrologinen tieto pelkistetään symbolijärjestelmäksi. Näillä symboleilla on yksinkertaisia yleismaailmallisia merkityksiä, joita voidaan soveltaa valtavaan määrään tosiasioita. Horoskoopin symboliyhdistelmien lukuisien yhdistelmien tulkitseminen on taidetta. Astrologin taitoa lukea horoskooppia voidaan verrata lääkärin kykyyn tehdä diagnoosi. Astrologia on myös suuri itsetutkiskelun taito, jonka tarkoituksena on luoda harmonia yksilön ja hänen ympäristönsä välille (jälkimmäiseen eivät kuulu vain ihmiset hänen ympärillään vaan myös koko maailmankaikkeus, näkyvä ja näkymätön).

12

1219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Astrologia on kuitenkin paljon laajempi kuin tiede ja taide.
      Alun perin astrologia oli osa yhtä korkeamman tiedon kokonaisuutta, uskontoa sanan varsinaisessa merkityksessä - sitä, joka yhdistää ihmisen kaiken olemassaolevan yhteen Lähteeseen. Siksi on mahdotonta sanoa tarkkaa aikaa sen syntymisestä. Voidaan vain sanoa, että kaikki astrologiset perinteet ovat peräisin Vedoista. Idän pyhät kirjoitukset, jotka sisälsivät astrologista tietoa erillisten Vedojen muodossa, välitettiin suullisesti pitkään. Tämä tieto kirjattiin ylös paljon myöhemmin.
      Läntinen ja itäinen astrologia ja niiden ominaisuudet
      Astrologia jaetaan läntiseen ja itäiseen (ennen kaikkea intialaiseen). Mikä on niiden tärkein ero?

      Nykyaikainen, länsimainen astrologia ei ole lainkaan sama kuin länsimainen ja keskiaikainen astrologia. Epäjatkuvuutta on paljon, perinne on vaiennut, eikä monia yhteyksiä ole palautettu. Tähän mennessä länsimainen astrologia selviytyy hienosti persoonallisuuden psykologisesta analyysistä ja auttaa ihmisiä ratkaisemaan sisäisiä ja ulkoisia ongelmiaan, mutta kun on kyse erityisistä ennusteista, monet länsimaiset astrologit ja konsultit ovat täysin avuttomia yrittäessään ennustaa tarkasti ja täsmällisesti mitä tahansa tapahtumaa.

      Tilanne on erilainen intialaisessa astrologiassa. Siellä perinne on säilynyt katkeamattomana vuosituhansia. Itse yhteiskunta, kaikki perinteet ja ihmisten elinolot idässä ovat muuttuneet paljon vähemmän kuin lännessä. Siellä he suhtautuvat perinteen säilyttämiseen puhtaana ja loukkaamattomana äärimmäisen vakavasti ja huolella. Intialainen astrologia on siis erittäin tarkka ja tehokas ennusteissaan. Siinä käytetään lähes kaikkia samoja symboleja ja yhdistelmiä kuin modernissa länsimaisessa astrologiassa, eli planeettoja, tähtiä ja niiden suhteita, mutta ne tulkitaan yleensä hyvin eri tavalla.

      Intialaisessa astrologiassa on monia erilaisia perinteitä, järjestelmiä, liikkeitä, koulukuntia ja suuntauksia.
      Vapaa tahto ja kohtalo


      Astrologian yhteydessä nousee hyvin usein esiin kysymys vapaasta tahdosta, ihmisen valinnanvapaudesta. Intialainen astrologia, joka perustuu henkisiin perinteisiin, keskittyy enemmän kohtaloon, ennalta määräämiseen, karmaan ja kohtalon tarkkaan toteutumiseen. Koska Vedojen mukaan tavallisen ihmisen vapaa tahto on pieni ja karmansa ehdollistama.
      On olemassa kolme olemisen tasoa: aineellisen nautinnon taso, luopumisen taso ja omistautumisen taso. Olemme nyt enemmän tai vähemmän nautinnon maailmassa. Tässä nautinto merkitsee hyväksikäyttöä, jota ilman ei voi olla olemassaoloa tuossa maailmassa. ...Aineellisen olemassaolon maailmassa jokainen hiukkanen haluaa käyttää toisia hyväkseen, mutta omistautumisen maailmassa jokainen haluaa palvella muita, mutta ei vain heitä - tämän maailman elämän todellinen avain on Keskuksen palveleminen.

      Jokaisen meistä on omistauduttava täysin Kokonaisuudelle ja täytettävä erityistehtävämme, koska olemme osa kokonaisuutta. Olemme kaikki osa yhtä maailmankaikkeutta, ja meidän on tehtävä velvollisuutemme oppia toimimaan kokonaisuuden hyväksi ja sen puolesta.

      Ja IHMISENÄ SYNTYMINEN ON ARVOKAS juuri siksi, että se antaa meille mahdollisuuden nähdä kaiken.

      Toisaalta astrologia on arvokasta, koska se voi osoittaa ihmiselle, mitkä ovat hänen erityiset tehtävänsä, mitkä ovat tämän inkarnaation henkiset tehtävät. Ja henkilöllä, joka pystyy toimimaan todellisen karma-joogan hengessä, on mahdollisuus saada henkistä hyötyä. Joka tapauksessa hän ei menetä mitään. Mutta Jumalan armosta hän voi saada viisumin ikuisuuden maailmaan.
      Mitä meillä todella on? Ihmisen elämässä tapahtuviin todellisiin tapahtumiin vaikuttavat kolme voimaa:

      1. Providence;
      2. Kohtalo (annettu maallinen inkarnaatiomme);
      3. Ihmisen vapaa tahto (tietoinen toiminta).

      Karma, josta nykyään puhutaan ja kirjoitetaan niin paljon (valitettavasti usein vain tyhjänpäiväistä spekulointia), tulee sanskritin sanasta "kri", joka tarkoittaa "tehdä". Siksi jokainen teko on karmaa. Kaikki, mitä teemme henkisesti tai fyysisesti, on karmaa, ja se jättää jälkensä meihin.Näkemys, jonka mukaan karma perustuu kohtaloon tai ennalta määräämiseen, ei ole oikea, sillä karma on ajatusten aiheuttamien tekojen tulos, ja siksi ihminen luo karman itselleen.

      Onko astrologialla rajoja vai onko se kaikkivoipa? Tietenkin vain Jumala (määritelmän mukaan) on Kaikkivoipa. Ja ihminen, vaikka hän olisikin astrologi, voi erehtyä työssään.
      Siksi kukaan ei voi taata astrologisen ennusteen 100 prosentin tarkkuutta.

      Vain Absoluuttinen Totuus voi tietää, mitä todella tapahtuu, ja siksi on niin tärkeää tutkia Absoluuttia ja objektiivisia lakeja, joiden mukaan maailma rakentuu. Bhagavat Gitassa Korkein Jumala sanoo: ”Kaikkien Vedojen tarkoitus on oppia tuntemaan Minut.” Mutta kirjoitusten mukaan Absoluuttia ei ole mahdollista tuntea, ellei Hän Itse halua paljastaa itseään, ja se on mahdollista vain kehittämällä sielun ja Jumalan välistä henkisrä suhdetta.

      • Anonyymi

        Jännää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jännää.

        Jokaisen älykkään ihmisen on tunnustettava ajan voima, joka kuljettaa häntä kohti väistämätöntä tulevaisuutta. Aikaa ei voi voittaa, koska Vedan mukaan aika on Kaikkivaltiaan tahto. Mutta tässä ajan virrassa meillä on tietty toimintavapaus, josta tulevaisuutemme riippuu.

        .keskustellaan vedalaisesta astrologiasta - ajan lakien tieteestä. Aivan kuten avaruudessa on tiheydeltään erilaisia osia, jotka käyttäytyvät eri tavoin, niin myös ajan eri hetkillä on ainutlaatuiset ominaisuutensa, jotka vaikuttavat meihin, jotka elämme tässä aika-avaruusjatkumossa.

        Eräs ennakkoluulo astrologiaa kohtaan, joka vallitsee joidenkin uskonnollisten ihmisten keskuudessa, on hälvennettävä heti. Vaikka kristinusko on maailman ainoa uskonto, joka suhtautuu kielteisesti astrologiaan, itse Raamattu (erityisesti Ilmestyskirje) on täynnä astrologista symboliikkaa. Uusi testamentti alkaa kuvauksella tyypillisestä astrologisesta tilanteesta, jossa kolme viisasta miestä, astrologit, etsivät ennustuksen perusteella Jeesus-lasta, joka syntyy tietyssä paikassa tietyn taivaanrannan tähtiyhdistelmän alla. Lisäksi aivan Ensimmäisen Mooseksen kirjan alussa sanotaan, että Jumala loi valot ja tähdet. Hän siis tarvitsee sitä johonkin, eikä siinä ole mitään saatanallista. Vedoissa sanotaan nimenomaisesti, että Jumala palkitsee meidät ansioidemme mukaan meitä ympäröivien planeettojen ja tähtien kautta, jotka kantavat erilaisia energioita. Tämän mekanismin kautta saamme karmamme. Astrologian avulla voi siis päästä ymmärtämään Jumalaa.

        Astrologian käytännön tarkoitus on määrittää ..., valita ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä terveys-, työ- ja perheongelmien varalta, valita suotuisia aikoja rituaalien suorittamiselle, talojen rakentamiselle, lasten hedelmöittämiselle, kauppojen solmimiselle jne.

        Usein herää kysymys: miten kaukaiset tähdet voivat vaikuttaa meihin? Ymmärtääksemme tämän kysymyksen meidän on muistettava, että ihminen on mikrokosmos, ja kaikki samat rakenteet toistuvat siinä kuin makrokosmoksessa, mutta pienoiskoossa. Esimerkiksi makrokosmos on Jumalan korkeimman mielen läpäisemä, ja Hän on myös jokaisen elävän olennon kehossa yksilöllisen sielun vieressä. Ja missä Jumala on, siellä ovat hänen palvelijansa. Kaikkien planeettojen ja ... hallitsijat heijastuvat kehoomme ja vaikuttavat kaikkiin fyysisiin ja hienojakoisiin prosesseihin. Ne on symbolisesti esitetty kämmenissä ja muissa kehon osissa ... viivojen jne. muodossa.

        Vedalaisen astrologian mukaan planeetat eivät myöskään ole vain fyysisiä kehoja, vaan astraalisia entiteettejä, jotka hallitsevat planeettoja ja tähtiä. Fyysisellä tasolla Jupiter voi esimerkiksi näyttää radioaktiivisen kaasun peittämältä kuumalta planeetalta. Mutta miten Jupiterin säteily ja lämpö voivat antaa ihmiselle hurskauden, oikeudenmukaisuuden, uskonnollisuuden, opettajan lahjan? Tämä näkyy käytännössä niillä ihmisillä, joiden horoskoopissa Jupiter on suotuisassa asemassa. Fyysisellä tasolla Merkurius on kylmä.... Mutta miksi hyvin sijoitettu Merkurius tekee ihmisestä kyvyn oppia kieliä, seurallisen, hauskanpitäjän, nuorekkaan ja hyvän muistin? Miten kylmä tämä planeetta voi olla näiden ominaisuuksien lähde? Mutta sekin on helposti todennettavissa oleva tosiasia. Näillä planeetoilla on siis fyysisten ominaisuuksien lisäksi jotakin henkilökohtaista, joka liittyy mielen ominaisuuksiin, tunteisiin, moraaliin jne. Lyhyesti sanottuna maailma on paljon monimutkaisempi kuin olemme tottuneet ajattelemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokaisen älykkään ihmisen on tunnustettava ajan voima, joka kuljettaa häntä kohti väistämätöntä tulevaisuutta. Aikaa ei voi voittaa, koska Vedan mukaan aika on Kaikkivaltiaan tahto. Mutta tässä ajan virrassa meillä on tietty toimintavapaus, josta tulevaisuutemme riippuu.

        .keskustellaan vedalaisesta astrologiasta - ajan lakien tieteestä. Aivan kuten avaruudessa on tiheydeltään erilaisia osia, jotka käyttäytyvät eri tavoin, niin myös ajan eri hetkillä on ainutlaatuiset ominaisuutensa, jotka vaikuttavat meihin, jotka elämme tässä aika-avaruusjatkumossa.

        Eräs ennakkoluulo astrologiaa kohtaan, joka vallitsee joidenkin uskonnollisten ihmisten keskuudessa, on hälvennettävä heti. Vaikka kristinusko on maailman ainoa uskonto, joka suhtautuu kielteisesti astrologiaan, itse Raamattu (erityisesti Ilmestyskirje) on täynnä astrologista symboliikkaa. Uusi testamentti alkaa kuvauksella tyypillisestä astrologisesta tilanteesta, jossa kolme viisasta miestä, astrologit, etsivät ennustuksen perusteella Jeesus-lasta, joka syntyy tietyssä paikassa tietyn taivaanrannan tähtiyhdistelmän alla. Lisäksi aivan Ensimmäisen Mooseksen kirjan alussa sanotaan, että Jumala loi valot ja tähdet. Hän siis tarvitsee sitä johonkin, eikä siinä ole mitään saatanallista. Vedoissa sanotaan nimenomaisesti, että Jumala palkitsee meidät ansioidemme mukaan meitä ympäröivien planeettojen ja tähtien kautta, jotka kantavat erilaisia energioita. Tämän mekanismin kautta saamme karmamme. Astrologian avulla voi siis päästä ymmärtämään Jumalaa.

        Astrologian käytännön tarkoitus on määrittää ..., valita ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä terveys-, työ- ja perheongelmien varalta, valita suotuisia aikoja rituaalien suorittamiselle, talojen rakentamiselle, lasten hedelmöittämiselle, kauppojen solmimiselle jne.

        Usein herää kysymys: miten kaukaiset tähdet voivat vaikuttaa meihin? Ymmärtääksemme tämän kysymyksen meidän on muistettava, että ihminen on mikrokosmos, ja kaikki samat rakenteet toistuvat siinä kuin makrokosmoksessa, mutta pienoiskoossa. Esimerkiksi makrokosmos on Jumalan korkeimman mielen läpäisemä, ja Hän on myös jokaisen elävän olennon kehossa yksilöllisen sielun vieressä. Ja missä Jumala on, siellä ovat hänen palvelijansa. Kaikkien planeettojen ja ... hallitsijat heijastuvat kehoomme ja vaikuttavat kaikkiin fyysisiin ja hienojakoisiin prosesseihin. Ne on symbolisesti esitetty kämmenissä ja muissa kehon osissa ... viivojen jne. muodossa.

        Vedalaisen astrologian mukaan planeetat eivät myöskään ole vain fyysisiä kehoja, vaan astraalisia entiteettejä, jotka hallitsevat planeettoja ja tähtiä. Fyysisellä tasolla Jupiter voi esimerkiksi näyttää radioaktiivisen kaasun peittämältä kuumalta planeetalta. Mutta miten Jupiterin säteily ja lämpö voivat antaa ihmiselle hurskauden, oikeudenmukaisuuden, uskonnollisuuden, opettajan lahjan? Tämä näkyy käytännössä niillä ihmisillä, joiden horoskoopissa Jupiter on suotuisassa asemassa. Fyysisellä tasolla Merkurius on kylmä.... Mutta miksi hyvin sijoitettu Merkurius tekee ihmisestä kyvyn oppia kieliä, seurallisen, hauskanpitäjän, nuorekkaan ja hyvän muistin? Miten kylmä tämä planeetta voi olla näiden ominaisuuksien lähde? Mutta sekin on helposti todennettavissa oleva tosiasia. Näillä planeetoilla on siis fyysisten ominaisuuksien lisäksi jotakin henkilökohtaista, joka liittyy mielen ominaisuuksiin, tunteisiin, moraaliin jne. Lyhyesti sanottuna maailma on paljon monimutkaisempi kuin olemme tottuneet ajattelemaan.

        Vedalainen astrologia eroaa länsimaisesta astrologiasta sekä sisäisesti että ulkoisesti. Lännessä ei ole selvää ymmärrystä karman laista eikä Jumalan persoonallisuudesta. Uskonto ja astrologia käyvät lännessä kylmää sotaa, ja siksi länsimainen astrologia on materialistista ja yksipuolista ja muistuttaa enemmän psykologiaa kuin henkistä tiedettä. Ulkoisia eroja on siinä, että lännessä ihmistä pidetään ...tai "Leijonana" vain siksi, että hän on syntynyt ajankohtana, jolloin aurinko kulki vastaavan merkin läpi. Vedalaisessa järjestelmässä lähestymistapa on täysin erilainen. Siellä tietyn henkilön päämerkki on se horoskooppimerkki, joka nousi horisontin yläpuolelle tietyssä paikassa tiettynä syntymäaikana. Maapallo kiertää akselinsa ympäri vuorokauden aikana, joten se kääntyy 24 tunnin aikana kunkin 12 horoskooppimerkin ympäri noin kahdeksi tunniksi. Eläinradan merkki, johon ihmisen syntymäpaikka on käännetty syntymähetkellä, on tärkein merkki, joka määrittää ihmisen kohtalon. Näin ollen on mahdollista syntyä minkä tahansa tähtikuvion alla minä tahansa kuukautena ja päivänä! …
        ...

        Lisäksi ne päivämäärät, joilla määritetään auringon kulku eläinradan merkkien läpi, ovat toivottoman vanhentuneita. Nämä päivämäärät olivat oikein 2500 vuotta sitten Euroopan tähtitieteen perustajan Klaudios Ptolemaioksen aikaan. Maapallon akselin kaltevuuskulma on kuitenkin sittemmin muuttunut lähes 24 astetta, joten vanhoihin päivämääriin on lisättävä 24 päivää, jotta saadaan selville, missä eläinradan merkissä aurinko nyt on. Ihmiset ovat esimerkiksi tottuneet ajattelemaan, että aurinko kulkee ... kautta 21. maaliskuuta - 20. huhtikuuta. Lisäämme maaliskuun 21. päivään 24 päivää, ja käy ilmi, että aurinko kulkee ... Ja niin on kaikkien merkkien kohdalla.

        Auringon lisäksi on kuitenkin kahdeksan muuta planeettaa, jotka otetaan huomioon vedalaisessa astrologiassa ja jotka vaikuttavat meihin yhtä paljon kuin aurinko. Suosittu "sanomalehtiastrologia" jättää tämän tosiasian täysin huomiotta, sillä se antaa myös vanhentuneita tietoja auringon liikkeistä eläinradan poikki. Jos siis tehdään laskelmia vedalaisen astrologian perusteella, suurimmalle osalle ihmisistä päämerkit ovat aivan erilaisia kuin mihin he ovat tottuneet.

        Tässä yhteydessä on mainittava, että uusi vuosi alkaa vedalaisen kalenterin mukaan täsmälleen silloin, kun aurinko astuu eläinradan ensimmäiseen merkkiin.... Tämä on objektiivinen uusi vuosi, kun alkaa uusi auringon kiertokulku eläinradan läpi.

        Tammikuun ensimmäinen päivä ei aloita mitään muuta kuin viikon mittaisen mässäilyn. Joulukuun ainoa tärkeä tapahtuma on päivän kasvun alkaminen, ja se tapahtuu 22. joulukuuta, ei 31. joulukuuta. Kuukausien nimetkin osoittavat, että uuden vuoden pitäisi alkaa keväällä eikä keskellä talvea. Joissakin niistä on säilynyt numeroihin liittyviä sanskritisia juuria. ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vedalainen astrologia eroaa länsimaisesta astrologiasta sekä sisäisesti että ulkoisesti. Lännessä ei ole selvää ymmärrystä karman laista eikä Jumalan persoonallisuudesta. Uskonto ja astrologia käyvät lännessä kylmää sotaa, ja siksi länsimainen astrologia on materialistista ja yksipuolista ja muistuttaa enemmän psykologiaa kuin henkistä tiedettä. Ulkoisia eroja on siinä, että lännessä ihmistä pidetään ...tai "Leijonana" vain siksi, että hän on syntynyt ajankohtana, jolloin aurinko kulki vastaavan merkin läpi. Vedalaisessa järjestelmässä lähestymistapa on täysin erilainen. Siellä tietyn henkilön päämerkki on se horoskooppimerkki, joka nousi horisontin yläpuolelle tietyssä paikassa tiettynä syntymäaikana. Maapallo kiertää akselinsa ympäri vuorokauden aikana, joten se kääntyy 24 tunnin aikana kunkin 12 horoskooppimerkin ympäri noin kahdeksi tunniksi. Eläinradan merkki, johon ihmisen syntymäpaikka on käännetty syntymähetkellä, on tärkein merkki, joka määrittää ihmisen kohtalon. Näin ollen on mahdollista syntyä minkä tahansa tähtikuvion alla minä tahansa kuukautena ja päivänä! …
        ...

        Lisäksi ne päivämäärät, joilla määritetään auringon kulku eläinradan merkkien läpi, ovat toivottoman vanhentuneita. Nämä päivämäärät olivat oikein 2500 vuotta sitten Euroopan tähtitieteen perustajan Klaudios Ptolemaioksen aikaan. Maapallon akselin kaltevuuskulma on kuitenkin sittemmin muuttunut lähes 24 astetta, joten vanhoihin päivämääriin on lisättävä 24 päivää, jotta saadaan selville, missä eläinradan merkissä aurinko nyt on. Ihmiset ovat esimerkiksi tottuneet ajattelemaan, että aurinko kulkee ... kautta 21. maaliskuuta - 20. huhtikuuta. Lisäämme maaliskuun 21. päivään 24 päivää, ja käy ilmi, että aurinko kulkee ... Ja niin on kaikkien merkkien kohdalla.

        Auringon lisäksi on kuitenkin kahdeksan muuta planeettaa, jotka otetaan huomioon vedalaisessa astrologiassa ja jotka vaikuttavat meihin yhtä paljon kuin aurinko. Suosittu "sanomalehtiastrologia" jättää tämän tosiasian täysin huomiotta, sillä se antaa myös vanhentuneita tietoja auringon liikkeistä eläinradan poikki. Jos siis tehdään laskelmia vedalaisen astrologian perusteella, suurimmalle osalle ihmisistä päämerkit ovat aivan erilaisia kuin mihin he ovat tottuneet.

        Tässä yhteydessä on mainittava, että uusi vuosi alkaa vedalaisen kalenterin mukaan täsmälleen silloin, kun aurinko astuu eläinradan ensimmäiseen merkkiin.... Tämä on objektiivinen uusi vuosi, kun alkaa uusi auringon kiertokulku eläinradan läpi.

        Tammikuun ensimmäinen päivä ei aloita mitään muuta kuin viikon mittaisen mässäilyn. Joulukuun ainoa tärkeä tapahtuma on päivän kasvun alkaminen, ja se tapahtuu 22. joulukuuta, ei 31. joulukuuta. Kuukausien nimetkin osoittavat, että uuden vuoden pitäisi alkaa keväällä eikä keskellä talvea. Joissakin niistä on säilynyt numeroihin liittyviä sanskritisia juuria. ...

        Ihan tiedettä kai?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan tiedettä kai?

        Raamattu kieltää astrologian. Miksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu kieltää astrologian. Miksi?

        Raamatussa on paljon astrologiaa, mutta kristityt eivät tiedä sitä.


      • Anonyymi

        Ja kaikilla näillä sanomalehtien viihdyttävillä horoskoopeilla ei ole mitään tekemistä todellisen astrologin kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kaikilla näillä sanomalehtien viihdyttävillä horoskoopeilla ei ole mitään tekemistä todellisen astrologin kanssa.

        Erittäin vaikea tiede, joka vaatii kovaa opiskelua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erittäin vaikea tiede, joka vaatii kovaa opiskelua.

        Ihan hyviä perusteluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan hyviä perusteluja.

        Niin ja Raamatussa on astrologiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja Raamatussa on astrologiaa.

        Tämä on todella mielenkiintoista.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      140
      2046
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      93
      1672
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      87
      1374
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1354
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      134
      1188
    6. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1182
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      919
    8. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      903
    9. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      110
      871
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      803
    Aihe