Lutu kissa

Anonyymi

Teilläkös se kunnan eläinlääkäri ei tiedä leikatun uroskissan ja tiineen nartun eroa?!

46

3654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ihan heti tuolle veis lemmikkiäni hoidettavaksi :(

    • Anonyymi

      Ei ne tiedä ja joku loukuttaa ihmisten lemmikkejä pihoilta. Eläinlääkärin pitäisi mennä uudelleen koulutukseen, jos ei erota eläinten sukupuolia. Sanoo luulleensa tiineeksi nartuksi vanhaa kollikissaa. Luulemallako hän tosiaan sukupuolet selvittää ?

      • Anonyymi

        Törkeää välinpitämättömyyttä eläinlääkäriltä. Ei ole viitsinyt edes tarkistaa sirua. Tekisi mieli kirjoittaa painokelvotonta tekstiä,mutta pakko hillitä itseni. Voimia kissan omistajalle. Tuntuu kyllä pahalta:(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Törkeää välinpitämättömyyttä eläinlääkäriltä. Ei ole viitsinyt edes tarkistaa sirua. Tekisi mieli kirjoittaa painokelvotonta tekstiä,mutta pakko hillitä itseni. Voimia kissan omistajalle. Tuntuu kyllä pahalta:(

        Entä jos eläinlääkäri oli kokematon. Eikä välttämättä toiminut kykyjänsä vastaavalla tavalla. Eläimiin liittyy isoja riskejä myös omistajiin liittyen. Myös ulkopuolisten luoma paine ja viha vaikeuttaa asiaa. Saattaa olla kova paikka lääkärille kokeneetkin mokaa joskus. Eikä sattumatkaan yleensä suosi. Kuten jollain neurokirurgi leikka potilaan päästä savolaisen kierouden verbaalisen muodon.


    • Anonyymi

      Niin järkyttävä uutinen, toivon kovasti voimia kissan omistajalle suuren surun keskelle.
      Kyseinen eläinlääkäri pitää välittömästi irtisanoa työstään, ei todellakaan ole pätevä toimimaan eläinten kanssa.
      Ja loukuttajalle en pysty toivomaan muutakuin erittäin tuskaista loppuelämää, tuon luokan idiootti ei ansaitse elää!

      • Anonyymi

        aatelkaa jos se hoitas ihmisiä eiku lopetuspiikki vaan. tätiki olis setä


      • Anonyymi

        Sinä et ole pätevä kirjoittelemaan internetissä. Sinulta pitää irtisanoa välittömästi internetyhteys ja erottaa töistä.


    • Anonyymi

      Jos oisin tuo eläinlääkäri tai kissavaras niin todennäköisesti lukittautuisin perunakellariin asumaan tai ottaisin menolipun Siperiaan. Hävettäis niin h*lvetisti!!!!!!!

    • Anonyymi

      Selittivät, että kävivät toisen talon pihalta kissan hakemassa. Eivät huomanneet, että pihalla kamera, joten käry kävi, että olikin omistajan piha. Näin lehtijutusta ymmärsi.
      Jos ei olisi ollut kameraa, omistaja olisi luullut, että kissa vain karannut. Ja liekö tämä oli tarkoitus.
      Kiirettä on pitänyt, kun Savon Sanomien mukaan varastamisen ja tappamisen välillä oli vain 15 minuuttia

    • Anonyymi

      Tuossa näkee myös kissan arvon. Oisko koiraa viety nuin vain pihasta ja viety piikille. Ei varmana ois.

      • Anonyymi

        Koirat ei yleensä lisäänny Suomessa holtittomasti keskenään jossain navetan takana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koirat ei yleensä lisäänny Suomessa holtittomasti keskenään jossain navetan takana.

        Lisääntyykö yleensä leikatut uroskissat Suomessa holtittomasti keskenään jossain navetan takana?


    • Anonyymi

      Ei kai kukaan muu kuin joku kissavihaaja vie pihalta kotikissaa piikille

    • Anonyymi

      On kyllä röyhkeää, kun ihmisten pihoilta jo kissat varastetaan.
      Herää kysymys, että kuinkahan monta kotikissaa on paikkakunnalta hävinnyt. Mutta perään ei voi huudella, kun kissat on jo pika pikaa tuhkattu, ettei jää jälkiä.

    • Anonyymi

      Myös Leppävirran kunnan olisi hyvä selvittää meneekö populaatiokissaongelman hoitaminen kuten pitää. Kuntahan tuon toiminnan joutuu järjestämään, yleensä jonkun yhdistyksen tms kautta. Muissa lähikunnissa populaatiokissat saavat kyllä ns. uuden mahdollisuuden ja niistä on kokemukseni perusteella pääsääntöisesti tullut täysin normaaleja lemmikkejä.

      Toivottavasti myös valtion viranomaiset antaisi eläinlääkärille muistutuksen miten nämä asiat pitää hoitaa että kaikenmaailman sijaisetkin jättää tämmöiset hirvittävät virheet tekemättä. Jokainen kissa (karkuri, populaatio yms) tulisi säilyttää kaksi viikkoa löytöeläintaloilla niin tällaista ei pääsisi tapahtumaan. Ja kenenkään pihasta ei mennä omin päin eläimiä viemään!

    • Anonyymi

      Onkohan eläinlääkärille maksettu löytökissojen tappamisesta ja jos on niin mikä taho maksanut? Entä näille kahdelle yrittäjälle?

      • Anonyymi

        Valitettavasti huonoja uutisia. Outoa antaumusta on toimintaan, ilman rahallista korvausta. Poliisi tutkii ja setä korjaa.


      • Anonyymi

        Virkatoimia. Valtio niistä maksaa kun hävitetään haittaeläimiä.


    • Anonyymi

      Oho, ei vielä täältä ole keskustelua poistaneet....
      Kyseinen eläinlääkäri yrittää sometilinsä muokata sellaiseen muotoon , ettei häntä enää tunnistettaisi.
      Vaikea varmaan saada enää asiakkaita.
      Jos on tarvis viedä omia eläimiä lääkäriin, niin aion varmistaa, ettei kyseinen puoskari ole siellä töissä.

      • Anonyymi

        Onneksi suurin osa ihmisistä on fiksuja eikä heitä kiinnosta yhden ikälopun kissan kuolema. Someöyhöt on pieni ja äänekäs ryhmä jotka lynkkaa ihmisiä pienistäkin virheistä


    • Anonyymi

      Eiköhän leppävirtalaiset vois boikotoida näitten kissan kaappaajien yrityksiä!

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kaikki asiallisesti esitetyt asiat vaan poistuu. Vaikka kyllä nämä henkilöt jokainen leppävirtalainen tuntee/tietää ja varmasti on vahvat mielipiteet kyseisistä henkilöistä. Hävetkää jos edes sen osaatte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki asiallisesti esitetyt asiat vaan poistuu. Vaikka kyllä nämä henkilöt jokainen leppävirtalainen tuntee/tietää ja varmasti on vahvat mielipiteet kyseisistä henkilöistä. Hävetkää jos edes sen osaatte.

        Teboililla yritetään selvitellä asiaa. Tutun piirin kanssa. Toinenpää virranpoika.


    • Anonyymi

      Valtiolliset hautajaiset Hornettien ylilennolla !

      • Anonyymi

        Sulle vai?


    • Anonyymi

      Kukahan "eläinlääkäri" oli asialla? Nimi esiin. Eikös kissan kaapanneet syyllistyneet rikokseen tunkeutuessaan tontille? Ihan uskomaton juttu. Olisi vienyt 5 sekuntia lukea kissan siru laitteella. Itsekin tarkistan aina joskus, että siru toimii. Kyllä tähänkin taas keksitään vaikka mitä selityksiä, kun ei äly riitä muuten.

      • Anonyymi

        Polar bear kehiin ja penaalin ehken terävin...kynä.


      • Anonyymi

        Tekeehän kissan omistajatkin Leppävirralla ihan samaa. Tullaan toisten pihoille sikailemaan. Piste.


    • Anonyymi

      Jos siellä menee 80 vuotias mies lääkäriin onko mahdollista että lääkäri uskoo potilaan olevan 19 vuotias nainen joka on raskaana?

    • Anonyymi

      Aivan kamala tapaus! Voi kissaparkaa, millaisten ihmisten käsiin joutui kauniina kesäpäivänä omistajan omalla pihalla ja millainen kissanvihaajaeläinlääkäri sattui kohdalle. Kesy ja luottavainen kotikissa tapettiin mitä julmimmalla tavalla. Kissan eutanasiaa ei voi suorittaa laillisella metodilla noin lyhyessä ajassa. Luvat pois kyseiseltä eläinlääkäriltä!

    • Anonyymi

      On kyllä monellakin tapaa hyvin outo tapaus. Kissan vohkineilla henkilöillä tuntuu olleen tarve loukuttaa kissa kuin kissa, kunhan saa jonkun kiinni. Miksi? Maksetaanko siitä, ja kuka maksaa? Vai onko kyse puhtaasta kissavihasta? Miten loukuttajaksi ryhtyvä muka voi olla niin tiedoton, ettei ymmärrä miten villiintynyt kissa eroaa kesystä? Ettei kellot soi edes siinä kohtaa, kun katti oleilee asutun talon pihassa ja antaa nostaa itsensä syliin? Jos on puhdasta tietämättömyyttä, niin toivottavasti Leppävirran kunta ei oikeasti hoida eläinsuojelua tällaisten törppöjen avulla!

      Sitten tämä eläinlääkäri. Miksi ei etsinyt kissasta sirua? Siis ihan vaikka jo rutiinina ja oman oikeusturvansa varalta, kun kuitenkin peruuttamaton toimenpide kysessä. Ja miten ei ammattilainen erota vanhaa kollikissaa kantavasta nartusta, rotukissaa sekarotuisesta, hoitamatonta takkuturkkia hoidetusta lemmikistä? Vaihtoehdot: tyhmyys tai (jälleen kerrsn) raha. Saiko lääkäri jostain tapporahoja? Kuulemma eutanasia kävi myös dangen rivakasti. Eivät kai naiset voineet tietää, kauanko loukutuksessa menee (joskus kestää pitkiäkin ajanjaksoja), mutta ilmeisesti kuitenkin aika oli ell:lle sopivasti varattuna, kun 15 min kaikki oli jo ohi. Siinä ajassa eutanasiaa ei voi suorittaa aiheuttamatta kissalle kärsimystä. Oikeaoppisesti ell olisi ensin rauhoittanut eläimen (tässä kohtaa olisi sitten myös vielä ollut mahdollista tarkistaa se siru, kissan kunto, sukupuoli jne.) ja sen jälkeen elintoiminnot lopettava aine suoneen. Eläinrääkkäystä, siis!

      Ja vielä: JOS kyseessä olisi ollut tiine populaatiokissa, niin olisiko lopetus mahtanut silloinkaan olla yksiselitteinen vaihtoehto? Jos raskaus olisi ollut jo pitkällä ja vatsassa olevat pennut melkein valmiiita syntymään, niin ensinnäkin tulee kysymys, kuinka eutanasiassa käytettävät aineet vaikuttavat pentuihin? Onko niiden loppu tuskaton? Toiseksi meillä päin eläinsuojissa on etsimässä uutta kotia myös populaatikissoja, eivätkä ne kaikki suinkaan ole toivottomia tapauksia - kaverillanikin on sieltä kaksi. Pennut löytävät lähes poikkeuksetta kodin, ellei niillä ole vakavia sairauksia. Jos pennut syntyvät eläinsuojassa, niillä ei ole populaatiotaustan aiheuttamia käytöshäiriöitä.

      Toivon, että Lutun kauheasta kohtalosta seuraa kuitenkin lopulta keskustelua ja toimenpiteitä. Niin kauheaa kuin tämä onkin sanoa, niin asiaa ei voida painaa täysin villaisella koska kyseessä oli rotukissa ja pihassa kameravalvonta.

      • Anonyymi

        Hyvin samat ajatukset minulla. Koska kissa oli kuollut jo 20 minuutin päästä siitä, kun se vielä näkyi pihalla riistakameran kuvissa, eläinlääkäri ei ole toiminut oikein ja on syyllistynyt eläinrääkkäykseen. Eikä kissaa olisi kuoleman jälkeen saanut tuhkata, vaan se olisi pitänyt lähettää avattavaksi. Valvontaeläinlääkärin olisi pitänyt huolehtia, että näin toimitaan, joten hänkin on tässä tapauksessa syyllinen. Riistakameran kuvissa pistää silmään myös se, kun kissa kulkee kissan varastaneen naisen edellä häntä pystyssä, mikä on ystävällisen ja luottavaisen eläimen merkki. Näin ollen nainen tiesi aivan varmasti kissan varastaessaan, että kyseessä oli kesy elän. Samoin tiesi varmasti myös olevansa yksityisalueella. Erittäin törkeä teko kaikilta asianosaisilta ja hirveä suru ja järkytys kissan omistajalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin samat ajatukset minulla. Koska kissa oli kuollut jo 20 minuutin päästä siitä, kun se vielä näkyi pihalla riistakameran kuvissa, eläinlääkäri ei ole toiminut oikein ja on syyllistynyt eläinrääkkäykseen. Eikä kissaa olisi kuoleman jälkeen saanut tuhkata, vaan se olisi pitänyt lähettää avattavaksi. Valvontaeläinlääkärin olisi pitänyt huolehtia, että näin toimitaan, joten hänkin on tässä tapauksessa syyllinen. Riistakameran kuvissa pistää silmään myös se, kun kissa kulkee kissan varastaneen naisen edellä häntä pystyssä, mikä on ystävällisen ja luottavaisen eläimen merkki. Näin ollen nainen tiesi aivan varmasti kissan varastaessaan, että kyseessä oli kesy elän. Samoin tiesi varmasti myös olevansa yksityisalueella. Erittäin törkeä teko kaikilta asianosaisilta ja hirveä suru ja järkytys kissan omistajalle.

        Miksi olisit avannut lopetetun kissan? On se hienoa ehdotella netissä vaan typeriä asioita joilla ei ole mitään merkitystä. Ja kissa ei taatusti ole ollut kuolleena 20min kiinniotosta, paskapuhetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi olisit avannut lopetetun kissan? On se hienoa ehdotella netissä vaan typeriä asioita joilla ei ole mitään merkitystä. Ja kissa ei taatusti ole ollut kuolleena 20min kiinniotosta, paskapuhetta.

        Ei ehkä ollutkaan kuolleena 20 min kiinniotosta vaan jälkeen.


    • Anonyymi

      Jos uroskissalla ei oo palleja, kun se on kerta leikattu, niin saattaahan sitä lääkärikin erehtyä kissaa nartuksi.
      Luulen että esim. eduskunnassa on aika paljon tälläisiä "munattomia" miehiä.
      Elintasovatsaa on niin paljon, että sukupuoli on epäselvä. Päätöksetkin on luokkaa Ei oo munaa, eikä rohkeutta".

    • Anonyymi

      Nyt on näköjään sit taas some täynnä kissojen ja lopettamisen asiantuntijoita. Ja uskotaan varauksetta sitä että olisi muka kissan nappaamisesta kuolemaan 20 minuuttia :Ddd ja tapporahoja?? :ddd Kun minulle tuodaan kissa lopetettavaksi niin minä lopetan sen. Ei mua kiinnosta siinä vaiheessa onko se kantava narttu vai vanha uroskissa, kyllä se lopetusaine toimii kaikkiin ihan samalla tavalla. Oletteko olleet kuulemassa että eläinlääkäri sanoi että "tämä on kantava narttu"? Ette varmaan.

      • Anonyymi

        Minäpä olen satavarma, että et oikeasti ole minkään alan lääkäri tai edes lääketieteen asiantuntija. Ehkäpä sen sijaan kuulut tähän kissoja vihaavaan naisjengiin tai olet muuten hengenheimolainen. On se hyvää mainosta paikkakunnalle, kun mökkiläisten lemmikkieläimiä murhataan.


    • Anonyymi

      Otsikko tänään Aamulehdessä:
      Pirkanmaa
      Ylöjärveltä löytyi yli sadan kissan lauma – Niistä 82 loukutettiin yhtenä päivänä
      Kissat ovat nyt sijaiskodeissa, jossa ne hoidetaan kuntoon. Edessä on eläinlääkärin terveystarkastus, hoitoa, rokotukset ja sterilisaatio ennen kuin eläimet pääsevät uusiin koteihin.

      Näin siis muualla toimitaan.

    • Anonyymi

      Leppävirta on iso paikka. Mistä kissa otettiin kiinni.

      • Anonyymi

        Siitä juna-aseman viereltä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä juna-aseman viereltä

        Hyvä. Tämä tieto on varmasti virran pojasta tai Teboililta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä. Tämä tieto on varmasti virran pojasta tai Teboililta.

        Kunnon tuomio tekijöille.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5524
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2313
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2282
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1034
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      920
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      853
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      783
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe