Tyttöystävääni nussittiin bileissä

Anonyymi

Olemme tyttöystäväni Sannin kanssa 18 vuotiaita lukiolaisia. Pidimme viime talvena kotona bileet, koska koronan vuoksi baarit olivat kiinni. Olimme kutsuneet kotiimme melko paljon porukkaa, mutta loppujen lopuksi paikalle uskaltautui vain 4 samasta lukiosta olevaa poikaa, muiden jäädessä pois koronan pelossa. Myös Sannin paras kaveri ei päässyt paikalle, koska hänellä oli todettu korona.

Vietimme sitten tällä porukalla iltaa juoden ja tanssien, kun bileet olivat nyt kuitenkin järjestetty. Pojat tanssittivat Sambia innokkaasti, koska hän oli ainut paikalla oleva naispuolinen henkilö. Pojat myös kehuivat miten kaunis Sanni on ja kuinka onnekas olin, että olin löytänyt hänet ennen korona aikaa. Pojat valittelivat myös etteivät olleet päässeet panemaan koko korona aikana.

Jossain vaiheessa iltaa pojat tekivät meille drinkkejä. Niitä tehdessään huomasin heidän supisevan ja jotenkin yrittäen peitellä laseja mihin tekivät drinkit. Ajattelin jotain olevan vialla ja muiden huomaamatta kippasin oman lasini kukkaruukkun sisällön sohvan vieressä olevaan kukkaruukkuun. Ajattelin seurata hieman sivusta mitä heillä oli mielessä ja sanoin voivani hieman pahoin ja olevani todella väsynyt ja meneväni huilaamaan asuntomme parvelle. Muut jäivät vielä alas jatkaen juomista ja tanssimista.

Kuulin jonkun nousevan tikapuita ja esitin olevani sammunut. Tulija ravisteli minua ja kyseli olenko hereillä. Ravistellessa ynähtelin hieman unisena ja käänsin kylkeä. Paikalla käynyt henkilö palasi alas ja sanoi muille minun makaavan sammuneena. Kuulin kuinka Sanni hieman sammaltaen kirosi huonoa viina päästäni ja pyysi yhtä pojista tanssimaan, koska minusta ei ole mihinkään. Ryömin katselemaan parven kaiteen välistä mitä alakerrassa tapahtui. Pojat tanssittivat siellä Sannia vuoronperään. Seuraavaksi steroista tuli hidas kappale ja yksi pojista kaappasi Sannin halaukseen ja alkoi tanssittaa häntä musiikin tahdissa rutistaen häntä tiukasti vartaloaan vasten. Hetken kuluttua poika nosti Sannin hameen helmaa paljastaen hänen pikkuruiset stringit ja hänen pyöreät pakarat toisten poikien katseltavaksi. Sanni koitti kiellellä ja vetää hametta takaisin alas, mutta poika pyysin hänen antaa poikien nauttia maailman parhaimmasta pyllystä. Sanni kihersi humalaisen oloisena ja kielsi pyllynsä olevan paras. Poika otti Sannia kädestä ja työnsi sen housunsa sisälle ja käski kokeilemaan millaisen vaikutuksen Sanni saa hänessä aikaan. Siinä tyttöystäväni Sanni tanssi toisen kanssa silmät puoli ummessa ja käsi pojan housuissa. Poika alkoi hivellä tytyni pakaroita ja siirsi stringien takaosaa sivuun, jotta toisille avautui näkymä Sannin pakaroiden väliin. Sanni huokasi ja sanoi, että tämähän kasvaa valtavan kokoiseksi samalla liikuttaen kättään housujen sisällä. Meinasin tässä vaiheessa karjaista pojille lopettamaan ja painumaan kotiinsa, mutta olin huomannut tilanteen saaneen kullini kivi kovaksi ja halusin vielä seurata tilannetta pidempään ja aloin samalla vedellä esinahkaa edes takaisin hiljalleen.

Kappaleen loputtua poika meni istumaan sohvalle vetäen Sannia perässään. Istuttuan poika pyysi Sannia avaamaan hänen housunsa, että hän voi nähdä miten isoksi hänen kullinsa on Sannin vuoksi kasvanut. Sanni kieltäytyi, koska hänellä on poikakaveri. Poika sanoi minun nukkuvan sammuneena sillä aikaa, kun minun pitäisi olla huolehtimassa Sannista ja toisti pyynnön nyt käskevästi ja sanoi ettei katsominen ole pettämistä. Sanni kiherteli ja myönsi sen olevan totta.
Näin kuinka Sanni alkoi availemaan pojan housuja ja kaivoi kullin sieltä esille toisten poikien katsellessa kiinnostuneina vierestä. Pojalla näytti olevan isompi mulkku kuin minulla ja kuulin Sannin sanovan, että onpas se iso. Poika otti Sannia kädestä ja käski runkata sitä hieman jotta se kasvaisi täyteen kokoon. Sanni vastusteli vähän, mutta poika piti Sannia ranteesta ja pakotti häntä runkkaamaan kulliaan sanoen ettei kädellä koskevista lasketa peittämiseksi. Hetken kuluttua poika lopetti ranteesta pitämisen ja Sanni näytti jatkavan runkkaamista lumoutuneena.
Poika työnsi farkkujaan enemmän pois jaloistaan ja ohjasi Sannin toisen käden kiveksilleen ja pyysi kokeilemaan kuinka täynnä ne ovat. Sanni puristeli pojan palleja runkaten samalla toisella kädellään.
Minusta tuntui, että minun pitäisi lopettaa mitä on tapahtumassa, mutta kullini tuntui olevan räjähdys pisteessä enkä pystynyt tekemään mitään muuta kuin jatkamaan runkkaamista ja katselemaan kuinka poika käytti hyväkseen tyttöystävääni silmieni edessä.
Hetken kuluttua poika pyysi Sannia hieman myös imemään hänen kulliaan. Sanni sanoi ettei aio tehdä muuta kuin hoitaa hänet kädellä. Poika tarttui Sannia niskasta ja painoi hänen suutaan lähemmäs kulliaan ja käski hänen imeä. Sanni sanoi, että ei, mutta hänen avatessaan suunsa sanoakseen ei poika painoi niskasta kovempaa ja kulli painui rakkaani suuhun Sannin mumistessa jotain. Poika liikutteli Sannin päätä ylös alas ja näin kuinka vieras kalu liikkui tyttöystäväni huulien välissä.

34

17931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä alku. Entäs ne kolme muuta kaveria. Kerro toki miten jatko eteni.
      Löysitkö Sannan aamulla vierestäsi?

    • Anonyymi

      Tämän näkeminen oli minulle liikaa ja laukesin valtavan määrän spermaa boxereideni sisälle. Minulle tuli tämän jälkeen nolo olo ja morkkis, etten ollut mennyt keskeyttämään poikia aiemmin ja olin vielä kiihottunut näkemästäni. Nyt varsinkin en uskaltaisi mennä keskeyttämään touhuja boxereideni ollessa litimärät spermasta ja kullini oli vielä puolijäykkänä kiihotuksesta ja näkyi selvästi boxereista. Pystyin vain toivomaan, että pojat lopettaisivat ja lähtisivät kotiinsa.

      Näin kuinka poika hellitti otteensa Sannin päästä ja huomasin hänen silti vain jatkavan suihin ottoa. Samalla huomasin toisten poikien myös alkavan riisuutuvan. Kauhukseni myös huomasin, että yksi pojista oli myös löytänyt minun digitaalisen 4K vídeo kamerani ja hänen kuvaavan tapahtumia. Rauhoittelin itseäni, että onneksi he kuvaavat minun kameralla, eivätkä omilla kännyköillään eikä kukaan muu pääse näkemään mitä he touhuavat. Ajattelin hänen varmaan miettineen ottavan videota minulle kiusallaan, että näen mitä on tapahtunut, kun tällainen aisuri sammuu. Onneksi pojat eivät sentään tiedä minun katselleeni ja vielä jopa lauenneeni katsellessani, kun oman rakkaani suussa on toisen kulli.

      Yksi pojista meni Sannin taakse puolikovaa kulliaan samalla hieman runkaten. Poika näytti merkkiä toiselle jonka kullia Sanni imi ja runkkasi huumautuneen oloisena. Takana oleva poika nosti Sannin hameen lanteille ja alkoi laskea stringejä alas. Sanni yritti estää ja lupasi ottaa kaikilta pojilta suihin, mutta ei voi pettää poikakaveriaan antamalla naida itseään. Vastustelu jäi yritykseksi hänen edessä olevan pojan ottaessa kiinni hänen olkapäästään ja painain päästä niin, että mulkku meni takaisin Sannin suuhun. Toinen pojista riisui stringit ja olin näkeväni niinden kiiltävän pillun limasta ennen kuin poika heitti ne mytyssä lattialle. Poika levitteli Sannin pakaroita, että näki paremmin kultani pyllyreiän ja posliiniksi ajellun pillun takaa päin. Hetken kuluttua poika alkoi sivellä reisiä ja päätyi lopulta rakkaani kaikkein pyhimpään ja työnsi ensi yhden sormen ja siteen toisen sormen sisälle pilluun. Ulos sormet vetäessään näin miten sormet kiltelivät limasta. Poika sanoi, että tämä lutka taitaa tykätä, kun on näin kiimassa jo. Minua suututti kuinka hän nimitteli Sannia, joka ei ole ollut koskaan kenenkään muun kanssa kuin minun. Tapaamisestamme noin pari kuukautta olin saanut viedä hänen neitsyytensä, hänen olellessa myös minun ensimmäinen. Nyt sitten tässä katselen kuinka tyttöystäväni imee toisen kullia ja toinen pojista runkkaa sormillaan Sannin märkää pillua. Huomaan yllätyksekseni alkavana taas kiihottua ja mulkkuni alkoi taas kovenemaan.

      Sanni alkoi ilmeisesti olla tosi kiimainen, kun alkoi ynistä mulkku edelleen suussaan ja työnteli takapuoltaan sormia vasten joka soutivat pillussa edes takaisin. Takana oleva poika sanoi, että nyt saa lutka kahta kyrpää samaan aikaan. Sanni nosti päätään ja katsoi taakseen ja sanoi, että laita edes kortsu, koska meillä ei ole muuta ehkäisyä. Poika totesi vain, että mistä me tähän hätään kortsuja hommataan ja levitti samalla pillun huulia ja alkoi työntää kulliaan sisälle pilluun. Sanni sanoi, että kortsuja on yöpöydän laatikossa makuuhuoneessa, mutta se oli siinä vaiheessa myöhäistä jo. Näin kuinka vieras kulli työntyi rakkaan Sannin tiukkaan vittuun ja upotessaan pohjaan kuulin Sannin huokaavaan kovaa AAAH ja totesi sen jälkeen, että ole varovainen. En ole koskaan saanut noin isoa. Takana oleva poika alkoi liikkumaan aluksi hitaasti, mutta kiihdytti tahtiaan vähitellen. Kuulin kuinka hänen roikkuvat kivekset läiskähtelivät Sannin klitorista vasten ja pillusta kuului märkä kitinä. Sanni alkoi imemään uudelleen edessään olevaa kyrpää ja hetken kuluttua näin kuinka se alkoi nykimään Sannin huulien välissä ja purkautui syvälle suuhun. Ihmeekseni näin kuinka Sanni vain näytti imevän viimeisetkin sperma pisarat kullista ja sen jälkeen nielaisi koko lastin. Minulta hän ei koskaan ole suostunut ottamaan edes loppuun asti.

      Suuhun lauenneeni pojan kulli näytti alkavan löystymään ja hän sanoi muille, että täällä olisi paikka vapaana. Kamera miehenä ollut poika antoi kameran suuhun lauenneelle pojalle ja meni selälleen lattialle ja käski Sannin tulla ratsastamaan hänen päälleen hieman ennen kuin takana oleva poika ehtii laukeamaan. Takaa päin nussiva poika vetäytyi pois pillusta ja kuulin kuinka pillusta kuului maiskahdus kovan kullin tullessa ulos. Näin kuinka pillu näytti jäävän ammolleen hetkeksi. Sanni kapusi vastustelematta lattialla makaavan päälle ja ohjasi kovana olevan kyrvän pillun huulille ja istui sen päälle. Näin kuinka kulli upposi sentti sentillä pillun sisälle. Sanni alkoi ratsastamaan kullilla silmät ummessa ja huokaillen. Takaapäin nussinut poika meni Sannin eteen ja käski ottamaan kullin suuhun ja putsaamaan sen pillu limoista. Sanni tarttui kullin ja alkoi imemään. Neljäs joka oli vasta vain katsellut tuli vessasta käsirasvapurkki kädessään ja puristi siitä voidetta Sannin pyllyreiälle.

      • Mutta nautinnollista. Sanni nauttii. Poikaystävä nauttii Sannin nauttimisesta.


    • Anonyymi

      Aika säälittävää haaveilla olevansa aisuri.

      • Anonyymi

        Sruraabat bileet ilman Sannia ,poikien kesken?


      • Anonyymi

        En osannut itsekään kuvitella nauttivani, ennen näitä tapahtumia. Kerron vielä lisää, miten meillä menee, jos ihmisiä kiinnostaa.


    • Anonyymi

      Viileän rasvan osuessa pyllyyn Sanni koitti nousta pois ratsailla ja sanoi että ettei sinne, minua ei ole koskaan pantu sinne. Alla oleva poika piti lanteilta kiinni ja kulliaan imettävä piti kiinni hartioista. Pyllyn kimpussa oleva poika totesi kaikkien lutkien ottavan perseeseen ja jatkoi voiteen levittämistä. Hän työnsi ensin sormen hitaasti pyllyyn Sannin vikistessä ja rimpuillessa. Sormen upottua kokonaan perseeseen hän liikutteli sitä hetken, lisäsi rasvaa myös pyllyn sisälle ja työnsi seuraavaksi kaksi sormea. Hetken sormia pyöriteltyään ja liikuteltuaan niitä edes takaisin perseessä hän veti sormet ulos ja alkoi asetella punaisena hehkuvaa terskaa pyllyreiälle. Näin kuinka iso punainen terska upposi vähitellen suoleen Sannin uikuttaessa kivusta suussa olevan mulkun tuhaduttaessa uikutusta. Lopulta kullin ollessa noin puolessa välissä Sanni sai riutaistua mulkun pois suustaan ja pyysi perseen panevat poikaa olemaan hetken paikallaan. Poika pysäytti sisään työntymisen ja sanoi Sannin ja minun vielä kiittävän heitä myöhemmin, kun opettavat hänelle uusia temppuja. Hetken odottelun jälkeen Sanni sai taas mulkun suuhunsa ja toinen poika jatkoi ison kullinsa sisään työntämistä Sannin neitsyt pyllyyn. Vähitellen poika kiihdytti vauhtia perseeseen panemisessa ja löysi oikean rytmin alla pillussa olevan kaverin kanssa. Sanni alkoi huohottaa ja pyysi poikia nussimaan lujaa omaa huoraansa molempiin reikiin. Näin kuinka Sanni lähestyi orgasmia ja hetken kuluttua hän laukesikin huutaen. Pillussa ja perseessä olevat pojat eivät pitkään kestäneet myöskään ilmeisen tiukan puristuksen vuoksi ja he laukesivat myös karjahdellen pillun perukoille ja syvälle suoleen. Perseessä ollut kaveri veti mulkkunsa ulos ja näin kuinka perse reikä oli aivan punainen ja auki. Sanni kiepsahti lattialle selälleen ja näin kuinka valkoiset sperma vanat valuivat ulos avonaisesta pillusta ja peräreiästä olohuoneen matolle. Tämä näky oli niin kiihottava rivoudessaan, että laukesin uudelleen boxereihini edes koskematta kullini.

      Kamera miehenä toiminut poika sanoi haluavansa lisää tätä kiimaista horoa ja antoi kameran pilluun lauennelle tyypille. Tämän jälkeen hän meni lattialle makaamaan ja toiset nostivat Sannin hänen kovana seisovan mulkun päälle. Näin kuinka kulli upposi helposti spermaa valuvan pillun sisälle. Alla oleva poika sanoi pillun olevan liian liukas sperman vuoksi ja pyysi poikaa joka imetti kullinsa puhtaaksi laittamaan lisää täytettä, että tuntuu tiukemmalle. Tyyppi meni taakse ja luulin ensin hänen työntyvän kovia kokeneeseen perseeseen, mutta hän alkoikin työntää kulliaan pilluun samaan aikaan vaikka alla olevan kulli oli myös sisällä. Ihme ja kyllä se myös upposi sinne. Näin nyt kuinka kaksi isoa kullia möyhensi samaan aikaan Sannin pillua joka oli venynyt äärimmilleen tiukaksi renkaaksi kullien ympärille. Sanni näytti taas olevan saamassa orgasmia ja laukesikin kirkuen. Pojat jatkoivat edelleen pillun piinaamista kyrvillään kunnes alla oleva poika laski siemenensä nuorikkoni suojaamattoman pillun pohjaan mistä siittiöt aloittivat kilpajuoksun edellisten kanssa kohti kohtua. Takaa nussinut poika laukesi seuraavaksi. Hän veti kullinsa joka oli edelleen täysin kova ulos ja sanoi haluavansa kokeilla vielä myös persettä. Hän painoi terskan pyllyreiälle ja työnsi koko kullin kerralla sisään sperman ja käsirasvan liukastamaan suoleen. Sanni tuntui olevan aivan muissa maailmoissa ja ei tuntunut välittävän enää ollenkaan miten häntä nussittiin. Pian perseeseen nussiva poika laukesi myös jonka jälkeen pojat jättivät Sannin laittialle makaamaan pillu ja perse reikä ammollaan. Molemmista reiästä valui tulvimalla spermaa ulos. Pojat pukivat päälleen ennen lähtöä yksi heistä tuli katsomaan parvelle nukunko vielä ja en ehtinyt mennä peiton alle joten hän huomasin minun olevan valveilla ja näki kuinka kyrpäni oli kovana spermasta märkien boxereiden sisällä. Hän huusi toisille, että tulkaa tämä aisuri on katsellut meitä täältä ylhäältä kyrpä kovana ja lauennut housuihinsa. Jokainen heistä kävi katsomassa naureskellen ja yksi heistä vielä nappasi kännykällä kuvan yllättäen minusta. Tämän jälkeen pojat lähtivät pois naureskellen. Oven mentyä kiinni kapusin alas Sannin luo, Suutelin hänen spermaista suutaan ja se sai minut jostain syystä vieläkin kiimaisemmaksi. Päätin kokeilla nuolla hänen spermaista pillua. Nuolin kaiken näkyvän sperman ja villumehut pois. Sanni alkoi tulla takaisin tolkkuihinsa ja alkoi nyyhkyttää kuinka hän ei tiedä mikä häneen meni ja kuinka hän on pettänyt minua. Suutelin häntä ja sanoin rakastavani häntä. Aloin työntämään kaluani hänen pilluunsa. Sanni sanoi pillun olevan liian kipeä ja kielsi. Pieni mulkkuni meni kuitenkin helposti sperman liukastamaan ja isojen kullien venyttämään pilluun helposti. Vierasta spermaa täynnä oleva pillu kiihotti niin, että laukesin kahden työnnön jälkeen. Nukahdimme molemmat siihen lattialle päällekkäin ja pieni kullini Sannin puhkinussitussa pillussa.

      • Anonyymi

        hyvä tarina. lisää kiitos


      • Pidin kovasti. Olette löytäneet tyttöystäsi kanssa teitä yhdistävän harrastuksen.
        Tosi nautinnollista. Toivottavasti saamme kuulla teistä vielä lisää.


      • Anonyymi

        Riippumatta sukupuolestasi tai iästäsi niin kuka tahtoisit olla tarinassa?
        -Poikaystävä joka näkee tilanteen?
        -Sanni jota naidaan?
        -Yksi niistä neljästä jotka naivat?
        Ja tietysti miksi, osaatko selittää vai onko se vain tunne?
        Vastaukset nimimerkillä osoitteeseen [email protected]
        -
        Visit Finland auttaa Suomessa toimivia matkailuyrityksiä kansainvälistymään, kehittämään, myymään ja markkinoimaan kilpailukykyisiä ja laadukkaita matkailutuotteita.


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Pidin kovasti. Olette löytäneet tyttöystäsi kanssa teitä yhdistävän harrastuksen.
        Tosi nautinnollista. Toivottavasti saamme kuulla teistä vielä lisää.

        Toivottavasti saamme tarinaan jatkoa... millainen lutka siitä Sannista kehittyykään ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti saamme tarinaan jatkoa... millainen lutka siitä Sannista kehittyykään ;)

        Sanoihan on nykyään ammattilainen kimppajutuissa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riippumatta sukupuolestasi tai iästäsi niin kuka tahtoisit olla tarinassa?
        -Poikaystävä joka näkee tilanteen?
        -Sanni jota naidaan?
        -Yksi niistä neljästä jotka naivat?
        Ja tietysti miksi, osaatko selittää vai onko se vain tunne?
        Vastaukset nimimerkillä osoitteeseen [email protected]
        -
        Visit Finland auttaa Suomessa toimivia matkailuyrityksiä kansainvälistymään, kehittämään, myymään ja markkinoimaan kilpailukykyisiä ja laadukkaita matkailutuotteita.

        Haluaisin olla Sanni vaikka olenkin mies ;)


      • Anonyymi

        Aamulla heräsimme vierekkäin lattialta ja olimme molemmat häpeissämme mitä oli tapahtunut. Aloitin asiasta keskustelun iltapäivällä, kun emme olleet jutelleet koko päivänä. Aloitus tuntui vaikealta. Kerroin rakastavani häntä ja vaikka olin tuntenut voimakasta mustasukkaisuutta tapahtumat nähdessäni olin kuitenkin nauttinut. Asiaa oli todella vaikea selittää.

        Sanni myös kertoi miten noloa tapahtunut oli vaikka hän oli myös nauttinut saadessaan huomiota vieraalta ja monelta samaan aikaan. Oli myös nauttinut saadessaan kokeilla isompaa. Kertoi myös nauttivan enemmän seksistä kanssani, koska rakastaa minua ja rakastellessa meillä on henkinen yhteys.

        Itse olin pari seuraavaa päivää kulli koko ajan kovana pari päivää tapahtumien jälkeen. Sanni ei antanut panna, kun pillu ja pylly olivat arkoja kuulemma. Auttaakseen ahdinkoani kyllä imi minua muutaman kerran ja myös nieli kaiken mitä aiemmin ei ollut tapahtunut. Suihin ottamisen jälkeen myös aina suuteli minua pitkään. Maistoin suudelmissa oman kullini ja spermani maun. Sanni alkoi kiusoittelemaan, että taidat tykätä kullin ja sperman mausta. Myönsin sen jollakin tavalla kiihottavan, koska se on niin tuhmaa. Sanni kiusasi myös, että olisinko valmis ottamaan toisen miehen pyllyyni, jos hän pyytäisi. Vastasin etten koe asiaa millään tavalla kiihottavana, Sanni kertoi haluavansa nähdä joskus kuinka kaksi miestä panee toisiaan. Sanoin ettei tule näkemään minua sitä tekemässä. Lupasin jotta voimme ehkä joskus pyytää kaksi maksullista nussimaan meidän katsellessa, jos hän tosiaan haluaa nähdä.

        Olimme molemmat kauhuissamme maanantaina kouluun menosta ja pelkäsimme poikien kertoneen kaikille mitä oli tapahtunut. Olimme huojentunut siitä, että kaikki tuntui olevan koulussa kuten ennenkin. Sannia panneet pojat käyttäytyivät meitä kohtaan kuin mitään ei olisi edes tapahtunut. Ainoastaan yksi heistä kysyi meiltä ruokalassa kuinka viikonloppumme oli mennyt. Kysymyksen jälkeen hän iski silmää ja hieman virnuili meille. Vastasimme hänelle yhteen ääneen viikonlopun olleen normaali ja huomasimme helpotuksesta etteivät luokka kaverimme kiinnittäneet mitään erityistä huomiota.

        Kolmen päivän jälkeen sain viimein panna myös Sannia pilluun. Pillu tuntui minusta yhtä tiukalta kuin ennenkin ja Sannin kysyessä samasta asiasta kerroin hänen tuntuvan aivan yhtä ihanalta kuin aiemminkin. Hän kertoi olleen huolissaan olevansa nyt liian löysä minulle kun oli antautunut isommalle. Viikon aikana sain panna useammin kuin normaalisti ja Sanni myös pyysi pari kertaa panemaan pyllyyn. Minusta tuntui, että tapahtumien jälkeen sain helpommin annettua hänelle orgasmin. Rakastellessamme myös välillä juttelimme miltä kummastakin oli tuntunut ko. yönä ja keskustelu sai jotenkin meidät molemmat syttymään enemmän.

        Eräänä iltana muistin poikien kuvanneen minun video kamerallani kuinka nussivat Sannia. Kerroin Sannille asiasta ja Sanni sanoi haluavansa nähdä mitä oli kuvattu varsinkin, kun hän ei muista asioita aivan tarkasti. Sanni kysyi voimmeko katsoa videon yhdessä vai haluanko tuhota tallenteen ilman katsomista. Kerroin haluavani katsoa, mutta poistavani otokset etteivät ne koskaan päätyisi muiden nähtäväksi.

        Kytkin kameran kiinni televisioon ja laitoin virrat päälle. Televisio ruudulla luki: Insert memory card. Meinasin paskoa housuihin, kun ymmärsin poikien ottaneen muisti kortin kamera mukaansa ennen kuin lähtivät. Toivoimme molemmat, että poikia oli koko homma nolottanut niin paljon että ovat heittäneet muistikortin roskiin.

        Parin viikon kuluttua sain kirje kuoren postissa jossa oli sisällä muisti kortti ja kirje. Kirjeessä luki, että jollemmen haluaisi kortilla olevan videon leviävän meidän pitäisi mennä tänän ja tänä aikana tässä mainittuun osoitteeseen. Pojat haluaisivat sopia, että tapahtuneesta ei puhuttaisi koskaan. Sopimisen vakuudeksi kirjeessä myös kerrottiin heillä olevan myös kopion muisti kortista.

        Päätimme katsoa videon yhdessä ja katsellessamme videota kiihotuimme molemmat niin, että rakastelimme kolme kertaa ennen kuin video päättyi. Katselin jälkeen Sanni oli hieman vihainen, etten ollut keskeyttänyt tapahtumia missään vaiheessa vaikka videoltakin on nähtävissä, että hän on varmaankin huomattu jollakin tavalla. Kerroin mitä oli minulle tapahtunut ja luulin selviäväni pienemmällä häpeällä, jos vain esitän sammunutta.

        Seuraava viikko tuntui menevän hitaasti, kun odotimme pääsevämme hakemaan muistikortin kopion pois pojilta. Viimein koitti perjantai ilta ja hyppäsimme autoon ja aloimme ajamaan naapuri kunnassa olevaan hiihtokeskuksen missä kirjeessä kerrottu osoite sijaitsi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aamulla heräsimme vierekkäin lattialta ja olimme molemmat häpeissämme mitä oli tapahtunut. Aloitin asiasta keskustelun iltapäivällä, kun emme olleet jutelleet koko päivänä. Aloitus tuntui vaikealta. Kerroin rakastavani häntä ja vaikka olin tuntenut voimakasta mustasukkaisuutta tapahtumat nähdessäni olin kuitenkin nauttinut. Asiaa oli todella vaikea selittää.

        Sanni myös kertoi miten noloa tapahtunut oli vaikka hän oli myös nauttinut saadessaan huomiota vieraalta ja monelta samaan aikaan. Oli myös nauttinut saadessaan kokeilla isompaa. Kertoi myös nauttivan enemmän seksistä kanssani, koska rakastaa minua ja rakastellessa meillä on henkinen yhteys.

        Itse olin pari seuraavaa päivää kulli koko ajan kovana pari päivää tapahtumien jälkeen. Sanni ei antanut panna, kun pillu ja pylly olivat arkoja kuulemma. Auttaakseen ahdinkoani kyllä imi minua muutaman kerran ja myös nieli kaiken mitä aiemmin ei ollut tapahtunut. Suihin ottamisen jälkeen myös aina suuteli minua pitkään. Maistoin suudelmissa oman kullini ja spermani maun. Sanni alkoi kiusoittelemaan, että taidat tykätä kullin ja sperman mausta. Myönsin sen jollakin tavalla kiihottavan, koska se on niin tuhmaa. Sanni kiusasi myös, että olisinko valmis ottamaan toisen miehen pyllyyni, jos hän pyytäisi. Vastasin etten koe asiaa millään tavalla kiihottavana, Sanni kertoi haluavansa nähdä joskus kuinka kaksi miestä panee toisiaan. Sanoin ettei tule näkemään minua sitä tekemässä. Lupasin jotta voimme ehkä joskus pyytää kaksi maksullista nussimaan meidän katsellessa, jos hän tosiaan haluaa nähdä.

        Olimme molemmat kauhuissamme maanantaina kouluun menosta ja pelkäsimme poikien kertoneen kaikille mitä oli tapahtunut. Olimme huojentunut siitä, että kaikki tuntui olevan koulussa kuten ennenkin. Sannia panneet pojat käyttäytyivät meitä kohtaan kuin mitään ei olisi edes tapahtunut. Ainoastaan yksi heistä kysyi meiltä ruokalassa kuinka viikonloppumme oli mennyt. Kysymyksen jälkeen hän iski silmää ja hieman virnuili meille. Vastasimme hänelle yhteen ääneen viikonlopun olleen normaali ja huomasimme helpotuksesta etteivät luokka kaverimme kiinnittäneet mitään erityistä huomiota.

        Kolmen päivän jälkeen sain viimein panna myös Sannia pilluun. Pillu tuntui minusta yhtä tiukalta kuin ennenkin ja Sannin kysyessä samasta asiasta kerroin hänen tuntuvan aivan yhtä ihanalta kuin aiemminkin. Hän kertoi olleen huolissaan olevansa nyt liian löysä minulle kun oli antautunut isommalle. Viikon aikana sain panna useammin kuin normaalisti ja Sanni myös pyysi pari kertaa panemaan pyllyyn. Minusta tuntui, että tapahtumien jälkeen sain helpommin annettua hänelle orgasmin. Rakastellessamme myös välillä juttelimme miltä kummastakin oli tuntunut ko. yönä ja keskustelu sai jotenkin meidät molemmat syttymään enemmän.

        Eräänä iltana muistin poikien kuvanneen minun video kamerallani kuinka nussivat Sannia. Kerroin Sannille asiasta ja Sanni sanoi haluavansa nähdä mitä oli kuvattu varsinkin, kun hän ei muista asioita aivan tarkasti. Sanni kysyi voimmeko katsoa videon yhdessä vai haluanko tuhota tallenteen ilman katsomista. Kerroin haluavani katsoa, mutta poistavani otokset etteivät ne koskaan päätyisi muiden nähtäväksi.

        Kytkin kameran kiinni televisioon ja laitoin virrat päälle. Televisio ruudulla luki: Insert memory card. Meinasin paskoa housuihin, kun ymmärsin poikien ottaneen muisti kortin kamera mukaansa ennen kuin lähtivät. Toivoimme molemmat, että poikia oli koko homma nolottanut niin paljon että ovat heittäneet muistikortin roskiin.

        Parin viikon kuluttua sain kirje kuoren postissa jossa oli sisällä muisti kortti ja kirje. Kirjeessä luki, että jollemmen haluaisi kortilla olevan videon leviävän meidän pitäisi mennä tänän ja tänä aikana tässä mainittuun osoitteeseen. Pojat haluaisivat sopia, että tapahtuneesta ei puhuttaisi koskaan. Sopimisen vakuudeksi kirjeessä myös kerrottiin heillä olevan myös kopion muisti kortista.

        Päätimme katsoa videon yhdessä ja katsellessamme videota kiihotuimme molemmat niin, että rakastelimme kolme kertaa ennen kuin video päättyi. Katselin jälkeen Sanni oli hieman vihainen, etten ollut keskeyttänyt tapahtumia missään vaiheessa vaikka videoltakin on nähtävissä, että hän on varmaankin huomattu jollakin tavalla. Kerroin mitä oli minulle tapahtunut ja luulin selviäväni pienemmällä häpeällä, jos vain esitän sammunutta.

        Seuraava viikko tuntui menevän hitaasti, kun odotimme pääsevämme hakemaan muistikortin kopion pois pojilta. Viimein koitti perjantai ilta ja hyppäsimme autoon ja aloimme ajamaan naapuri kunnassa olevaan hiihtokeskuksen missä kirjeessä kerrottu osoite sijaitsi.

        Aivan ihanasti kirjoitettu, vau! 👍
        Haluaisin olla Sannin paikalla naitavana, avuttomana, kuten lutkan kuuluukin olla.
        Ymmärrän aisuri-näkökantasi kirjoituksessa, sehän varmasti olet, mutta saisitko Sannin kirjoittamaan omasta näkökulmastaan …..🤔
        Mielenkiinnolla jään odottamaan hiihtokeskuksen tapahtumia...😅


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aamulla heräsimme vierekkäin lattialta ja olimme molemmat häpeissämme mitä oli tapahtunut. Aloitin asiasta keskustelun iltapäivällä, kun emme olleet jutelleet koko päivänä. Aloitus tuntui vaikealta. Kerroin rakastavani häntä ja vaikka olin tuntenut voimakasta mustasukkaisuutta tapahtumat nähdessäni olin kuitenkin nauttinut. Asiaa oli todella vaikea selittää.

        Sanni myös kertoi miten noloa tapahtunut oli vaikka hän oli myös nauttinut saadessaan huomiota vieraalta ja monelta samaan aikaan. Oli myös nauttinut saadessaan kokeilla isompaa. Kertoi myös nauttivan enemmän seksistä kanssani, koska rakastaa minua ja rakastellessa meillä on henkinen yhteys.

        Itse olin pari seuraavaa päivää kulli koko ajan kovana pari päivää tapahtumien jälkeen. Sanni ei antanut panna, kun pillu ja pylly olivat arkoja kuulemma. Auttaakseen ahdinkoani kyllä imi minua muutaman kerran ja myös nieli kaiken mitä aiemmin ei ollut tapahtunut. Suihin ottamisen jälkeen myös aina suuteli minua pitkään. Maistoin suudelmissa oman kullini ja spermani maun. Sanni alkoi kiusoittelemaan, että taidat tykätä kullin ja sperman mausta. Myönsin sen jollakin tavalla kiihottavan, koska se on niin tuhmaa. Sanni kiusasi myös, että olisinko valmis ottamaan toisen miehen pyllyyni, jos hän pyytäisi. Vastasin etten koe asiaa millään tavalla kiihottavana, Sanni kertoi haluavansa nähdä joskus kuinka kaksi miestä panee toisiaan. Sanoin ettei tule näkemään minua sitä tekemässä. Lupasin jotta voimme ehkä joskus pyytää kaksi maksullista nussimaan meidän katsellessa, jos hän tosiaan haluaa nähdä.

        Olimme molemmat kauhuissamme maanantaina kouluun menosta ja pelkäsimme poikien kertoneen kaikille mitä oli tapahtunut. Olimme huojentunut siitä, että kaikki tuntui olevan koulussa kuten ennenkin. Sannia panneet pojat käyttäytyivät meitä kohtaan kuin mitään ei olisi edes tapahtunut. Ainoastaan yksi heistä kysyi meiltä ruokalassa kuinka viikonloppumme oli mennyt. Kysymyksen jälkeen hän iski silmää ja hieman virnuili meille. Vastasimme hänelle yhteen ääneen viikonlopun olleen normaali ja huomasimme helpotuksesta etteivät luokka kaverimme kiinnittäneet mitään erityistä huomiota.

        Kolmen päivän jälkeen sain viimein panna myös Sannia pilluun. Pillu tuntui minusta yhtä tiukalta kuin ennenkin ja Sannin kysyessä samasta asiasta kerroin hänen tuntuvan aivan yhtä ihanalta kuin aiemminkin. Hän kertoi olleen huolissaan olevansa nyt liian löysä minulle kun oli antautunut isommalle. Viikon aikana sain panna useammin kuin normaalisti ja Sanni myös pyysi pari kertaa panemaan pyllyyn. Minusta tuntui, että tapahtumien jälkeen sain helpommin annettua hänelle orgasmin. Rakastellessamme myös välillä juttelimme miltä kummastakin oli tuntunut ko. yönä ja keskustelu sai jotenkin meidät molemmat syttymään enemmän.

        Eräänä iltana muistin poikien kuvanneen minun video kamerallani kuinka nussivat Sannia. Kerroin Sannille asiasta ja Sanni sanoi haluavansa nähdä mitä oli kuvattu varsinkin, kun hän ei muista asioita aivan tarkasti. Sanni kysyi voimmeko katsoa videon yhdessä vai haluanko tuhota tallenteen ilman katsomista. Kerroin haluavani katsoa, mutta poistavani otokset etteivät ne koskaan päätyisi muiden nähtäväksi.

        Kytkin kameran kiinni televisioon ja laitoin virrat päälle. Televisio ruudulla luki: Insert memory card. Meinasin paskoa housuihin, kun ymmärsin poikien ottaneen muisti kortin kamera mukaansa ennen kuin lähtivät. Toivoimme molemmat, että poikia oli koko homma nolottanut niin paljon että ovat heittäneet muistikortin roskiin.

        Parin viikon kuluttua sain kirje kuoren postissa jossa oli sisällä muisti kortti ja kirje. Kirjeessä luki, että jollemmen haluaisi kortilla olevan videon leviävän meidän pitäisi mennä tänän ja tänä aikana tässä mainittuun osoitteeseen. Pojat haluaisivat sopia, että tapahtuneesta ei puhuttaisi koskaan. Sopimisen vakuudeksi kirjeessä myös kerrottiin heillä olevan myös kopion muisti kortista.

        Päätimme katsoa videon yhdessä ja katsellessamme videota kiihotuimme molemmat niin, että rakastelimme kolme kertaa ennen kuin video päättyi. Katselin jälkeen Sanni oli hieman vihainen, etten ollut keskeyttänyt tapahtumia missään vaiheessa vaikka videoltakin on nähtävissä, että hän on varmaankin huomattu jollakin tavalla. Kerroin mitä oli minulle tapahtunut ja luulin selviäväni pienemmällä häpeällä, jos vain esitän sammunutta.

        Seuraava viikko tuntui menevän hitaasti, kun odotimme pääsevämme hakemaan muistikortin kopion pois pojilta. Viimein koitti perjantai ilta ja hyppäsimme autoon ja aloimme ajamaan naapuri kunnassa olevaan hiihtokeskuksen missä kirjeessä kerrottu osoite sijaitsi.

        Todella nautinnollinen juttu. Toivottavasti Sanna pääsee näkemään kun poikaystävä saa munaa peppuunsa.
        Ehdottomasti kirjoita lisää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluaisin olla Sanni vaikka olenkin mies ;)

        Sama täällä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä

        Emme varmaankaan ole ainoita jotka haluavat Sannin paikalle ;)


      • Anonyymi
        henni-0311 kirjoitti:

        Aivan ihanasti kirjoitettu, vau! 👍
        Haluaisin olla Sannin paikalla naitavana, avuttomana, kuten lutkan kuuluukin olla.
        Ymmärrän aisuri-näkökantasi kirjoituksessa, sehän varmasti olet, mutta saisitko Sannin kirjoittamaan omasta näkökulmastaan …..🤔
        Mielenkiinnolla jään odottamaan hiihtokeskuksen tapahtumia...😅

        Saavuimme sannin kanssa hiihtokeskukseen vaaditusti. Huoneeseen saatuamme sanni riisui matkavaatteensa ja aloitti suihinoton kiimoissaan, koska oli jo odottanut tätä matkaa. Ovikello soi ja keskeytimme nautiskelun . Ovesta pelmahti kymmenen kundia sisään ilmoittaen meidän olevan käytössään koko viikonlopun. Aluksi he piirittivät sannin joka sai mulkkua joka aukkoonsa ja useasti. Kaksi heistä tuli luokseni ja käski polvistua ja pyllistää selkä notkolla. Tunsin kylmää liukastetta anuksellani ja samantien vedet silmistä turskauttava kalun sisääntyöntö räjäytti pienen anaaliorgasmin. Toinen kyrpä tuntui kuumana huulillani ja aloin lipoa ja nuolla terskaa. Sanni nähdessään tilani sai aivan mielettömän orgasmin munat suussaan , perseessään ja vulvassaan...


      • Anonyymi
        henni-0311 kirjoitti:

        Aivan ihanasti kirjoitettu, vau! 👍
        Haluaisin olla Sannin paikalla naitavana, avuttomana, kuten lutkan kuuluukin olla.
        Ymmärrän aisuri-näkökantasi kirjoituksessa, sehän varmasti olet, mutta saisitko Sannin kirjoittamaan omasta näkökulmastaan …..🤔
        Mielenkiinnolla jään odottamaan hiihtokeskuksen tapahtumia...😅

        Sulle riittäisi sekin, että olisit edes oikea nainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulle riittäisi sekin, että olisit edes oikea nainen.

        Huoh...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huoh...

        Eiku aaaaaahhhhh uuuhaaa iiiahjjaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiku aaaaaahhhhh uuuhaaa iiiahjjaa

        Huoh...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Saavuimme sannin kanssa hiihtokeskukseen vaaditusti. Huoneeseen saatuamme sanni riisui matkavaatteensa ja aloitti suihinoton kiimoissaan, koska oli jo odottanut tätä matkaa. Ovikello soi ja keskeytimme nautiskelun . Ovesta pelmahti kymmenen kundia sisään ilmoittaen meidän olevan käytössään koko viikonlopun. Aluksi he piirittivät sannin joka sai mulkkua joka aukkoonsa ja useasti. Kaksi heistä tuli luokseni ja käski polvistua ja pyllistää selkä notkolla. Tunsin kylmää liukastetta anuksellani ja samantien vedet silmistä turskauttava kalun sisääntyöntö räjäytti pienen anaaliorgasmin. Toinen kyrpä tuntui kuumana huulillani ja aloin lipoa ja nuolla terskaa. Sanni nähdessään tilani sai aivan mielettömän orgasmin munat suussaan , perseessään ja vulvassaan...

        Hyvin jatkuu. Olisin toivonut pitempää tarinaa.
        Kiva että poikaystäväkin sai munaa.


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Hyvin jatkuu. Olisin toivonut pitempää tarinaa.
        Kiva että poikaystäväkin sai munaa.

        Pääsi poikaystäväkin Sanniksi Sannin paikalle ja hyvä niin ;)


      • Anonyymi
        henni-0311 kirjoitti:

        Aivan ihanasti kirjoitettu, vau! 👍
        Haluaisin olla Sannin paikalla naitavana, avuttomana, kuten lutkan kuuluukin olla.
        Ymmärrän aisuri-näkökantasi kirjoituksessa, sehän varmasti olet, mutta saisitko Sannin kirjoittamaan omasta näkökulmastaan …..🤔
        Mielenkiinnolla jään odottamaan hiihtokeskuksen tapahtumia...😅

        Riittäisikö sekin, että olisit nainen? 🤭😁


    • Anonyymi

      Lisää samanlaista

    • Anonyymi

      Tarinan alusta tulee mieleen vaimoni joka oli lukioaikoina tunnettu siitä että muutaman alkoholiannoksen jälkeen oli halukas ottamaan suihin. Illan aikana useamman teinipojan seisova kalu saattoi purkaa lastinsa vaimoni suuhun. Häntä kuulemma nimitettiin suihinoton Euroopan mestariksi. Pilluaan hän sen sijaan säästeli poikaystäville.

      Nyt hän sanoo että ei ymmärrä miksi hän vain imi eikä antanut pillua useammille. Hän oli kuitenkin lutkan maineessa. Seksiä se on suuseksikin.

      • Anonyymi

        Missä lukiossa ja milloin verbaalisesti lahjakas vaimosi opiskeli? Vaikuttaa jotenkin tutulta panopuulta...


    • Anonyymi

      ihan hy novellin alku mites jatkuu

      • Anonyymi

        jatkoa tälle kiitos


    • Anonyymi

      Perkeleen sairas olet. Näkee ajatusmaailmasi sairauden. Irl on kova työ leikkiä tervettä. Hanki apua, äläkä leiki avunantajaa.

    • Anonyymi

      Aika herkulline👍😋

    • Anonyymi

      Tuostako elämänvaiheesta se Sanni saa inspiraationsa niihin kaikkiin biiseihinsä nykyään ?

    Ketjusta on poistettu 104 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe