Pahimmat/vältettävimmät hoitopaikat, joissa olet ollut

Anonyymi

Tänne voi laittaa asiallisia kommentteja omista kokemuksista ja niistä sairaaloista, mt-paikallisyksiköistä, tai vastaavistaa, joissa on ollut, tai tullut omakohtaisia huonoja, muuten negatiivisia kokemuksia ja epämiellyttäväksi koettuja tilanteita, tai jos on kokenut saaneensa huonoa kohtelua ja vääränlaista hoitoa. Kaikenlaiset ajatukset ja mielipiteet mt-hoitoon, henkilökuntaan, lääkäreihin, lääkityksiin ja hoidon laatuun liittyen ovat tervetulleita. Myös kehitysideoita ja omia toiveita hoitoon ja hoitokeinoihin liittyen saa laittaa tänne.

Kiitos!

15

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tavallisia leikkauksia on ollut ja aina hyvin kohdeltu , paljon riippuu asiat ihmisten odotuksista ennen hoitokotiin menemistä . Niin että minun kohdallani ovat henkilökunta tehneet työnsä loistavasti

      • Anonyymi

        Tuntuuko hyvältä tulla kerskaamaan omasta hyvästä, kun kysymys koski
        HENKISTÄ HYVINVOINTIA/MIELENTERVEYTTÄ?
        Oletko lukenut, miten mielenterveysongelmat lisääntyvät vuodesta toiseen? Lapsista aikuisuuteen ihmiset kokee ahdistusta.
        Lääkitys ylirasittuneen hoitohenkilökunnan käsissä tekee ahdistuksen pahemmaksi. Vaan lääketeollisuus rikastuu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuntuuko hyvältä tulla kerskaamaan omasta hyvästä, kun kysymys koski
        HENKISTÄ HYVINVOINTIA/MIELENTERVEYTTÄ?
        Oletko lukenut, miten mielenterveysongelmat lisääntyvät vuodesta toiseen? Lapsista aikuisuuteen ihmiset kokee ahdistusta.
        Lääkitys ylirasittuneen hoitohenkilökunnan käsissä tekee ahdistuksen pahemmaksi. Vaan lääketeollisuus rikastuu!

        Mites se nyt on ongelma, että heti alkumetreillä poiketaan otsikon aiheesta? Eihän tällä foorumi osiolla taida olla yhtään ketjua, joka olisi viittä viestiä pisempään pysynyt aiheessa?

        Eikun, nythän mä vasta hokasin, se ongelma ei ole se että joku pilaa sen ketjun, vaan se että sitä ei pilata hoito vastaisella / sairaudentunnottomalla tekstillä.


    • Anonyymi

      Lisäyksenä: aloitus koskee pääasiassa psykiatrisia hoitopaikkoja ja niissä saatua psykiatrista hoitoa, kohtelua ja asennoitumista.

      • Anonyymi

        Miksi huonot kokemukset rajoittuisivat vain psykiatriseen hoitoon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi huonot kokemukset rajoittuisivat vain psykiatriseen hoitoon?

        Tämä aloitus on tehty henkinen hyvinvointi ja mielenterveyspalstalle, ja koskee tällä kertaa vain psykiatriaa, hoitopaikkoja, ja niissä saatua hoitoa ja kohtelua.

        Varmasti monella on huonoja kokemuksia esim. julkiselta puolelta terveydenhuollosta, mutta se keskustelu kuuluu aihepiiriltään sitten enemmän toiselle palstalle.


    • Anonyymi

      edelleenkin kasvatusneuvola

    • Anonyymi

      Porvoon kuntoutusosasto liian pitkälle viety pakkohoito. pakkolääkittiin xeplionilla vaikka sairauden oireet olivat jo kadonnut, tyly psykiatri sanoi vain että sinulla ei ole sairaudentajua ja ei mt hoitaja saanut kuin nyökkää teki psykiatri väärän diagnoosin laittoi väärät lääkitykset tai ei. rauhoittavaa lääkitystä ei saanut tuskaiseen ahdistukseen kaikille vain neuroleptejä ja masennuslääkkeitä. En saanut omalla äidinkielellä apua. Hoito oli naisvaltaista ja nuoren miesalun elämää ei pystytty ymmärtämään ja hyväksyä. Pumpattiin täyteen neuroleptejä mikä sai maksaarvoja nousemasn visdiin 700 alat ja sit sinulle sanottiin että olet sairas että et jaksa nousta sängystä vaikka sinulla oli voimakkaasti väsyttävä neurolepti millä helposti nukkuu 13-14 tuntia vuorokaudesta. Traumatisoivin kokemus oli xeplion injektio mistä seurasi mitä maailman hirvittävimpiä haittavaikutuksia tästä lääkkeestä kannattaa lukea niin ymmärtää hyvin miksi. Ja akatiisia vai olisiko ollut serotoniinisyndrooma niin siitä ei välitetty ei valiumia helpottakseen ikäviä haittavakutuksia. Osa henkilökunnasta vain kärttyi ja seurasi vierestä ku tuntu että jalkoja ei pysty sekunttiakaan pitää paikallaan ja kun käytin painopeittoa rauhottakseen jalkojani niin hoitaja astuu sisään ja tylysti sano että mitä sä teet et sä tässä voi olla seuraava potilas odottaa vuoroa.

    • Anonyymi

      Resurssit on viety niin alas että on helpompi ylilääkitä potilasta että henkilökunta saa oman rauhan ja voi istuskella kahvihuoneissa juttelemaan elämästä.

      • Anonyymi

        Resurssipula on totta, ja yleensä ne heikoimmat ja hiljaisimmat kärsii ongelmista eniten, mutta sitten jos pakoilee psykiatriaa parikymmentä vuotta vanhan reseptin kanssa, niin aivan varmasti se on isompi, mitä nykyisin annettaisiin.


      • Anonyymi

        Ei kuulosta tuo juoruilemisen, ja kahvittelun harjoittaminen ainakaan miltään työntekemiseltä. Tuota nyt voi tehdä ihan kuka vaan. Työttömät ja eläkeläisetkin. Kertoo jotakin olennaista ainakin paitsi alalla olevien todellisesta aktiivisuudesta tehdä töitä, myös moraalista aika tavalla.


    • Anonyymi

      Tammiharjun nuorisopsykiatrinen osasto kun se oli vielä auki, sai liikkua pihalla vartin kerrallaan jos muistan oikein ja niitä joutui ansaita, mp3 soitinta ei ollu sallittua koska kuulema piti keskittyä vain omaan vointiin, pikrrustusvehkeet takavarikoitiin koska soitin osaston puhelimesta itkien ystävälle ja sanoin miten hirveä paikka tämä on. Omaa puhelinta ei saanut käyttää. Oli paikassakin positiivisia juttuja mut langan puolesta mainitsen nyt nuo negatiiviset.

    • Anonyymi

      Julkulan sairaala, Kuopio. Hoitajat natseja. Nimittelivät mm. potilaita suoraan päin heidän kasvoja, vaativat lääkkeenannossa potilaita avaamaan suunsa hoitajien edessä.

      P-Savossa ja sillä alueella olevissa sairaaloissa potilaiden kiusaamisella hoitajien ja lääkäreiden puolelta on ollut monikymmenvuotinen historia ja perinne. Kirjoja ja puhelimia takavarikoitiin ilman oikeutettua syytä. Pakkohoitopäätöksiä tehtiin ilman, että potilaalta kysyttiin mitään. Liikkumista rajoitettiin mielivaltaisesti. Simputus saattoi olla jokapäiväistä ja hetkistä.

      Mitään varsinaista tukea, tai kunnollista hoitoa ei koskaan annettu. Periaatteessa koukutettiin käyttämään terveyttä vahingoittavia ja tuhoavia lääkkeitä.

      Suosittelen, että älkää ihmeessä koskaan käyttäkö mt-palveluita ja hakeutuko hoitoon tuolla alueella oleviin sairaaloihin, tai mt-yksiköihin. Tai oikeastaan mihinkään muihinkaan hoitopaikkoihin.

    • Anonyymi

      Yllättävän monessa hoitopaikassa hoitajia kiinnostaa eniten juuri tuo kahvin ryypiskely, juoruaminen, pahanpuhuminen ja valheiden ja tekaistujen asioiden keksiminen potilaista tehtäviin hoitoraportteihin. Tekevät sitä vieläpä monta tuntia putkeen päivässä. Työnteko ei tosin kiinnosta niinkään.

    • Anonyymi

      Kertokkee ihmeessä ykski juoru minkä olette hoitajalta kuullut?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe