Inderesin osake on pörssimme suurin kupla

Anonyymi

Todella amatöörimäistä "analyysia" Inderesiltä. Antavan posarin antaneille yhtiöille "myy" ja negarin antaneille yhtiöille "osta". Inderesin mallisalkkukin täynnä negarikierteessä olevia menneisyyden menestyjiä ja putoavia puukkoja. Eilen Inderesin mallisalkussa esim. Qt -4,68%, Kamux -4,45%, Harvia -3,15%, Remedy -2,78% ja Sievi Capital -2,66%. Inderesin mallisalkku häpeälliset -28% vuodessa.

Milloin piensijoittajat huomaavat, että Inderesin osakkeesta kannattaa maksaa P/E10, mikä tarkoittaa tulevalla 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella 4,00€. Inderesin osake on pörssimme suurin kupla, sillä se maksaa 34,15€.

55

3027

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Inderes antaa "osta" -suosituksia silloin, kun Inderesin omalla väellä on salkut täynnä kyseistä osaketta ja "myy" suosituksen, kun Inderesin omalla väellä on osakkeessa tankkaus alkamassa tai kesken. Huvittavaa on, että esimerkiksi Wulffille Inderes antaa "osta" -suosituksen, vaikka kaikki tietävät, että Wulff oli pörssimme kovin koronamaskibuumista hyötyjä ja nyt ei juuri kukaan enää maskeja käytä. Tunnen ainakin yhden Inderesin analyytikon, jolla on salkku täynnä Wulffia.

  • Anonyymi

   Inderesin analyytikot ostivat Sievi Capitalin osakkeita ensin omaan salkkuunsa ja pian sen jälkeen mallisalkkuun – toimitusjohtaja lupaa lisää läpinäkyvyyttä, mutta ei muutosta ohjeisiin.

   ANALYYSIYHTIÖ Inderesin henkilökunnan omat osakekaupat ovat aiheuttaneet viime päivinä ihmetystä.

  • Anonyymi

   Inderesin videoilta tunnettu Verneri Pulkkinen osti Sievin osakkeita myös torstaina aamupäivällä ja kertoi kaupoistaan tuoreeltaan Inderesin keskustelupalstalla. Kauppalehti kertoi Pulkkisen kaupoista jo perjantaina.

   Sauli Vilén, Olli Vilppo ja Verneri Pulkkinen tekivät kauppansa vain hetkeä ennen kuin Inderes päätti ostaa Sievi Capitalin osakkeita mallisalkkuunsa. Mallisalkun Sievi-ostosta päättivät Inderesin toimitusjohtaja Mikael Rautanen, Inderesin osakestrategi Juha Kinnunen sekä Sauli Vilén. Mallisalkun Sievi-ostos toteutettiin seuraavana päivänä, perjantaina 27. marraskuuta.

   Sauli Vilén kiistää tienneensä torstaina aamupäivällä omaa Sievi Capitalin ostotoimeksiantoa tehdessään, että Inderes päättäisi ostaa Sieviä mallisalkkuunsa vain muutamaa tuntia myöhemmin.

   Onko tuo Sauli Vilen sukua Sulo Vilenille, joka tapasi sanoa "Kun sai niin halvalla"?

  • Anonyymi

   Hitaasti, mutta varmasti Inderesin osake laskettelee. 0,40 euron osakekohtaisella vuosituloksella osakkeen hinta tulee asettumaan 4,00 euroon (P/E 10).

   Jos ja kun M.O.T alkaa tutkimaan Inderesin vilunkipeliä, osake tulee tonttiin kerralla.

   • Anonyymi

    Mitä mieltä olit omasta ennustuksesta näin jälkikäteen? Mites muuten salkun tuotto alkuvuodesta+


  • Anonyymi

   Taas tänään Inderesin mallisalkun putoavat puukot rymylaskussa: Harvia -4,00%, Qt -3,98%, Revenio -2,08%. Eikö ne opi, ettei putoaviin puukkoihin pidä tarttua tai sormet ovat veressä?

   Inderes omistaa Timon Listan suurimman laskupotentiaalin omaavia (Qt, Harvia, Remedy, Kamux). Kukahan kertoisi heille, että kannattaisi myydä putoavat puukot ja ostaa listan suurimman nousupotenaalin omaavia (Martela, Aspocomp, Reka, Tulikivi)?

  • Anonyymi

   Melkoinen kusetusfirma tuo Inderes:
   * Ensin antavat firmalle "myy"-suosituksen
   * Sitten ostavat kaikessa hiljaisuudessa osaketta omiin henkilökohtaisiin salkkuihinsa
   * Sen jälkeen antavat firmalle "osta" -suosituksen ja lisäävät kyseisen osakkeen Inderesin mallisalkkuunsa

   Miten halpamaista. Millainen on suurimmillaan tuomio tuollaisesta rikollisesta toiminnasta?

  • Anonyymi

   Ainakin USAssa tuosta kalterit heilahtaisi.

  • Anonyymi

   Nyt se alkaa. Musti irtisanoi Inderes -seurannan. Näitä alkaa tulla liukuhihnalta, joten saa nähdä, kannattaako Inderesin osakkeesta maksaa edes 4,00 euroa. Joku hullu maksaa Inderesin osakkeesta vielä 31,10 euroa!

  • Anonyymi

   Inderes mallisalkku -33% vuodessa:
   www.inderes.fi/fi/inderes-mallisalkku

   ja asiakkaat päättää lopettaa, kuten Musti juuri. Tämä on vasta alkua.

   ja analyytikot pakenee, viimeisenä juuri analyytikko Joonas Korkiakoski ilmoitti jättävänsä uppoavan laivan nimeltään Inderes.

   Inderesin alasajo on niin hauskaa seurattavaa.

   • Anonyymi

    Missä vaiheessa mennään nyt? :D


  • Anonyymi

   Inderesin nuori analyytikko päivitti tänään Lifa Airin ennusteita. Eikö hän ymmärrä, että maskibuumi meni ja nyt palataan aikaan ennen koronaa? Vuosina 2017-2019 Lifa Airin liikevaihto pyöri 2,5-3,0 m€ ja liikevoitto oli nollassa. Inderesin päivitettykin ennuste haaveilee Lifa Airille 2022 liikevaihdoksi 14,8 m€ ja liikevoitoksi 2,5 m€.
   www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/lifa-air-oyj/10921399/taloustiedot

  • Anonyymi

   Kyllä Inderes on kujalla. Nykyisessä energiakriisissä ennustavat Duell -moottoripyöräkaupalle liikevaihdon kasvuksi:
   2022E 59%
   2023E 11%
   2024E 11%

   EIköhän kansalaiset laita rahat energiakriisistä selviämiseen, eikä uusiin moottoripyöriin, ajohaalereihin ja kypäriin.

  • Anonyymi

   Inderes tuli First North -listalle 11.10.2021. Siitä vuoden kuluttua sisäpiiri saa myydä 1/3 -osan osakkeistaan, seuraavan kolmasosan 2v kuluttua listautumisesta ja viimeisen kolmasosan 3v listautumisesta.

   Voi olla kuukauden kuluttua ruuhkaa Inderesin laidassa, kun jokainen sisäpiiriläinen yrittää päästä Inderesin osakkeesta eroon. P/E 10 Inderesille tarkoittaa 4,00 € osakkeen hintaa 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella. Tänään Inderesin osake maksaa yhä 30,90€!

  • Anonyymi

   Neljän viikon kuluttua padot aukeavat ja Inderesin työntekijät saavat myydä ensimmäistä kertaa Inderesin antiosakkeitaan. Nyt kannattaa myydä, sillä pian tulvaportit avataan.

   Inderesin geelipäät ostivat muutama päivä sitten Qt:tä Inderesin mallisalkkuun. Qt tänäänkin −7,18%!

  • Anonyymi

   17 pörssipäivää aikaa myydä Inderesin osakkeet, ennen kuin Inderesin geelit saavat alkaa myymään omia antiosakkeitaan. Vielä ehdit myydä ennen tulvaportten avautumista..

  • Anonyymi

   Inderesin sisäpiiri saa alkaa myymään annista saamiaan Inderesin osakkeita 12.10.2022 alkaen, joten kolme viikkoa aikaa myydä ennen kuin padot aukeavat ja osake laskee P/E 10 -tasolle, eli 4,00 euroon.

  • Anonyymi

   Kuka näitä Inderesin aloittelijoita uskoo? Solteqille Inderes antoi "lisää" -suosituksen ja tavoitehinnaksi 2,30€. Tänään Solteqilta saatiin ruma negari ja osake 1,39€. Huutista Inderesin pelle-ennusteille.

  • Anonyymi

   Tänään aamulla Inderesin analyytikko Joni Grönqvist kirjoitti:
   "Solteq laski odotetusti tulosohjeistustaan".
   Ihme huuhaaukko tuo inderesin Grönqvist. Grönqvistillä oli "osta" -suositus, 2,30€ tavoitehinta ja osake laski eilen oikeutetusti 1,43 euroon. Ei putoaviin puukkoihin kannata tarttua. Eiko Grönqvist osaa laittaa lapaa pystyyn virheen merkiksi? Vaihtoon tuollaiset "osaajat".

  • Anonyymi

   Inderesin tavoitehinnoista pystyy päättelemään, mitkä firmat tulevat antamaan seuraavan kuukauden sisällä negarin. Solteg antoi juuri negarin ja Inderesin tavoitehinta on 41% yli nykyisen osakekurssin.

   Tässä kolme Inderes -esimerkkiä:

   Wullfin tavoitehinta on 40% nykyistä osakekurssia korkeammalla, joten varma negari tulossa, sillä maskikaupan lopahtaminen laskee liikevaihtoa ja tulosta dramaattisesti.

   Boreon tavoitehinta on 34% nykyistä osakekurssia korkeammalla, joten varma negari tulossa, sillä ei yritysten sarjayhdistely ole mitenkään helppoa ja yrityksen myyjä tietää aina yrityksen ostajaa paremmin firman todellisen kunnon.

   Tecnotreen tavoitehinta on 27% nykyistä osakekurssia korkeammalla, joten varma negari tulossa, sillä kehitysmaiden pantterihattuiset johtajat tälläkin kerralla jättävät suuren osan laskuistaan maksamatta.

  • Anonyymi

   Inderes antoi negarin. Myy äkkiä, kun vielä saat omasi pois! Inderesin osakkeen tavoitehinta 4 euroa.

  • Anonyymi

   Joo, vaikea nähdä nousupotentiaalia. Sekä yhtiöiden että sijoittajien halu maksaa Inderedille mitään voi kadota. Palataan asiaan kun hinta on -75%.

  • Anonyymi

   SEB pudotti analyysissaan Inderesin tavoitehintaa 21-24 euroon (oli 33-37 euroa). Oma tavoitehintani 4-6 euroa.

  • Anonyymi

   Kakka lentää Inderesin tuulettimeen nyt monesta suunnasta. Ei ole nuorista miehistä analyytikoiksi, sen Inderes on opettanut.

  • Anonyymi

   Inderesin vedättäjägeelit vievät Siposen nuorta poikaa kuin kuoriämpäriä. Eikös Lepikkökin juuri ostanut Qt:tä, Kamuxia ja Harviaa? Eikö tuo konkurssi-Lepikkö opi olemaan koskematta näihin putoaviin puukkoihin?

  • Anonyymi

   Inderesin sisäpiiri saa alkaa myymään annista saamiaan Inderesin osakkeita 12.10.2022 alkaen, eli huomenna. Huomenna padot aukeavat ja osake laskee P/E 10 -tasolle, eli 4,00 euroon.

  • Anonyymi

   Tänään se sitten tapahtuu, eli Inderesin työntekijät saavat alkaa myymään antiosakkeitaan. 24 euroa saa vielä Inderesin osakkeesta, jonka arvo on oikeasti 4 euroa (P/E 10).

  • Anonyymi

   Näyttää tänään Inderesin työntekijöiden myynnit alkaneen, kun joku myi 1000 kpl Nordnetin kautta. Pian paniikkimyynnit vievät Inderesin osakkeen 4-6 euroon, eli P/E 10-15. Vain hullu maksaa Inderesin osakkeesta nykyisen hinnan 23,75€.

  • Anonyymi

   Eiköhän Inderesin osake mene jo tänään 23 euron alle. Ei Inderesin lapusta kukaan maksa yli 10 vuoden tulosta, eli osakkeen tavoitehinta on 4 euroa. Viimeiset kolme pörssipäivää Inderesin osaketta on oksennettu laitaan yli 1000 kpl päivässä.

  • Anonyymi

   Pikkuhiljaa se 4,00 euron hinta lähestyy Inderesin osakkeella. Tänäänkin -5,11%.

  • Anonyymi

   Inderesin mallisalkku on kyllä melkoinen kontraindikaattori ja negari-imuri. Tänään Inderesin mallisalkun suurimmista Qt −9,64%, Revenio −6,41%.

  • Anonyymi

   Inderesin tänään julkistettu katsaus on karmeaa luettavaa, liikevoitto -41%. Tänään inderes romahtaa!

  • Anonyymi

   Inderesin osake tänäänkin -6,06%. Inderesin sisäpiiriläinen, entinen Inderesin Harvia-analyytikko Petri Kajaani, myi lokakuussa 6 521 kappaletta Inderesin osaketta (noin 150 000 eurolla). Tavoitehinta Inderesin osakkeelle P/E 10, eli 4,00€. Joku tästä kikkareesta maksaa yhä 21,70 euroa. Pulkkakelit jatkuu ja mäki jyrkentyy.

  • Anonyymi

   Firmat säästävät ensimmäisenä näistä Inderesin tuottamista palveluista tiukkojen aikojen koittaessa, joten myisin Inden laput pikimmiten, kuten tuo sisäpiiriläinenkin tekee.

  • Anonyymi

   Inderesin sisäpiiri myy Inderesin osaketta: Syyskuussa Coeus Invest Grit Erikoissijoitusrahasto −1 200 kpl ja lokakuussa Kajaani Petri −6 521 kpl.

   Inderesin tavoitehinta P/E 10:llä on 4,00 €. Kuka hullu tästä maksaa enää 23,20€?

  • Anonyymi

   Inderesin entinen Harvia-analyytikko Petri Kajaani on melkoinen luikero. Hän vaihtoi firmaa, joten häntä ei koske Inderesin myyntirajoitukset, joten hän voi myydä kaikki Inderesin osakkeensa nyt kun kerran myymään lähti. Padot aukeavat ja pulkkakelit alkavat! 4 euron tavoitehinta kutsuu.

  • Anonyymi

   Petri Kajaani tietää tasan tasan tarkkaan, missä mennään ja kun hän myy, myy sinäkin.

   Vielä -83% Inderesin osake alas, niin voisin ottaa pikkusiivun. 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella ja P/E 10:llä Inderesin osakkeesta kannattaa maksaa 4,00€. Edelleen osake roikkuu 22,95 eurossa, mutta markkinoilla on tapana korjata nämä kuplahinnat.

  • Anonyymi

   Kovasti Inderesillä antirahat polttelee kassassa ja taas ostettiin joku firma. Ettei kävisi niin kuin yleensä ostettujen firmojen kanssa, että avainhenkilöt lähtevät ja ostetut firmat tullaan alaskirjaamaan, mistä koituu isot tappiot tulokseen moneksi vuodeksi.

  • Anonyymi

   Paljonko Petri Kajaanilla vielä on?

  • Anonyymi

   Inderes vedätti osakkeensa 27,00 euroon. 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella Inderesin P/E -luku on nyt 67,5! Pian ilmapallo sanoo poks. Inderesin osakkeesta tullaan maksamaan P/E 10, eli 4,00 euroa, eli ennakoin Inderesin osakkeelle -85% laskua.

  • Anonyymi

   Firmat säästävät tällaisista konsulentipalveluista ensimmäisenä.

  • Anonyymi

   Vielä saisi omansa pois Inderesin osakkeesta, ennen kuin lopullisesti laskee alle antihinnan aina 4,00 asti. Tällaiset yleensä ensimmäisenä siivotaan loppuvuoden salkkusiivouksessa.

  • Anonyymi

   Inderesin entinen Harvia-analyytikko Petri Kajaani on melkoinen luikero. Hän vaihtoi firmaa, joten häntä ei koske Inderesin myyntirajoitukset, joten hän voi myydä kaikki Inderesin osakkeensa nyt kun kerran myymään lähti. Padot aukeavat ja pulkkakelit alkavat! 4 euron tavoitehinta kutsuu.

   Vahva myy!

   • Anonyymi

    Ihmiset jotka haukkuu toisia jossain keskustelupalstoilla on kyllä itse varsinaisia myyrän ja luikeron risteytyksiä ja todennäköisesti hyvin syrjäytyneitä sellaisia.


  • Anonyymi

   Kun Inderesin osakkeelle lasketaan P/E 10, 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella osakkeen tulisi maksaa 4,00 euroa. Osake maksaa nyt 27,00 euroa, joten liukumäki alkakoon.

  • Anonyymi

   Tänään saatiin Inderesiltä karmea loka-joulukuu 2022. Liikevoittoprosentti rysähti +17,3 prosentista +0,1 prosenttiin. Mykää, kun vielä jotain saatte.

   Sisäpiiriläinen Petri Kajaani myi Inderesin osaketta, joten alkaakohan Fifa tutkimaan?

  • Anonyymi

   Inderesin P/E näyttää olevan 240,50! Vain 240,50 vuotta ja Inderesin osake maksaa itsensä takaisin.

  • Anonyymi

   Eikös se nenäkäs Inderesin varttia pitävä työntekijä usein kerro osakkeen olevan ostohinnoissa, kun P/E on 10-15. Inderesin P/E on 371,00, joten laita Inderesin osake ostoon 1,00 € hinnalla. Kuka hullu maksaa Inderesin osakkeesta nykyisen 18,40€?

  • Anonyymi

   No olisihan se nyt hieno fiilis vuonna 2400, kun osake olisi maksanut vihdoin itsensä takaisin - kannattaa kokeilla.

  • Anonyymi

   Niimpä. Täytyy alkaa syömään terveellisemmin.

   Inderes vaihtoi mallisalkussaankin olleelle Duellille suosituksen Vähennä -> Lisää, vaikka Duelllin taseessa on kuraa oikein huolella, minkä kertoo oman pääoman tuotto, joka laski -5,8% -> -9,6 %. Saahan sen tuloksen näyttämään hyvältä, kun jemmaa taseeseen kaikenlaista epäkuranttia. Paiseilla vain on taipumusta puhjeta.

  • Anonyymi

   Inderesin P/E on nyt 370,00! Saan tosiaan omani pois vuonna 2400.

  • Anonyymi

   Inderesin Kinnunen vedättää taas Talenomia, mutta Talenomin osakekurssi silti −4,46% tänään. Kukaan hullu ei maksa tavallisesta kirjanpitotoimistosta P/E 80,00, mikä on Talenomilla nyt.

  • Anonyymi

   Minäkin olen silloin tällöin katsellut piruuttani vernerin varttia ja muita inderesin antimia juutuupilta, vaikka asun ruotsissa enkä niin hirveästi ole kiinnostunut suomen oloista tai taloudesta/pörssistä.
   Aika amatöörimäistä tuntuu jotenkin heidän menonsa olevan, tai ainakin hyvin pinnalista informaatiota.
   Meikäläinen katsoo enemmän englanninkielistä informaatiota, tällä hetkellä kiinnostavin mielestäni on "the market sniper" ja eräs heppu jonka nimi on matthew piepenburg. Jos haluatte syvempää tietoa niin kannattaa ehkä vilkaista näitä.

  • Anonyymi

   Tänään saatiin Inderesin Q1/2024 ja liikevaihto kasvoi enää +1% ja liikevoitto laski -20%. Tulosta, eli viimeistä riviä, Inderes ei edes uskaltanut kertoa. Inderes ei ole enää kasvuyhtiö, joten P/E 10 olisi sopiva kerroin Inderesille. Nyt Inderesin P/E on 376,00, joten 18,70 euron osakekurssin tulisii laskea 0,50 euroon.

  • Anonyymi

   Inderesin mallisalkku ei taaskaan petä kontraindikaattorina, sillä mallisalkussa oleva Neste syöksyy tänään -7,89% vauhdilla. Kakka osui taas tuulettimen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken murhaaja

   Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
   Maailman menoa
   184
   11132
  2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

   Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
   Valkeakoski
   145
   2129
  3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

   Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
   Sinkut
   242
   1407
  4. Sille yhelle vaa

   Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
   Ikävä
   61
   1030
  5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

   Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
   Ikävä
   53
   910
  6. Hiljaista on

   Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
   Ikävä
   60
   858
  7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

   ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
   Ikävä
   42
   757
  8. Onhan sulla

   Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
   Ikävä
   52
   709
  9. Kysymys iltaan

   Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
   Ikävä
   42
   689
  10. Olen ylpeä sinusta

   nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
   Tunteet
   25
   685
  Aihe