Inderesin osake on pörssimme suurin kupla

Anonyymi

Todella amatöörimäistä "analyysia" Inderesiltä. Antavan posarin antaneille yhtiöille "myy" ja negarin antaneille yhtiöille "osta". Inderesin mallisalkkukin täynnä negarikierteessä olevia menneisyyden menestyjiä ja putoavia puukkoja. Eilen Inderesin mallisalkussa esim. Qt -4,68%, Kamux -4,45%, Harvia -3,15%, Remedy -2,78% ja Sievi Capital -2,66%. Inderesin mallisalkku häpeälliset -28% vuodessa.

Milloin piensijoittajat huomaavat, että Inderesin osakkeesta kannattaa maksaa P/E10, mikä tarkoittaa tulevalla 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella 4,00€. Inderesin osake on pörssimme suurin kupla, sillä se maksaa 34,15€.

56

3246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Inderes antaa "osta" -suosituksia silloin, kun Inderesin omalla väellä on salkut täynnä kyseistä osaketta ja "myy" suosituksen, kun Inderesin omalla väellä on osakkeessa tankkaus alkamassa tai kesken. Huvittavaa on, että esimerkiksi Wulffille Inderes antaa "osta" -suosituksen, vaikka kaikki tietävät, että Wulff oli pörssimme kovin koronamaskibuumista hyötyjä ja nyt ei juuri kukaan enää maskeja käytä. Tunnen ainakin yhden Inderesin analyytikon, jolla on salkku täynnä Wulffia.

    • Anonyymi

      Inderesin analyytikot ostivat Sievi Capitalin osakkeita ensin omaan salkkuunsa ja pian sen jälkeen mallisalkkuun – toimitusjohtaja lupaa lisää läpinäkyvyyttä, mutta ei muutosta ohjeisiin.

      ANALYYSIYHTIÖ Inderesin henkilökunnan omat osakekaupat ovat aiheuttaneet viime päivinä ihmetystä.

    • Anonyymi

      Inderesin videoilta tunnettu Verneri Pulkkinen osti Sievin osakkeita myös torstaina aamupäivällä ja kertoi kaupoistaan tuoreeltaan Inderesin keskustelupalstalla. Kauppalehti kertoi Pulkkisen kaupoista jo perjantaina.

      Sauli Vilén, Olli Vilppo ja Verneri Pulkkinen tekivät kauppansa vain hetkeä ennen kuin Inderes päätti ostaa Sievi Capitalin osakkeita mallisalkkuunsa. Mallisalkun Sievi-ostosta päättivät Inderesin toimitusjohtaja Mikael Rautanen, Inderesin osakestrategi Juha Kinnunen sekä Sauli Vilén. Mallisalkun Sievi-ostos toteutettiin seuraavana päivänä, perjantaina 27. marraskuuta.

      Sauli Vilén kiistää tienneensä torstaina aamupäivällä omaa Sievi Capitalin ostotoimeksiantoa tehdessään, että Inderes päättäisi ostaa Sieviä mallisalkkuunsa vain muutamaa tuntia myöhemmin.

      Onko tuo Sauli Vilen sukua Sulo Vilenille, joka tapasi sanoa "Kun sai niin halvalla"?

    • Anonyymi

      Hitaasti, mutta varmasti Inderesin osake laskettelee. 0,40 euron osakekohtaisella vuosituloksella osakkeen hinta tulee asettumaan 4,00 euroon (P/E 10).

      Jos ja kun M.O.T alkaa tutkimaan Inderesin vilunkipeliä, osake tulee tonttiin kerralla.

      • Anonyymi

        Mitä mieltä olit omasta ennustuksesta näin jälkikäteen? Mites muuten salkun tuotto alkuvuodesta+


    • Anonyymi

      Taas tänään Inderesin mallisalkun putoavat puukot rymylaskussa: Harvia -4,00%, Qt -3,98%, Revenio -2,08%. Eikö ne opi, ettei putoaviin puukkoihin pidä tarttua tai sormet ovat veressä?

      Inderes omistaa Timon Listan suurimman laskupotentiaalin omaavia (Qt, Harvia, Remedy, Kamux). Kukahan kertoisi heille, että kannattaisi myydä putoavat puukot ja ostaa listan suurimman nousupotenaalin omaavia (Martela, Aspocomp, Reka, Tulikivi)?

    • Anonyymi

      Melkoinen kusetusfirma tuo Inderes:
      * Ensin antavat firmalle "myy"-suosituksen
      * Sitten ostavat kaikessa hiljaisuudessa osaketta omiin henkilökohtaisiin salkkuihinsa
      * Sen jälkeen antavat firmalle "osta" -suosituksen ja lisäävät kyseisen osakkeen Inderesin mallisalkkuunsa

      Miten halpamaista. Millainen on suurimmillaan tuomio tuollaisesta rikollisesta toiminnasta?

    • Anonyymi

      Ainakin USAssa tuosta kalterit heilahtaisi.

    • Anonyymi

      Nyt se alkaa. Musti irtisanoi Inderes -seurannan. Näitä alkaa tulla liukuhihnalta, joten saa nähdä, kannattaako Inderesin osakkeesta maksaa edes 4,00 euroa. Joku hullu maksaa Inderesin osakkeesta vielä 31,10 euroa!

    • Anonyymi

      Inderes mallisalkku -33% vuodessa:
      www.inderes.fi/fi/inderes-mallisalkku

      ja asiakkaat päättää lopettaa, kuten Musti juuri. Tämä on vasta alkua.

      ja analyytikot pakenee, viimeisenä juuri analyytikko Joonas Korkiakoski ilmoitti jättävänsä uppoavan laivan nimeltään Inderes.

      Inderesin alasajo on niin hauskaa seurattavaa.

      • Anonyymi

        Missä vaiheessa mennään nyt? :D


    • Anonyymi

      Inderesin nuori analyytikko päivitti tänään Lifa Airin ennusteita. Eikö hän ymmärrä, että maskibuumi meni ja nyt palataan aikaan ennen koronaa? Vuosina 2017-2019 Lifa Airin liikevaihto pyöri 2,5-3,0 m€ ja liikevoitto oli nollassa. Inderesin päivitettykin ennuste haaveilee Lifa Airille 2022 liikevaihdoksi 14,8 m€ ja liikevoitoksi 2,5 m€.
      www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/lifa-air-oyj/10921399/taloustiedot

    • Anonyymi

      Kyllä Inderes on kujalla. Nykyisessä energiakriisissä ennustavat Duell -moottoripyöräkaupalle liikevaihdon kasvuksi:
      2022E 59%
      2023E 11%
      2024E 11%

      EIköhän kansalaiset laita rahat energiakriisistä selviämiseen, eikä uusiin moottoripyöriin, ajohaalereihin ja kypäriin.

    • Anonyymi

      Inderes tuli First North -listalle 11.10.2021. Siitä vuoden kuluttua sisäpiiri saa myydä 1/3 -osan osakkeistaan, seuraavan kolmasosan 2v kuluttua listautumisesta ja viimeisen kolmasosan 3v listautumisesta.

      Voi olla kuukauden kuluttua ruuhkaa Inderesin laidassa, kun jokainen sisäpiiriläinen yrittää päästä Inderesin osakkeesta eroon. P/E 10 Inderesille tarkoittaa 4,00 € osakkeen hintaa 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella. Tänään Inderesin osake maksaa yhä 30,90€!

    • Anonyymi

      Neljän viikon kuluttua padot aukeavat ja Inderesin työntekijät saavat myydä ensimmäistä kertaa Inderesin antiosakkeitaan. Nyt kannattaa myydä, sillä pian tulvaportit avataan.

      Inderesin geelipäät ostivat muutama päivä sitten Qt:tä Inderesin mallisalkkuun. Qt tänäänkin −7,18%!

    • Anonyymi

      17 pörssipäivää aikaa myydä Inderesin osakkeet, ennen kuin Inderesin geelit saavat alkaa myymään omia antiosakkeitaan. Vielä ehdit myydä ennen tulvaportten avautumista..

    • Anonyymi

      Inderesin sisäpiiri saa alkaa myymään annista saamiaan Inderesin osakkeita 12.10.2022 alkaen, joten kolme viikkoa aikaa myydä ennen kuin padot aukeavat ja osake laskee P/E 10 -tasolle, eli 4,00 euroon.

    • Anonyymi

      Kuka näitä Inderesin aloittelijoita uskoo? Solteqille Inderes antoi "lisää" -suosituksen ja tavoitehinnaksi 2,30€. Tänään Solteqilta saatiin ruma negari ja osake 1,39€. Huutista Inderesin pelle-ennusteille.

    • Anonyymi

      Tänään aamulla Inderesin analyytikko Joni Grönqvist kirjoitti:
      "Solteq laski odotetusti tulosohjeistustaan".
      Ihme huuhaaukko tuo inderesin Grönqvist. Grönqvistillä oli "osta" -suositus, 2,30€ tavoitehinta ja osake laski eilen oikeutetusti 1,43 euroon. Ei putoaviin puukkoihin kannata tarttua. Eiko Grönqvist osaa laittaa lapaa pystyyn virheen merkiksi? Vaihtoon tuollaiset "osaajat".

    • Anonyymi

      Inderesin tavoitehinnoista pystyy päättelemään, mitkä firmat tulevat antamaan seuraavan kuukauden sisällä negarin. Solteg antoi juuri negarin ja Inderesin tavoitehinta on 41% yli nykyisen osakekurssin.

      Tässä kolme Inderes -esimerkkiä:

      Wullfin tavoitehinta on 40% nykyistä osakekurssia korkeammalla, joten varma negari tulossa, sillä maskikaupan lopahtaminen laskee liikevaihtoa ja tulosta dramaattisesti.

      Boreon tavoitehinta on 34% nykyistä osakekurssia korkeammalla, joten varma negari tulossa, sillä ei yritysten sarjayhdistely ole mitenkään helppoa ja yrityksen myyjä tietää aina yrityksen ostajaa paremmin firman todellisen kunnon.

      Tecnotreen tavoitehinta on 27% nykyistä osakekurssia korkeammalla, joten varma negari tulossa, sillä kehitysmaiden pantterihattuiset johtajat tälläkin kerralla jättävät suuren osan laskuistaan maksamatta.

    • Anonyymi

      Inderes antoi negarin. Myy äkkiä, kun vielä saat omasi pois! Inderesin osakkeen tavoitehinta 4 euroa.

    • Anonyymi

      Joo, vaikea nähdä nousupotentiaalia. Sekä yhtiöiden että sijoittajien halu maksaa Inderedille mitään voi kadota. Palataan asiaan kun hinta on -75%.

    • Anonyymi

      SEB pudotti analyysissaan Inderesin tavoitehintaa 21-24 euroon (oli 33-37 euroa). Oma tavoitehintani 4-6 euroa.

    • Anonyymi

      Kakka lentää Inderesin tuulettimeen nyt monesta suunnasta. Ei ole nuorista miehistä analyytikoiksi, sen Inderes on opettanut.

    • Anonyymi

      Inderesin vedättäjägeelit vievät Siposen nuorta poikaa kuin kuoriämpäriä. Eikös Lepikkökin juuri ostanut Qt:tä, Kamuxia ja Harviaa? Eikö tuo konkurssi-Lepikkö opi olemaan koskematta näihin putoaviin puukkoihin?

    • Anonyymi

      Inderesin sisäpiiri saa alkaa myymään annista saamiaan Inderesin osakkeita 12.10.2022 alkaen, eli huomenna. Huomenna padot aukeavat ja osake laskee P/E 10 -tasolle, eli 4,00 euroon.

    • Anonyymi

      Tänään se sitten tapahtuu, eli Inderesin työntekijät saavat alkaa myymään antiosakkeitaan. 24 euroa saa vielä Inderesin osakkeesta, jonka arvo on oikeasti 4 euroa (P/E 10).

    • Anonyymi

      Näyttää tänään Inderesin työntekijöiden myynnit alkaneen, kun joku myi 1000 kpl Nordnetin kautta. Pian paniikkimyynnit vievät Inderesin osakkeen 4-6 euroon, eli P/E 10-15. Vain hullu maksaa Inderesin osakkeesta nykyisen hinnan 23,75€.

    • Anonyymi

      Eiköhän Inderesin osake mene jo tänään 23 euron alle. Ei Inderesin lapusta kukaan maksa yli 10 vuoden tulosta, eli osakkeen tavoitehinta on 4 euroa. Viimeiset kolme pörssipäivää Inderesin osaketta on oksennettu laitaan yli 1000 kpl päivässä.

    • Anonyymi

      Pikkuhiljaa se 4,00 euron hinta lähestyy Inderesin osakkeella. Tänäänkin -5,11%.

    • Anonyymi

      Inderesin mallisalkku on kyllä melkoinen kontraindikaattori ja negari-imuri. Tänään Inderesin mallisalkun suurimmista Qt −9,64%, Revenio −6,41%.

    • Anonyymi

      Inderesin tänään julkistettu katsaus on karmeaa luettavaa, liikevoitto -41%. Tänään inderes romahtaa!

    • Anonyymi

      Inderesin osake tänäänkin -6,06%. Inderesin sisäpiiriläinen, entinen Inderesin Harvia-analyytikko Petri Kajaani, myi lokakuussa 6 521 kappaletta Inderesin osaketta (noin 150 000 eurolla). Tavoitehinta Inderesin osakkeelle P/E 10, eli 4,00€. Joku tästä kikkareesta maksaa yhä 21,70 euroa. Pulkkakelit jatkuu ja mäki jyrkentyy.

    • Anonyymi

      Firmat säästävät ensimmäisenä näistä Inderesin tuottamista palveluista tiukkojen aikojen koittaessa, joten myisin Inden laput pikimmiten, kuten tuo sisäpiiriläinenkin tekee.

    • Anonyymi

      Inderesin sisäpiiri myy Inderesin osaketta: Syyskuussa Coeus Invest Grit Erikoissijoitusrahasto −1 200 kpl ja lokakuussa Kajaani Petri −6 521 kpl.

      Inderesin tavoitehinta P/E 10:llä on 4,00 €. Kuka hullu tästä maksaa enää 23,20€?

    • Anonyymi

      Inderesin entinen Harvia-analyytikko Petri Kajaani on melkoinen luikero. Hän vaihtoi firmaa, joten häntä ei koske Inderesin myyntirajoitukset, joten hän voi myydä kaikki Inderesin osakkeensa nyt kun kerran myymään lähti. Padot aukeavat ja pulkkakelit alkavat! 4 euron tavoitehinta kutsuu.

    • Anonyymi

      Petri Kajaani tietää tasan tasan tarkkaan, missä mennään ja kun hän myy, myy sinäkin.

      Vielä -83% Inderesin osake alas, niin voisin ottaa pikkusiivun. 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella ja P/E 10:llä Inderesin osakkeesta kannattaa maksaa 4,00€. Edelleen osake roikkuu 22,95 eurossa, mutta markkinoilla on tapana korjata nämä kuplahinnat.

    • Anonyymi

      Kovasti Inderesillä antirahat polttelee kassassa ja taas ostettiin joku firma. Ettei kävisi niin kuin yleensä ostettujen firmojen kanssa, että avainhenkilöt lähtevät ja ostetut firmat tullaan alaskirjaamaan, mistä koituu isot tappiot tulokseen moneksi vuodeksi.

    • Anonyymi

      Paljonko Petri Kajaanilla vielä on?

    • Anonyymi

      Inderes vedätti osakkeensa 27,00 euroon. 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella Inderesin P/E -luku on nyt 67,5! Pian ilmapallo sanoo poks. Inderesin osakkeesta tullaan maksamaan P/E 10, eli 4,00 euroa, eli ennakoin Inderesin osakkeelle -85% laskua.

    • Anonyymi

      Firmat säästävät tällaisista konsulentipalveluista ensimmäisenä.

    • Anonyymi

      Vielä saisi omansa pois Inderesin osakkeesta, ennen kuin lopullisesti laskee alle antihinnan aina 4,00 asti. Tällaiset yleensä ensimmäisenä siivotaan loppuvuoden salkkusiivouksessa.

    • Anonyymi

      Inderesin entinen Harvia-analyytikko Petri Kajaani on melkoinen luikero. Hän vaihtoi firmaa, joten häntä ei koske Inderesin myyntirajoitukset, joten hän voi myydä kaikki Inderesin osakkeensa nyt kun kerran myymään lähti. Padot aukeavat ja pulkkakelit alkavat! 4 euron tavoitehinta kutsuu.

      Vahva myy!

      • Anonyymi

        Ihmiset jotka haukkuu toisia jossain keskustelupalstoilla on kyllä itse varsinaisia myyrän ja luikeron risteytyksiä ja todennäköisesti hyvin syrjäytyneitä sellaisia.


    • Anonyymi

      Kun Inderesin osakkeelle lasketaan P/E 10, 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella osakkeen tulisi maksaa 4,00 euroa. Osake maksaa nyt 27,00 euroa, joten liukumäki alkakoon.

    • Anonyymi

      Tänään saatiin Inderesiltä karmea loka-joulukuu 2022. Liikevoittoprosentti rysähti +17,3 prosentista +0,1 prosenttiin. Mykää, kun vielä jotain saatte.

      Sisäpiiriläinen Petri Kajaani myi Inderesin osaketta, joten alkaakohan Fifa tutkimaan?

    • Anonyymi

      Inderesin P/E näyttää olevan 240,50! Vain 240,50 vuotta ja Inderesin osake maksaa itsensä takaisin.

    • Anonyymi

      Eikös se nenäkäs Inderesin varttia pitävä työntekijä usein kerro osakkeen olevan ostohinnoissa, kun P/E on 10-15. Inderesin P/E on 371,00, joten laita Inderesin osake ostoon 1,00 € hinnalla. Kuka hullu maksaa Inderesin osakkeesta nykyisen 18,40€?

    • Anonyymi

      No olisihan se nyt hieno fiilis vuonna 2400, kun osake olisi maksanut vihdoin itsensä takaisin - kannattaa kokeilla.

    • Anonyymi

      Niimpä. Täytyy alkaa syömään terveellisemmin.

      Inderes vaihtoi mallisalkussaankin olleelle Duellille suosituksen Vähennä -> Lisää, vaikka Duelllin taseessa on kuraa oikein huolella, minkä kertoo oman pääoman tuotto, joka laski -5,8% -> -9,6 %. Saahan sen tuloksen näyttämään hyvältä, kun jemmaa taseeseen kaikenlaista epäkuranttia. Paiseilla vain on taipumusta puhjeta.

    • Anonyymi

      Inderesin P/E on nyt 370,00! Saan tosiaan omani pois vuonna 2400.

    • Anonyymi

      Inderesin Kinnunen vedättää taas Talenomia, mutta Talenomin osakekurssi silti −4,46% tänään. Kukaan hullu ei maksa tavallisesta kirjanpitotoimistosta P/E 80,00, mikä on Talenomilla nyt.

    • Anonyymi

      Minäkin olen silloin tällöin katsellut piruuttani vernerin varttia ja muita inderesin antimia juutuupilta, vaikka asun ruotsissa enkä niin hirveästi ole kiinnostunut suomen oloista tai taloudesta/pörssistä.
      Aika amatöörimäistä tuntuu jotenkin heidän menonsa olevan, tai ainakin hyvin pinnalista informaatiota.
      Meikäläinen katsoo enemmän englanninkielistä informaatiota, tällä hetkellä kiinnostavin mielestäni on "the market sniper" ja eräs heppu jonka nimi on matthew piepenburg. Jos haluatte syvempää tietoa niin kannattaa ehkä vilkaista näitä.

    • Anonyymi

      Tänään saatiin Inderesin Q1/2024 ja liikevaihto kasvoi enää +1% ja liikevoitto laski -20%. Tulosta, eli viimeistä riviä, Inderes ei edes uskaltanut kertoa. Inderes ei ole enää kasvuyhtiö, joten P/E 10 olisi sopiva kerroin Inderesille. Nyt Inderesin P/E on 376,00, joten 18,70 euron osakekurssin tulisii laskea 0,50 euroon.

    • Anonyymi

      Inderesin mallisalkku ei taaskaan petä kontraindikaattorina, sillä mallisalkussa oleva Neste syöksyy tänään -7,89% vauhdilla. Kakka osui taas tuulettimen.

    • Anonyymi

      Inderes muutti Qt:n suositusta "osta" -> "myy". Silti Qt on Inderesin mallisalkun suurin omistus. Eikös Inderesin mallisalkun kuulu seurata Inderesin suosituksia heidän sijoitussääntöjensä mukaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      236
      16771
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      28
      2155
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1950
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1730
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      121
      1457
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1102
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      972
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      748
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      741
    Aihe