Inderesin osake on pörssimme suurin kupla

Anonyymi

Todella amatöörimäistä "analyysia" Inderesiltä. Antavan posarin antaneille yhtiöille "myy" ja negarin antaneille yhtiöille "osta". Inderesin mallisalkkukin täynnä negarikierteessä olevia menneisyyden menestyjiä ja putoavia puukkoja. Eilen Inderesin mallisalkussa esim. Qt -4,68%, Kamux -4,45%, Harvia -3,15%, Remedy -2,78% ja Sievi Capital -2,66%. Inderesin mallisalkku häpeälliset -28% vuodessa.

Milloin piensijoittajat huomaavat, että Inderesin osakkeesta kannattaa maksaa P/E10, mikä tarkoittaa tulevalla 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella 4,00€. Inderesin osake on pörssimme suurin kupla, sillä se maksaa 34,15€.

20

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Inderes antaa "osta" -suosituksia silloin, kun Inderesin omalla väellä on salkut täynnä kyseistä osaketta ja "myy" suosituksen, kun Inderesin omalla väellä on osakkeessa tankkaus alkamassa tai kesken. Huvittavaa on, että esimerkiksi Wulffille Inderes antaa "osta" -suosituksen, vaikka kaikki tietävät, että Wulff oli pörssimme kovin koronamaskibuumista hyötyjä ja nyt ei juuri kukaan enää maskeja käytä. Tunnen ainakin yhden Inderesin analyytikon, jolla on salkku täynnä Wulffia.

  • Anonyymi

   Inderesin analyytikot ostivat Sievi Capitalin osakkeita ensin omaan salkkuunsa ja pian sen jälkeen mallisalkkuun – toimitusjohtaja lupaa lisää läpinäkyvyyttä, mutta ei muutosta ohjeisiin.

   ANALYYSIYHTIÖ Inderesin henkilökunnan omat osakekaupat ovat aiheuttaneet viime päivinä ihmetystä.

  • Anonyymi

   Inderesin videoilta tunnettu Verneri Pulkkinen osti Sievin osakkeita myös torstaina aamupäivällä ja kertoi kaupoistaan tuoreeltaan Inderesin keskustelupalstalla. Kauppalehti kertoi Pulkkisen kaupoista jo perjantaina.

   Sauli Vilén, Olli Vilppo ja Verneri Pulkkinen tekivät kauppansa vain hetkeä ennen kuin Inderes päätti ostaa Sievi Capitalin osakkeita mallisalkkuunsa. Mallisalkun Sievi-ostosta päättivät Inderesin toimitusjohtaja Mikael Rautanen, Inderesin osakestrategi Juha Kinnunen sekä Sauli Vilén. Mallisalkun Sievi-ostos toteutettiin seuraavana päivänä, perjantaina 27. marraskuuta.

   Sauli Vilén kiistää tienneensä torstaina aamupäivällä omaa Sievi Capitalin ostotoimeksiantoa tehdessään, että Inderes päättäisi ostaa Sieviä mallisalkkuunsa vain muutamaa tuntia myöhemmin.

   Onko tuo Sauli Vilen sukua Sulo Vilenille, joka tapasi sanoa "Kun sai niin halvalla"?

  • Anonyymi

   Hitaasti, mutta varmasti Inderesin osake laskettelee. 0,40 euron osakekohtaisella vuosituloksella osakkeen hinta tulee asettumaan 4,00 euroon (P/E 10).

   Jos ja kun M.O.T alkaa tutkimaan Inderesin vilunkipeliä, osake tulee tonttiin kerralla.

  • Anonyymi

   Taas tänään Inderesin mallisalkun putoavat puukot rymylaskussa: Harvia -4,00%, Qt -3,98%, Revenio -2,08%. Eikö ne opi, ettei putoaviin puukkoihin pidä tarttua tai sormet ovat veressä?

   Inderes omistaa Timon Listan suurimman laskupotentiaalin omaavia (Qt, Harvia, Remedy, Kamux). Kukahan kertoisi heille, että kannattaisi myydä putoavat puukot ja ostaa listan suurimman nousupotenaalin omaavia (Martela, Aspocomp, Reka, Tulikivi)?

  • Anonyymi

   Melkoinen kusetusfirma tuo Inderes:
   * Ensin antavat firmalle "myy"-suosituksen
   * Sitten ostavat kaikessa hiljaisuudessa osaketta omiin henkilökohtaisiin salkkuihinsa
   * Sen jälkeen antavat firmalle "osta" -suosituksen ja lisäävät kyseisen osakkeen Inderesin mallisalkkuunsa

   Miten halpamaista. Millainen on suurimmillaan tuomio tuollaisesta rikollisesta toiminnasta?

  • Anonyymi

   Ainakin USAssa tuosta kalterit heilahtaisi.

  • Anonyymi

   Nyt se alkaa. Musti irtisanoi Inderes -seurannan. Näitä alkaa tulla liukuhihnalta, joten saa nähdä, kannattaako Inderesin osakkeesta maksaa edes 4,00 euroa. Joku hullu maksaa Inderesin osakkeesta vielä 31,10 euroa!

  • Anonyymi

   Inderes mallisalkku -33% vuodessa:
   www.inderes.fi/fi/inderes-mallisalkku

   ja asiakkaat päättää lopettaa, kuten Musti juuri. Tämä on vasta alkua.

   ja analyytikot pakenee, viimeisenä juuri analyytikko Joonas Korkiakoski ilmoitti jättävänsä uppoavan laivan nimeltään Inderes.

   Inderesin alasajo on niin hauskaa seurattavaa.

  • Anonyymi

   Inderesin nuori analyytikko päivitti tänään Lifa Airin ennusteita. Eikö hän ymmärrä, että maskibuumi meni ja nyt palataan aikaan ennen koronaa? Vuosina 2017-2019 Lifa Airin liikevaihto pyöri 2,5-3,0 m€ ja liikevoitto oli nollassa. Inderesin päivitettykin ennuste haaveilee Lifa Airille 2022 liikevaihdoksi 14,8 m€ ja liikevoitoksi 2,5 m€.
   www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/lifa-air-oyj/10921399/taloustiedot

  • Anonyymi

   Kyllä Inderes on kujalla. Nykyisessä energiakriisissä ennustavat Duell -moottoripyöräkaupalle liikevaihdon kasvuksi:
   2022E +59%
   2023E +11%
   2024E +11%

   EIköhän kansalaiset laita rahat energiakriisistä selviämiseen, eikä uusiin moottoripyöriin, ajohaalereihin ja kypäriin.

  • Anonyymi

   Inderes tuli First North -listalle 11.10.2021. Siitä vuoden kuluttua sisäpiiri saa myydä 1/3 -osan osakkeistaan, seuraavan kolmasosan 2v kuluttua listautumisesta ja viimeisen kolmasosan 3v listautumisesta.

   Voi olla kuukauden kuluttua ruuhkaa Inderesin laidassa, kun jokainen sisäpiiriläinen yrittää päästä Inderesin osakkeesta eroon. P/E 10 Inderesille tarkoittaa 4,00 € osakkeen hintaa 0,40 euron osakekohtaisella tuloksella. Tänään Inderesin osake maksaa yhä 30,90€!

  • Anonyymi

   Neljän viikon kuluttua padot aukeavat ja Inderesin työntekijät saavat myydä ensimmäistä kertaa Inderesin antiosakkeitaan. Nyt kannattaa myydä, sillä pian tulvaportit avataan.

   Inderesin geelipäät ostivat muutama päivä sitten Qt:tä Inderesin mallisalkkuun. Qt tänäänkin −7,18%!

  • Anonyymi

   17 pörssipäivää aikaa myydä Inderesin osakkeet, ennen kuin Inderesin geelit saavat alkaa myymään omia antiosakkeitaan. Vielä ehdit myydä ennen tulvaportten avautumista..

  • Anonyymi

   Inderesin sisäpiiri saa alkaa myymään annista saamiaan Inderesin osakkeita 12.10.2022 alkaen, joten kolme viikkoa aikaa myydä ennen kuin padot aukeavat ja osake laskee P/E 10 -tasolle, eli 4,00 euroon.

  • Anonyymi

   Kuka näitä Inderesin aloittelijoita uskoo? Solteqille Inderes antoi "lisää" -suosituksen ja tavoitehinnaksi 2,30€. Tänään Solteqilta saatiin ruma negari ja osake 1,39€. Huutista Inderesin pelle-ennusteille.

  • Anonyymi

   Tänään aamulla Inderesin analyytikko Joni Grönqvist kirjoitti:
   "Solteq laski odotetusti tulosohjeistustaan".
   Ihme huuhaaukko tuo inderesin Grönqvist. Grönqvistillä oli "osta" -suositus, 2,30€ tavoitehinta ja osake laski eilen oikeutetusti 1,43 euroon. Ei putoaviin puukkoihin kannata tarttua. Eiko Grönqvist osaa laittaa lapaa pystyyn virheen merkiksi? Vaihtoon tuollaiset "osaajat".

  • Anonyymi

   Inderesin tavoitehinnoista pystyy päättelemään, mitkä firmat tulevat antamaan seuraavan kuukauden sisällä negarin. Solteg antoi juuri negarin ja Inderesin tavoitehinta on 41% yli nykyisen osakekurssin.

   Tässä kolme Inderes -esimerkkiä:

   Wullfin tavoitehinta on 40% nykyistä osakekurssia korkeammalla, joten varma negari tulossa, sillä maskikaupan lopahtaminen laskee liikevaihtoa ja tulosta dramaattisesti.

   Boreon tavoitehinta on 34% nykyistä osakekurssia korkeammalla, joten varma negari tulossa, sillä ei yritysten sarjayhdistely ole mitenkään helppoa ja yrityksen myyjä tietää aina yrityksen ostajaa paremmin firman todellisen kunnon.

   Tecnotreen tavoitehinta on 27% nykyistä osakekurssia korkeammalla, joten varma negari tulossa, sillä kehitysmaiden pantterihattuiset johtajat tälläkin kerralla jättävät suuren osan laskuistaan maksamatta.

  • Anonyymi

   Inderes antoi negarin. Myy äkkiä, kun vielä saat omasi pois! Inderesin osakkeen tavoitehinta 4 euroa.

  • Anonyymi

   Joo, vaikea nähdä nousupotentiaalia. Sekä yhtiöiden että sijoittajien halu maksaa Inderedille mitään voi kadota. Palataan asiaan kun hinta on -75%.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   4136
  2. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2914
  3. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   357
   1816
  4. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   103
   1441
  5. Taas se nähtiin. USA on itse piru

   Miksi Venäjää syyllistetään omien kaasuputkiensa räjäyttämisestä, ja miksi radioon päästetään paskiaisia syyllistämään Venäjää, kun mitään ei ole todi
   Kokkola
   103
   944
  6. Taas kerran, anteeksi

   Anteeksi että turhaan huolestuin Vain koska mua aiemmin kaipasit Siitä mun pitäisi tajuta olla onnellinen Mut kiusaajan valheisiin takerruin Ja ihan o
   Romantiikka
   173
   938
  7. Tuijotan yhden ihmisen

   wa-kuvaa ja tekisi mieli kirjoittaa sinne pieni viaton viesti: Hyvää viikonloppua X! Tässähän se menee mitä varmimmin väärään osoitteeseen ja laitan s
   Ikävä
   41
   765
  8. Venäjästä tulee hitaasti mutta varmasti supervalta

   Venäjä on pikkuhiljaa palautumassa samaan tilaan kuin Neuvostoliiton kulta-aikoina viime vuosisadan puolivälissä. Putin on täydellinen kapteeni ohjaam
   Maailman menoa
   288
   760
  9. Jari Sillanpää paljastaa huumearjen kiroista: "Kauanko voin ottaa, ennen kuin lähden..."

   Karua... Ex-tangokuningas jäi kiinni auton ratista metamfetamiinin eli kristallihuumeen vaikutuksen alaisena v. 2017. Hän sai tuomion ja ehdollista v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   758
  10. Miksi media haluaa ylläpitää valheellista kuvaa Martinan urheilullisesta tasosta

   Martina on nätti ja sanavalmis ihminen, mutta urheilijana aivan kuntotasoa. Hyvän kuvan Martinan tasosta antaa hänen aikansa ja sijoituksensa tänä vuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   747
  Aihe