Sisarukset Aava ja Luka juttelevat

Vanhoissa suomalaisissa elokuvissa talontyttäret nukkauivat kesän aitassa, jonne miehet sitten jonottivat. Jos kulkumies, tukkilainen, renki, mäkitupalainen tai loinen oli pyrkimässä aittaan jo isäntä hääteli heitä pyssyn kanssa ja uhkaillen. Jos onnistuivat kuitenkin aitan ovelle, tyttäret antoivat sellaisen lähdön, että muistivat. Pilkkasivat ja haukkuivat päälle. Ei ollut toiste tulemista.

Jos oli isontalon perijä, metsänhoitaja tai tukkifirman omistajan poika, isäntä katseli pirtin luukusta, että tie varmasti pysyi vapaana. Näinhän se edelleen on, ei edes riitä, että annetaan rukkaset, vaan vielä pilkataan ja haukutaan. Kerrotaan ympäriinsä, että se luuseri luuli kelpaavansa minulle.

Näin ei toki kaikki menettele, mutta monet menettelevät. Siksi rakkautensa tunnustava ei koskaan voi arvata, onko reaktio ihastus vai pilkka.

Aava 14 wee ja Luka 16 wee olivat sisaruksia. Molemmilla oli jo seurustelukumppani. Saatettiin jo huokaista helpotuksesta, mutta rennommin keskustellakin.

Aava: "Must on ruvennu tuntuun, et seuraustelun alkuu vaivaa kauhee pelko. Pitää koko ajan varoo, ettei liikaa paljasta tunteistaan, koska joka yrittämällä on mahollisuus, et toinen suhtautuu kivasti tai peemäisesti."

- "Sit sitä vielä vastataan niin epämääräsesti, et siitei ota selvää ees nainen Gruusiasta. On se kyl kauheeta, PELKOO."

Luka: "Ihan sama täälläi. Mä en koskaan voinu sanoo mun Riitalle, et mä tykkään siitä, kummä koko ajan pelkäsin, et se syytää mulle herjoi ja kertoo muillekkin, Sillei palloili Riittaki, mut sit ku oltiin tuttui, kävi ilmi, et moltas jo kaks vuotta sitte oltu ihan valmiit seurusteleen. Aattele ny, kaks vuotta mäni ihan harakoille."

Aava: ”Siinäpä se. Ja jos mää en ois pelänny sun kamaloittavaa reaktiota, nii mää oisin jo aineski kolme vuotta sitten sanonu, et mää tykkään sust hirveesti, ja mun kaiken suurempi toive on ollu, et sä oisin hypsyttäny mun vittuu ja tuntenu, kun sää herttasest työnnät sinne kyrpäski."

- "Ja mää olin MELKEIN VARMA, kun sul otti eteenkin, ku mä näytin sulle vittuu ja herttailin supistelemalla emätintä. Mut koska mä en ollu IHAN VARMA, mä en uskaltanu sanoo mitään, vaan kirjottelin nettiin epämääräsii kirjotuksii ’ihastukselle’. "

- "Tällei jälkikäteen on ihan selvä, et koska sulla otti eteen, sää pidit mua viehättävänä. Ja nahtiinhän me muuteski, miten me tykätään toisistamme. Vaan ei USKALLETTU olla varmoi.”

Luka: ”Tosi on. Kaiken kivan sotkee PELKO. Määkin oon aina tykänny sust enämpi kun punasest mopost, ja kaiken enämpi siit, mitä just nyt teet, ku taas avaat vitun ihan auki ja herttailet niin nätisti. Nymmää uskallan sanoo, et mun tekee ältsisti mieli suudella sitä ihan klottusesti ja työntää sit kyrpä sinne sisälle.”

Sisarukset sulivat yhteen Aavalukaksi, menettivät todellisuuden tunteen, tunsivat pelkkää YHTEISTÄ hyvänoloa ja saivat niin kiihkeän orgasmin, etteivät vielä koskaan olleet saaneet.

Aava: ”Mehän ei koskaan erota, mut jos romanssit meniskin pieleen, niin ei uutta ainakaan vitkutella PELON takia, vaan puhutaan heti suoraan ilman pallotteluu. Muuten. Sä oot maailman ihanempi veli. Mää rakastan sua.”

Luka: ”Ja sä maailman ihanempi sisko. Mää rakastan sua.” ■ 🌹👀

2

2384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taustoja

      Minulla oli erittäin laadukas luokkakaveri, joka ihastui vuotta nuorempaan siskooni. Siskoni sanoi: "Luuleeks se jätkä, et sil ois vartsuu saaha mut?" Ei riittänyt kun antoi tiedon rukkasista. Piti vielä häväistä.

      Netti on täynnään kysymyksiä, miten voisi saada selville vastapuolen tunteet paljastamatta omiaan. Eihän siihen voi olla mahdollista vastata, kuin että se on mahdotonta. No, useimmathan sen muutenkin käsittävät. Seurauksena on jatkuva herjatuksi ja juorujen aiheeksi tulon pelko, ja hermoja raastava palloilu.

      Useat jopa tulevat kulkeneeksi peloissaan onnensa ohi.

      Ihmisen iljettävimpiä ominaisuuksia on halu syytää herjoja ja ilkeillä häviäjille. Tällainen iljettävyys vielä laajalti nauttii suojaa huumorin varjolla. 🌹👀

      • Muistui mieleeni myös tapahtuma, ennen kuin löysin suloisen vaimoni seurakuntanuorista. Eräs hyvin miellyttävä tyttö, johon itsekin olin rakastunut, purjehti salin laajan lattian poikki suoraan ja näkyvästi luokseni ja antoi minulle suukon poskelle onnitteluksi tulostani seurakunnan jäseneksi.

        En vielä silloinkaan ollut varma, että laatutyttö oli minuun rakastanut. Siksi en tehnyt mitään. Kun jo olin naimisissa, tapasin tytön ja asia selvisi minullekin hitaalle, mutta oli jo liian myöhäistä.

        Vaan tuskinpa hänkään olisi jaksanut kestää vuosien vierailuani alkoholismin pohjalla. Harva sellaista jaksaa niin kuin herttainen vaimoni. 🌹👀


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe