SATEENKAARILIPPU NOSTETAAN SALKOON

Anonyymi

Raision kaupunki nostaa lauantaina sateenkaarilipun kaupungintalon salkoon. Mielestäni seksuaalisuus on jokaisen oma asia, eikä Kaupungin tehtävä ole liputtaa minkään ryhmän puolesta.

26

326

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen täysin samaa mieltä. Julkisten laitosten tehtävänä EI ole nostattaa minkään ryhmän/ryhmittymän vai sanoisinko tyhmittymän asioita esiin. Julkiset (veronmaksajien taskuilla loisivat), pysykööt joka asiassa PUOLUEETTOMINA.
   Ps. Onko Raisio demarivaltainen?

   • Anonyymi

    Raisiossa on niukka Demari enemmistö. Naantalissa porvarit on suurin puolue...


  • Anonyymi

   Mikä taho näistä päättää? Valtuusto, Kaupunginhallitus, vai mikä?

  • Anonyymi

   Totta on näin. Hyvä että tämä asia nostetaan esille. Setan kampanjointia ei ole pakko kenenkään hyväksyä, vaikka he yrittävät pakotttaa ihmiset hyväksymään mielipiteensä.

  • Anonyymi

   Itsekkään en ymmärrä mikä se pointti on, että pitää liputtaa. tasa-arvon nimissä kaupungin poitäisi liputtaa miltei jatkuvasti. Liputetaanko esimerkiksi vammaisten vuoksi, heteropäivä jne,jne..

  • Anonyymi

   Setan propakandalla on kielteistä vaikurtusta yhteiskuntaan. Se ei ole inhimillisyyden asialla.
   Eri seksuaalisuuntauksiahan ei ole Suomessa syrjitty kymmeniin vuosiin. Seta yrittää tällaisella vauhkoilulla päinvastoin saada aikaan sukupuolisuuden häirintää ja lasten oman sukupuolisuuden kehittymistä, esim. tyrkyttämällä kouluihin omituista ideologiaansa poikia ja tyttöjä vastaan, jotka ovat teini-iän identiteettikriisissä. He sekoittavat nuorten mieliä sanoen mm. pojille, että "sinä et välttämättä olekaan poika"! Näin he häiritsevät lasten luontaista kehitystä ja tuhoavat joidenkin lasten elämän. Sellaista on jo nyt tapahtunut.

  • Anonyymi

   Kyllä se luonto tikanpojan puuhun ajaa sanottiin vanhaan hyvään aikaan. Kaupungin ei tietenkään pidä alkaa erottelemaan ihmisiä, vaan antaa jokaisen olla oma itsensä. Lisää vain vastakkainasettelua, kun alkavat liputtaa erikseen ihmisten suuntautumisen mukaan. Tuomittava päätös.

   • Anonyymi

    kaksi tikanpoikaa voi nautiskella keskenään


  • Anonyymi

   Pride merkitsee humanismia ja tasa-arvoa

  • Anonyymi

   Se on oikein yksinomaan omana asiana. On se.

  • Anonyymi

   Kansaa ajettaan tahallaan eri leireihin. Kaupunkien ei tietenkään pidä liputtaa minkään ryhmän puolesta. Mielestäni kaupunkit jotka eivät liputa ovat neutraaleja, niin kun pitääkin.. Jokainen saa olla mielensä mukaan,muttei siihen liputuksia tarvita.

  • Anonyymi

   Sosialidemokratia toimii :)

  • Anonyymi

   Jos rukoilette oikein kovasti, ehkä vihaamanne homot ja pride liput katoavat ?

   • Anonyymi

    Mitä jos normaali ihminen pyyhkisi pridelippuun takamuksensa puhtaaksi niin voisivat sitten sitä pridet haistella.


  • Anonyymi

   No, eivät ole häipyneet, vaan on käynyt päinvastoin...

  • Anonyymi

   Erehdyin käymään tuossa 16 aikoihin Turun keskustassa, voi saatana sentään mitä väkeä se oli pullollaan. Kaiken maailman queeriä ja lepakkoa lehahteli joka suunnasta. Mä en pidä itseäni kauhean kapeakatseisena noin yleisellä tasolla, mutta tätä väkeä mä en ymmärrä. Mulle on sinällään aivan sama, vaikka joku haluaa leikkauttaa itsensä vuoheksi, mutta minkä vitun tähden sitä pitää toitottaa koko maailmalle ja pitää sitä normaaliin maailmanjärjestykseen kuuluvaksi ???

   • Anonyymi

    minä olen demiseksuaali


  • Anonyymi

   Mun puolesta marssikoot aivan rauhassa, mutta kaupunkin taholta tullutta liputusta en hyväksy. joku tossa kirjoitti demokratiasta, onkohan kysymys liputuksesta ollut kuntavaaleissa. Itse en ainakaan äänestä ehdokasta joka haluaa kaupunkin ottavan kantaa ihmisten seksuaalisuuteen. Kaikkien pitää olla samanarvoisia ilman liputuksia. Monia moinen tuputtaminen ja pakkosyöttö ahdistaa. Turha alkaa jakamaan kansaa eri kasteihin.

  • Anonyymi

   Mä ise olen genderfluid, myös polyamorinen ja lesbo

  • Anonyymi

   Sateenkaari on mahtavan hieno luonnonilmiö, käsitteen raiskaamista ei pidä hyväksyä. Käytettävissä on paljon kuvaavampi nimisana, sodomankaari (eng: sodomabow).

   • Anonyymi

    Äärioikesto omi revontulet


  • Anonyymi

   Sodomankaariväkeä rahoitetaan, monien rahavirtojen kautta, niin kutsutun valtion toimesta, eli verokertymästä. Se on heidän merkittävin tulonlähde, luultavasti sateenkaarikauppa.fi on siihen nähden toistaiseksi pieni tekijä.

   Valtionrahoitus päättynee, tai vähenee huomattavasti, mikäli ilmenisi että ihmiset eivät enää vastusta poikkeavia. Siksi sodomankaariväki kehittää jatkuvasti kiihoitustoimiaan, yhäti agressiivisemmiksi.

   • Anonyymi

    Ota lääkkeesi Olet sekavassa tilassa


   • Anonyymi

    Ompa häiritsevää tavaraa tuossa kaupassa. Onko edes laillista?


  • Anonyymi

   Ja vielä lauantaina joka on sapatti.

  • Anonyymi

   Perheen pyyhkmiseen sopiva silloin kun on ripuli.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   421
   5522
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   3616
  3. Redrama tilittää itsemurha-suunnitelmastaan - Tämä sattuma pelasti: "Minulla oli ollut jo veitsi..."

   Räppäri on kertonut Instassa olevansa Minnesota-hoidossa päihderiippuvuuden takia. Vain elämää -ohjelmassa Redrama paljastaa, että päihderiippuvuus te
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   3223
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   304
   2901
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2105
  6. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   66
   1475
  7. Olit ihastunut minuun

   Tiedän sen vain.
   Ikävä
   70
   1350
  8. Anteeks rakas

   Eihän liekkisi muhun sammu ikinä Olet mun ainut onnenkipinä Matka tää on joskus kivinen Ja osaan olla raskas ihminen On päivä tää pilvinen Kun painaa
   Romantiikka
   227
   1327
  9. Nordstream sabotaasi todennäköisesti Yhdysvaltojen työtä

   Kuten koko Ukrainan sodan provosointi, niin jenkit ovat taas asialla. Kaikessa on lopulta kyse petrodollarin tuomasta valta-aseman säilyttämisestä kei
   Maailman menoa
   364
   1283
  10. Paavo Väyrynen tietää mitä pitää nyt tehdä

   Paavo Väyrynen on lopulta Keskustan pelastus - paluuna kotiin! ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000009092830.html - , näin Ilta-Sanomat otsikoi ai
   Maailman menoa
   541
   1208
  Aihe