Kehitysvamma vai ADHD raivokohtaus?

Pahin mahdollinen raivokohtaus jos muut ihmiset huutaa niin olen ottanut leikkuu veitsen ja uhannut tappaa ja raivokohtaus jutun jälkeen menen omaan kuplaan tuijotan yhtä kohtaa ja hypistelen puseroa.

Äitini sanoo että älyllisesti kehitysvamman saaneilla ei ole tuollaista raivokohtaus juttua. Olisi kiva tietää onko kukaan älyllisen kehitysvamman saaneena saanut ihmisten huudon takia tämän tyylistä raivokohtaus juttua.

Yksi älyllisen kehitysvamman saanut tuttu väitti että on nähnyt kun joku jolla on ADHD ja Asperger sellainen raivokohtaus josta kirjoitin.

Ja Messenger kautta yksi Aaro jolla ADHD ja Asperger kysyin millainen sen pahin raivokohtaus on sano että laittanut leikkuu veitsen kaulalle ja uhannut saksilla.
Ja yhtäkkiä totesi ääni viestissä että mitä ääni viestejä on laitettu ADHD selkeä.

Ja olen alkanut miettiä miten kostan kehitysvamma ohjaajien selän takana sellaiselle asiakkaalle joka kieltää käyttämästä kehitysvamma sanaa minua Ohjaajille en koskaan kosta koska syy ei ole ohjaajilla vaan niissä älyllisesti kehitysvamman saaneissa jotka eivät hyväksy Kehitysvamma sanaa.

Sellaisten asiakkaiden kanssa en halua koskaan asua samassa ryhmässä tai myrkytän tai tapan ne työmatkalla työkeskus paikkaan koska Adhd takia olen oppinut roolileikit jonka ansiosta olen osannut peittää vaikean Adhd josta kirjoitettu ADHD suhteen ne Kehitysvamma puolella ohjaajat kyllä huomaa vaikean ADHD jotka opiskelevat nepsy jutut.
Mutta ne eivät jotka opiskelevat Kehitysvamma alaa pelkästään.

Esimerkiksi yks sijainen joka tuli sano olen vaikea Adhd huomaa heti.

Sano se jos kehitysvammma puolella ohjaajat eivät tiedä mitä on vaikea Adhd tekee silloin ongelmat, mutta jos on työntekijä joka tietää vaikean ADHD se osaa työssä keinot jos ja löytää oikean lääkitys jutun, mutta Etevan Kehitysvamma poliklinikka puolella hylkäsi palvelu pyynnön ja terveyskeskus Kehitysvamma lääkäri eivät voi tehdä lääke muutoksia, koska ADHD lääkitys ei auta.

Eteva kuntayhtymä vaatii asiakkuuden lopetusta koska ohjaajien mielestä olen Kehitysvamma puolella muille asiakkaille hengen suhteen vaaraksi.
Ja nyt luin oma kanta sivuilta saman.
Voiko vammaissosiaali työntekijä pyytää minun selän takana Kehitysvamma lääkäriä kirjoittaa minun terveys tietoihin ilman lupaa jos olen muille asiakkaille Kehitysvamma puolella vaaraksi.
Onko Kehitysvamma puolella missään sellainen yksikkö jossa ovet on kuin vankilassa jossa ei pääse esim ryhmä koti tiloihin yksin.

Ja mitä olen lukenut Kehitysvamma tahojen kirjoitusta ne joilla on vaikea ADHD on haasteellinen asiakas ryhmä Kehitysvammaisten puolella mutta silti Kehitysvamma puolella tulee olla asiakkaana valtion rahoista halvemmaksi kuin että me joutuisimme vankilaan.

Ja jos ADHD suhteen on todettu narsisti persoonallisuus häiriöt niin onko minulla teidän mielestä oikein sijoittaa vaikean Adhd asiakkaita niiden kanssa samaan ryhmään joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma vahvin jos on todettu että ADHD ihmiset ovat älyllisen kehitysvamman saaneena vaikea asiakas ryhmä niihin verrattuna joilla on pelkkä älyllinen kehitysvamma diagnoosi.

Mielestäni meidät joilla on Adhd lisänä Kehitysvamma meitä ei laittaa missään nimessä niiden kanssa samaan ryhmään jos toisella on pelkkä Lievä älyllinen kehitysvamma ja ei ADHD liitännäinen diagnoosi ole

1

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ammu itseäsi kuminauhalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      183
      11017
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      143
      2078
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      242
      1387
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      61
      1010
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      910
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      60
      848
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      42
      747
    8. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      699
    9. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      25
      685
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      679
    Aihe