Rytmihäiriö urheillessa?

Anonyymi

Onko porukalla kokemusta? Tulee peruskunto treenissä päälle eli syke nousee 230-250..ja palautuu viimeistään parin minuutin päästä.mitään muita tuntemuksia ei ennen eikä jälkee häiriön.

5

109

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   mulla ei tuollaista ole mutta jos vejän raskaampaa liikuntaa niin keho menee jotenkin heikohkoon tilaan huolimatta siitä vaikka iolen syönyt hyvin. Se tunne kehossa on se, että ei ole mitään rytmihäiriötä tosin mutta hutera olotila, ja voi iskeä se paniikkioireen tuntuinen tila kehoon. mulla on todettu paniikkihäiriö mutta kun viimeksi keskustelin asiasta lääkärin kanssa niin hän ihmetteli sitä että miten voi liikunnasta tulla huono olotila. Hän ei osannut tietää siihen syytä eli tällä hetkellä mun tilanne on tämä seuraava; selittämätön sairaus kehossani. Hämmentävää!

   • Anonyymi

    lääkäri sanoi toisti ainakin kolme kertaa sanomalla näin "liikunta auttaa aina" "ei pidä tulla liikunnasta huonompaa olotilaa"
    joskus liikunta aiheuttaa rintakipua minulle. Näin on kestänyt vuodesta 2018 asti . Vuonna 2018 sama lääkäri diagnosoi minulle paniikkihäiriön johon sain lääkkeet. Voi olla että lääkäri oli hakoteillä ja tuo liikunnasta aiheutuva olotila johtuukin paniikkihäiriöstä mutta tosin lääkäri sanoi nyt että ei se siitä voi johtua. Näin käsitin. En kuitenkaan aio mennä uudelleen lääkärille.


   • Anonyymi

    Oireet liikunnasta(erityisesti raskas liikunta) ovat nämä seuraavat minulla: 1.Rintakipua 2.Heikotusta 3.Kiihtynyt hengitys 4.ottaa liikuntasuoritus normaalia enemmän henkeen ja tulee olotila että tukehtuu kovaan hengästymiseen(tila muistuttaa hieman paniikkihäiriö tilaa muttei ehkä ihan samasta ole kyse)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oireet liikunnasta(erityisesti raskas liikunta) ovat nämä seuraavat minulla: 1.Rintakipua 2.Heikotusta 3.Kiihtynyt hengitys 4.ottaa liikuntasuoritus normaalia enemmän henkeen ja tulee olotila että tukehtuu kovaan hengästymiseen(tila muistuttaa hieman paniikkihäiriö tilaa muttei ehkä ihan samasta ole kyse)

    siis liikuntasuoritus ottaa normaalia enemmän henkeen silloin jos liikuntasuoritus on raskaampi ja tulee tosiaan tunne että tukehtuu kovaan hengästymiseen ja aiemmin elämässäni mulla ei ole ollut tällaisia kokemuksia.


   • Anonyymi

    Itse harrastan pyöräilyä ja max 3-4h ajoja.nyt tosiaan 80km ajon jälkeen syke hyppäsi 150stä 240een ja oli max pari minuuttia häiriö päällä mutta sitten syke palautui.vähä jäi semmoinen jännä fiilis mutta täytyy tarkkailla jos toistuu menee käymään lekurille


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   74
   2998
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2003
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1153
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   413
   1019
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   38
   938
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   731
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   3
   679
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   222
   658
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   635
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   610
  Aihe