Johanna puoliksi Bulgarialainen?

Anonyymi

Onko Johanna Harlin ent. Kokkila puoliksi tai kaksikolmasosaa Bulgarialainen? Tämä kiinnostaa siksi koska Johanna on ulkonäöltään melkoisen tummaverikkö ollakseen kokonaan Suomalainen perimältään. Jos näin on, niin miksi tästä ei voida puhua avoimesti?

The Harlins -sarjassa nähdään hänen vanhempansa, joista hänen äitinsä on jokseenkin tummaverikkö, vaikkakin ilman ruskeita silmiä. Isälläkin on siniset silmät. Miten on mahdollista että kaksi sinisilmäistä saa lapsen, jolla on syvän tumman ruskeat silmät? Mietin vain.

Instassa oli taannoin kuva Johannasta teininä siskojensa kanssa. Kumpikaan siskoista ei ole perinyt tummia piirteitä äidiltään Johannaa lukuunottamatta. Johannan ja Rennyn lapsi Coco näyttää perineen äidiltään vastaavasti tummiapiirteitä, eli tuo sukulinja edustaa vahvasti periytyviä piirteitä. Ihon väri on asteen/pari tummempi kuin siskoillaan. Mitä ei kerrota?

Jos kerran nuo piirteet siirtyy noin vahvasti eteenpäin, niin miksi Johannan siskot ovat molemmat vaaleaverikköjä? Heillä ei ole edes ruskeita hiuksia.

Googlasin huvikseen että miltä puoliksi Bulgarialainen näyttää, niin näyttää ihan Johannalta. Tummat silmät, hiukset ja niin edelleen. Sitten googlasin Johanna Harlin ja Bulgaria, niin tuloksena sain että he viettivät Bulgariassa vuosipäiväänsä ja asuivatkin siellä? Jotain tässä on, mistä ei kerrota.

Onko mahdollista että Johanna kuuluu Armenialaiseen sukuun tai sukujuuret ovat jostain sieltä? Monet Hollywood tähdet ovatkin juuri Armeniasta: kuten Kardashianit. Hän näyttääkin ihan kansainväliseltä näyttelijältä. Jos rinnalle vetäisee vaikkapa Helena Ahti-Hallbergin tai Kiira Korven, niin mitä luulette, kuka heistä pääsee näyttelemään kansainvälistä roolia lääkärinä? 😂🤣

17

493

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mistä sinä sen Bulgarian tähän vetäisit? Onhan niitä tummapiirteisiä monessa maassa, jopa Suomessakin.

   • Anonyymi

    Bulgaria tuli mieleen, koska siellä piti viettää vuosipäiväkin. Olisi loogista viettää häät (ne pikkuhäät) Suomessa ja vastaavasti vuosipäivä toisen sukulaisten luona Bulgariassa. Tämän puolesta puhuu myös se että he viihtyivät kovasti Bulgariassa.


  • Anonyymi

   Asuivat Rennyn töiden vuoksi Bulgariassa.

   • Anonyymi

    Ehkä Johannalla oli sukulaisia Bulgariassa, jotka tuntevat paikallista elokuva-alaa? Ehkä Renny sai mahdollisuuden kuvata elokuvan siellä lähes ilmaiseksi?


  • Anonyymi

   Kyllä munkin lähipiiriin kuuluu tapaus että lapsi todella tumma ruskeilla silmillä kun taas vanhemmilla on siniset silmät. Lapsi on kyllä muuten kun ilmetty isänsä, isästä ei voi erehtyä. Toinen on vaan ristiverinen ja toinen tumma.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juu, en epäile etteikö näin voisi olla. Olihan kaksi mustaakin saanut sinisilmäisen ja vaaleaihoisen lapsen (albinon) tai esim. tämä pariskunta saanut vaalean lapsen tummasta äidistä huolimatta. Ihmeitä tapahtuu. https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2739797/The-colour-skin-no-concern-Jonah-healthy-happy-baby-matters-Million-one-white-baby-born-surprised-black-mother.html

    Linkki ei jostain syystä toiminut, joten kokeillaanpa uudestaan. https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2739797/The-colour-skin-no-concern-Jonah-healthy-happy-baby-matters-Million-one-white-baby-born-surprised-black-mother.html


  • Anonyymi

   Häh? On muitakin kuin vaaleita suomalaisia. Itse olen 100% savolais-karjalainen ja sekä silmät että hiukset tummanruskeat. On myös suomalainen perunanenä ja lyhyet persjalat. Ei ole Bulgariaa, ei Ranskaa eikä yhtään romania kummassakaan suvussa niin pitkälle kun kirkonkirjoista näkee, ainakin 1600-luvulle. Enkä ole ainut tumma suomalainen, lähellekään. Että terkut vaan Johannallekin!

   • Anonyymi

    Mitä olet ymmärtänyt väärin, kun noin ärsyynnyit? Luitko ja teitkö ihan omia päätelmisiä tekstistäni?

    Minä en haukkunut Johannaa rumaksi enkä ruskeaksi millään tavalla. Päin vastoin, hän on uskomattoman kaunis, eksoottinen rotunainen pitkine raajoineen. Hän erottuu myöskin Suomalaisista eksoottisella ulkonäöllään, mikä ei ole mitenkään huono asia kansainvälisillä elokuva markkinoilla, kuten totesin.

    Se mitä ihmettelin on se että hän ei näytä tyypilliseltä Suomalaiselta. Olen nähnyt suomalaisia - usko minua. Olen nähnyt ruskeasilmäisiä ja hiuksisia, vihreäsilmäisiä ja punahiuksisia ja kaikkea siltä väliltä, mutta parin/asteen tummempi iho ei ole ominaista pohjoisille kansoille. Ainoastaan romaneilla ja Etelä-Euroopasta tulleilla olen nähnyt luonnostaan tummemman vaaleaa ihoa. Että semmoista.

    Niin ja tietysti ihmettelin niitä ruskeita silmiä sinisilmäisiltä vanhemmilta. Googlasin prosentuaalisen mahdollisuuden saada ruskeasilmäinen lapsi, jos molemmilla vanhemmilla on siniset silmät. Tulos oli puhtaat 0%. Nämä on tietysti vain suuntaa antava, sillä mukaan mahtuu aina epätodennäköisyyksiä. Karkeasti näin on kuitenkin asian laita.

    Hyvää päivää sinullekin.


   • Anonyymi

    Katso sinä vain niitä kirkonkirjoja luotettavana tiedonlähteenä. Niitä on ennenkin osattu väärentää ja peitellä ei toivottuja asioita. Niissä on uskomattoman paljon feelua.


  • Anonyymi

   "Miten on mahdollista että kaksi sinisilmäistä saa lapsen, jolla on syvän tumman ruskeat silmät?"

   No on kuule ihan mahdollista. Vähän googlailet, niin selviää.

   • Anonyymi

    Kuten edellä mainitsin niin selvitin asian googlaamalla. Tulos ja todennäköisyys oli puhtaasti nolla prosenttiyksikköä. Tämä on fakta. Tulipa vielä ilmi sellainenkin juttu että tästä lukee ihan englannin kielelläkin että kaksi sinisilmäistä ei voi saada ruskeasilmäistä lasta (impossible).

    Olen aina tietysti avoin mahdottomuuksille että aina mukaan mahtuu yksi mahdollisuus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuten edellä mainitsin niin selvitin asian googlaamalla. Tulos ja todennäköisyys oli puhtaasti nolla prosenttiyksikköä. Tämä on fakta. Tulipa vielä ilmi sellainenkin juttu että tästä lukee ihan englannin kielelläkin että kaksi sinisilmäistä ei voi saada ruskeasilmäistä lasta (impossible).

    Olen aina tietysti avoin mahdottomuuksille että aina mukaan mahtuu yksi mahdollisuus.

    Tässä sinulle Googlella löytyvää tietoa näin alkuun: http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/haku/kansallisuus/ohje/443.


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Bulgariassa valmistetaan mainiota jugurttia. Sen nimi on Bulgarian jugurtti.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tämän tiedon nimissä on syytä epäillä The Harlins- sarjan sukulaissuhteita. Onko sarjassa esiintyvät siskoksetkin vain silmälumetta - illuusiota. Ovatko he sittenkin Johannan siskopuolia? Sarjassa esiintyvä isä onkin isäpuoli.

    Suomenruotsalaiset juuret? Suomenruotsalaiseksi puhuu hieman tönkköä ruotsia. Oikeastaan tämä on suuri puhallus. ;) Saippua oopperaa, johon me tyhmät talliaiset uskomme.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   183
   5827
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   560
   2567
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1800
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1245
  5. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   351
   1197
  6. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1183
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   784
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   779
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   58
   713
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   679
  Aihe