Ulosotossa olevan saatavan anteeksi antaminen / pikaluottoyritys

Anonyymi

Näin kävi.
Velka on ulosotossa ollut jo vuosia, mutta ,laitoin silti asiakaspalveluun viestiä, aina voi koittaa sopia velkojien kanssa. 2700 euroa anteeksi.

Suosittelen samaa kaikille muillekin.

Vaikka takaisin tulisikin aluksi viestiä, että eivät suostu, ei pidä antaa periksi.

Aina voi ottaa yhteyttä lehtiin, tv:hen ja tehdä asiasta julkisen. Millaista on, kun ei tiedä tulleensa huijatuksi. Vielä on paljon perattavaa siinä, että laillisessa perinnässä saa olla törkeästi ja valheellisesti sinne luotonantajien toimesta ja tietoisesta korkojen ja luotonmaksujen suohon hukkuneita, jotka näiden nimenomaisten luottoa tarjoavien yritysten johdosta ovat joutuneet ulosottoon. Ei niitä lainoja olisi koskaan voinut maksaa pois yli sadan euron todellisella vuosikorolla, ei kukaan, kuka hätäänsä niitä on ottanut. Sitä sanotaan huijaukseksi. On korkea aika tehdä asialle jotain.

En usko, että olen ainoa, joka on joskus erehtynyt ottamaan elämiseen pikaluoton. Eikä ole osannut tarkistaa lainaehtoja, sopimus ennen vuotta 2019. Aina voi pyytää alkuperäiset lainasopimukset ja maksuerät yhtiöltä. vaikka olisi jo ulosotossa. Heillä on velvollisuus näin tehdä. Aina voi yrittää kohtuullistaa luoton kustannuksia ja korkoja, huolimatta että laina olisi jo ulosotossa ja siitä jo korkeimmasta oikeudesta yksipuolinen päätös. Aina voi kysyä maksusopimusta. AINA.

Tekisi ihan hyvää näillekin täysin moraalittomille ja näennäisesti laillisesti toimiville yrityksille, jotka ovat jo luotonantamisen lopettaneet uuden lain myötä 2019 saada yhtäkkiä tuhansia ja tuhansia velan mitätöinti hakemuksia, ihan vaan muistin virkistämiseksi että on aikanaan toiminut törkeällä tavalla ja edesauttanut ihmisiä joutumaan ulosottoon.

Moni meistä ei ole yksinkertaisesti osannut lukea luottosopimuksia, jotka ovat tietyillä firmoilla erittäin epäselviä ja saman yrityksen perintäfirmat laittomien korkojen kiskureita. Kaikki me tiedämme mitä nämä yritykset ovat. Sinne vaan postia asiakaspalveluun.

Silloin kun olet vakavasti sairastunut, sinä tai perheesi, olet joutunut yllättäen työttömäksi tai kuolema on kohdannut sitä sanotaan sosiaaliseksi esteeksi. Kuinka monella ulosotossa on velkoja, jotka on laitettu perintään vaikka olet ilmoittanut elämässäsi tapahtuneesta muutoksesta? Velan eräännyttäminen tässä tilanteessa on laitonta. Kuinka moni tästä tiesi? En minä ainakaan. Kuunteliko luottoja myöntänyt yritys? Ei. Tiesinkö oikeuksistani. En tiennyt.

Tyhmyyttä ei ole joutua ulosottoon, tyhmä on se firma, joka kuvittelee, että meitä kymmeniä tuhansia suomalaisia samanlaisessa tilanteessa ei olisi olemassakaan. Kyllä sitä voisi adressinkin laatia, että ulosotossa olevan kuluttajan oikeus olisi keskeyttää jaa saada selvitys ennen vuonna 2019 otettujen ja ulosotossa olevien lainojen korkojen ja kulujen tulisi olla kohtuullisia. Tarpeeksi monta kymmentä tuhatta kuluttajaa, aivan varmasti tulisi jotain muutoksia ja seurauksia näille rikollisille perintäfirmoille sekä rikollisille yrityksille, jotka pikaluottoja tyrkyttivät täysin tietoisesti mitä siitä kuluttajille seuraa. Samoin Suomessa toimintansa lopettaneella luotonantajalla joka ei tarjoa enää lainoja ei tulisi olla oikeutta enää periä kyseisiä saatavia laillisen perinnän eli ulosoton kautta. Ei niistä yksikään noudata mitään lakia korkokattojen suhteen, päin vastoin. Samoin tulisi olla lakialoite, että jokaisella ulosotossa olevalla tulisi olla apunaan lakimies, ilmaiseksi haasteita tarkastamaan. Ei maallikko, väsynyt velkahelvettiin enää jaksa. Ja sitä käyttävät nämä yhtiöt edelleen törkeällä tavalla hyväkseen. Ja ulosottosaatavan tulisi voida veloituksetta riitauttaa käräjäoikeuden tuomiosta huolimatta. Saattaisi opettaa näille yhtiöille jotakin. Mitään ei tapahdu, ellei ihmiset yhdessä vaadi oikeuksiaan. me velalliset, me ulosotossa olevat. Sen verran raskaasti ulosotossa oleminen vituttaa, että olisi jo korkea aika saada muutoksia ulosottolakiin mutta myös moneen muuhun asiaan. Pikaluottojen korkoa ja kulua säätelevät lait jäivät täysin torsoksi ja jättivät satoja tuhansia suomalaisia kaiken oikeuden ulkopuolelle. Tuon oikeuden aika on NYT.

Jos tarpeeksi monta kymmentä, tai jopa sataa tuhatta ihmistä ulosotossa olevista rupeaa vaatimaan yhtäkkiä oikeuksiaan, seuraukset voivat ollakin aika merkittävät.

Tässä apu reklamaation tekemiseen.

https://reklamaatioapuri.fi/

3

296

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin, eihän tätä tietenkään kukaan lue, mutta kuitenkin.

  • Anonyymi

   Kyllä lukee. Hyvää asiaa kirjoitit. Voisi tosiaan ulosotossa olevat herätä hoitamaan asioita. Passiivisuus tappaa.Kyllä näitä riistofirmoja sietääki vähän ravistella vaikka oliski jo ulosotossa. Sinne vaa viestiä asiakaspalveluun.Yhteystiedot löytyy kooklettamalla. Vai onx kivempi olla, möllöttää uhrina?HÄH?

  • Anonyymi

   Tämä koko korkoriisto on ollut epäoikeudenmukaista. Omat velkani syntyivät juuri ennen 2018, jolloin ei ollut mitään korkosuojaa. Joissakin luotoissa prossat olivat pitkälti toistasataa ja niitä maksoin voimieni mukaan kunnes tulot romahtivat sairauteen. Ja sairaus johti työttömyyteen ja työmarkkinatuella elämiseen.
   Ja siitä sitten ulosottoon. Nyt olen maksanut ulosottoon muutamia vuosia ja velka ei lyhene ollenkaan. Toivotonta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   225
   1961
  2. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   88
   990
  3. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   980
  4. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   147
   868
  5. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   45
   846
  6. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   29
   829
  7. kohta on venäjä suomen vallannut

   tuhansia kymmeniä tuhansia nuoria miehiä saapuu joka päivä venäjältä suomeen,näin ilmansotaa putin valtaa suomen.
   Ylivieska
   86
   825
  8. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   55
   814
  9. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   24
   803
  10. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   179
   778
  Aihe