Ulosotossa olevan saatavan anteeksi antaminen / pikaluottoyritys

Anonyymi

Näin kävi.
Velka on ulosotossa ollut jo vuosia, mutta ,laitoin silti asiakaspalveluun viestiä, aina voi koittaa sopia velkojien kanssa. 2700 euroa anteeksi.

Suosittelen samaa kaikille muillekin.

Vaikka takaisin tulisikin aluksi viestiä, että eivät suostu, ei pidä antaa periksi.

Aina voi ottaa yhteyttä lehtiin, tv:hen ja tehdä asiasta julkisen. Millaista on, kun ei tiedä tulleensa huijatuksi. Vielä on paljon perattavaa siinä, että laillisessa perinnässä saa olla törkeästi ja valheellisesti sinne luotonantajien toimesta ja tietoisesta korkojen ja luotonmaksujen suohon hukkuneita, jotka näiden nimenomaisten luottoa tarjoavien yritysten johdosta ovat joutuneet ulosottoon. Ei niitä lainoja olisi koskaan voinut maksaa pois yli sadan euron todellisella vuosikorolla, ei kukaan, kuka hätäänsä niitä on ottanut. Sitä sanotaan huijaukseksi. On korkea aika tehdä asialle jotain.

En usko, että olen ainoa, joka on joskus erehtynyt ottamaan elämiseen pikaluoton. Eikä ole osannut tarkistaa lainaehtoja, sopimus ennen vuotta 2019. Aina voi pyytää alkuperäiset lainasopimukset ja maksuerät yhtiöltä. vaikka olisi jo ulosotossa. Heillä on velvollisuus näin tehdä. Aina voi yrittää kohtuullistaa luoton kustannuksia ja korkoja, huolimatta että laina olisi jo ulosotossa ja siitä jo korkeimmasta oikeudesta yksipuolinen päätös. Aina voi kysyä maksusopimusta. AINA.

Tekisi ihan hyvää näillekin täysin moraalittomille ja näennäisesti laillisesti toimiville yrityksille, jotka ovat jo luotonantamisen lopettaneet uuden lain myötä 2019 saada yhtäkkiä tuhansia ja tuhansia velan mitätöinti hakemuksia, ihan vaan muistin virkistämiseksi että on aikanaan toiminut törkeällä tavalla ja edesauttanut ihmisiä joutumaan ulosottoon.

Moni meistä ei ole yksinkertaisesti osannut lukea luottosopimuksia, jotka ovat tietyillä firmoilla erittäin epäselviä ja saman yrityksen perintäfirmat laittomien korkojen kiskureita. Kaikki me tiedämme mitä nämä yritykset ovat. Sinne vaan postia asiakaspalveluun.

Silloin kun olet vakavasti sairastunut, sinä tai perheesi, olet joutunut yllättäen työttömäksi tai kuolema on kohdannut sitä sanotaan sosiaaliseksi esteeksi. Kuinka monella ulosotossa on velkoja, jotka on laitettu perintään vaikka olet ilmoittanut elämässäsi tapahtuneesta muutoksesta? Velan eräännyttäminen tässä tilanteessa on laitonta. Kuinka moni tästä tiesi? En minä ainakaan. Kuunteliko luottoja myöntänyt yritys? Ei. Tiesinkö oikeuksistani. En tiennyt.


Tyhmyyttä ei ole joutua ulosottoon, tyhmä on se firma, joka kuvittelee, että meitä kymmeniä tuhansia suomalaisia samanlaisessa tilanteessa ei olisi olemassakaan. Kyllä sitä voisi adressinkin laatia, että ulosotossa olevan kuluttajan oikeus olisi keskeyttää jaa saada selvitys ennen vuonna 2019 otettujen ja ulosotossa olevien lainojen korkojen ja kulujen tulisi olla kohtuullisia. Tarpeeksi monta kymmentä tuhatta kuluttajaa, aivan varmasti tulisi jotain muutoksia ja seurauksia näille rikollisille perintäfirmoille sekä rikollisille yrityksille, jotka pikaluottoja tyrkyttivät täysin tietoisesti mitä siitä kuluttajille seuraa. Samoin Suomessa toimintansa lopettaneella luotonantajalla joka ei tarjoa enää lainoja ei tulisi olla oikeutta enää periä kyseisiä saatavia laillisen perinnän eli ulosoton kautta. Ei niistä yksikään noudata mitään lakia korkokattojen suhteen, päin vastoin. Samoin tulisi olla lakialoite, että jokaisella ulosotossa olevalla tulisi olla apunaan lakimies, ilmaiseksi haasteita tarkastamaan. Ei maallikko, väsynyt velkahelvettiin enää jaksa. Ja sitä käyttävät nämä yhtiöt edelleen törkeällä tavalla hyväkseen. Ja ulosottosaatavan tulisi voida veloituksetta riitauttaa käräjäoikeuden tuomiosta huolimatta. Saattaisi opettaa näille yhtiöille jotakin. Mitään ei tapahdu, ellei ihmiset yhdessä vaadi oikeuksiaan. me velalliset, me ulosotossa olevat. Sen verran raskaasti ulosotossa oleminen vituttaa, että olisi jo korkea aika saada muutoksia ulosottolakiin mutta myös moneen muuhun asiaan. Pikaluottojen korkoa ja kulua säätelevät lait jäivät täysin torsoksi ja jättivät satoja tuhansia suomalaisia kaiken oikeuden ulkopuolelle. Tuon oikeuden aika on NYT.

Jos tarpeeksi monta kymmentä, tai jopa sataa tuhatta ihmistä ulosotossa olevista rupeaa vaatimaan yhtäkkiä oikeuksiaan, seuraukset voivat ollakin aika merkittävät.

Tässä apu reklamaation tekemiseen.

https://reklamaatioapuri.fi/

3

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, eihän tätä tietenkään kukaan lue, mutta kuitenkin.

    • Anonyymi

      Kyllä lukee. Hyvää asiaa kirjoitit. Voisi tosiaan ulosotossa olevat herätä hoitamaan asioita. Passiivisuus tappaa.Kyllä näitä riistofirmoja sietääki vähän ravistella vaikka oliski jo ulosotossa. Sinne vaa viestiä asiakaspalveluun.Yhteystiedot löytyy kooklettamalla. Vai onx kivempi olla, möllöttää uhrina?HÄH?

    • Anonyymi

      Tämä koko korkoriisto on ollut epäoikeudenmukaista. Omat velkani syntyivät juuri ennen 2018, jolloin ei ollut mitään korkosuojaa. Joissakin luotoissa prossat olivat pitkälti toistasataa ja niitä maksoin voimieni mukaan kunnes tulot romahtivat sairauteen. Ja sairaus johti työttömyyteen ja työmarkkinatuella elämiseen.
      Ja siitä sitten ulosottoon. Nyt olen maksanut ulosottoon muutamia vuosia ja velka ei lyhene ollenkaan. Toivotonta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe