Tupakanhaju

Anonyymi

Hei! Kauanko haisen tupakalle yhden tupakan polttamisen jälkeen ilman peseytymistä? Ei ole tapana polttaa ja vähän vieras alue itselle, eli mussa ei ole sitä tupakoitsijan perushajua.
ps. olen täysi-ikäinen😊

9

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei se yksi tupakka vielä jätä juurikaan hajua. Riippuu paljon myös siitä missä polttaa. Sisällä haju jumahtaa paremmin kuin ulkona . Sormiin se haju jää mutta jos vain yhden polttaa niin se haju lähtee ihan vain pesemällä kädet

    • Anonyymi

      Tupakoimaton jolla on hajuaistit kyllä haistaa tupakoitisia viellä tunteja tupakalle. Tupakka imeityy kaikin pälä olevin vateisin,hiuksin ihon ja käsin. Kukua ettei haisis. Sade säällä vaihdan metrossa paikaa,jos viereni istu tupakoitsia hän haisee kuin ripuli paska tai kuolut raato. Itse ei sitä haista. Sama henki haisee puhuessa. Kun se kehkoihin vedetty savu ,puhaletaan ulos osaa jä ien rajat ien taskut. Kun vuosikymeniä tupakoinut SYY HAMPAAT HEILLU JA JOUDUTAN POISTAA.

    • Anonyymi

      Jos vielä pystyt lopettamaan, lopeta.

      Jos et nyt usko, kadut sitä monta kertaa.

      Tupakointi rajoittaa monta työpaikkaa, jos se ilmenee, siitä tulee pitkä miinus. Sinun tarvitsee olla muita parempi, jotta saat paikan.
      Meillä ei hyväksytä mihinkään jossa on toisen henkilön kanssa kontaktia. Tupakoitsija siirretään huonompiin hommiin. Ja se on kuin koulukiusaamista, aikuinen häpeää ja lähtee pois työpaikasta.

      Et saa aina edes työsuhdeautoa tai vuokra-autoa. Vaikka sitä ei suoraan kielletä, se kuitenkin estetään salaisesti.

      Moni ei halua olla tupakoitsijan kanssa töissä,
      vaikka ei polttaisi, mieliala vaihtelee kun on nikotiini-tuska.

      𝗧𝗮𝗶 𝗽𝗼𝗹𝘁𝗮 𝘀𝗶𝘁𝗲𝗻𝗸𝗶𝗻. 𝗦𝗮𝗮 𝗺𝗶𝗻𝘂𝗻 𝗷𝗮̈𝗹𝗸𝗲𝗹𝗮̈𝗶𝘀𝗲𝗻𝗶 𝗽𝗮𝗿𝗲𝗺𝗽𝗶 𝘁𝘆𝗼̈𝗽𝗮𝗶𝗸𝗸𝗼𝗷𝗮
      𝗷𝗮 𝗽𝗮𝗿𝗲𝗺𝗽𝗶𝗮 𝗮𝘃𝗶𝗼𝗸𝘂𝗺𝗽𝗽𝗮𝗻𝗲𝗶𝘁𝗮.
      ----------

      • Anonyymi

        "Et saa aina edes työsuhdeautoa tai vuokra-autoa. Vaikka sitä ei suoraan kielletä, se kuitenkin estetään salaisesti."

        Todennäköisesti saa, mutta käytetyn "sotkuauton" jossa on tupakoitu tai kuljetettu koiria/kissoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Et saa aina edes työsuhdeautoa tai vuokra-autoa. Vaikka sitä ei suoraan kielletä, se kuitenkin estetään salaisesti."

        Todennäköisesti saa, mutta käytetyn "sotkuauton" jossa on tupakoitu tai kuljetettu koiria/kissoja.

        Opettele kirjoittaan sanat oikein!


    • Anonyymi

      Tupakanhaju tulee ulos keuhkoista, kun olet ensin kierrättänyt sen savun keuhkojen kautta takaisin suuhun ja puhallat sitten sen ulos. Osa jää keuhkorakkuiloihin haisemaan tupakoinnin jälkeen sitä tyypillistä todella epämiellyttävää hajua. Eli hengitys tuoksahtaa jonkin aikaa tupakoinnin jälkeen. Vaikka pesisit hampaasi. Se haju tulee uloshengityksen mukana, keuhkoista ulos.

      Sitten, kun polttaa useammin, toistuvasti nikotiinia imeytyy aina enemän verenkiertoon ja niitä tupakan haitallisia ainesosia joita ei silmin näe, jäävät kehoon, keuhkoihin ja kiertävät kehon läpi verenkierron kautta joka puolelle. Itse asiassa monen tupakoivan suun limakalvot, genitaalit, haiskahtavat epämiellyttävälle, jopa ihoon tulee tupakoiville ominainen haju.

      Keuhkot ovat eniten niitä haisevia ainesosia keräämässä, hengitys jää haisemaan pysyvästi. Hiuksiin jää haju ja ihon läpi tule myös hajuja. Koko ihminen haisee tupakalle enemän tai vähemmän.

      Hampaiden pinnoille, ientaskuihin jää tupakan jäljiltä haisevaa ainesta, silmillä sitä ei näe, mutta siellä on sitä on, haisevaa töhnää. Nielu- ja kitarisojen suojiin, taakse jää limalvon pinnoille mönjää jota ei näe, koska houkkaset ovat niin pieniä. Mikroskoopilla voi nähdä jos näytepuikoon otta näytteen.

      Samoin nenän limakalvoille tarttuu , nenän värekarvat nappaavat savun mukana tulleita hienon hienoja terva nikotiini- hiukkasia nenäonteloon, limakalvot taas haisevat nenässäkin, nenäkuorikoissa ja nenäonteloihin jää tupakan mönjää. Totta kai, nenään tulee myös savua suun ja nielun kautta.

      Parhaiten sen huomaa siitä, kun seuraa ihmistä joka polttaa valituisesti joka päivä.. Vastapoltettu tupakka haisee pitkään ihmisessä, koko huone jää haisemaan jos tupakoiva vaikka edes poikkeaa huoneessa polttamatta ainuttakaan savuketta siinä itse huoneessa, mutta on polttanut sen savukkeen jossain muualla hetkeä aiemmin, eli haju jää..

      Samoin muihin tiloihin joissa tupakoiva on liikkunut ja liikkuu jää tupakansavun hajuvana jokisikin aikaa vaikka tupakoiva itse on jo poistunut toisaalle. Tämä siis heillä jotka polttavat päivittäin ja usein päivän aikana.
      Olen itse monesti ihmetellyt miksi rappukäytävässä tulee vastaan selvästi vahva tupakanhaju, vaikka ketään ei näy. Siinä rapussa on kulkenut ehkä 5-minsaa sitten tupakoiva.

      Se sama tervamönjä mikä kellastuttaa seinät ja tapetit ja parvekkeiden pinnat, jää sinne ihmisen elimistöön pyörimään ja tekemään tuhojaan. Harvakseltaan silloin tällöin poltetut savukkeet eivät saa samanlaista tuhoa aikaan kuin ketjupolttaminen,, mutta jos se jatkuu useita vuosia, sitäkin jää jälkiä kehoon ja verenkiertoelimistöön.

      Tupakoiva itse ei haista omaa tupakanhajuaan, koska hajuaisti on turtunut, tottunut siihen hajuun.
      Mutta tupakoimaton havaitsee sen heti.

    • Anonyymi

      Pidempään tupakoineet erottaa kyllä ihonväristäkin kasvoissa. Harmaita ovat.

    • Anonyymi

      Vastauksena kyhyesti alkuperäiseen kysymykseesi: Ei siinä peseytyminen auta.

    • Anonyymi

      kysymys on kysytty 2.9. toivottavasi kysyjä on käynyt suihkussa vaikka likaisuuden tai hikoilun takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe