Tupakanhaju

Anonyymi

Hei! Kauanko haisen tupakalle yhden tupakan polttamisen jälkeen ilman peseytymistä? Ei ole tapana polttaa ja vähän vieras alue itselle, eli mussa ei ole sitä tupakoitsijan perushajua.
ps. olen täysi-ikäinen😊

9

237

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei se yksi tupakka vielä jätä juurikaan hajua. Riippuu paljon myös siitä missä polttaa. Sisällä haju jumahtaa paremmin kuin ulkona . Sormiin se haju jää mutta jos vain yhden polttaa niin se haju lähtee ihan vain pesemällä kädet

  • Anonyymi

   Tupakoimaton jolla on hajuaistit kyllä haistaa tupakoitisia viellä tunteja tupakalle. Tupakka imeityy kaikin pälä olevin vateisin,hiuksin ihon ja käsin. Kukua ettei haisis. Sade säällä vaihdan metrossa paikaa,jos viereni istu tupakoitsia hän haisee kuin ripuli paska tai kuolut raato. Itse ei sitä haista. Sama henki haisee puhuessa. Kun se kehkoihin vedetty savu ,puhaletaan ulos osaa jä ien rajat ien taskut. Kun vuosikymeniä tupakoinut SYY HAMPAAT HEILLU JA JOUDUTAN POISTAA.

  • Anonyymi

   Jos vielä pystyt lopettamaan, lopeta.

   Jos et nyt usko, kadut sitä monta kertaa.

   Tupakointi rajoittaa monta työpaikkaa, jos se ilmenee, siitä tulee pitkä miinus. Sinun tarvitsee olla muita parempi, jotta saat paikan.
   Meillä ei hyväksytä mihinkään jossa on toisen henkilön kanssa kontaktia. Tupakoitsija siirretään huonompiin hommiin. Ja se on kuin koulukiusaamista, aikuinen häpeää ja lähtee pois työpaikasta.

   Et saa aina edes työsuhdeautoa tai vuokra-autoa. Vaikka sitä ei suoraan kielletä, se kuitenkin estetään salaisesti.

   Moni ei halua olla tupakoitsijan kanssa töissä,
   vaikka ei polttaisi, mieliala vaihtelee kun on nikotiini-tuska.

   𝗧𝗮𝗶 𝗽𝗼𝗹𝘁𝗮 𝘀𝗶𝘁𝗲𝗻𝗸𝗶𝗻. 𝗦𝗮𝗮 𝗺𝗶𝗻𝘂𝗻 𝗷𝗮̈𝗹𝗸𝗲𝗹𝗮̈𝗶𝘀𝗲𝗻𝗶 𝗽𝗮𝗿𝗲𝗺𝗽𝗶 𝘁𝘆𝗼̈𝗽𝗮𝗶𝗸𝗸𝗼𝗷𝗮
   𝗷𝗮 𝗽𝗮𝗿𝗲𝗺𝗽𝗶𝗮 𝗮𝘃𝗶𝗼𝗸𝘂𝗺𝗽𝗽𝗮𝗻𝗲𝗶𝘁𝗮.
   ----------

   • Anonyymi

    "Et saa aina edes työsuhdeautoa tai vuokra-autoa. Vaikka sitä ei suoraan kielletä, se kuitenkin estetään salaisesti."

    Todennäköisesti saa, mutta käytetyn "sotkuauton" jossa on tupakoitu tai kuljetettu koiria/kissoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Et saa aina edes työsuhdeautoa tai vuokra-autoa. Vaikka sitä ei suoraan kielletä, se kuitenkin estetään salaisesti."

    Todennäköisesti saa, mutta käytetyn "sotkuauton" jossa on tupakoitu tai kuljetettu koiria/kissoja.

    Opettele kirjoittaan sanat oikein!


  • Anonyymi

   Tupakanhaju tulee ulos keuhkoista, kun olet ensin kierrättänyt sen savun keuhkojen kautta takaisin suuhun ja puhallat sitten sen ulos. Osa jää keuhkorakkuiloihin haisemaan tupakoinnin jälkeen sitä tyypillistä todella epämiellyttävää hajua. Eli hengitys tuoksahtaa jonkin aikaa tupakoinnin jälkeen. Vaikka pesisit hampaasi. Se haju tulee uloshengityksen mukana, keuhkoista ulos.

   Sitten, kun polttaa useammin, toistuvasti nikotiinia imeytyy aina enemän verenkiertoon ja niitä tupakan haitallisia ainesosia joita ei silmin näe, jäävät kehoon, keuhkoihin ja kiertävät kehon läpi verenkierron kautta joka puolelle. Itse asiassa monen tupakoivan suun limakalvot, genitaalit, haiskahtavat epämiellyttävälle, jopa ihoon tulee tupakoiville ominainen haju.

   Keuhkot ovat eniten niitä haisevia ainesosia keräämässä, hengitys jää haisemaan pysyvästi. Hiuksiin jää haju ja ihon läpi tule myös hajuja. Koko ihminen haisee tupakalle enemän tai vähemmän.

   Hampaiden pinnoille, ientaskuihin jää tupakan jäljiltä haisevaa ainesta, silmillä sitä ei näe, mutta siellä on sitä on, haisevaa töhnää. Nielu- ja kitarisojen suojiin, taakse jää limalvon pinnoille mönjää jota ei näe, koska houkkaset ovat niin pieniä. Mikroskoopilla voi nähdä jos näytepuikoon otta näytteen.

   Samoin nenän limakalvoille tarttuu , nenän värekarvat nappaavat savun mukana tulleita hienon hienoja terva+ nikotiini- hiukkasia nenäonteloon, limakalvot taas haisevat nenässäkin, nenäkuorikoissa ja nenäonteloihin jää tupakan mönjää. Totta kai, nenään tulee myös savua suun ja nielun kautta.

   Parhaiten sen huomaa siitä, kun seuraa ihmistä joka polttaa valituisesti joka päivä.. Vastapoltettu tupakka haisee pitkään ihmisessä, koko huone jää haisemaan jos tupakoiva vaikka edes poikkeaa huoneessa polttamatta ainuttakaan savuketta siinä itse huoneessa, mutta on polttanut sen savukkeen jossain muualla hetkeä aiemmin, eli haju jää..

   Samoin muihin tiloihin joissa tupakoiva on liikkunut ja liikkuu jää tupakansavun hajuvana jokisikin aikaa vaikka tupakoiva itse on jo poistunut toisaalle. Tämä siis heillä jotka polttavat päivittäin ja usein päivän aikana.
   Olen itse monesti ihmetellyt miksi rappukäytävässä tulee vastaan selvästi vahva tupakanhaju, vaikka ketään ei näy. Siinä rapussa on kulkenut ehkä 5-minsaa sitten tupakoiva.

   Se sama tervamönjä mikä kellastuttaa seinät ja tapetit ja parvekkeiden pinnat, jää sinne ihmisen elimistöön pyörimään ja tekemään tuhojaan. Harvakseltaan silloin tällöin poltetut savukkeet eivät saa samanlaista tuhoa aikaan kuin ketjupolttaminen,, mutta jos se jatkuu useita vuosia, sitäkin jää jälkiä kehoon ja verenkiertoelimistöön.

   Tupakoiva itse ei haista omaa tupakanhajuaan, koska hajuaisti on turtunut, tottunut siihen hajuun.
   Mutta tupakoimaton havaitsee sen heti.

  • Anonyymi

   Pidempään tupakoineet erottaa kyllä ihonväristäkin kasvoissa. Harmaita ovat.

  • Anonyymi

   Vastauksena kyhyesti alkuperäiseen kysymykseesi: Ei siinä peseytyminen auta.

  • Anonyymi

   kysymys on kysytty 2.9. toivottavasi kysyjä on käynyt suihkussa vaikka likaisuuden tai hikoilun takia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   3362
  2. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   3070
  3. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2506
  4. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   401
   1914
  5. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   23
   1794
  6. 69
   1587
  7. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   334
   1454
  8. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   365
   1297
  9. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   58
   1175
  10. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   90
   1164
  Aihe