Korkeampi tietoisuuden taso ja laatu

Voin vakuuttaa kun ajoissa menee jo naimisiin Thaimaisen kanssa ja asuu jo täällä Thaimaassa monta vuotta saavuttaen samalla korkean iän 61-63 vuotta, niin saavuttaa samalla valaistuksen ja mahtavan yleis ymmärryksen jota ei junteilla savossa ole. Huoneessa on aikaa pohtia asioita ja tehdä maailman laajuisia havaintoja ajattelemalla ite.
Pankki kortit poistuivat Suomesta 20 vuotta sitten ja nyt ne on debet kortteja. Thaimaassa kortit ovat visa tai master kortteja. Kun isä tekee pentuja, ne on veljiä keskenään mutta kun äiti tekee pentuja, ne on velipuoli pentuja.
Terveys tulee jo synnytys laitoksella tai se ei tule isän geeneistä. Jos isällä on hyvä geeni niin voit huoletta tupakoida ja ryypätä koko ikäsi ja elät täsmälleen saman ikäiseksi kuin isäsi. Sama jutska huonon geenin kanssa. Syömällä nuudelia opit muistamaan asioita paremmin, koska se on terveellistä aivoruokaa.
Aivotkin syö ruokia, vaikka niissä ei ole hampaita eikä suuta. Nuudeli menee aivoon suolesta. Opinskelin jyväs kylän yli opistossa myös aivo tieteen dohtoriksi ja opin puhumaan sujuvaa ranskää. Koulussa huomattiin jo jälki istunnossa että olen yli älykäs lapsi ja minut siirrettiin tukioon erityis luokalle, jossa oli kavereina jurojarmo joka aina kaivoi nenäänsä linkkarilla. Sitten oli pyyhekumeja ja finnejä syövä pattiarmi ja hänen siskonsa vara-armi. Meitä kutsuttiin yhteisnimellä Älykvartetti, koska me oltiin niin erityisen viisaita.

Kerran esimerkiksi oli kova tuuli ja virttynyt pipo ei pysynyt päässä. Laitettiin aivo riihi pystyyn ja lopulta keksittiin naulata se pipo päähän huopa katto nauloilla ja kyrpok ruuveilla. Sitä ei saanut kotona pois päästä ja pesun aikana minun piti aina työntää pää pesukoneeseen. Lienee sanomattakin selvää että meinasin tulla hulluksi...

5

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ahdistako.

    • Anonyymi

      Mukavia nuo senssun tositarinat

    • Anonyymi

      Ketjusta on toistaiSEKSI poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Vaikka numba kummioittaa korkeaa ikääni niin kyllä minä arvostan häntää myös.
      Numban sivistyksen taso on suorastaan prutaalia perus tallaajan rinnalla. Hältä sujuu genetiikka, matikka, matematiikka, tards tikka, mökkitikka biologiikka ja patikka reiteillä jotka soveltuu myös yli 55 vuotiaille kova kuntoisille.
      Minullekin tuli yllätyksenä ettei äidit synnytä veli ja siskopuolia vaan vain isät synnyttää täys veliä. Aimo lähti kaks ja puol vuotta sitte tiistaina kutemaan verkkoja, eikä oo vielä tullu takasin. Nyt siltä tuli tekstari että oli juuttunut dulliin ja ei pääse sieltä pois jos en ohjaa mun sairas eläkettä sen tilille. Sit siinä viestissä oli pusihalit hymiö ja gif kuva missä hän vääntää torttua surullisen näköisenä keskus puistossa ja sanoo "pliis"

    • Anonyymi

      "Voin vakuuttaa kun ajoissa menee jo naimisiin Thaimaisen kanssa ja asuu jo täällä Thaimaassa monta vuotta saavuttaen samalla korkean iän 61-63 vuotta, niin saavuttaa samalla valaistuksen ja mahtavan yleis ymmärryksen jota ei junteilla savossa ole. "

      Mutta ei ole auttanut yhteen asiaan; Oppimaan kuinka "Chiang Mai" kirjoitetaan....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      27
      2019
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1465
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1435
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      107
      1166
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1149
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      884
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      860
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      745
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      267
      695
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      685
    Aihe