Olen rakastunut, auttakaa

Anonyymi

Moikka! Täällä kirjottelee 16 vuotias tyttö. Oon ollut nyt vuoden täysin rakastunut yhteen julkisuuden henkilöön, ei ole kyse siitä, että hän olis vaan kuuluisa, koska tiiän, et jos näkisin kyseisen miehen ilman mitään julkisuutta, olisin silti täysin myyty, toki ilman tätä hänen julkisuuttaan, en tietäs häntä.

Oon asian kanssa täysin tosissani, että haluan häntä. Ongelma on siinä et 1. hän on 26 vuotias. 2. hän o kuuluisa/ julkisuuden henkilö. Tää ei oo mikään semmonen "joo tää on vaan ohimenevä juttu, tommosta se nuorena oli ku ihastuttiin justin biebereihin". Tää ei oo semmosta, ja tiedän sen, koska mul on ollut semmonen "nuoruuden julkkisihastus" ja se oli näyttelijä, Freddy Carter, se oli 3 viikkoa ja se oli siinä. Tää tänhetkinen juttu on kestäny pian yli vuoden, eikä tunnu yhtää samalta. Tää tunne on melkeen ihan sellanen ku kärsis, koska kukaan ei pysty ymmärtää mun rakkautta hänt kohtaa. Antaisin vaik mu sielun pois jos saisin hänet yhen yön juttuu mun kans. Oon täysin tosissani, haluun sitä äijjää ihan vittuna. Tää mies vois tehä mulle IHAN mitä haluaa, ihan mitä vaan, vois repii mun kurkun auki, ottaisin sen mielelläni vastaan. Mua inhottaa tää ikäero homma, toivon et olisin syntyny aikasemmin.

Sanokaa onko edes mahollista millää logiikal saada hänet sänkyhommii yheks yöks, pitääks mun oottaa viel pari vuotta ja sit vast yrittää.

7

144

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hankkiudu koulupsykiatrin juttusille.

   Jos ihastus muuttuu tuollaiseksi pakkomielteeksi, niin se voi pilata elämäsi jos otat väärää suuntaa tai teet jotain typerää.

   Vaikka olisi kuinka rakastunut ihan sellaiseen ihmiseen johon rakkaudella on muutakin pohjaa kun ulkönäkö, niin nekin tunteet lievenevät jos suhde ei ole mahdollinen.

   Tuollaisilla epärealistisilla, pakkomielteisillä fiksaatioilla jotka estävät normaalia elämääsi, on useimmiten joku psykologinen syykin vielä joka olisi hyvä selvittää.

   Monet ihmiset jumahtavat saavuttamattomiin ihastuksiin vuosiksi ja se ei ole ihan tervettä. He elävät haavemaailmassa eivätkä todellisuudessa. Tämmöinen "ihailija" ei ole aina ihailun kohteesta viehättävä, vaan jopa pelottava ja ahdistava, koska nämä haaveilijat menevät teoissaankin epänormaaleihin äärimmäisyyksiin, kuten nuokin nyt mitä suunnittelet. Halool!!

   • Anonyymi

    Ja vielä sen sanon, että oikeastaan hyvä, ettänsinulla on joku etäihastus johon suuntaat nuorta ja ylitsepursaavaa seksuaalisuuttasi, etkä juokse pitkin kyliö hankkkutumassa raskaaksi ja muuta ikävää. Teini-ikäiset pojat ovat vielä kaukana vastuullisista aikuisista miehistä ja sopivat lähinnä kaverisuhteisiin.

    Kunhan vaan pidät sen ja tajuat, ettei kyseinen henkilö ole muuta kuin romanttista seksifantasiaa ja sillä siisti. Hyviä tunteitahan ne on eikä niissä ole mitään väärää.

    Tämän ei ollut tarkoitus sinua masentaa ja varmasti kaipaat neuvoja, kuka nyt tälläisistä omille vanhemmilleen kehtaisi puhua, en minä ainakaan.

    N.47 ja rakastunut monta kertaa ja aina luullut että on se ainoa oikea kyseessä


  • Anonyymi

   Minä voin rakastella sinua pari päivää niin et enää haaveile siitä julkkiksesta.

  • Anonyymi

   Odota hetki, kunnes Danny on taas haku päällä?

  • Anonyymi

   Jooo kyllä se ohi mennee

  • Anonyymi

   Suosittelen että opettelet ensin rakastamaan itseäsi🌸

  • Anonyymi

   16 vuotiaana tuntuu moni asia, että ne ei mene ohi. Sitten kun olet 36 tai 46 niin et jaksa asialle uhrata aikaasi. Ei muutakuin pidät satisfyerin hyvässä latingissa kokoajan, kyllä se siitä! Olin minäkin varma teininä, että Pandora tai Jaana Pelkonen on se joka meidän talossa sanoo minkäväriseksi seinät maalataan. Ei se sitten ihan niin mennyt ja ihan hyvä, paremman löysin....:D

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1997
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1784
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   119
   1301
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1024
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   977
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   88
   940
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   751
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   738
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   713
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   693
  Aihe