Molempien kanssako yhtäaikaa? Kyllä. Osa 1

Anonyymi

Se tuli suustani kuin ripuliuloste. Täysin ennalta arvaamatta, suunnittelematta. Se vain tuli ja sitä ei saanut enää tekemättömäksi.

Silmälasipäisellä jäi ruoka suuhun, hän katsoi minua. Iso tyttö oli kantamassa omia ruokiaan mikrolta pöytään. Ensin näytti, ettei se olisi vaikuttanut häneen mitenkään. Hän kysyi hyvin rauhallisesti.
- Anteeksi, mitä sää sanoit?
- Haluaisitteko rakastella minun kanssa?
En vieläkään tiedä, miksi se tuli siinä. En todellakaan ollut suunnitellut sitä enkä ollut edes katsellut näitä sillä silmällä. Varmasti asiaan vaikutti se, että olin jo päättänyt lähteä työpaikastani ja kertonut sen myös pomoille. Luulen että se vaikutti jossain alitajunnassa. Tuskin olisin sanonut tuota, jos olisin vasta tullut työpaikkaani. Mutta luulen, että suurin syy siihen että sanoin sen, oli noissa tytöissä. Ja juuri siinäpä vielä, että he molemmat olivat siinä ja se että he olivat niin erilaisia.
Pöydässä istunut tyttö oli aivan vaalea, varmaan jonkinlainen albiino. Hän oli pieni, hoikka, kumararyhtinen ja hänellä oli paksut silmälasit, jotka saivat hänen silmänsä näyttämään pieniltä ja kaukaisilta. Toinen tyttö taas oli todella iso. Ei lihava, vaan kookas. Minua isompi, varmaan 185 cm eikä mikään ruipelo muutenkaan. En yleensä ajattele isoja tyttöjä kovin houkuttelivina, koska he eivät tunnu niin tyttömäisiltä, mutta kieltämättä minulla on olllut fantasioita rakastelusta amazonin kanssa. Ja tässä tytössä on kyllä ainesta juuri siihen.
- No mepä kuule mietitään, iso tyttö sanoi.
Kun kävelin kahvihuoneesta huoneeseeni, ajattelin hämmästyneenä, että tavallaan olin jo voittanut. Olin pelännyt haukkumista, uhkailua esimiehille kertomisesta, jotain mee too juttua. Mutta ei, hehän eivät olleet edes kieltäytyneet. No mepä mietiään, tyttö oli sanonut. Minä olen siis heidän mielestään mahdollisesti hyvinkin OK. He siis alkavat miettimään sitä haluaisivatko rakastella minun kanssani. Tunsin kuinka koveni.

Kahden päivän päästä sain sähköpostin. Siinä ei ollut otsikkoa. Se oli isolta tytöltä. Tunsin oloni kuumottavaksi ja panin sovelluksen heti pois näkyviltä. Odotin kuumeisesti hetkeä, jolloin pääsisin avaamaan viestin. Lopulta rauhallinen hetki tuli. Viesti oli hyvin lyhyt:"Molempien kanssako yhtäaikaa?"

Suljin viestin. Poistin sen ja tyhjensin roskakorin. Käteni vapisivat ja tunsin kuinka poskille nousi punoitusta. Nousin sydän jyskyttäen ja lähdin kävelemään rauhoittuakseni.

Kun oli rauhallista, avasin sähköpostisovelluksen ja valitsin tytön nimen osoitteistosta. Kirjoitin vain yhden sanan "Kyllä". Sovellus kysyi halusinko lähettää viestin ilman osoitetta, lähetin.

Seuraavassa viestissä heiltä luki vain "OK". Ehdotin paikaksi aseman lähellä olevaan pientä hotellia, jossa olin ollut yöpynyt silloin kun en vielä asunut täällä ja kaupungissa oli koulutustilaisuus. Muistan kun huomasin, että hotellin televisiosta näkyy pornoa. En ollut tutustunut sellaiseen lainkaan. Nettiä ja sen tarjontaa ei silloin vielä ollut. En mennyt koulutukseen ollenkaan.

Paikka sopi heille. He ehdottivat listan päivistä, jolloin heille kävisi. Ensimmäiset olivat jo ensi viikolla. Varasin hotellin.

0

2061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        116
        9373
      2. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        46
        2770
      3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        155
        2529
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        22
        2039
      5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        14
        1776
      6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        12
        1578
      7. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        15
        1527
      8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        11
        1474
      9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        8
        1366
      10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        14
        1326
      Aihe