Sähkön korkea hinta on keinotekoista eikä johdu venäjästä.

Anonyymi

Positv tehnyt erinomaisen kokonaisselvityksen Injektiopiikki.com kanssa, mistä sähkömarkkinoissa on kyse, ja miksi sähkön hinta tulee automaattisesti nousemaan nykyisessä järjestelyssä, jossa isot yksityiset sijoitusyhtiöt ovat kaapanneet vallan sähköntuotannosta. Tähän ei vaikuta Venäjän tekemiset, kun sähkömarkkinoita on jo vuosikymmeniä vapautettu ja ohjattu ulkopuolisten hyötyjen käyttöön. Valtavan määrän ulkomaistenkin välikäsien tullessa mukaan toimintaan yhtiöittämisen ja niiden hallitusten johtamana, on tultu tilanteeseen, että yhteiskunnan elintärkeää toimintaa ja suomalaisten puolia eivät pidä kukaan. Tämän osoittaa, se ettei valtion johto: eduskunta ja hallitus päätä enää mitään, ja ovatkin vain näiden isojen konserniyhtiöiden hallitusten sanelupolitiikan vankeina. Postitv.fi

Isot yhtiöt kuten blackrock. Eikös blackrock& Vanquard ole myös sähköpörssiyhtiöiden todellisia omistajia !

Naamoja Blackrockin ja Vanguardin takana:

* Clinton Foundation,
* Open Society Foundations by George Soros,
* Bill and Melinda Gates Foundation,
* The Morgan Family,
* The Bush Family,
* The Rockefeller Family,
* The Du Pont Family,
* The Rothschild Family,

Poimin nää ylös videolta Monopoly, who owns the world.

https://youtu.be/7JRKGJS26l8

ruotsissa blackrock on ostanut mm. tuulivoimalan! https://renews.biz/36545/blackrock-buys-svartnas/

5

350

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Johtuu venäjästä koska kaasun hinta kytketty energiaan ja euroopassa isoja maita hölmöydessään ottanut venäjän kaasua aikaisemmin. Ja jos sähkön joutuu ostamaan toiselta.

   Oma tuotanto ja tehdään itselle kaikki = halpa ja varma. Ylimääräisen voi myydä hyvällä katteella.

   Näib pitää olla.

   Kirjoitin jo 2004 tänne että saksalta täysin hölmöä kytkeytyä venäjän kaasuun, ja muilta keskieuroopan mailta.

   Ei mitään järkeä.

   Myös ovat laskeneet asukasluvun nousemaan korkealle moni keskieuroopan maa. Liian paljon ihmisiä pienellä alueella.

   Suomessa erittäin tärkeää asukasluku tässä ja tärkein asia maanmuuton estämiseksi.

   Maa pitää elättää siellä asuvat ihmiset ruuan ja energian suhteen. Muuten käy huonosti tulevaisuudessa kriisin sattuessa.

   • Anonyymi

    Sähköpörssin sekaisin meneminen johtuu tosiaan osin venäjän aloittamista sotatoimista, mutta ei täysin. Pörssin säätelymekanismi ei toimi tässä tilanteessa. Sähkön hinta nousee kohtuuttoman korkeaksi, koska se on sidottu kalliimman tuotantotavan kustannuksiin. Järkevintä olisi asettaa myyntivoittokatto tuotantotavoittain, jolloin ylisuuria voittoja ei pystyisi veloittamaan.

    Asukasluvulla ei ole mitään tekemistä sähkön hinnan kanssa. Oikeastaan päinvastoin, sillä suurelle asukasluvulle on halvempaa tuottaa palveluita kuin pienemmälle. Lisäksi ostovoima ja talous ovat suurella västöllä parempi kuin pienellä.

    Suomessa on muuten liian vähän ihmisia, ja ikäjakauma on pahasti vinoutumassa. Suomessa on kohta enemmän eläkeikäisiä kuin työelämässä olevia ja kohta työikäisiä on niin vähän, että eläkkeiden maksaminen vaarantuu. Suomeen tarvitaan paljon lisää työikäisi kustantamaan vanhenevan väestön eläkkeet ja palvelut. Mitä enemmä meille saadaan väestönkasvua sitä maltillisempi on tulevaisuudessa verotus.

    Euroopassa ei ole ongelmana missään ruuan puute eikä edes energian saanti, jos olisi kiinnitetty enemmän huomiota ettei takerruta yhteen energiantoimittajaan.


  • Anonyymi

   Todellin syy lienee hallinto joka ajaa USA johtoisdta politiikkaa. 2030 Komunismissä olet onellinen etkä omista mitään Sanno Klaus Swchab jaok on kouluttanut 30v nykyistä poliittista johtoa euroopassa, Sanna on yksi heistä,

  • Anonyymi

   Vihreät taas ajamassa lapsiperheitä lumihankeen.

   Meidän vihervassarit hallituksessa olis halunnu laittaa yhden ydinvoimalan verran tuotantoa tehoreserviin. Onneksi energiavirasto torppas hankkeen ja laitto kaikki voimalat jauhaan sähköä. Enenämpi tuotantoa tarkottaa pienempää hintaa ja tosin päin..

  • Anonyymi

   Tämä herra oli laatimassa suunnitelmia, joilla EU:n ja maailman talous ajetaan konkursiin. Siinä Venäjälle on varattu tuo konnan osa.
   https://t.me/GitmoTV/19783
   George Soros on jo tuomittu ja teloitettu, mutta hänen poikansa kyllä huseeraa vieläkin Ukrainassa. Onko se kaksoiskappale vai jokin muu, selviää kyllä aikoinaan.
   Tapahtumiem vauhti vielä kiihtyy, kun lampaille on kädestä pitäen näytettävä, ketkä tämän kaaoksen takana oikeasti ovat. Hereillä olevat tietävät jo, että kaikki on aina päin vastoin. Kun klobalistit syyttävät jotain tahoa sabotaasiat, niin he itse ovat varmasti sen takana. Ns. käänteinen puhe on heidän tunnusmerkkinsä ja tapansa.
   Koittakaa nyt jo herätä, ettei tarvitse talvella käydä avannossa pesulla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   179
   5730
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   554
   2461
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1754
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1209
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1152
  6. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   347
   1141
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   762
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   740
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   56
   669
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   629
  Aihe