En yhtään tiedä mitä tehdä ihastumiseni kanssa..

Anonyymi

Ajattelin kirjoittaa tänne, pääni on ihan sekaisin. Menin jo kolme vuotta sitten ihastumaan korviani myöten yhteen mieheen, hetken päästä selvisi että tunne on molemmin puoleinen. Olin parisuhteessa, hän sinkku. Ei mennyt hirveän kauaa kun minulle tuli ero, tämä ihastus ei liittynyt siihen mitenkään. Kun erosta oli kulunut tarpeeksi aikaa, aloin säätää tämän ihastukseni kanssa. Kaikki oli ihanaa kunnes huomasin että moni asia jota parisuhteeseen tarvittaisiin puuttuu ja meillä on suuria näkemyseroja asioista ja lisäksi hänellä oli paha sitoutumiskammo. Minuun alkoi sattua lujaa se kun näytti ettei siitä mitään tule, en voinut muuta kuin lopettaa koko homma, halusimme niin eri asioita elämältä jne. Tunteet jäivät ja kaverina pysyttiin. Aloin uuteen suhteeseen myöhemmin toisen kanssa. Minulla on mielestäni kaikki erittäin hyvin suhteessani eikä mitään puutu, nyt kuitenkin useampi kuukausi on mennyt niin että mietin ihan koko ajan tätä miestä, kaveriani johon silloin ihastuin ja jonka kanssa säädettiin. Vahvat tunteet on ollut koko ajan häntä kohtaan mutta en häntä sen kummemmin ole miettinyt ja olen ollut ihan sinut sen asian kanssa ettei siitä mitään tullut. Mutta nyt, en saa häntä mielestäni hetkeksikään. Olen päättänyt monta kertaa etten enää tykkää hänestä sillä tavalla, kuitenkin aina huomaan haaveilevani hänestä ja kun olen hänen kanssaan, tärisen ja on perhosia vattassa, tekisi mieli koskea kaikkialle ja kaataa hänet sänkyyn. Ja kun katson häntä, tuntuu etten kestä miten komea hän on. Hän antaa hyvin ristiriitaisia signaaleja, väliin vaikuttaa kuin hällä olisi vielä tunteita minua kohtaan, väliin ei, suoraa emme ole puhuneet asiasta mutta uskon olevani niin läpinäkyvä että hän huomaa kyllä. Välttely ei tule kuuloonkaan, hän on minulle aivan liian tärkeä kaveri että voisin vältellä.

En ollenkaan tiedä mitä tehdä, rakastan nykyistä miestäni ja hänen kanssaan on helppo ja hyvä olla, kaikki kohdallaan ja haluan olla hänen kanssa, mutta tunteet tätä toista kohtaan tuntuu vahvistuvan koko ajan, en ole enää varma voiko puhua ihastumisesta vai rakastumisesta ja haluaisin olla myös hänen kanssaan. Ihan hirveän monimutkaista ja vaikeeta. Tämä ihastus on edelleen sinkku ja nyt on viime aikoina puhunut siihen sävyyn että parisuhdekin voisi olla ihan kiva. Se mitä tunsin ihastukseni kanssa silloin aiemmin, se oli jotain sanoin kuvaamatonta, ihanaa, sellaista ei ole tuntunut entisen eikä nykyisen kanssa.

Onko teillä antaa neuvoja mitä tehdä tässä tilanteessa?

16

494

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Teillä naisilla on sellainen jännä tapa että ihastutte juuri nimenomaan miehiin joita ette pysty kesyttää.

   • Anonyymi

    Ne kun on niin jänniä, niin eihän niitä voi vastustaa 🤡


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ne kun on niin jänniä, niin eihän niitä voi vastustaa 🤡

    Enpä usko tuollaiseen teoriaan ainakaan kaikkien naisten osalta ja eihän kaikki miehetkään ole kiinnostuneita niistä kaikista vaikeimmin saatavista naisista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ne kun on niin jänniä, niin eihän niitä voi vastustaa 🤡

    Pitää kyllä paikkansa. Tämä tunteiden vuoristorata tekee kohta hulluksi..

    T. Ap


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Enpä usko tuollaiseen teoriaan ainakaan kaikkien naisten osalta ja eihän kaikki miehetkään ole kiinnostuneita niistä kaikista vaikeimmin saatavista naisista.

    Perustele väitteesi mikä on vaikeimmin saatava nainen.Totta on tuo kemia sitä pitää olla muuten on turha lähtee suhteeseen.Tietysti täytyy olla varovainen ettei lankeaisi pelimiehen haaviin.Täytyisi tietää että on molemmilla tunteita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ne kun on niin jänniä, niin eihän niitä voi vastustaa 🤡

    Ketään ei tarvii kesytellä se vaan on jos molemmat tykkää.Rajapyykki menee siinä viim,kun kysyy suoraan jos huomaa siinä vikurointia voi siirtyä eteenpäin.


   • Anonyymi

    Ei kyllä normaaleilla käytöstavoilla sekä normaaleilla tavoilla suhtautua toisen ihmisen rajoihin ja yksityisyyteen pääsee jos ei muuta niin ainakin alkuun. Lisäksi suhteellisuudentaju ja tilannetaju on aika kovaa valuuttaa


  • Anonyymi

   Elä anna kusettaa enää.. Noin tein miekinn miehenä nyt kaduttaa valetta valheen päälle..
   Kiva oli kun nainen hulluna minuun imi antoi nai gildolla osti juoma erosi vuokrasi lemmen pesän siinä naitiin.. Huhu ja nyt ukkonsa luona kun mulla jo uusi kusetettava..

   • Anonyymi

    Mitä olet oikein vetänyt? Eihän tuosta ota mitään tolkkua. Sivusta


  • Anonyymi

   Taidat pelätä tosirakkautta? Helpompaa taitaa olla myöntämättä itsellesi, mikä vaikutus tällä miehellä on sinuun.

  • Anonyymi

   Olen mies, ja uskon, että olen juuri tuollaisessa tilanteessa. Naisen kanssa synkkaa aivan loistavasti. Silti, nainen seurustelee aina jonkun muun kanssa. Luulen että hän pelkää. Tosirakkautta ei hän tällä tavalla tule koskaan kohtaamaan. Voi luoja! Antaisin hänelle kaikkeni…

   • Anonyymi

    Voi olla että tässä on kyse jonkinlaisesta pelosta kun en tiedä mitä tehdä. Tuntuu myös väärältä lähteä tästä suhteesta toisen miehen perään ja olisiko lopputulos sama kuin viimeksi. Voi olla että hän olisikin elämäni rakkaus.. Tein miten vain, voi olla että tulen katumaan. Nuo vanhat tunteet vain vahvistuu vahvistumistaan, olin sitten miten päin vaan.. Anteeksi sekava teksti, se on yhtä sekavaa kun pääni..

    Ap


  • Anonyymi

   Mitä on tuo ”säätäminen”? Jos se on seksiä, niin tarinasi on hyvin vanhanaikainen ja tyypillinen.

   • Anonyymi

    Tapailua, nähtiin toisiamme kahden ja enemmän kuin kavereina.. Oli seksiäkin, loistavaa sellaista..


  • Anonyymi

   "Ihastuksesi", ei "ihastumiseni"! Ihastukseni!

  • Anonyymi

   Anteeksi minkä ikäinen olet? Onko elämäsi niin yksitotista että luulet aidan toisella puolella ruoho on vihreämpää? Niin se ei tosi elämässä ole!Ota nyt järki käteen ala elämän oikeata elämää.Kirjotat pääsi sekaisin Jospa netin laitat haun Helsinki mission. Vaikka asuisit mualla Suomea. Selaa sivuja.Löydät linkin missä voit nimettömän catt tai puhelin numero nimettömänä puhua. Ei ole normaalia kirjotuksesi. Joten älä häpeä ottaa apua vastaan niiltä joilta saat yhteiskuntamme. Ei tämä sivu oloasi paranna.Ei ystävät ei tuttavat: He väsyvät jos heille aiheesi jauhaat,jossa ei päätä ei häntää. Opetele laskee irti.Hae aiheellesi apua asiantuntioilta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   340
   1508
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   62
   1199
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   967
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   413
   935
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   83
   897
  6. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   861
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   852
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   59
   799
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   741
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   702
  Aihe