Alennusten oikea huomioiminen kassalla

Anonyymi-ap

Nykyään on yleistynyt tapa, että kassahenkilö kysyy tarvitseeko asiakas kuitin ? Kannattaisi ottaa se kuitti. Kun kaupassa hyllyn reunassa lukee, että alennus on esim. 30 % jollakin aikavälillä, niin ainakin minulle on usein sattunut, että kassa ei huomioi ko. alennusta. Käyn usein Huittisten Tokmannilla, jossa mielestäni tulee melko usein virheitä. Tänään viimeksi kotona vavaitsin, että vähän yli 15 e ostoksista puuttui alennus, jonka olisi pitänyt näkyä 1,97 e vähennyksenä laskussa. Moni jättää kuitin ottamatta ja maksaa kiltisti enemmän. Laskelmieni mukaan huomiotta jätetty alennus oli n. 13 %. On ikävää jatkuvasti oikoa näitä virheitä ja tehdä uusi reissu kauppaan. Näyttää siltä, että asiakkaan pitäisi laskea kännykällään ostoksensa valmiiksi ja mikäli kassan tulos ei ole sama pyytää heti tarkistamaan asia. Minulle on sanottu, että alennukset tulevat automaattisesti , koska ne on laitettu kassapäätteelle, mutta virheitä on silti liian paljon. Saman havainnon on tehnyt useampi tuttuni, joten mikäli haluatte hyödyntää luvatut alennukset, niin OTTAKAA SE KASSAKUITTI, ETTÄ VOITTE TARKISTAA SAITTEKO ALENNUKSET OIKEIN.

12

789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulle käynyt lukuisia kertoja Tokmanneilla vastaavaa. Nykyään jään maksamisen jälkeen tsekkaamaan kuitista onko alennukset huomioitu.
      Kuitit tulisi ehdottomasti saada kysymättäkin.

    • Anonyymi

      Kuitti kannattaa aina ottaa ja tarkistaa kaikissa kaupoissa,itse korjailin "vääriä" hintoja vuoden aikana lähes sadan euron edestä.

    • Anonyymi

      Sä syöt liikaa, enemmän kuin tienaat.

    • Anonyymi

      Picn payssa huomasin saman.

    • Anonyymi

      Kyllä ruoka maistuu!

    • Anonyymi

      Siis sulla ei ole varaa lihoa enää yhtään.

    • Anonyymi

      Ei nittä alennuksia varmaankaan kukaan tahallan jätä huomiotta, vika voi olla siellä kassajärjestelmässä tai sitten kun on näitä puna lappu tavaroita, niin virheitä sattuu. Ihminen se siellä kassan takana on tokmannillakin ei se siitä pahastu jos asiallisesti huomauttaa että hei alennus jäi saamatta. Mutta kannattaa tok tarkistaa että onko oikein kaikki ja pyytää hyvitys.

      • Anonyymi

        Tokmannilla on aina myös kappaleita laskutettu enemmän. Ei pelkkä korkeampi hinta vaan esim 6 kpl vaikka hihnalla olis 4 kpl. Kumma kauppa.


    • Anonyymi

      Hullumiehessä oli viime viikolla lukuisista Rexonan roll-oneista yksi reilusti alemmalla hinnalla. Yllätyin positiivisesti, kun Hullukassa laskutti laakista oikean hinnan. Juuri tässä kaupassa on monesti aikaisemmin pitänyt vaatia hyllynreunassa oleva tarjoushinta, kun kassa veloittaa jollakin bulkkihinnalla.

      Kassakuittien osalta jako menee suunnillöeen niin, että kukaan alle 30-vuotias ei ota tai ei kehtaa ainakaan kaverien nähden ottaa kassakuittia koskaan. Jotenkin niillä päässä kilkattaa sellainen ajatus, että tämä säästää metsäluontoa.

      Kun ei ota pientä "täysin tarpeetontaa" kassan paperipalaa itsellensä, oma ekoteko on tehtynä. Samaan aikaan nuoren ostoskorissa on 50-kertainen määrä paperia ja muuta pakkausmateriaalia eri tuotteiden päällä.

      Nuorilla onkin niin paljon paremmat liksat, että ne saakin maksaa ylihintaa kaupoille, kun eivät viitsi kuittejansa koskaan tarkistaa.

    • Anonyymi

      Ostin erään kaupan alelaarista varmuusvälineitä, mutta päälle rullatesa huamasin ettei sovi! Eivät hualineet takasin kun oli alelaarista-30% tuate!
      Vein tuatteet liätemiästen saunaehtooseen sovitukseen, mutta ei sopinu kellekkän tolhon päälle. Sitten tuli miäleen paikallinen hyväntekeväisyysklupi..sinne kelpasi ja pyysivät lissääkin!

      • Anonyymi

        Olisit antanut ne välineet muijalles. Mein muijaki ottaa aina kummeja mukkaansa, kun se lähtee laivalle, vaikkei sillä ittellä oo eres ommaa vehjettä!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1436
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1253
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1062
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe