Otatteko lapsillenne influenssarokotukset?

Anonyymi-ap

Tai siis onko vielä joku joka ei anna lapsilleen rokotesuojaa influenssaa vastaan?

Tuttavapiirissä nimittäin oli tällainen perhe ja yllättäen perheen tyttö kuoli influenssaan ja se oli ihan hirveä tapahtuma. Voitte kuvitella miten paljon vanhemmat syyllistivät itseään, kun olivat itse toipuneet rajusta taudista (perheen isä oli sairaalassa, kun tyttö menehtyi kotona). Ihan perusterve hyväkuntoinen koko perhe, mutta silti kävi niin kuin kävi.

Sen jälkeen me ollaan otettu rokotukset koko perheelle.

PS. Rokote EI estä influenssatartuntaa, mutta rokotetulla influenssa on viikon siedettävä kuume ja yleensä rokotettu selviää ilman jälkitauteja. Siis todella paljon helpottaa tautia, varsinaista influenssaa ei siis tule, vain oireita.

20

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole tähän ikään mennessä ottanut ko rokotetta ja vielä olen hengissä, en kyllä muista sairastaneeni influenssaa. Toki se on voinut olla miedompi influenssa. Ihmiset on erilaisia ja sairastuvat erivahvuisesti. Lastako ei viety sairaalaan? Oliko joku perussairaus? Onko edes totta ?

      • Anonyymi

        mulle lääkäri sanoi (sairastin influenssaa sairaalassa nuorempana) että kukaan ei voi etukäteen tietää miten kovasti seuraava influenssa iskee. rokottamalla pystyy kyllä vaikean taudin todennäköisyyteen vaikuttamaan tosi paljon. olin silloin niin kipeä että nyt 35 v en varmasti enää kestäisi yhtä pahaa sairastumista. lisähapen taso oli lähellä tehohoitorajaa. no tyhmä nuori ja rokottamaton, otin opiksi ja rokotus otettu mutta keuhkoon tulleita arpia ei enää mikään paranna.


    • Anonyymi

      Kyllä rokote on hyvä ottaa vaarallista tautia vastaan
      Monet vanhemmat kehuvat ettei heitä ole rokotettu ja ovat olleet terveitä
      Minulla oli myös sellainen äiti joka ei koskaan ollut sairas.
      Mutta meillä ihmisillä on oma vastuskyky , toisilla on niin hyvä ettei taudit tartu, toisilla taas ei ole, joten meillä on lapset rokotettuina ja eivät ole saaneet sairauksia

    • Anonyymi

      Sukulaismies kuoli influenssaan, oli keski-ikäinen rokottamaton ja selvinnyt siihen asti taudeista hyvin. Itsekin sairastin influenssan rokottamattomana ja kahden kuumeviikon jälkeen minut kiidätettiin ambulanssilla tajuttomana sairaalaan. Siellä tulin hiljalleen tajuihini, mutta äärettömän kipeänä edelleen ja olin sairaalassa melkein kaksi viikkoa ja sitten kotiin sairastamaan. Omakannan mukaan mulle oli annettu sairaalassa seitsemää eri lääkettä. Mulla on eräänlainen hämärä muisto ambulanssista mutta en ole siis nähnyt sitä kun olin tajuton vaan sillä lailla jännästi ikään kuin äänenä tai aistimuksena muistan sen. Sairasloma venyi lopulta melkein koko kevään mittaiseksi ja järkyttävä väsymys ja matala mieliala painoi koko kesän. Ihan ennalleen en parantunut, mutta elossa ollaan. Olen ottanut rokotuksen aina sen jälkeen ja nyt perheellisenä koko perheelle.

    • Anonyymi

      En ota enää. Ennen Korona"rokete"-kampanjaa otin kaikkia rokotteita huoletta, enää en. Sen verran kummallisia asioita siihen k-piikki kampanjointiin liittyi.
      Nyt haluan tietää varmaksi ettei mikään aine laita omia solujani toimimaan toisin kehossani kuten koronapiikki tekisi. Mielestäni se on riskialtista ja on kerrottu että se tekniikka otettaisiin yleisemminkin käyttöön.

      • Anonyymi

        Kun ei ymmärrä asiaa, jonka normaalisti pitäisi ymmärtää niin ajattelee kuten sinä.
        Et ole näyttänyt käsittävän oikein asiaa solutaholta vaan ilmeisesti kuunnellut juttuja ja lukenut vääristeltyistä sivuilta tietosi .
        Ota selvää miten rokotus vaikuttaa soluun ennenkuin alat kirjoittelemaan asiattomia.
        Ihmeellistä että asia jonka maailman parhaat tutkijat on hoitaneet olisi väärin jonkin kouluttamattoman väärin käsityksestä . Niinhän se on aina ollut kun tavikset pääsee vauhtia kun ovat olevinaan hyvin tärkeitä jotenkin .
        Ja jos et ota piikkiä niin en usko että se ketään kiinnostaa edes


    • Anonyymi

      Tuttava oli koomassa useita viikkoja sairastuttuaan influenssaan, ihan nippa nappa selvisi hengissä ja oli alle viiskymppinen terve ihminen ennen sairastumista. Rokottamaton siis ja keuhkot jäi ihan pikkulapsen tasolle, surkastuivat.

    • Anonyymi

      Ei olla koskaan otettu minkäänlaisia rokotuksia, ja teveitä ollaan oltu , harvoin edes flunssassa.

      taudit aiheuttaa rokotukset, vieraat aineet elimistössä.

      itse olen koulussa töissä ja siellä kaikki rokotetut on olleet moensti jo sairaana. Mutta ne joita ei ole rokotettu ovat terveinä, myös minä jolla ei ole yhtään orkotusta en ole edes koronaa sairastanut, enkä muitakana flunssia.
      Heti kun joku otti koronapiikin, hän oli ensin viikon poissa töistä ja jatkuvasti koronassa ollut. Varmasti sairastanut koronan kolme kertaa.

      Rokotukset aiheuttaa sairastelua.

      Nyt munl lapset ovat aikuisia, eikä heillä ole yhtään rokotusta, ja eivät ole sairastaneet yhtään pandemiaa,e ikä tavallisia flunssia.

      Rokotteet on lääkefirmojen rahastusta. Ja hallitus tukee sitä koska ne on valtion yhtiöitä.

      Ihmiseton puhuttu ympäri että rokotuset suojaa, hui hai, ne ei suojaa ne sairastuttaa.

      • Anonyymi

        Siinä taas yksi joka vertaa itseensä ja on ihmeellistä että uskoo kaikenmaailman teorioihin
        Rokotukset on hyväksytty käyttöön eikä siinä ole lääketehtaiden rahastukselta sellaista osa mitä yrität esittää.
        Tottakai lääkkeet maksa kun niitä on valmistamassa satoja ihmisiä,siis se on heidän työnsä ja työstä pitää saada palkka, kukaan ei ilmaiseksi tee lääkkeitä.
        Sitten on näitä jotka kehuvat miten terveitä sitä on oltu, se on niin yksilöllistä sen terveyden kanssa,mutta myös terveet sairastuvat silloin sun tällöin,
        Toisilla on omasta takaa vastuskyky joka saattaa riittää vuosia , mutta niin ei ole kaikkien kanssa .
        Kunhan olisit olisit näkemässä teholla näitä iki terveitä piikki pelkääjiä niin et puhuisi tiedettä vastaan joten Alttius sairauteen on kaikilla , kun saa tarpeeksi virusta kroppaansa niin
        Sairastuu. Joten anna olla vertailemasta itseesi. Sillä tiede on näistä asioista enemmän tietoinen kun sinä joka vertailet omaa perhettäsi oman vastuskyvykysi kanssa , joka voi myös pettää , joten luulot että ihmisiä muka piikitellään jossain väärässä tarkoituksena on silkkaa huuhaata , ja kukaan sivistynyt ihminen ei lankea kertoilemaan mielikuvituksensa tuottamia juttuja, kun ottaa selville asiat oikeista lähteistä niin tyhmempikin ymmärtää asian


      • Anonyymi

        En käytä turvavyötä ja koskaan en ole joutunut kolariin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En käytä turvavyötä ja koskaan en ole joutunut kolariin.

        Ihan niin mikä aiinä oikein on kun ihmiset uskoo ennemmin jotain puoskaria se kun pitkälle koulutettua lääkäriä


    • Anonyymi

      Ainakin ystäväni uskoi influenssarokotteen tärkeyden siinä vaiheessa, kun ensihoitajat kertoivat että mitään ei ole tehtävissä ja lääkäri tulee toteamaan lapsen kuolleeksi.

    • Anonyymi

      Ja tämä ketju on propagandaa..

    • Anonyymi

      Nykyään maksuttoman influenssarokotteen saavat:
      - lapset (2-17 v)
      - opiskelijat
      - varusmiespalvelusta suorittavat
      - raskaana olevat
      - työterveyshuollon piiriin kuuluvat
      - sote-alalla työskentelevät
      - riskiryhmäläiset
      - riskiryhmän lähipiiri
      - yli 60-vuotiaat.

      Muille influenssarokote maksaa apteekissa n. 15 euroa.

    • Anonyymi

      Influenssarokote on tarpeellinen yli 65-vuotiaille, mutta heissäkin on paljon hyväkuntoisia, jotka eivät rokotusta tarvitse. Nykylasten terveys vaihtelee - on normaalikuntoisia, paljon ulkoilevia, liikkuvia lapsia ja terveitä ja niitä toisaalta niitä, joilla on perussairauksia, yksipuolinen ruokavalio ja paljon sisällä oloa ja liikkumattomuutta. Rokotuksen tarve on yksilöllinen.

      • Anonyymi

        Nimenomaan ei-riskiryhmäläisiä perusterveitä kuolee influenssaan, koska heillä ei ole rokotusta. Tiedän yhden naisen joka yläasteiässä sairasti influenssan ja on nyt ollut yli 20 vuotta sänkypotilaana sen jälkeen. Perusterve hyväkuntoinen oli, kun sairastui.


    • Anonyymi

      Ei kai vanhemmat tuota päätä.

      Lapset itte päättää jo aika pienestä.

      Mun mielestä näin toimii jo kouluikäsillä homma että lapsilta alettiin jo alakoulun lopulla kysyä oma mielipide. Rokotuksiin, hpv ym

    • Anonyymi

      nuorenahan sitä on niin kuolematon ja rokotteen mummojen juttuja. sitten päälle 30 vee en enää ollut niin nuori ja tuli aivan järkyttävä tauti ja sitten kotona kuolemaa tehtyäni pääsin lopulta sairaalana ja siellä todettiin influenssa ja matala happi saturaatio. sitä seurasi sarja erinäisiä tulehduksia ja yleiskunnon erittäin voimakas lasku pitkäksi ajaksi. en olekaan niin heikko ollut kuin silloin. mut niin vain kuntouduin mutta menkat lakkasi siihen tautiin ja sain astman vielä päälle. astmaa ei ole suvussa vaan tuli ihan influenssasta, meni hengityselimet huonon kuntoon. nyt riskiryhmäläisenä saan rokotukset ilmaiseksi mutta ottaisin ne kaikki muutenkin.

    • Anonyymi

      serkku oli 50 vuotias kun kuoli influenssaan. tai siis oli kaksi viikkoa nukutettuna teholla ja kuoli herätyksessä, sydän petti. sydänkohtaus virallisena kuolinsyynä vaikka influenssan takia oli tuotu sairaalaan.

    • Anonyymi

      Ei kukaan ota minkäänlaisia rokotuksia, ne sairastuttaa pitkällä välillä. Kun taudit ei piuhkea heti vaan monen vuoden päästä, niin eihän sitä yhdistetä myrkkypiikkeihin. Se siinä on se juju, lääkefirmat suosittelee myrkkyjä kun niitä ei voi todistaa puhkeaviin sairauksiin.

      Vieläki sikaflunnsapikkiläiset taistelee korvauksista kun saivat uniapnean ottaessaa piikkejä, mutta lääkefirmat ei tunnust sen johtuvan siitä kun taudit puhkeaa vähän ajan kuluttua.

      Moni pilasi elämän sikapiikeillä.
      Näin käy nytkin, minun lapseni ei ole koekaniineita, joten ei oteta koskaan mitään. Nyt lapset on aikuisia ja täysin terveitä, mitään ei ole sairauksia.

      Ollaan terveempiä kuin ne jotka ottaa kaikki piikit... myrkkyjä vaan...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe