m roup varjoarmeija

Anonyymi

pelonsekaisin tuntein olen jo vuosia seurannut äänekosken tehtaiden kehitystä
erityisesti eräs turvallisuuspalveluita tarjoava yritys on kiinnittänyt huomioni.

Yrityksestä on hyvää vauhtia kehittymässä m roupin alaisuudessa toimiva puolisotilaallinen järjestö,tämä järjestö värvää palkka-armeijaansa sotilaskoulutuksen saaneita reservin upseereita,aliupseereita,sekä erikoisalojen miehistöä.

Tehdasalueella liikkuu jatkuvasti partioita jotka valvovat sääntöjen noudattamista,työntekoon käytettävissä oleva aika on korkeammalta taholta etukäteen määritelty ja partiot kellottavat sen. Rikkeestä kiinni jäänyt joutuu kuulusteluihin ja poistetaan tehdasalueelta ,työntekijät hiljennetään lopputilillä uhaten ja työkohteissa on selvästi pelokas ilmapiiri.

Tehdasintegraatti toimii siis kuin valtio valtion sisällä omine lakeineen ja rangaistuksineen,sekä voimankäyttö organisaatioineen. Eu Suomen kunnianhimoisen ilmastopolitiikan noudattaminen johtaa tulevaisuudessa puunkäytön totaalikieltoon,mikä tällaisessa tilanteessa estäisi integraattia suojelemasta intressejään myös voimakeinoin,sen aika näyttää kuitenkaan ei suomen päättäjien pitäisi häiritä nukkuvaa karhua.

5

334

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ja sit mä heräsin....

  • Anonyymi

   Lääkkeittä suu täyteen ja 3ässän sairaalaan

   • Anonyymi

    Siis sinä


  • Anonyymi

   suojarinteelle satuilemaan lisää

  • Anonyymi

   Pian on taas kulunut neljäs kahdennettakymmenettä viikkoa pääsiäisestä,teollisen ajanlaskun kalenterissa valmistaudutaan viettämään juhlaviikkoa suuren keski-suomalaisen sammon kunniaksi.

   Juhlaviikolle on kutsuttu vieraaksi tietäjiä useista kaukaisista maista jotka tuovat mukanaan satumaisia rikkauksia,sekä monia taidokkaasti tehtyjä esineitä.

   Tulee myös tuhatpäinen pyhiinvaeltajien joukko joka nöyrästi vaeltaa kohti tuota modernin ajan temppeliä,vuodattaakseen omasta ruumiistaan hikiuhria,kunnes korkean minareetin huipulta nousee valkea savu.

   Tämä valkea savu on merkki Teräksen,Rahan ja Lihan liitosta,joka solmittiin muinaisuudessa aikana jolloin paikkakunta oli vielä karua erämaata.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   29
   1514
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   168
   1369
  3. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   81
   1234
  4. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   191
   1072
  5. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   71
   977
  6. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   71
   913
  7. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   2
   841
  8. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   47
   644
  Aihe