Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sähkön hinnankorotus

Anonyymi-ap

Forssan energia lähetti aikaa sitten kirjeen, että sähkön hinta nousee 1.9.2022 lukien. Olen nyt hukannut kirjeen ja haluaisin tietää, millanen korotus on tulossa. Onko kellään kirjettä tallessa?

7

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitäpä, jos soitat Forssan Energiaan!

    • Anonyymi

      Voin kertoa että se aikaa sitten lähetetty kirje ei ole enää voimassa. Niin monta korotusta toisen perään on jo tehty. Nyt ei kannata ainakaan itseään hirttää mihinkään 2-3 vuoden määräaikaiseen koska nyt tarjoukset niissä on luokkaa 40-50 cent/kWh. Kannattaa pörssisähköllä tai toistaiseksi voimassaolevalla kärvistellä lähikuukaudet. Keväällä viimeistään hinnat laskee kunnolla. Silloin sitten lukitaan määräaikainen pariksi vuodeksi kiinni. Veikkaan että hinta on silloin alle 15 cent/kWh mutta kuinka paljon alle, jää nähtäväksi. 3 centin tarjouksiin tuskin enää palataan .

    • Anonyymi

      Olishan tuo kiva, mutta sähkön hinta ei laske radikaalisti moneen vuoteen. Siitä pitää huolen Suomen hirttäytyminen yhteiseen EU-sähköpooliin, ja se kokonaisuus on vielä kauan polvillaan venäläisten vuoksi, ja ennen kaikkea saksalaisen typeryyden.

      • Anonyymi

        Suurin syy on kylläkin ihan suomalaisten typeryys. Fortumin Uniper- hasardi sekä Marinin haliituksen pakotepelleily ovat se todellinen syy miksi tilanne on tämä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin syy on kylläkin ihan suomalaisten typeryys. Fortumin Uniper- hasardi sekä Marinin haliituksen pakotepelleily ovat se todellinen syy miksi tilanne on tämä.

        eu kai Fortumin Uniper ole vaikuttanut yhtään sähkön hintaa nostavasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eu kai Fortumin Uniper ole vaikuttanut yhtään sähkön hintaa nostavasti.

        Tietysti on, koska kaasu ja sähkö on naitettu Uniperissä yhteen. Kun kaasusta ei saada vanhojen sopimusten vuoksi kunnon hintaa sitä kompensoidaan sähkön hintaa nostamalla, josta puolestaan on pulaa Saksan ydinvoiman alasajon seurauksena. Näin Saksassa, ja se nostaa sähkön hintaa myös Suomessa koska kuulutaan samaan sähkönsiirtolössiin Saksankin kanssa.


    • Anonyymi

      Hassua kitinää koko sähköpörssi. Suomessa nahaton hallitus voisi koska vaan määrätä sähköyhtiöt myymään 5% katteella mutta kun ei. Tuotantohinta ei ole karannut mihinkään tai jos on, niin puretaan vesivoimalat saman tien. Ensi vuoden tilinpäätöksistä voi tulla pikku meteliä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe