ADHD tai älyllinen kehitysvamma diagnoosi väärin?

Kehitysvamma lääkärillä olen ravannut asuntola ohjaajien kanssa, koska ne ohjaajat sitä mieltä, että Autismi ohjaus minulla pitäisi olla.

Tilasin Lastenlinnan arkistosta lääkäri lausunto paperit jotka on tehty silloin, kun olin 4-6 vuoden iässä pyysin ottaa kantaa voisikohan olla autismi mahdollista.
Oli ottanut kantaa, että paljon on Autismi piirteitä Lastenlinnan papereissa, mutta sosiaalisuus sotiin Autismi diagnoosi juttua vastaan.

Eikö Diagnoosi työntekijät voi tajuta, että ADHD tai älyllinen kehitysvamma tekee sosiaalisuus jutun.
ADHD suhteen on todettu liikapuheliaisuus.

ADHD jutusta oli uutisissa, että tytöt ja naiset peittää Adhd oireet.

Roolilekkejä ja rinnakkais leikkejä olen leikkinyt.

Moni joilla on pelkkä älyllinen kehitysvamma ne hermostuu, kun en osaa puhua kun vain yhdestä samasta asiasta enkä mistään muusta ja se pahentaa käytös häiriöt niin että mietin, että voisin tappaa toisen asiakaan kehitysvammmaisten puolella.

Kyllä ne joilla on älyllinen kehitysvamma tietää, jos ihminen on laitettu väärään lokeroon ne vain tiuskii ja jättää yksin tauolla.
Ja työkeskus ryhmään eivät hyväksy enää takaisin minua, jos vammaissosiaali työntekijä ei suostu myöntämään avustajaa, että ottaisin ohjauksen vastaan.

Ne joilla on ADHD niillä ei täyty kaikki ne samat ohjauksen tarpeet, jotka täytyy niillä joilla on pelkkä älyllinen kehitysvamma.
Kehitysvamma sivulla lukee ne joilla on ADHD ne ovat haasteellinen asiakas ryhmä Kehitysvammaisten puolella.

ADHD ihmisillä on vahva korostunut oikeuden taju ja joo voin olla narsisti ihminen Adhd liitännäinen diagnoosi on epävakaa persoonallisuus ei ole älyllisen kehitysvamman liitännäinen diagnoosi Narsisti.
PDA voi olla älyllisen kehitysvamman liitännäisenä joka on Autismin alaprofiili.

PDA ihminen voi olla Adhd, älyllisen kehitysvamman saaneena tai Autismi ihminen ja PDA videon kun katsoin aloin itkemään, koska tunnistin itseni heti.

PDA ihminen ei ota ohjausta vastaan, koska ohjaus vie PDA ihmisillä oman kontrolli tarpeen.
PDA voi tulla meidän kehitysvamman saaneiden suojelu kulttuuri jutusta ja vaadin, että kehitysvammmaisten kohdalla täytyy luopuu suojelu kulttuuri jutusta, että PDA piirteet eivät tule uusiin älyllisen kehitysvamman saaneisiin.

Suojelu kulttuuri rajoittaa meitä kasvamasta

0

117

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Syöksit minut syvälle masennukseen

    Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
    Ikävä
    276
    2628
   2. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

    Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
    Sinkut
    360
    1761
   3. Entä jos me törmätään mies

    Sattumalta joskus?
    Ikävä
    53
    1429
   4. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

    Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
    Viihde ja kulttuuri
    18
    1370
   5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

    No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    20
    1366
   6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

    On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
    Haapavesi
    300
    1215
   7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

    Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
    Kotimaiset julkkisjuorut
    14
    1111
   8. Martina ei viihdy kotona!

    Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
    Kotimaiset julkkisjuorut
    326
    1082
   9. Muistatko kun sähläsin

    Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
    Ikävä
    47
    851
   10. Mitä jos...

    Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
    Ikävä
    60
    842
   Aihe