Valita Suurpetokeskus!

Anonyymi-ap

Aluehallintoviraston lopetuspäätöksestä kannattaa ehdottomasti valittaa, ensin täytäntöönpanon keskeytysvaatimus. Sitten on syytä palkata hyvä hallintovalitusasioita tunteva lakimies, niitä ei välttämättä Kuusamosta löydy. Oulussa on hyvä juristi tällaiseen asiaan, Norran Petri Kokko.

6

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uutisointi Suurpetokeskuksesta on usein vastenmielistä, esim. nyt Iltalehdessä paisutteleva kuva epäkohdista, keskellä Sulo. Miten tällainen sallitaan? Sulo on iäkäs nyt, mutta varmasti tehnyt työtään sydämellä.
      Lehdet haluavat aina kohu-uutisia, mutta jonkinlaiset käytöstavat pitäisi olla.

      • Anonyymi

        Kyllä vakavista todellisista ongelmista tulee kertoa kaikille..


      • Anonyymi

        Kunhan uutisointi olisi sitten myös todenmukaista. Ja ongelmista kertominen on eri asia kuin tiettyyn yksityishenkilöön kohdistettava nimenomaan perätön / todistamaton väite.

        Myöskin, vaikka jokin asia olisi totta, on myös olemassa yksityiselämän suoja, eli tiettyjen, nimettyyn henkilöön menevien yksityisasioiden levittäminen on laitonta.

        Sulo / Suurpetokeskuksen työntekijät voisivat rikosilmoituksen kautta vaatia perättömistä maalituksista korvauksia medioilta.

        Sulo esim. ei käsittääkseni ole varsinainen, nk. julkkis, vaikka hänestä julkisuudessa kirjoitetaan, vaan vaatimattomasti elelevä, kuusamolainen, edelleen raskastakin, fyysistä työtä tekevä, vanha mies.

        Itsensä tietoisesti nk. julkkiksiksi nostaneista voi kirjoittaa hieman vapaammin, mutta tavallisella kansalaisella on käsittääkseni tiukempi lain suoja.

        Sulo on hyvä ja ahkera mies. Kaikista yli 80-kymppisistä ei tuollaiseen olisi. 💐


    • Anonyymi

      Valitus meni pahasti pieleen! Eihän sitä pelkkää täytäntöön pano kieltoa haeta vaan samalla pitää jättää myös valitus päätöksen kumoamiseksi. Kumoamisperusteen nyt keksii äkkiä ja sitä voi täydentää jälki kätteen. Kannattaa siis palkata se juristi niin menneepi asijat oikein!

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, lakimies hoitamaan nyt asioita, viimeinen asia mistä nyt kannattaa säästää..


    • Anonyymi

      Monet, asiattomat viestit tälläkin foorumilla loukkaavat etenkin Suloa, miestä joka on tehnyt pitkän elämäntyön orpojen ja loukkaantuneiden villieläinten auttajana.

      👴🐻🐺💐

      Hän on ilmeisesti tehnyt myös joitain sellaisia hoitovirheitä, joihin viranomaisten on täytynyt puuttua, mutta tarkoitus on hänellä varmasti ollut hyvä.

      Sulon, Pasin ja koko Suurpetokeskuksen vastainen, etenkin henkinen hyökkäys viestii, että asian taustalla on nyt jotain muutakin kuin vain "huoli eläimistä".

      Kyseessä on varmaankin ja ainakin nämä kaksi kolmesta, jotka maailmaa pyörittävät ja ovat motiiveina useimpien ihmisten teoissa: raha ja valta. (Kolmas on seksi ja myös tämä motiivi, tosi sairaine mielikuvitusjuttuineen, ilmeneekin monien Sulon maalittajien kirjoituksissa.)

      Tietenkin eläinten oloja on parannettava, eläimiä on hoidettava, eli pitää kutsua eläinlääkärit aika ajoin, tarvittaessa tutkimaan eläimet ja on toimittava lääkäreiden ohjeiden mukaan. Eläimistä ja näiden turvallisuudesta huolehtiminen ei ole halpaa puuhaa, mutta tähänkin "sitoutuu", kun ottaa eläimiä huostaansa. Eläimet eivät saa kärsiä, eivätkä olla uhka ihmisille tai muille eläimille.

      Kiitos Sulolle ja kaikille Suurpetokeskuksessa työskenteleville eläinten ystäville!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe