Ihmiset ovat tyhmiä

Anonyymi-ap

Kaikki kuvittelevat, että Venäjä yrittää miehittää Ukrainan. Eivät yritä. He tahallaan pitkittävät sotaa. He voittaisivat Ukrainan viikossa parissa. He eivät sitä tee, koska venäläiset haluavat romuttaa Euroopan talouden sulkemalla kaasuhanat ja muun energian tuonnin Eurooppaan. Eurooppalaiset mm. Saksa ja Italia ovat tyhmiä, koska he eivät ole energiaomavaraisia. Saksa oli ennen, muttei enää, kun pöljät kristilliset sulkivat ydinvoimalat. Putin erittäin hyvin onnistunut ja koko Eurooppa on tuhottu muutamassa vuodessa. Työttömyys tulee nousemaan Eu-maissa 30% tasolle, ruuan hinta tuplaantuu, sähkön hinta jo 10-kertaistunut ja polttoaineet tuplaantuneet. Ollaan me vaan tyhmää kanssa, kun emme ole ymmärtäneet omavaraisuuden tärkeydestä.

23

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjällä ei ole mitään hätää pakotteista. He käyvät kauppaa Kiinan ja Intian kanssa. Kiinassa ja Intiassa asuvat puolet maapallon asukkaista.

      • Anonyymi

        Pietarissa 450 autokorjaamoo konkassa,koska vara-osii ei ole???


    • Anonyymi

      Mitä arvelet Venäjän hyötyvän siitä, että Euroopan talous romuttuu?

      • Anonyymi

        USA hyötyy.

        USA:n hallinnosta vuotanut asiskirja.

        Järkyttävä asiakirja: miten USA suunnittelu Ukrainan sodan ja Euroopan enegiakriisin

        Julkaistu 13.9.2022.

        Löytyy verkossa ruotsiksi ja englanniksi

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe


    • Anonyymi

      Tottakai ne hyötyvät. Eivät tarvitse Eurooppaa, kun Kiina ja Intia paljon suurempia kauppamaita kuin koko Eurooppa. Eurooppa menee konkurssiin ja kaikki euromaat liitetään osaksi Venäjää viiden vuoden sisällä. Se on varma.

      • Anonyymi

        Varmaa on vain se, että näille palstoilla kirjoittelevissa on todella paljon tyhmiä. Tai Kremlin äänitorvia, mikä on sama asia.


    • Anonyymi

      Aloittaja, miksei kaasulinjoja voi sulkea, vaikka venäläiset voittaisivat sodan? Miksi sitä muka pitää pitkittää? Aivopieru?

    • Anonyymi

      Venäjä tulee käyttämään ydinaseita Natomaita ja Ukrainaa vastaan. Länsi ei uskalla siihen vastata mitenkään

    • Anonyymi

      Kyllä vastaa. Sen jälkeen ei mene kauaa, kun USA miehittää Venäjän. Mietipä sitä, kun v. 2003 USA teki Irakiin maa,meri ja ilmateitse operaation. USA miehitti IRAKIN viikossa, vaikka Irakilla oli maailman viidenneksi isoin armeija ja kalusto. Venäjä nykyään heikko. Ei voita edes Ukrainaa

    • Anonyymi

      Pian on ydinsota. USA pommittaa koko Venäjän maan tasalle. Suomi kärsii osansa, kun USA ampuu torjuntajörjestelmillään kaikki venäläisten ydinohjukset alas ja osa niistä räjähtää Suomen yllä.

    • Anonyymi

      Miten Venäjällä voi olla tollanen lammas kansa? Eivät uskalla tehdä Putinille ja eliitille mitään. Eliitti loistaa. He kylpevät rahassa. Tavallinen kansa kärsii, kun hinnat nousseet rajusti. He alistuvat tykin ruoaksi Ukrainaan. Bää, mää linna Venäjän. Nää määääääääää🐑🐑

    • Anonyymi

      Sairasta jokaisella eliittiin kuuluvalla on satoja miljoonia jopa muutama miljardi (Putin, Medvedev). Venäläisten keskipalkka on vain 300e kuussa. Venäjä on pelkkä vitsi. Jokaisen maan vitsikirjassa tulisi mainita maa Venäjä

    • Anonyymi

      Suomi on pian tuhottu ja samoin Venäjä, kun ydinsota alkaa🔥🌚👽🥵

    • Anonyymi

      Jehovan todistajat sanovat, että lopun aika on alkanut, on alkanut Harmageddonin taistelu. Liittykää Jehovan todistajiin jos haluatte pelastua taivaaseen paremmalle privaatti puolelle jossa hunaja ja viini virtaa ja iloa riittää.

    • Anonyymi

      Väistämättä on selvää, että maailma tuhoutuu, kun ydinsota syttyy

    • Anonyymi

      Ihannoin Venäjän presidentti Vladimir "Vova" Putinia. Suurin osa ihannoi häntä.

      • Anonyymi

        Makunsa kullakin, jokuset ihailevat Hitleriäkin, uusnatseja on ympäri Eurooppaa, Suomessakin. Jotkut taas ihailevat C.G.E Mannerheimiä joka tapatti Suomen työväkeä, naisia, lapsia ja torppareita oikein urakalla tuhansittain ja seurasi Tampereella Pispalan mäellä miten Tampereen valtaus onnistuu, hänelle on jopa pystytetty sinne näköispatsas.


    • Anonyymi

      Putin on kova mies. Länsi-maissa on vain nynnyjä johtajia. Nordstream 2 tuhottu. Saksa ja muut typerät maat, jotka eivät ole huolehtineet energiaomavaraisuudestaan tulevat nyt kärsimään. He saavat syyttää siitä omaa tyhmyyttään ja viherkiimaa. Buahahahahahaaaa🙂🙂🥵🔥👽

      • Anonyymi

        Vihreä puolue ja heidän kannattajansa ovat Putiniakin vaarallisempia. He ovat pyrkineet tuhoamaan Suomen energia omavaraisuuden ja saattamaan kansan kurjuuteen. Putin sitä vastoin on tarjonnut halpaa energiaa, mutta se ei ole poliittisille päättäjille ja eliitille kelvannut, pelkäävät varmaan että kansa vaurastuu kun saa halpaa sähköä ja kaasua. Mutta kevään vaaleissa muistetaan.


    • Anonyymi

      Juuri näin. Perussuomalaisten puolella olen. He päättävät yksin maamme asioista, kun saavat yli 50% kannatuksen. Riikka Purra lyö luun kurkkuun eliitille.

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ovat ainoa puolue, joka välittää suomalaisista. Suurin osa hoitaja-akoistakin idiootteja. Äänestävät vihreitä ja SDP:tä.

    • Anonyymi

      Vihreät, kokoomus ja SDP velkaannuttaa maamme täysin. Rahaa valuu mamuille ja ulkomaille. Maksamme mm. saksalaisten kaasu- ja sähkölaskun. Ei niitä puolueita kiinnosta oman kansan hyvinvointi pätkääkään.

      • Anonyymi

        Hyvinkin totta. On kyllä ihmeellistä että Suomi maksaa monikymmenmiljoonaisen Saksan energialaskua. Valtakunnanoikeuteen pitäisi toimittaa ne poliitikot ja yritysjohtajat jotka ovat Suomen kansan tähän kriisiin ajaneet ja antaa kovat tuomiot, vaikka "nurkan taakse vietäisiin".


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä tiedän

      Sinun oikean tilanteen nainen. Kerro miksi me tehdään tätä? Huviksemne ja mielenkiinnosta? Sä osaat tämän homman hyvin
      Ikävä
      103
      2036
    2. Sippolan kolari

      Hei, tietääkö kukaan mitään 8.6.24 sippolassa tapahtuneesta auto-onnetomuudesta jossa ilmeisesti auto ajoi taas sitä ala
      Kouvola
      19
      1621
    3. Kuule J....

      .... Minä haluan sut...
      Ikävä
      62
      1545
    4. Me tavattiin

      Toisissamme jotain samaa huomattiin.. Aistit heräsi ja varovasti toisiamme tunnusteltiin.. Normaalia yritettiin esittää,
      Ikävä
      77
      1412
    5. Kovat kokemukset

      Ja maailman kylmyys opetti vain pelaamaan. En siis nainen ole sinusta oikeasti kiinnostunut. Yhtä asiaa vain halusin.
      Ikävä
      85
      1133
    6. Riikka ei muka tajua, eikä suostu tajuamaan, että mikä meni vikaa..

      .. Jatkaakohan hän Persujen SY-Riistosiiven kuuntelemista ja uskomista siihen valheeseen, että tämä siipi on Persujen su
      Perussuomalaiset
      336
      1131
    7. Kukaan TV-tenttejä seurannut tuskin yllättyi Li Anderssonin saamasta äänimäärästä.

      Li on paneutunut asioihin juurta jaksain, hänen vastauksensa kysymyksiin perustuu tietoon, ei pelkkään poliittisen höpöh
      Maailman menoa
      112
      1058
    8. Näin hyryllä

      Olipa retee kaverilla kun asioin seon matkahuollon toimipisteellä , terassilla kaveri ois halunnu heti tapella, oli kui
      Hyrynsalmi
      12
      912
    9. Menneisyytesi

      on liiankin synkkä. Jossain se raja menee vaikka sydämeni veitkin.
      Ikävä
      104
      909
    10. I'm a bitch i'm a lover.......

      Näin sekin viikko saatiin loppuun. Uusi mielenkiintoinen viikko alkakoon.. Muutosten tuulet jatkuvat... Joitakin asi
      Ikävä
      203
      812
    Aihe