Heikosti äänieristetty talo

Anonyymi-ap

Mitä tekisitte tilanteessani, kun asun kerrostalossa, jossa on heikko äänieristys ja naapuri koputtaa seinään esimerkiksi jos puhun puhelimessa klo 22 jälkeen, eikä telkkariakaan uskalla pitää hiljaisella? Kannattaako olla vaan välittämättä koputuksista? Esimerkiksi minua häiritsee seinään koputtelu enemmän kuin toisen naapurini seinäntakaiset äänet.

9

419

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koputtaisi minun seinääni.Menisin pokkana soittaa ovikelloa: Kysymään mitä hätänä? tarvitsetko ampulanssia? Siksi tulin ovellenne,kun koputatte seinääni.Moni asia selvijää ja värin käsityskin kun nostatte heti kissan pöydälle!

  • Anonyymi

   En ainakaan tekisi aloitusta tänne Suomelle...

  • Anonyymi

   Jos ja kun kämppä on sossun piffaama - tyydy osaasi!

  • Anonyymi

   Et uskalla pitää telkkaria hiljaisella? Mitä ihmettä, miten sitten, huudatkao täysillä sitä vai? Käytä langattomia kuulokkeita tai korvanappeja kuunnellessasi tv: tä, radiota tai jotain muuta. Helppoa on eikä häiritse äänet ketään.
   Itse käytän sitä kännykkässänikin, nappukuulokkeita. Toki oma puheeni kuuluu mutta jos puhelinkeskustelujen äänet kuuluvat naapuriin, niin silloin on äänieriryksessä jotainpielessä ja åahasti. Tai sitten huudat puhelimeen joka taas kertoo, että omassa kuulossasi on vikaa ja tarvitset korvalääkärin palveluksia, eli kulotutkimusta ja sen myötä ehkä kuulolaitteet..?
   Eli jos huudatat tv: tä niin silloin todennäköisesti ääni häiritsee naapuriasi ja hän koputtaa seinään juuri kertoakseen, että sinun asunnosta tuleva ääni häiritsee häntä. Todennäköisesti sponttaani reaktio joka ei tuota toivottua tukosta.
   Eli naapurin on kerrottava häiritsevästä metelistä sinulle itsellesi henkilökohtaisesti joko laittamalla lapun postiluukustasi tai hänen on soitettava ovikelloasin ja kerrottava asia face to face… joten loppupäätelmä koputuksesta seinääsi on se, että
   olet itse aiheittamassa häiriötä naapurillesi.
   Muuta tapojasi ja ymmärrä naapurisi viesti oikein ja toimi sen mukaan. Ei kannata vastata koputuksiin lisäämällä volyymiä vaan hiljentämällä tv, radio tai jokin muu ääntä tuottava laite.

  • Anonyymi

   Sama juttu. Asunnossa on huono ääneneristys. Naapuri koputtaa klo 22 jälkeen seinään jos puhuu puhelimessa.

   • Anonyymi

    Tarkoittaa sitä, ettei salaisuuksia voi puhelimessa kertoa iltasella. Jos on vaatekomero, niin sinne tai peiton alle keskustelemaan, muutoin naapuri tietää sinusta kaiken.
    Jos ei koputtaisi, kertoisit mahdollisesti muutamia faktoja naapuristasi mikä tietäisi ikäviä yhteenottoja, ehkä? Tai keroisit perhesalaisuuksia joista et halua muiden tietävän, tai omista ihmisssuhteistasi salattavia asioita eli avaisit yksityiselämääsi tuntemattomalle naapurillesi.
    Viimeistään pihatalkoiden yhteydesä ihmettelisit, kun sinua katsotaan pitkään eli seuraisi vähintäänkin juoruilua taloyhtiössä.
    Asiasi tietävät kaikki, naapurin kertoessa puhelinkeskustelujesi sisällön muille, lisäämällä siihen mitä tahansa keksittyjä yksityiskohtia. Olisit lopulta kaikkien pilkan ja ivailun kohteena.? Pahimmillaan.


   • Anonyymi

    Kaikki normaali puhe kuuluu myös ulkoa asuntoihin.

    Ainakin omakotialueella.

    Samoin rivarissa.

    Yleensä toki asunnot pieniä rivareissa ja niissä oleillaan korkeintaan yksin. Istytaan lukemassa tai nautyimassa lasillista tai twhdään hiljaisia puutarhatöitä.

    Miksi kerrostaloasunnossa ei saa puhe kuulua mutta omakotitalossa saa pihoista kuulua huuto ja yli 100 db koneet?


  • Anonyymi

   Lähes Kaikkiin asuntoihin kuuluu ulkoa kaikki äänet.

   Eikö nuo äänet ole mitättömiä verrattuna omakotioihoissa tapahtuvasn mölyämiseen, suoranaista huutoa kirkuntaa karjumista.

   Kaikki kuuluu sisälle, jos asuinalueella ulkollaan, mikä on tietenkin harvinaista.

  • Anonyymi

   Hakkaat isolla lekalla seinään vastauksesi.?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   276
   2816
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   2452
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   107
   1231
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   822
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   52
   805
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   241
   736
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   714
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   695
  Aihe