Onko sodan pelkoa

Anonyymi-ap

Mihin kuusamon väki lähtee sotaa pakoon joka voi olla jo ovella

33

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän Suomi ja Venäjä ole keskenään sodassa.Ei pelkoa evakkoon.Eikä Venäjä ole KOSKAAN hyökännyt NATO maahan eikä tule hyökkäämään.Eli syö ihan rauhassa aamu puurosi.

    • Anonyymi

      Minä puhdistaisin kiväärin piipun jos sellainen olisi🤔😉🤠!!!.

    • Anonyymi

      Miksi pitäisi pakoon lähteä? Vaimo ja lapset vaan lähemmäs länsirajaa Torniojoen väylän varteen ja ite itärajalle naapuria vastaan jos se sieltä yli mielii.

      • Anonyymi

        Ei kannata lähteä omatoimisesti toikkaroimaan, kun yhteiskunta järjestää koko homman, niin, että perheellesi löytyy majapaikka ja tietty osoite, josta esim. sukulaiset voivat teitä myöhemmin etsiä. Siellä on kaikki ylläpito, niinkuin nyt vastaanottokeskuksissa yleensä on.

        Mistä teidät muutoin löytäisi, kun maa olisi muutoinkin kaaoksessa? Eikä vastaanottokeskuksiin voi lähteä villisti pyrkimään, ne kaikki ovat vain tiettyjen alueiden asukkaille tarkoitettuja. Et voi tunkeutua keskukseen, johon vastaanotetaan esim. vain imatralaisia.

        On hyvä säilyttää järjestys.


    • Anonyymi

      Jaa vai niinkö luulette

    • Anonyymi

      Suomessa on evakuointisuunnitelmat kaikille. Jossain netissä on lista kunkin asuinalueesta, jos se joutuu uhan kohteeksi, minne väki evakuoidaan.

      Esim. Helsingin evakuointi on suunniteltu kaupunginosittain. Tietyn kaupunginosan ihmiset evakuoidaan mualle Suomeen tietylle paikkakunnalle esim. Keski-Suomeen.

      Eiköhän kuusamolaisetkin pääse nopeasti jonnekin muualle elelemään.

      • Anonyymi

        Tässä joitain tietoja:
        24741-evakuointiohje.pdf


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Eihän kuusamolaisten lähteä mihinkään nehän on venäläisiä ainaskin käytökseltään ovat niin itseään täynnä

      • Anonyymi

        Alatyylisesti kuusamoa kutsutaankin "varavenäjäksi".. :D kertoo paikkakuntalaisista.


    • Anonyymi

      Ei kannata sotaa pelätä. Se on Suomessa epätodennäköinen vaihtoehto. Koska Venäjä on tuhlannut kaikki resurssit Ukrainaa

      • Anonyymi

        Ja joka torpasta löytyy torrakko ja halu ampua


      • Anonyymi

        Ei ole ollenkaan epätodennäköistä vaan nyt jo jopa todennäköistä.

        Vuosi stten tämä olisi voitu estää.

        Mutta Suomen valtio, (Marinin hallitus, eduskunta, hönö presidentti, valhemediat ja armeija) on sotilaallisesti liittoutunut USA:n ja Ukrainan kanssa ja Suomen lipun sijasta valtiollisissa rakennuksissa on liehunut Ukrainan natsilippu, verrannollinen Suomen aiemman kumppanin, natsi-Saksan hakaristilippuun.

        Ukrainan presidentti hallitsee ja ohjeistaa Suomea suorissa skype-lähetyksissä.
        Meidän, suomalaisten mielipidettä ei kysytä.

        Ja jotka pyytämättä olimme rauhan, emme sodan kannalla, on Ukrainan kannattajien toimesta leimattu ei-suomalaisiksi, "Putinin trolleiksi", jotka uhattiin "etsiä käsiin ja tappaa". Meitä ollaan julkisesti oltu häätämässä pois Suomesta. Suomen viranomaiset eivät ole (tiettävästi) sanallakaan puuttuneet näihin Suomen valtion, eli kansan sisäisiin ihmisoikeusrikoksiin.


      • Anonyymi

        Olen etnisesti täysverinen suomalainen, mahdollisesti suomalaisempi kuin sinä, mikä lienet.


    • Anonyymi

      venäjälle tietysti. kyllä minä satanisti bideniä pelkään enemmän mitä putinia.

    • Anonyymi

      Ha,ha. luuletteko että nykyisin sota on samanlaista kuin talvisodassa ja jatkosodassa. suomi on pieni maa ja venäjä valloittaa tämän hetkessä. pommittaa tuusan nuusaksi päivässä. turhaan sinne länsirajalle menette. tottakai turvallisempaa on venäjällä. sitä ne ei ammu.

      • Anonyymi

        Tuonlainen ajattelu on vain Pietarin trollin unissa. Kaalisoppa on sekoittanut taas unet trollilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuonlainen ajattelu on vain Pietarin trollin unissa. Kaalisoppa on sekoittanut taas unet trollilta.

        Muista, että joudut ehkä kerran todistamaan oikeudessa, että tuo henkilö kirjoittelee Pietarista ja olisi lisäksi trolli. Kaikki nämä ihmisoikeusrikoksia sisältävät ketjut on otettu talteen.


    • Anonyymi

      lisäys vielä että vain idiootti lähtee sotimaan suomen puolustusvoimien riveihin nykymaailmassa. lähtö tulee varmasti. ne ei ole mitään kertalaukauksia enää, niin ku talvisodassa. miksi edes ihannoida sotaa. ihannoikaa rauhaa, nussikaa venäläiset kauniit naiset paksuksi.

    • Anonyymi

      ja miettikääpä sitä että moneenko maahan yhdysvallat on menny omasta aloitteesta sankaroimaan ja paljonko siviilejä ja yleensä ihmisiä on kuollut yhdysvaltojen presidenttien takia. trump ei hyökänny kuin yhden kerran että isis saatiin kuriin. se siitä. lisäksi se että zelenskin joukot on vuodesta 2014 lähtien ampunu kranaateilla ja ohjuksilla kaupunkeja itä ukrainassa joissa on siviilejä. naisia ja lapsia on kuollut.

      • Anonyymi

        Kyllä sinä ryssä hyvin oot oppinut suomen kieltä.. en tie, miten se auttaa, kun viedään sinut saunan taakse. Turhaan toivot helppoa kuolemaa, polttamalla teitähän yleensä teloitetaan .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sinä ryssä hyvin oot oppinut suomen kieltä.. en tie, miten se auttaa, kun viedään sinut saunan taakse. Turhaan toivot helppoa kuolemaa, polttamalla teitähän yleensä teloitetaan .

        Nämä ryssänvihaajien piittaamattomuudet kaikista maailman, jopa Suomen laeista, on kyllä vuoden aikana tullut varsin selviksi.

        Ed. kirjoittaja kieltää häntä ed. kirjoittajan suomalaisuuden, koska tämä ei poliittisesti ajattele kuin hän. Tämä on ihmisoikeusrikos, mutta Suomessa selvästi sallittua, ainakin Suomen valtiota edustavalla "Suomi24:llä".

        Naapuruussopimus (Venäjän federation kanssa):
        https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1992/19920063

        https://ihmisoikeusliitto.fi/ihmisoikeudet/ihmisoikeuksien-julistus/

        Ed. kirjoittaja uhkaa anarkiaa, eli oman käden oikeutta käyttäen tappaa suomalaisen toisinajattelijan ja totuudenpuhujan "saunan takana". Satanisti Zelenskij'n kannattajat kun ovat itsekin hengeltään murhaajia. Zelenskij on etninen juutalainen, joka itse uskoltaan saatananpalvoja ja antikristitty. Hän pyrkii, kuin lavalla esiintyvä taikuri, jatkuvasti käsillään elehtien, myös monien satanististen käsimerkein manipuloimaan katsojia.

        Ilm. 13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. !

        Ilm. 20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

        Z:iä Suomen valtio ja mediat, myös nämä nk. antikristusta kumartaneet "ryssänvihaajat" tukevat. He eivät voi enää kääntyä, eivätkä pelastua, vaikka lestadiolaispapit heille mitä lupailisivat.

        Tässä YK:n ihmisoikeusjulistuksen 12 ensimmäistä artiklaa, johon Suomi valtiona on sitoutunut, mutta josta ei pidä kiinni.

        Suomen valtio on "Ukrainan sotaa" keppihevosenaan käyttäen rikkonut kaikki allekirjoittamansa sopimukset, myös rauhansopimukset aiemman NL:n kuin myös 1992 Venäjän federaationkin kanssa. YK tai Venäjän federaatio eivät ole rikkoneet Suomen valtion kanssa tekemiään sopimuksia.:

        >>Artiklat
        1. artikla. Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan. Heille on annettu järki ja omatunto, ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä.

        2. artikla. Jokainen on oikeutettu kaikkiin tässä julistuksessa esitettyihin oikeuksiin ja vapauksiin ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

        Mitään erotusta ei myöskään pidä tehdä sen maan tai alueen valtiollisen, hallinnollisen tai kansainvälisen aseman perusteella, johon henkilö kuuluu, olipa tämä alue itsenäinen, huoltohallinnossa, itsehallintoa vailla tai täysivaltaisuudeltaan minkä tahansa muun rajoituksen alainen.

        3. artikla. Kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

        4. artikla. Ketään ei saa pitää orjana tai orjuutettuna, kaikki orjuuden ja orjakaupan muodot on kiellettävä.

        5. artikla. Ketään ei saa kiduttaa eikä kohdella tai rangaista julmasti, epäinhimillisesti tai alentavasti.

        6. artikla. Jokaisella ihmisellä on kaikkialla oikeus siihen, että hänet henkilönä tunnustetaan lain edessä.

        7. artikla. Kaikki ovat tasavertaisia lain edessä ja oikeutetut erotuksetta yhtäläiseen lain suojaan. Kaikilla on oikeus tasavertaiseen suojaan tätä julistusta loukkaavaa syrjintää vastaan sekä kaikkea sellaiseen syrjintään tähtäävää yllytystä vastaan.

        8. artikla. Jokaisella on oikeus tehokkaaseen hyvitykseen asianomaisessa kansallisessa tuomioistuimessa häneen kohdistuneista teoista, jotka loukkaavat hänelle valtiosäännöllä tai lailla turvattuja perusoikeuksia.

        9. artikla. Ketään ei saa mielivaltaisesti pidättää, vangita tai ajaa maanpakoon.

        10. artikla. Jokaisella on täysin tasa-arvoisesti oikeus siihen, että häntä oikeudenmukaisesti ja julkisesti kuullaan riippumattomassa ja puolueettomassa tuomioistuimessa hänen oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan määrättäessä tai häntä vastaan nostettua rikossyytettä selvitettäessä.

        11. artikla.
        1. Jokaisen rikollisesta teosta syytteessä olevan henkilön edellytetään olevan syytön siihen asti kunnes hänen syyllisyytensä on laillisesti todistettu julkisessa oikeudenkäynnissä, jossa hänelle turvataan kaikki hänen puolustustaan varten tarpeelliset takeet.
        2. Ketään ei pidä tuomita rangaistavaksi teoista tai laiminlyönneistä, jotka eivät kansallisen tai kansainvälisen oikeuden mukaan olleet rikollisia tekohetkellä. Myöskään ei pidä tuomita ankarampaan rangaistukseen, kuin mikä oli sovellettavissa rangaistavan teon suoritushetkellä.

        12. artikla. Älköön mielivaltaisesti puututtako kenenkään yksityiselämään, perheeseen, kotiin tai kirjeenvaihtoon älköönkä loukattako kenenkään kunniaa ja mainetta. Jokaisella on oikeus lain suojaan sellaista puuttumista tai loukkausta vastaan.<<


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä ryssänvihaajien piittaamattomuudet kaikista maailman, jopa Suomen laeista, on kyllä vuoden aikana tullut varsin selviksi.

        Ed. kirjoittaja kieltää häntä ed. kirjoittajan suomalaisuuden, koska tämä ei poliittisesti ajattele kuin hän. Tämä on ihmisoikeusrikos, mutta Suomessa selvästi sallittua, ainakin Suomen valtiota edustavalla "Suomi24:llä".

        Naapuruussopimus (Venäjän federation kanssa):
        https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1992/19920063

        https://ihmisoikeusliitto.fi/ihmisoikeudet/ihmisoikeuksien-julistus/

        Ed. kirjoittaja uhkaa anarkiaa, eli oman käden oikeutta käyttäen tappaa suomalaisen toisinajattelijan ja totuudenpuhujan "saunan takana". Satanisti Zelenskij'n kannattajat kun ovat itsekin hengeltään murhaajia. Zelenskij on etninen juutalainen, joka itse uskoltaan saatananpalvoja ja antikristitty. Hän pyrkii, kuin lavalla esiintyvä taikuri, jatkuvasti käsillään elehtien, myös monien satanististen käsimerkein manipuloimaan katsojia.

        Ilm. 13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. !

        Ilm. 20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

        Z:iä Suomen valtio ja mediat, myös nämä nk. antikristusta kumartaneet "ryssänvihaajat" tukevat. He eivät voi enää kääntyä, eivätkä pelastua, vaikka lestadiolaispapit heille mitä lupailisivat.

        Tässä YK:n ihmisoikeusjulistuksen 12 ensimmäistä artiklaa, johon Suomi valtiona on sitoutunut, mutta josta ei pidä kiinni.

        Suomen valtio on "Ukrainan sotaa" keppihevosenaan käyttäen rikkonut kaikki allekirjoittamansa sopimukset, myös rauhansopimukset aiemman NL:n kuin myös 1992 Venäjän federaationkin kanssa. YK tai Venäjän federaatio eivät ole rikkoneet Suomen valtion kanssa tekemiään sopimuksia.:

        >>Artiklat
        1. artikla. Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan. Heille on annettu järki ja omatunto, ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä.

        2. artikla. Jokainen on oikeutettu kaikkiin tässä julistuksessa esitettyihin oikeuksiin ja vapauksiin ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

        Mitään erotusta ei myöskään pidä tehdä sen maan tai alueen valtiollisen, hallinnollisen tai kansainvälisen aseman perusteella, johon henkilö kuuluu, olipa tämä alue itsenäinen, huoltohallinnossa, itsehallintoa vailla tai täysivaltaisuudeltaan minkä tahansa muun rajoituksen alainen.

        3. artikla. Kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

        4. artikla. Ketään ei saa pitää orjana tai orjuutettuna, kaikki orjuuden ja orjakaupan muodot on kiellettävä.

        5. artikla. Ketään ei saa kiduttaa eikä kohdella tai rangaista julmasti, epäinhimillisesti tai alentavasti.

        6. artikla. Jokaisella ihmisellä on kaikkialla oikeus siihen, että hänet henkilönä tunnustetaan lain edessä.

        7. artikla. Kaikki ovat tasavertaisia lain edessä ja oikeutetut erotuksetta yhtäläiseen lain suojaan. Kaikilla on oikeus tasavertaiseen suojaan tätä julistusta loukkaavaa syrjintää vastaan sekä kaikkea sellaiseen syrjintään tähtäävää yllytystä vastaan.

        8. artikla. Jokaisella on oikeus tehokkaaseen hyvitykseen asianomaisessa kansallisessa tuomioistuimessa häneen kohdistuneista teoista, jotka loukkaavat hänelle valtiosäännöllä tai lailla turvattuja perusoikeuksia.

        9. artikla. Ketään ei saa mielivaltaisesti pidättää, vangita tai ajaa maanpakoon.

        10. artikla. Jokaisella on täysin tasa-arvoisesti oikeus siihen, että häntä oikeudenmukaisesti ja julkisesti kuullaan riippumattomassa ja puolueettomassa tuomioistuimessa hänen oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan määrättäessä tai häntä vastaan nostettua rikossyytettä selvitettäessä.

        11. artikla.
        1. Jokaisen rikollisesta teosta syytteessä olevan henkilön edellytetään olevan syytön siihen asti kunnes hänen syyllisyytensä on laillisesti todistettu julkisessa oikeudenkäynnissä, jossa hänelle turvataan kaikki hänen puolustustaan varten tarpeelliset takeet.
        2. Ketään ei pidä tuomita rangaistavaksi teoista tai laiminlyönneistä, jotka eivät kansallisen tai kansainvälisen oikeuden mukaan olleet rikollisia tekohetkellä. Myöskään ei pidä tuomita ankarampaan rangaistukseen, kuin mikä oli sovellettavissa rangaistavan teon suoritushetkellä.

        12. artikla. Älköön mielivaltaisesti puututtako kenenkään yksityiselämään, perheeseen, kotiin tai kirjeenvaihtoon älköönkä loukattako kenenkään kunniaa ja mainetta. Jokaisella on oikeus lain suojaan sellaista puuttumista tai loukkausta vastaan.<<

        Suomalainen kommari ei ole ihminen.


      • Anonyymi

        Voihan v.ttu, kyllä minäkin ampuisin Tammisaarenhurreja, jos alkaisivat kutsua sitä Ruotsikki tai kuuluvan sen Ruotsinvallanalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä ryssänvihaajien piittaamattomuudet kaikista maailman, jopa Suomen laeista, on kyllä vuoden aikana tullut varsin selviksi.

        Ed. kirjoittaja kieltää häntä ed. kirjoittajan suomalaisuuden, koska tämä ei poliittisesti ajattele kuin hän. Tämä on ihmisoikeusrikos, mutta Suomessa selvästi sallittua, ainakin Suomen valtiota edustavalla "Suomi24:llä".

        Naapuruussopimus (Venäjän federation kanssa):
        https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1992/19920063

        https://ihmisoikeusliitto.fi/ihmisoikeudet/ihmisoikeuksien-julistus/

        Ed. kirjoittaja uhkaa anarkiaa, eli oman käden oikeutta käyttäen tappaa suomalaisen toisinajattelijan ja totuudenpuhujan "saunan takana". Satanisti Zelenskij'n kannattajat kun ovat itsekin hengeltään murhaajia. Zelenskij on etninen juutalainen, joka itse uskoltaan saatananpalvoja ja antikristitty. Hän pyrkii, kuin lavalla esiintyvä taikuri, jatkuvasti käsillään elehtien, myös monien satanististen käsimerkein manipuloimaan katsojia.

        Ilm. 13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. !

        Ilm. 20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

        Z:iä Suomen valtio ja mediat, myös nämä nk. antikristusta kumartaneet "ryssänvihaajat" tukevat. He eivät voi enää kääntyä, eivätkä pelastua, vaikka lestadiolaispapit heille mitä lupailisivat.

        Tässä YK:n ihmisoikeusjulistuksen 12 ensimmäistä artiklaa, johon Suomi valtiona on sitoutunut, mutta josta ei pidä kiinni.

        Suomen valtio on "Ukrainan sotaa" keppihevosenaan käyttäen rikkonut kaikki allekirjoittamansa sopimukset, myös rauhansopimukset aiemman NL:n kuin myös 1992 Venäjän federaationkin kanssa. YK tai Venäjän federaatio eivät ole rikkoneet Suomen valtion kanssa tekemiään sopimuksia.:

        >>Artiklat
        1. artikla. Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan. Heille on annettu järki ja omatunto, ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä.

        2. artikla. Jokainen on oikeutettu kaikkiin tässä julistuksessa esitettyihin oikeuksiin ja vapauksiin ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

        Mitään erotusta ei myöskään pidä tehdä sen maan tai alueen valtiollisen, hallinnollisen tai kansainvälisen aseman perusteella, johon henkilö kuuluu, olipa tämä alue itsenäinen, huoltohallinnossa, itsehallintoa vailla tai täysivaltaisuudeltaan minkä tahansa muun rajoituksen alainen.

        3. artikla. Kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

        4. artikla. Ketään ei saa pitää orjana tai orjuutettuna, kaikki orjuuden ja orjakaupan muodot on kiellettävä.

        5. artikla. Ketään ei saa kiduttaa eikä kohdella tai rangaista julmasti, epäinhimillisesti tai alentavasti.

        6. artikla. Jokaisella ihmisellä on kaikkialla oikeus siihen, että hänet henkilönä tunnustetaan lain edessä.

        7. artikla. Kaikki ovat tasavertaisia lain edessä ja oikeutetut erotuksetta yhtäläiseen lain suojaan. Kaikilla on oikeus tasavertaiseen suojaan tätä julistusta loukkaavaa syrjintää vastaan sekä kaikkea sellaiseen syrjintään tähtäävää yllytystä vastaan.

        8. artikla. Jokaisella on oikeus tehokkaaseen hyvitykseen asianomaisessa kansallisessa tuomioistuimessa häneen kohdistuneista teoista, jotka loukkaavat hänelle valtiosäännöllä tai lailla turvattuja perusoikeuksia.

        9. artikla. Ketään ei saa mielivaltaisesti pidättää, vangita tai ajaa maanpakoon.

        10. artikla. Jokaisella on täysin tasa-arvoisesti oikeus siihen, että häntä oikeudenmukaisesti ja julkisesti kuullaan riippumattomassa ja puolueettomassa tuomioistuimessa hänen oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan määrättäessä tai häntä vastaan nostettua rikossyytettä selvitettäessä.

        11. artikla.
        1. Jokaisen rikollisesta teosta syytteessä olevan henkilön edellytetään olevan syytön siihen asti kunnes hänen syyllisyytensä on laillisesti todistettu julkisessa oikeudenkäynnissä, jossa hänelle turvataan kaikki hänen puolustustaan varten tarpeelliset takeet.
        2. Ketään ei pidä tuomita rangaistavaksi teoista tai laiminlyönneistä, jotka eivät kansallisen tai kansainvälisen oikeuden mukaan olleet rikollisia tekohetkellä. Myöskään ei pidä tuomita ankarampaan rangaistukseen, kuin mikä oli sovellettavissa rangaistavan teon suoritushetkellä.

        12. artikla. Älköön mielivaltaisesti puututtako kenenkään yksityiselämään, perheeseen, kotiin tai kirjeenvaihtoon älköönkä loukattako kenenkään kunniaa ja mainetta. Jokaisella on oikeus lain suojaan sellaista puuttumista tai loukkausta vastaan.<<

        Turhan vaiva kirjoitella, mitä sopimukset sanovat. Ellet lähetä sitä Puuttinille.
        Naurettavaa että ryssä puhuu sopimuksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalainen kommari ei ole ihminen.

        Ai ovat samaa kastia Persujen kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalainen kommari ei ole ihminen.

        Eikä porvari🐷.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä porvari🐷.

        Muista koira, kenen leipää syöt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sinä ryssä hyvin oot oppinut suomen kieltä.. en tie, miten se auttaa, kun viedään sinut saunan taakse. Turhaan toivot helppoa kuolemaa, polttamalla teitähän yleensä teloitetaan .

        jaa, se on sitten laiton uhkaus. MInä en ole sitten mikään venäläinen. oon ottanu selvää asioita ja tiedän mistä puhun. ei yhdysvalloillakaan ole ihan puhtaat jauhot pussissa eli on syyllistynyt siviilien tappamiseen ainakin 10 sodassa. ei se kuule ole niin yksinkertaista kuin yle aamu uutiset väittää. että venäjä siinä onkin se pahis valtio. kumma kun eivät kiinaa syytä jostai tai pohjois-koreaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä ryssänvihaajien piittaamattomuudet kaikista maailman, jopa Suomen laeista, on kyllä vuoden aikana tullut varsin selviksi.

        Ed. kirjoittaja kieltää häntä ed. kirjoittajan suomalaisuuden, koska tämä ei poliittisesti ajattele kuin hän. Tämä on ihmisoikeusrikos, mutta Suomessa selvästi sallittua, ainakin Suomen valtiota edustavalla "Suomi24:llä".

        Naapuruussopimus (Venäjän federation kanssa):
        https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1992/19920063

        https://ihmisoikeusliitto.fi/ihmisoikeudet/ihmisoikeuksien-julistus/

        Ed. kirjoittaja uhkaa anarkiaa, eli oman käden oikeutta käyttäen tappaa suomalaisen toisinajattelijan ja totuudenpuhujan "saunan takana". Satanisti Zelenskij'n kannattajat kun ovat itsekin hengeltään murhaajia. Zelenskij on etninen juutalainen, joka itse uskoltaan saatananpalvoja ja antikristitty. Hän pyrkii, kuin lavalla esiintyvä taikuri, jatkuvasti käsillään elehtien, myös monien satanististen käsimerkein manipuloimaan katsojia.

        Ilm. 13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. !

        Ilm. 20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

        Z:iä Suomen valtio ja mediat, myös nämä nk. antikristusta kumartaneet "ryssänvihaajat" tukevat. He eivät voi enää kääntyä, eivätkä pelastua, vaikka lestadiolaispapit heille mitä lupailisivat.

        Tässä YK:n ihmisoikeusjulistuksen 12 ensimmäistä artiklaa, johon Suomi valtiona on sitoutunut, mutta josta ei pidä kiinni.

        Suomen valtio on "Ukrainan sotaa" keppihevosenaan käyttäen rikkonut kaikki allekirjoittamansa sopimukset, myös rauhansopimukset aiemman NL:n kuin myös 1992 Venäjän federaationkin kanssa. YK tai Venäjän federaatio eivät ole rikkoneet Suomen valtion kanssa tekemiään sopimuksia.:

        >>Artiklat
        1. artikla. Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan. Heille on annettu järki ja omatunto, ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä.

        2. artikla. Jokainen on oikeutettu kaikkiin tässä julistuksessa esitettyihin oikeuksiin ja vapauksiin ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

        Mitään erotusta ei myöskään pidä tehdä sen maan tai alueen valtiollisen, hallinnollisen tai kansainvälisen aseman perusteella, johon henkilö kuuluu, olipa tämä alue itsenäinen, huoltohallinnossa, itsehallintoa vailla tai täysivaltaisuudeltaan minkä tahansa muun rajoituksen alainen.

        3. artikla. Kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

        4. artikla. Ketään ei saa pitää orjana tai orjuutettuna, kaikki orjuuden ja orjakaupan muodot on kiellettävä.

        5. artikla. Ketään ei saa kiduttaa eikä kohdella tai rangaista julmasti, epäinhimillisesti tai alentavasti.

        6. artikla. Jokaisella ihmisellä on kaikkialla oikeus siihen, että hänet henkilönä tunnustetaan lain edessä.

        7. artikla. Kaikki ovat tasavertaisia lain edessä ja oikeutetut erotuksetta yhtäläiseen lain suojaan. Kaikilla on oikeus tasavertaiseen suojaan tätä julistusta loukkaavaa syrjintää vastaan sekä kaikkea sellaiseen syrjintään tähtäävää yllytystä vastaan.

        8. artikla. Jokaisella on oikeus tehokkaaseen hyvitykseen asianomaisessa kansallisessa tuomioistuimessa häneen kohdistuneista teoista, jotka loukkaavat hänelle valtiosäännöllä tai lailla turvattuja perusoikeuksia.

        9. artikla. Ketään ei saa mielivaltaisesti pidättää, vangita tai ajaa maanpakoon.

        10. artikla. Jokaisella on täysin tasa-arvoisesti oikeus siihen, että häntä oikeudenmukaisesti ja julkisesti kuullaan riippumattomassa ja puolueettomassa tuomioistuimessa hänen oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan määrättäessä tai häntä vastaan nostettua rikossyytettä selvitettäessä.

        11. artikla.
        1. Jokaisen rikollisesta teosta syytteessä olevan henkilön edellytetään olevan syytön siihen asti kunnes hänen syyllisyytensä on laillisesti todistettu julkisessa oikeudenkäynnissä, jossa hänelle turvataan kaikki hänen puolustustaan varten tarpeelliset takeet.
        2. Ketään ei pidä tuomita rangaistavaksi teoista tai laiminlyönneistä, jotka eivät kansallisen tai kansainvälisen oikeuden mukaan olleet rikollisia tekohetkellä. Myöskään ei pidä tuomita ankarampaan rangaistukseen, kuin mikä oli sovellettavissa rangaistavan teon suoritushetkellä.

        12. artikla. Älköön mielivaltaisesti puututtako kenenkään yksityiselämään, perheeseen, kotiin tai kirjeenvaihtoon älköönkä loukattako kenenkään kunniaa ja mainetta. Jokaisella on oikeus lain suojaan sellaista puuttumista tai loukkausta vastaan.<<

        samaa mieltä yhdyn tähän kirjoitukseen ja mielipiteeseen.


    • Anonyymi

      Venäjä tulee voittamaan sodan. turhaan te pelkäätte venäjää! ukrainan nazeja kannattaa vähän pelätä. tässä puhuu jenkkiuseeri joka sanoi aikoinaan irakin joukkotuhoaseiden olleen huijausta. https://www.youtube.com/watch?v=F6yXejhuhbw

      • Anonyymi

        Venäjä se todellinen natsivaltio on, murhaa siviilejä ja vainoaa toisinajattelijoita.


    • Anonyymi

      Väyrysläiset putinistit lähtevät _tietysti_ venäjälle, sinne teikäläisten paratiisiin. Paavo itse toimii matkanjohtajana ja on mukana evakuointibussissa. Omat eväät ja makuupussit mukaan!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe