Uimaan kaikki

Anonyymi-ap

Kannuksen Kitinvaparin uimahalli on tosi hieno ja monipuolinen. Syysloman aukiolot on laajat ja siellä on mahtavaa viettää lomapäivä koko perheen kanssa.

21

797

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eii en uskalla mennä sinne ei en mene

  • Anonyymi

   Kyllä uskaltaa. Siisti halli ja lämmin vesi!

  • Anonyymi

   Viimeksi käytiin perheen kanssa niin mustalaiset olivat myös paikalla. Miehet ajoivat parrat suihkutiloissa höylällä ja sotkivat paikat. Pukuhuoneessa suihkuttivat dödöä ja partavettä ettei henkeä meinannut saada. Naisten puolella akat menivät pesemättä altaaseen ja pitivät kamalaa meteliä. Lähtiessään jättivät pukuhuoneeseen kauhean siivon ja hajusteita käytettiin niin paljon että henkeä ahdisti astmaatikolla.

   • Anonyymi

    Tämä on niin tuttua siellä. Ei ole mukava olla samaan aikaan, kun kuvaavat pukuhuoneessa ja pesutiloissa. Epämiellyttävä sotku jätetään ja suihkussa seisotaan niin kauan, että lämmintä vettä ei tule kunnolla muista suihkuista. Pukuhuoneen lattiat likomärkiä, kun eivät käytä pyyhkeitä. Jos eivät noudata sääntöjä, miksi sinne päästetään? Tai ainakin valvontaa enemmän, että käyttäytyvät kuin muutkin!!!


  • Anonyymi

   Onko mustalaisilla syysloma?

   • Anonyymi

    Mistä ne voi ottaa lomaa? Mutta paljon niitä näyttää olevan hoodeilla taas.


  • Anonyymi

   Tuulimyllyt tuo rahaa ja mustalaiset haistaa sen. Tietysti kaupunki edesauttaa asuntoja tarjoamalla ja näitä loisia on vaikea saada lähtemään.

   • Anonyymi

    Taisin olla paikalla samaa aikaa, olivat muualta ehkä Toholampilta.


  • Anonyymi

   Voisiko niitä myrkyttää?

  • Anonyymi

   Tuo hajusteitten käyttö on totta kaikissa halleissa. Kannuksen hallissa olen kohdannut todella harvoin. Enemmän muualla. Ja Kannuksen halli on muuten kaikkein siistein.

  • Anonyymi

   Harvoin uimahallissa kohtaa voimakkaita hajuja. Ihmiset osaavat nykyään käyttäytyä hyvin uimahallissa lukuun ottamatta pojanviikareita jotka joskus siellä villiintyvät. Valvojat puuttuvat poikain toimintaan yleensä ripeästi.

  • Anonyymi

   Kokkolalaiset kehuu Kannuksen hallia siistiksi ja hyväksi.

  • Anonyymi

   Paljon oli tyytyväisiä uimareita jälleen. Lämmin vesi ja saunat edelleen.

  • Anonyymi

   Mustalaisia ei siis ollut paikalla. Jyväskylässä on ählämi emännille oma vuoro uida kaapu päällä. Voisiko Kannuksessa olla oma vuoro mustalaisille?

  • Anonyymi

   Tuossa olisi ideaa. Mustalaiset voisivat käydä uimassa 21.00 jälkeen kun halli on suljettu ihmisiltä. Mustalaisten ei tarvitse aamuisin töihin herätä niin voisivat olla hallissa pitkään ja aamulla siivooja kävisi ennen normaali ihmisten tuloa uimaan.

  • Anonyymi

   Tuossa edellä kirjoitetussa ei ole mitään ideaa. Se kertoo surullisen paljon siitä asenteellisuudesta, joka on niin lähellä muutamien ajattelussa. Erilaisuus on voimavara eikä pois keneltäkään.

  • Anonyymi

   Onhan näille muillekkin roduille järjestetty omia vuoroja uimahalleista. Kyllä meille romaneillekkin pitäisi saada omat vuorot ja autolla pääsisi oven eteen kun ei olisi ruuhkaa eikä invaliitteja esteenä.

  • Anonyymi

   Ai onko? Kerro yksi esimerkki.

  • Anonyymi

   Ei mene siihen paikkaan ikinä eihän sieltä saa edes olutta ostaa eikä ranslalaisia makkaralla siis ei en mene

  • Anonyymi

   Kokkolan hallissa toinen sauna kiinni ja kylmät vedet. Kannuksessa saunat toimii ja lämpimät vedet.

  • Anonyymi

   Kokkolan mustalaiset tulee Kannukseen uimaan. Voi per...le.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puotilan murha: hei me tienataan - ei ollut 1 kerta - Milad Tadayyon nimi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356 -----
   Maailman menoa
   101
   6636
  2. Pia Nykänen paljastaa Matti Nykäsen alkoholismista: "Kun tulin töistä, niin se oli koko päivän..."

   Pia Nykänen ei olisi halunnut rekkalasteittain olutta autotalliinsa. Sponssioluet mahdollistivat Matti Nykäsen juomisen. Mäkikotka kuoli v. 2019 pitkä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   221
   3626
  3. Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

   Bye bye baby! Aitolehti on karistanut Suomen pölyt jaloistaan seurapiirikaunottarien kera. Mukana mm. dj Suvi Pitkänen. Lue juttu ja katso kuvat: htt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2730
  4. Mies, mainitse yksi asia minussa

   Mikä viehättää ja sen parissa viihtyisit useita tunteja?
   Ikävä
   85
   1236
  5. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   518
   1176
  6. Mä vikittelen sut papparaisena :D

   Jos oot vapaa ja mä oon vapaa, niin mikään ei pidättele mua. Sä oot mun vaan, ikioma rakas papparainen. Mä rakastan sua mummelina aivan hulluna, ilm
   Ikävä
   78
   1166
  7. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   62
   1093
  8. Kahta pahoinpidelty Kemijärvellä

   Kemijärvelläkin sattuu väkivallantekoja mikä on yllätyksellistä. Onhan Kemijärvi ollut aina rauhallinen ja turvallinen paikkakunta.
   Kemijärvi
   33
   1051
  9. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   53
   972
  Aihe