Hyvälle näkijälle

Anonyymi-ap

Elämäni on ollut huono. Elämä ja ihmiset ovat kohdelleet minua huonosti. Minulle tapahtuu sairaita ja inhottavia asioita. Olen yrittänyt ja yrittänyt ja kaikki menee aina väärin. Kaikki muut tekevät ja muille tapahtuu niitä asioita mistä itse haaveilen. Minulle ei koskaan mitään hyvää. En ole antanut sen näkyä ennen ulospäin, mutta enää en jaksa teeskennellä. Enää en halua edes elää. Miksi tällainen elämä? Minun ei olisi pitänyt edes syntyä.

9

269

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olin todella kiltti ja silti elämässäni oli paljon pahoja ihmisiä. Olen kyllä itsekin tehnyt virheitä, mutta ajattelemattomuudesta enimmäkseen, en ilkeydestä. Minulla olisi ollut paljon annettavaakin mutta "elämä" päätti toisin. Vastaisko joku miksi näin ankea "elämä", ihan turhaan?

   • Anonyymi

    Kiltit ihmiset joutuvat usein ilkeiden ihmisten silmätikuksi. Tiedän sen kokemuksesta, mutta olen opetellut pitämään puoleni. Esim. joillakin työpaikoilla kiltit "syödään elävältä". Aivan kuin kilteillä ei saisi olla mitään tarpeita eikä tunteita saati sitten menestystä. Vaikutat myös masentuneelta, mikä ei ole ihme. Jokin terapia voisi auttaa. Asiat eivät ole niin pahasti miltä tuntuu. Myös rukoileminen voi auttaa.


  • Anonyymi

   Edelleen vastausta kaipaan..

  • Anonyymi

   Jokaisen päivän vaihtaisin pois...

  • Anonyymi

   Kuitenkin sinäkin olet Jumalan luoma, sellaisena kuin olet. Olet Jumalan lapsi, siksi sinä olet Jeesukselle suunnattoman rakas,sellaisena kuin olet, Jumala suunnitteli sinulle ihanan elämän rakkaittesi kanssa. Mutta valitettavasti saatana vaikuttaa täällä 24/7. Jätä kaikki huolesi Jeesukselle, Hän haluaa, että teet sen, koska Hän on luvannut auttaa. Olitpa millainen reppana tahansa, Hän tulee sinun luoksesi ja taluttaa pahan yli. Hän antaa sinulle Pyhän Hengen opastajaksi. Tulet hiljalleen huomaamaan Hänen hienotunteisen johdatuksen ja siunauksen. Kaikki alkaa loksahtaa ihmeellisesti paikoilleen. Opit laittamaan asiat suuruusjärjestykseen. Hyväksyt itsesi tyynesti, koska maailmankaikkeuden suurin voimakin rakastaa juuri sinua. Älä pelkää mitään, älä elämää, äläkä kuolemaa. Jeesus pitää sinusta huolen. Ei ehkä siten, kuin itse haluaisit, mutta saat Jumalan rauhan ja ilon elämääsi. Paljon siunausta sinulle.

   • Anonyymi

    Ei ole olemassa mitään jumalaa/jeesusta.


   • Anonyymi

    Miten voit luvata jotakin tuollaista masentuneelle? Ei ole sinun vallassasi kuinka me elämme. Jos hän hän ei apua saa eikä uskokaan, sanotko sitten että omapa oli vikasi?


  • Anonyymi

   Jumala ja Jeesus ovat luvanneet paljon enemmän,kuin minä,joka kirjoitan vain omista kokemuksistani. Samoin sinäkin kirjoitat kokemuksistasi. Toivon myös sinulle siunausta,vaikka sitä halveksitkin.

  • Anonyymi

   Ennen en itkenyt koskaan, nyt joka päivä...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   45
   1409
  2. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   72
   1218
  3. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   102
   1144
  4. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   1086
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   45
   950
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   925
  7. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   84
   792
  8. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   57
   764
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   57
   745
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   32
   666
  Aihe