Päivän piristykseksi karmeimmat treffit -ketju

Anonyymi-ap

Voin aloittaa (toivottavasti kukaan ei tunnista itseään). Näistä on varmaan jo 10 vuotta aikaa, kun deittailin aktiivisesti.

1. Tavattiin Suomi24 treffeillä. Mies halusi, että ajellaan autolla ympäri kaupunkia. Yhtäkkiä huomasin, että hän kierrätti minua näytillä sukulaistensa luona ja esitteli tyttöystävänään. Tuli sellainen olo, että palkintoa esitellään kaikille 🏆 Nämä siis olivat ensimmäiset treffit ja toisia ei tullut.

2. Tavattiin Suomi24 treffeillä. Mies oli kyllä kertonut olevansa ujohko. Oli ihan mukiinmenevä näköinen, joten annoin mahdollisuuden. Käytiin 1,5h lenkillä ja minä käytännössä puhuin koko ajan. Hän vastasi yhdellä tai kahdella sanalla. Treffien jälkeen ajattelin ettei häntä kiinnostanut. Kuitenkin illalla tuli viesti "oli kivaa, nähdäänkö toistenkin". No ei me nähty...en halua olla se puhuva osapuoli.

3. Tavattiin Suomi24 treffeillä. Ihan perus kahvittelu oli. En kuitenkaan kokenut, että meillä mitenkään klikkasi. No tästä sain monen kuukauden stalkkerin ja ahdistelija itselleni.

No mitenkäs muilla?

29

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miten pääsee tai mennään treffeille? Ei ole kokemuksia.

      • Anonyymi

        No kyllä noiden deittisovellusten kautta pääsee, jos ei nyt mikään susiruma ole. Ja sinun kirjoittelutaidoilla voisit helposti päästä. Minäkin voisin deitata kerran sun kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kyllä noiden deittisovellusten kautta pääsee, jos ei nyt mikään susiruma ole. Ja sinun kirjoittelutaidoilla voisit helposti päästä. Minäkin voisin deitata kerran sun kanssa.

        Ei kukaan ole SUSIRUMA.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan ole SUSIRUMA.

        Susihan on komea eläin. Itse ainakin tykkään. Tykkään termistä yksinäinen susi. Se minä olen. 🐺


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan ole SUSIRUMA.

        Tuo on totta. Kertoo ihmisestä aika paljon, jos tosissaan ajattelee jostakin ihmisestä noin. Ihminen on aina omalla tavallaan kaunis.


      • Anonyymi

        Mies pääsee jos on keskivertoa komeampi.

        Keskiverto miehet pääsevät läskien kanssa.

        Kaikki naiset pääsevät treffeille jotka eivät ole läskejä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mies pääsee jos on keskivertoa komeampi.

        Keskiverto miehet pääsevät läskien kanssa.

        Kaikki naiset pääsevät treffeille jotka eivät ole läskejä.

        Niin varmasti pääsee, jos ei nirsoile yhtään, mutta onko siinä mieltä? No jonkun mielestä varmaan on...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan ole SUSIRUMA.

        Jokainen ihminen on sellainen kuin on. Tässä kyseessä on mielipide jonka esitti Anonyymi 13:12:36, hän on sellainen ihminen että hänen mielestään jotkut ovat susirumia. Minä en ole havainnut susirumia mutta sen sijaan valtavasti virtahepoja (hippo, hippopotamus) ja sellaisten kanssa en treffaile.


    • Anonyymi

      Käytii kahvilla, juteltii jotain, en saanu. Eli huonot reffit oli.

      • Anonyymi

        Voi ei :(


      • Et saanut, koska sinulla oli vahvat odotuset ja oletukset saamisesta.


    • Anonyymi

      Mä olen käynyt elämässäni vain kahdesti treffeillä, eivätkä kummatkaan olleet mitenkään erityisen kamalat. Eivät ne tosin mitään erityisen ihania ja upeitakaan olleet, eikä kumpikaan johtanut toisiin treffeihin.

      Toiset treffit olivat netissä sovitut tavalliset kahvilatreffit ja mies oli ihan ok. Ei mikään "unelmien prinssi", mutta en minä sellaista etsikään. Juteltiin niitä näitä ja muutama yhteinenkin juttu löytyi. Reaktioista päätellen ko. herra oli ulkonäöstäni positiivisesti yllättynyt ja muutoinkin harrastuksista jne. Hänen kanssaan jatkoa yritettiin jopa kehitellä, mutta kyllästyin lopulta hänen jahkaamiseensa. Hän pisti viestin ja kyseli toista tapaamista pari kertaa ja minä kerran. Joka kerta ehdotin paria vaihtoehtoa, joiden väliltä hän ei kyennyt päättämään, vaan minun olisi pitänyt määrätä. En halua parisuhteeseen täysin päätöskyvyttömän yksilön kanssa, joten kolmannen tuollaisen jahkailun jälkeen totesin, että antaa uuden tapaamisen olla.

      Toiset treffit olivat sellaiset, joihin mies pyysi ihan kasvotusten. Hän oli oikein panostanut siihen, oli teatteriliput ja sitten syömään. Meillä vaan ei ollut oikein mitään yhteistä, joten se jäi sitten siihen.

    • Anonyymi

      Mies pieraisi kesken seksin.

      Ps. Olen itsekin mies

    • Anonyymi

      Naapurikorttelissa asuva mukava mies pyysi treffeille kävelylenkille. Juteltiin kaikenlaista, naurettiin ja ihasteltiin luontoa. Mies kävi pissalla suurinpiirtein viis kertaa 10 kilometrin lenkin aikana ja mä aattelin että hänellä on jokin sairaus mutta ei.... kuulemma jännitti niin kovasti että otti tusinan neuvoa-antavia. Oli loppujen lopuksi aivan kujalla, kun totesi että olisi lenkin päätteeksi halunnut tutkia tipusen pesäkoloa omassa kortteerissaan mutta ei hän siinä tilassa ois osunut ees oikeeseen metsään joten kiitin seurasta, menin kotiin ja hän oli jo ehtinyt unohtaa että me edes käytiin kävelyllä. Me.

    • Anonyymi

      En ole käynyt treffeillä. Enkä aio käydä ellei tule vastaan nainen josta paistaa läpi ihan oikea rakkaus, kuka on todistetusti uskollinen ja kiltti, osaa ottaa huomioon myös toisen tunteet. Ymmärtää esimerkiksi mustasukkaisuutta eikä anna miehen tuntea sitä. Oksettaa ajatus treffeistä muuten.

      • Anonyymi

        Niin se on sama tunne täällä. Lapsellista yököttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin se on sama tunne täällä. Lapsellista yököttää.

        En kuuna päivänä mene reffeille vain reffaillakseni. Vain kun on tosi kyseessä meen.


    • Anonyymi

      Yhden kerran ns.treffeillä muut oli yhden illan juttuja.

    • Anonyymi

      Minusta minulla eikä kellään ole vara kuvata jotain menneitä treffejään "kaameimmiksi" kun kerran itse täysin vapaaehtoisesti on ne sopinut/niille mennyt. Ei treffailu ole pakollista ja siihen voi liittyä joskus 'omat kestettävyytensä' ('riskinsä').

      • Anonyymi

        kaameimmiksi tai karmeimmiksi


    • Anonyymi

      Ihan uteliaisuudesta tulin kirkkaamman, josko täällä olisi muutamalta henkilöltä vastauksia.
      Mutta sitten muistin, etteivät he ole koskaan deittailleet ☹️

      • Anonyymi

        *kurkkaamaan

        Eikä kirkkaamman.


    • Anonyymi
    • Muistui juuri mieleen pari deittiä nuoruudessa. Ei ne mitään karmeita olleet, vaan en vaan tajunnut olevani edes deiteillä. Kävin ja juteltiin, sitten lähdin kotiin yksin. Toisessa olin leffassa tytön kanssa. Toisessa juotiin oluet... En tosiaan ymmärtänyt, mitä menetin.

      • Ne menivät mönkään niitten tyttöjen osalta, kun en tajunnut.


    • Aina sitä jotain vaatteisiin tarttuu kun kulkee kylillä.

    • Anonyymi

      Ei ikinä päästy treffeille asti. Minulla kerran eräs töihin liittyvä tuttava, joka rakastui minuun, rakkaus oli yksipuolista, hän oli täällä kirjoittelemassa yhden naisen kanssa, joka vaikutti minulta tai esiintyi minuna. En ensin hokannut asiaa kunnes kuulin juoruja, mies oli kertonut että olimme salasuhteessa, hän alkoi myös vainoamaan ja kiusaamaan minua koska suuttui kun tappeli täällä jonkun kanssa enkä laittanut hänelle viestiä. Karmea kokemus.

    • Anonyymi

      Olen mielestäni suht avarakatseinen, mutta jotkut rajat ne on mullakin. Olen ollut muutamien suomalaisten kanssa treffeillä, ja ihan ookoo ne on mennyt, vaikkei nyt välttämättä juuri sitä suurinta kipinää olekaan sitten löytynyt, vaikka viestien perusteella olisi voinut niin luulla. Kukaan ei ole pyrkinyt liian väkevästi saatille tai mitään, ihan hyvässä hengessä on menty ja kaveina erottu. Pohjanoteeraus oli kuitenkin yksi maahanmuuttajataustainen. Oli alkuun ihan kivat juttelut, mutta sitten jutut alkoi kääntyä pelkkään seksiin. Eikä siinä vielä mitään, voihan sitä siitäkin jutella, jos muuta ei ole, mutta lähtökohtaisesti haen kumppania muuhun kuin pelkkään seksiin. Tyyppi oli sitä mieltä, että tahtoo naimisiin kanssani, mutta minä vaan että jos nyt katottais vaan eka nää treffit vasta. Siinä sitten kävikin ilmi, että tyypillähän on ite asiassa kotopuolen vaimo kotona maha tukevasti pystyssä ja yksi jo jaloissakin pyörimässä (ei ollut sinkku ei vaikka niin oli mulle väittänyt). Ja silti yritti yhä sänkyyn kanssani. Totesin jotta eiköhän tämä ollut tässä, oli tyypin suomikotoutuminen jäänyt selvästi vähän vaiheeseen. Kylttyyrierot, nehän ne, blondina sitä vetää kaikenlaista tuuripskaa puoleensa.

    • Anonyymi

      Ei haittaa, vaikka tästä useampikin tunnistaisi itsensä. Nimittäin karmein tapaus oli se, että mies tuli treffeille ja sormessa näkyi sormuksen jälki! Siinä sitten tekemistä, että saa toisen lähtemään kohteliaasti. Minä en ole niitä naisia, joita treffataan sormukset taskussa.
      Yhdelle työtutulle sen sallisin, mutta en uskaltanut katsoa ja hän kyllä kertoi itse olevansa varattu. Tuskin se "me" tarkoitti hänen kissaansa.🥰

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7376
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4292
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2125
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1879
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1671
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe