Joustamattomuus

Anonyymi-ap

Viime viikonloppuna meni myöhään ennen kun pääsin nukkumaan. Nykyään menee kerrostalossa hermot. Naapurin mielestä klo 22 pitää olla hiiren hiljaista. Muuten alkaa valitus.

Lauantaisin on saunavuoro klo. 20 - 21 ja viime sunnuntaina meni matkoineen elokuvateatterissa klo. 21 asti.

Kun olin aikoinaan opiskelija ja asuin kerrostalossa, oli päivät pitkiä,eikä naapurit valittaneet. Kello soi aamulla 7.ltä. Ammattikoulussa olin klo 8 - 16. Muutamana iltana olin iltatöissä klo. 17 - 20.30 + kotimatka 3 km polkupyörällä tai kävellen. Nukkumaan pääsi vasta klo.23

5

306

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä periaatteessa pitäisikin hiljaisuus olla kerrostalossa jo kello 22. Taidat itsekin tietää, että se on oikeutettu vaatimus. Mitenkä se naapuri valittaa, jos et noudata sääntöjä, joita talossa on ?. Onko se suullista mäkätystä vai laittaako jotain lappuja oveen ?. Vai pistääkö isännöitsijälle palautetta ?. Kun olit nuori ei kai valitettu sen takia, koska olit jo karski mies ja olisit lyönyt valittajalta nenän verille. Nyt olet jo ilmeisesti veltostunut eikä penkkipunnerruksessa mene enää 100:a kiloa kevyesti. Kukaan ei enää pelkää sinua ja uskaltaa aloittaa mäkätyksen.

   • Anonyymi

    Kyllä uskallan käyttää väkivaltaa,jos tilanne sitä vaatii.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä uskallan käyttää väkivaltaa,jos tilanne sitä vaatii.

    Niin sitä pitää !. Minäkin tarvittaessa otan voimatoimet käyttöön. Kirjoitin siitä siis isännöitsijällekin. Tosin tämä oli edellisessä asunnossa tai taloyhtiössä, jossa asuin.


  • Anonyymi

   Ei kai kukaan valita normiäänistä, kuten asunnon ulko- oven kolahduksesta tai muusta, normiäänistä. Hipihiljaa ei kai pysty olemaan ihan joka hetki ja kaiken aikaa. Kylpyhuoneessa täytyy pestä päästä pesemään hampaat sähköhammasharjalla klo22: 00 jälkeenkin ja yöllä kuulema saa käydä suihkussakin.
   Mutta radion, tv: n tai muun vastaavan huudatusta ei enää ymmärrä kukaan. Eikä huonekalujen siirtämistä. Jos huonekalujen järjestus ärsyttää, niin siirrettäkööt ne päivällä, ei myöhään iltasella. Ikkunoitakaan tuskin pestään myöhään illalla tai ryhdytään siivoamaan. Kaiken tuon voi siirtää seuraavaan päivään..

   Parvekkeella mäkättäminenkään ei ole asiallista, tupakoinnista nyt puhumattakaan. Eikä parvekkeella mölistä kännissä ja hoilata, pidetä karaokekilpailuja.

   Perheriidat tulisi ajoittaa aikaisempaan ajankohtaan, humalassa örvellystä siedetään joskus mutta ei jatkuvasti tai roistuvasti aina pe, la iltoina tai öinä.
   Samoin kovaääninen keskustelu on ei toivottavaa. En halua kuunnella naapurin riitelyä toistuvasti, ottakoot asumiseron jossa yhdessäolo on yhtä tuskaa. Mies tai nainen voi muuttaa helposti toisaalle, vaikka vuokralle, tilapäisestikin. Hotelliin asumaan.
   Äänekäs seksielämä ei myöskään kiinnosta, sen kuunteleminen on vastenmielistä, etoavaa ja täysin tarpeetonta. Ei kerro pariskunnan intohimoista yhtään mitään se, että älämölistään.
   Eli, kun muutatte uuteen taloon, miettikää hyvin tarkkaan kuinka ja millä voluumilla puhutte, elätte ja toimitte.
   Se, että naapurissa on hiljaista ei tarkoita, etteikö ääniä kuuluisi vaan päinvastoin, seinät ovat pahvia ja naapurit ovat siksi hiljaa.
   Vain teidän mölyämisenne kuuluu joka paikkaan.
   On kiusallista törmätä samoihin ihmisiin rapussa joiden seksielämää- perheriitoja, viinankäyttöä, perhesalaisuuksia , tai väkivaltaista suhdetta on joutunut todistamaan tahtomattaan ehkä jo pitkän aikaa.

  • Anonyymi

   Kyllä se yöhiljaisuus pitäisi olla voimassa joka talossa. Mutta tässä on nyt ollut sitä, että on jonkunlaisia muusikkoja rapussa, joilla on rummut, basso- ja sähkökitarat. Soittoharjoittelua on yöllä ja päivällä. Minä en ole näistä renkutussoittamisista kovinkaan pitänyt. Kyllä ne äänet kantautuvat talon rakenteita pitkin, vaikka desibelitaso ei keskimäärin kovin korkea olisikaan. Sieltä on kuulunut myös sellaista huutoa soiton yhteydessä, että en minä ymmärrä tarvitsisiko sellaista olla soittoharjoituksessa. Pitää kysyä talon joiltakin asukkailta nyt asiasta, minähän en ole tässä kovin pitkää aikaa asunut. Saattavat tietysti olla jopa Gradian muusikko-oppilaita jollakin koulutusalueella, mutta tietääkseni näissä tapauksissa soittajilla pitäisi olla treenikämpät, joissa kovaäänisemmät soitot soitetaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1813
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   91
   1325
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1323
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1045
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   18
   881
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   25
   771
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   727
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   675
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   637
  Aihe