Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suolistosyöpä 19-vuotiaalla.

Anonyymi-ap

Kertokaa joku kuinka todennäköistä on että 19-vuotiaalla olisi suolistosyöpä? Itsellä oireet kestäneet pitkään, vatsa jatkuvasti löysällä, satunnaista kirkasta verta paperissa, limaa ja pyyhkiessä peräsuolenseudulla tuntuu jotain. Tuntemusta en osaa sen enempää kuvailla mutta kasvain pelottaa. Olen toki muuten täysin terve, urheileva nuori. Ruokailumieltymyksissäni ja ruokarytmissäni on kyllä ollut parantamisen varaa. Mitään sukurasitetta syövälle ei ole ja verikokeiden tuloksetkin näyttivät kaikki hyviltä. Lääkäriaika varattuna ensikuussa, mutta nukkuminen vaikeutunut syövänpelossa ja stressin lisääntyessä. Jos joku asiasta tietävä voisi auttaa ja kertoa asiasta niin olisin hyvin kiitollinen!

6

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suolistosyöpä noin nuorella olisi täysin poikkeuksellinen tapaus. Useimpina vuosina Suomesta ei taideta löytää yhtään alle 20-vuotiasta suolistosyöpäpotilasta.

      Eli erittäin todennäköisesti kyse on jostakin muusta. Syy tottakai selvitettävä.

    • Anonyymi

      Todennäköisesti ei ole syöpää vaan jotain muuta. Lääkärin tutkimukset joka tapauksessatarpeen. Hoitokin varmaan löytyy, kun ensin selvitetään oireiden syy.

    • Anonyymi

      Mene terveyskeskuslääkärin puhumaan ongelmista. Vatsasi on ärtynyt .läket? Kalja? tupakka? tressi ,ravinto ja ripuli taas aiheuttaa peräaukon jopa veren vuotoa tai vatsahaava.Unohtamatta peräpukamia,Niitä on sisäisiä kuin ulkoisia. Jotka ripulissa vuotavat verta. Kuin todella vatsa haavakin.

    • Anonyymi

      Mulla on hyvin vaihtelevaa kun joskus joutuu käymään istunnolla yli 3 kertaa päivässä ja joskus ei kertaakaan. Näinä päivinä ulosteet ovat hyvin niukkoja. Myös limaa on alkanut esiintyä todella paljon. Vatsakivut ovat välillä suuria mutta helpottavat vessakäynnin jälkeen, joten se voisi viitata ärtyneensuolen oireyhtymään. Nukkuminen viimeisinä viikkoina on kuitenkin vaikeutunut suolistosyöpää miettiessä ja lääkäriinkin on vielä montaviikkoa...

      • Anonyymi

        Käy lääkärin puheilla ottavat kokeet voi olla peräpikamia, tai vatsahaava johon kumpaankin on hyvät lääkkeet
        Aina paras tutkia eikä odotella että menis ohitse
        En usko että mitään syöpää on, joten rohkeasti lääkärille vaan


    • Anonyymi

      Joo on hyvin vaihtelevaa päivittäin että onko ulostaminen tiheää vai tarvitseeko käydä istunnolla ollenkaan ja silloin tulee vain niukkoja ulosteita. Vatsakipuja esiintyy jotka helpottavat vessakäynnin yhteydessä, joka voisi viitata ärtyneeseen suoleen. Nukkuminen on kuitenkin vaikeutunut suolistosyöpää miettiessä ja lääkäriinkin on vielä monia viikkoja..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe