Romantikko

Anonyymi-ap

"Romantikko klassisemman määritelmän mukaan on henkilö, joka on kiinnostunut ihmissielun pimeästä puolesta ja unista, ja jolle mielikuvitus sekä tunteet ovat tärkeämpiä, kuin rationaalinen ajattelu."

Miten se ilmenee käytännössä?

5

168

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mun versio olis tällainen, romantikko on;
   Henkilö, joka pyrkii pääsemään syvällisempään käsitykseen toisesta henkilöstä. Pelkkä pintaraapaisu ei saa romantikkoa heräämään. Sen romantikon hiljalleen herättää, vasta toisen henkilön pinnan alta löytyvä syvällisyys. Vai pitäiskö sanoakin näin, se romanttisuuden lähde onkin aitous. Oikea ja aidosti itsensä oleva persoona voi oikeassa seurassa aktivoida ton romanttisuuden päälle. Eikä romanttisuus ole mitään kukkakimppuja, tai muutakaan tollasta. Se on mielestäni paremminkin aitoa kiinnostusta toista kohtaan, halua oppia avaamaan sydäntä enemmän. Unohtamatta tietenkään tärkeintä, antaa myös toisen oppia, kerros kerrokselta itsestään nuo samaiset asiat.

   • Anonyymi

    Hyvä määritelmä. Romantikko näkee usein myös arjessa kauneutta. Löytyisipä joskus aito ihmissuhde. Sitä ei kovin paljon edesauta erilaiset deittisovellukset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä määritelmä. Romantikko näkee usein myös arjessa kauneutta. Löytyisipä joskus aito ihmissuhde. Sitä ei kovin paljon edesauta erilaiset deittisovellukset.

    Sä kiteytit just mun ajatukset. Toi romantikon määritelmäni on oikeestaan lähes yksinomaan pelkästään tunteellisuutta. Tunteiden näyttämistä arjessa. Arki on totuutta, pilvilinnoja parempaa.


  • Anonyymi

   En ymmärrä tuota pimeetä puolta, ehkä syvistä vesistä kiinnostunut… paremminkin.

  • Anonyymi

   Olen tavannut romantikon. Minulle valkeni tämä ihan oma taiteilija laji; on vähän kuin pahemmin, ilman punaviiniä. Tämä vetää ihan kaksin käsin ja monta päivää. Ei todellakaan sylje pulloon. Oli tapaamisessa niin naamat, ettei varmaan edes muista koko tapaamista. Se mikä mielletään meidän tavallisten ihmisten kesken romanttiseksi, kukkakimput ja kynttiläillalliset, suklaarasiat. Rapisi kyllä kerrasta. Hänestä tuli mieleen ihan surujaan ja demonejaan houkuttava persoona. Ja siis mistään deelusta ei ole kyse, ihan työssä käyvä ihminen. Mutta ei minkäänlaista kontrollia ollut itsestä, kun oli korkin aukaissut. Tilanne oli tutustumiselle mahdoton. On todella ristiriitaiset Tunteet tästä lajista, tätä lajia ei ilmeisesti. Ole luotu yhteyseloa varten vaan nämä on erakkoja..?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1837
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1347
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   91
   1336
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1050
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   18
   903
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   26
   805
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   737
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   682
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   657
  Aihe