Onko normaalia

Anonyymi-ap

Onko tämä lääkkeissä (antipsykootit) oleminen
Normi-elämää? Onko lääketietoisuus ihmisen
Luonnollinen olotila?

6

178

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei oo normaalia. Psykoosilääkkeet lisäävät psykoosin uusiutumisen riskejä. Seuraus:lisää lääkkeitä ja sairaampi ihminen. Diapameja kuuluisi käyttää psykoosin hoitoon mutta niitä ei määrätä koska niiden patentti on umpeutunut. Lääkärit pitävät yllä myyttiä parantumattonasta skitsofreniasta kun syöttävät antipsykootteja.

  • Anonyymi

   Elin lääkkeissä pitkälle yli 10 vuotta, ja kun se jäi taakse, niin vasta huomasin, miten valtava ero voikaan olla.
   Omasta mielestäni tuntuu normaalimmalta ilman lääkkeitä.

   Tietoisesti vai tiedostamatta olet etsimässä vastausta tietoisuudelle ?
   Ajatustyö on kyllä hyvää ajankulua, kunhan pysyy suurin piirtein realiteeteissa.

  • Anonyymi

   Niin,mikä on se NORMAALITIETOISUUS?
   Itse otan ssri-lääkettä masennukseen
   Olen ns lääkitty mutta onko vaihtoehtoja?

   • Anonyymi

    Lääkkeiden käytössäkään ei ole mitään pahaa.
    Jotkut kokevat lääkityksen hyödylliseksi ja tarpeelliseksi, eikä kaikilla ole vaihtoehtoja.

    Normaali, se on jokin epämääräinen käsite, johon ei kai ole oikeaa vastausta.
    Kuka mitäkin pitää normaalina, jo sekin jakaa ihmisiä moneen eri mielipiteeseen.

    Omalla kohdallani käsitän normaaliksi sen, kun vuosia söin lääkkeitä, eikä mikään tuntunut sinä aikana oikein todelliselta, pienessä tokkurassa koko ajan, niin lääkitysten loputtua palasi normaalilta tuntuva olotila.
    Minulle normaaliksi riittää se, kun tiedän mitä teen, minne menen, ajatukset toimivat selkeästi, tunteet tuntuvat, ja jokainen tunne saa aikaan jonkinlaisen reaktion, jonka pystyy mielessään huomaamaan.

    Joskus mietin, että lääkkeet lamasivat niin, etten pystynyt ajattelemaan, mutta ei se ollutkaan niin, ajatteleminen toimi kyllä, mutta se ei saanut mitään tunnereaktioita aikaiseksi, ajatteli mitä tahansa. Sekin oli jo jotain epänormaalia.


  • Tämä kirjoittelu on ihan turhaa. Lue mun kirjaa. Se kertoo siittä, kuinka yhteiskunta maksimoi kiusaamisen yrityksessa tuhota eläimet. Eläimet kun delaa, ei jää ketää jauhaa henkisiä. Niin niitä joita piilottelet kanssakiusaajalta.

  • Anonyymi

   Psykiatrian lääkkeissä osastolla ollessani tunsin kuinka olisin ollut tyhjä kuori joka tuijotti seinää. Kuin tietoisuuteni olisi rajoittunut näköaistiini mutta sisin oli leikattu. Pää oli utuinen, ajatustoiminta ahdistavasti kuin jarrutettuna ja pysäytettynä. Kognitiivisia vaikeuksia lääkkeissä mistä turhautumista ja huolta. Painostava väsymys, jaloissa levottomuutta seurauksena dopamiinin salpaamisesta. Hitautta liikkeissä, eleettömyyttä ja jähmeyttä. Välittäjäaineet kidnapattu psykiatrian tahdon mukaisiksi jotka oli kidnapanneet tunne-elämänkin ja muokanneet sitä. Tehneet minusta erilaisen ihmisen erilaisine reaktiomalleineen. Painostaneet minut tuohon.

   Eikä tuo ole normaali luonnollinen olotila. Valitettavasti luonnolliseen olotilaan en koskaan enää pääse vuosikausien psykiatrian aineiden käytön jälkeen. Lääkkeiden poisto ei palauta tilannetta entiselleen. Koska ne tekee muutoksia sinä aikana kun me käytämme niitä niin tunnetasolla kuin fyysisestikin hermostossa, reseptoreissa, jopa hormoneissa, tai miten kehossamme tuntoaisti toimii. Vuosikausien käytöstä on hermosto ollut sekaisin

   Kaipaan monesti sitä aitoa oloa mikä minulla oli ennenkuin psyykenlääkkeet oli turmelleet aivojani ja muuttaneet minut.

   En koskaan palaudu sellaiseksi jonka tunne-elämä oli sellainen kuin millaiseksi minut oli luotu. Tulen aina olemaan psykiatrian aineiden muokkaama ihminen jonka kemikaalit on pakottaneet aivoni muokkaamaan itseään toisenlaisiksi. Olen nykyään se jonka aivoissa ja tunne-elämässä on jäljet (arvet) psykiatriasta.

   Tunnen oloni normaalimmaksi ilman lääkkeitä. Tunnen arpia kehossani kaikista muutoksista mitä lääkkeillä kehoni toimintaan tehtiin. Pelkäisin olla enää lääketietoisuudessa. Se olisi painajainen minulle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   217
   1792
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1475
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1408
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   83
   1268
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1192
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   29
   1044
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   253
   1004
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   118
   883
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   51
   832
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   72
   766
  Aihe