Rölli, Tänään aiheena julkkikset

Anonyymi-ap

Otan käsittelyyn Britney Spearsin ja Kate Middletonin.

Osa 1

Aloitetaan ensin Britneystä. Olen aina miettinyt miten julkisuus sopii yhteen vanhemmuuden kanssa, sillä omissa ajatuksissani lapset kärsii vanhemman julkisuudesta. Eikä se varmaan oo jääny epäselväksi että oma suhteeni omaan äitiini oli aina huono, lapsuudesta asti.

Eräs kirjoittaja täällä on jollain "äiti on pyhimys ja jumala" asenteella ja hänen kanssaan mulla onkin yhteen kolahduksia tullut, kun oon kiihtynyt ja sanonu napakammin ettei naissukupuoli ja paneminen lapsi alulle vielä hyväksi äidiksi tee. Panemisessa silloin on hyvä ilman ehkäisyä, muusta se ei vielä kerro.
Olen myös kiihtyneenä tuonu julki että oma äitini ei milloinkaan katsottu turvalliseksi huoltajaksi. Ei edes silloin kun yksinhuoltaja isäni sairastui vakavasti ja me lapset tarvittiin nopeasti sijaishuoltaja ja koti.

Käytännössähän jos lapsen pääasiallinen vanhempi sairastuu vakavasti tai muusta syystä ei enää pysty toimimaan lasten huoltajana, niin lapsen toinen huoltaja on se ensisijainen seuraava jolle huoltajuus siirtyy. Meidän kohdalla kuitenkin lastensuojelun selvitysten mukaan äitini ei ollut soveltuva tehtävään, joten äitimme ohitettiin ja meidät huostaanotettiin sisarukseni kanssa.

Nämä ovat jo hyvin raskaansarjan näyttöä siitä ettei puheeni ole mitään "katkeran" hemmotellun lapsen turhaa valetta äidistään, vaan karua totuutta.

Samanlaista tarinaa kuvaa Britney Spearsin teini-ikäiset lapset. Heilläkin on välit katki äitiinsä pahasti ja jo aikaisemmin täällä joskus sanoin että on eri asia olla lapseton sinkku kuin lasten vanhempi.

Kun on lapsia ei voi toimia enää samoin kuin toimisi lapsettomana. Silloin juttelin omasta häpeestäni oman äitini toilailuita kohtaan noissa äitini irtosuhde sekoiluissa sun muissa ja mainitsin silloin Britneynkin ja sanoin että uskon hänen poikiensa kokevan nolona ja kiusallisena oman äitinsä alastonkuvat instassa ja nyt siitä on sit ihan lasten isäkin sanonu ja pojatkin omalla tavallaan mutta vanhemmalleen uskollisena pehmentäen sanomaa.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/432b49a2-7a2d-4b45-8c93-fcb5d9b8a190

Se on muuten kumma juttu toi lapsuus ja lapsen ehdoton rakkaus vanhempaansa. Vaikka vanhempi ois millainen tahansa, sitä jotenkin puolustelee... kunnes tulee aikuiseksi ja tajuaa asioita eritavalla. Mäkin puolustelin äitiäni kauan, kunnes tajusin että se ei tee samaa mua kohtaan.. vaan päinvastoin. Haukkuu mua ja puhuu musta paskaa aina kun se hyödyttää häntä jotenkin ja saa sen kautta jotain etuuksia itselleen.

Britney Spears on vihainen ja varmaan vähän unohtaa ajatella lapsiaan vihassaan omia vanhempiaan ja sitä holhoussopimustaan kohtaan. Hän on vihainen vissiin myös exälleen joka on hänen poikiensa huoltaja. Ja epäilen että nää instaan laittamat kuvat on Britneyn tapaa vttuilla omille vanhemmilleen. Se vaan unohtaa siinä että hänellä on teini-ikäisiä poikia jotka kattelee hänen alastonkuviaan myöskin ja heidän koulukaverit myöskin näkee ne ja koulussa puhutaan niistä ja Britneyn maineesta ja mielenterveydestä varmasti myös näiden julkaisujen takia ja se voi teinistä olla hyvin kiusallista ja noloo.

0

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

    Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
    Ikävä
    152
    1876
   2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

    Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
    Helsinki
    149
    1400
   3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

    ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
    Ikävä
    122
    987
   4. Kyllä minä sen myönnän

    että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
    Ikävä
    42
    815
   5. Rasmus Takaluoma

    Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
    Kadonneet ihmiset
    4
    749
   6. Sannan "valtiovierailu" nyt

    Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
    Maailman menoa
    312
    740
   7. Saavuttamattomalle

    Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
    Ikävä
    48
    731
   8. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
    Maailman menoa
    288
    650
   9. Hyvää yötä

    Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
    Ikävä
    98
    642
   10. Haavemaan ihmiset

    Mitä jos näkisitte toisenne, keskutelisitte... Yks asia johtaisi toiseen ja 💕💕
    Ikävä
    63
    537
   Aihe