MIKROYRITTÄJÄN MINIMAAKELLARI.

Anonyymi-ap

Monenmoista tarinaa on saatu lukea ja aina vaan paranee.
Kaiva maahan vanha arkkupakastin, kulkutunneli arkulle rautaovella ja maisemoi se.
Kotoisasti kotoisampi rakennusteknillinen ratkaisu on rakentaa pellistä ja uretaanilevyistä pieni huone pursutellen urtsia saumoihin, sekä asentaa kylmäkone.

Rakennettu talo aijaten valokuva “Olohuoneesta” jossa betonipilarit ja palkit kokoa että vaikka rakentaisi pienen pilvenpiirtäjän olohuoneen päälle.
Talo on ruiskubetonoitujen tolppien nokassa, mutta ei voi aijata talosta kuvaa, koska se tuntuisi lapsien raiskaamiselta.

On uima-altaasta valokuva taustalla tosin talo joka ei ollut vielä nostettu tuolloin tolpppien päälle.

Uima-altaan vedensuodatus tapahtuu juomavesisuodattimilla, jotka suodattimet toimii tänäkin päivänä paineettomina ja on valokuvauskiellossa isännän osoittaen etusormellaan painemittaria, koska on raiskausvaara.

9 rain tontti on aidattu kahden buudelin ulkoilualueeksi, jossa ne on opetettu kakkimaan kirsikkapuun vierelle, sinne historiallisen kivimuurin kupeeseen, joka kivimuuri on niin ainutlaatuinen ja yksityinen, museoviraston suojelema matkailunähtävyys, että siitä ei ole lupa räpsräps.

Korealaisille kakaroille on oma temmellysalueensa jossa on maja puussa, kyllä, maja puussa, on on uskokaa, on maja puussa ja sekin raiskausvaaran johdosta valokuvauskiellossa.

Hetken mielijohteesta isäntä osti liisinkiosamaksusopimuksella avomersun, mutta kuukausierien maksujen laiminlyönnin vuoksi se on palautunut autojobbarille, jonka johdosta räps isännän istuessa avomebassa on mahdottomuus.

Nyttemmin tämä merkittävä henkilö, entinen metropoli-ihannoija juntti kun on, niin on ryhtynyt yhdenmiehen matkailunedistämistoiminnallaan nostamaan BuriburiNamin thaimaan matkailun kärkisijoille.
Hänellä on paljon valokuvia mm. suomalaisen uimalasta joka ei valmistu koskaan, mutta onhan hänellä oma hotellin uima-allas hätätilaratkaisuna, jossa asiakkaat voivat valokuvata varpaitaan.
Hänellä on paljon imuroituja maisemavalokuvia ja tietoisuus palveluista joita on tarjolla hampurilaisista ja hotdogeista lähtien tähtiravintoloihin.

On kilparataa ja jalkapallostadionia, vaan puuttuu hotellitarjonta palvelemaan kyseisiä siten että niitä voisi hyödyntää enemmänkin kuin silloin tällöin yksittäisiin tapahtumiin.

Hänellä on ratkaisu asiaan kiinteistösijoittaja kun on, hänen ravintolapäällikkövaimonsa ja vaimon siskon pitopalveluyritys ryhtyy vuokraamaan telttoja, joissa telttapaketeissa mukana pieniä arkkupakastimia joita retkeiljät voivat kaivaa maahan ja säilyttää niissä keppanaa.
Plustelttapaketin vuokraajille aamupalana makeita hodareita ja paikallista viiniä, sekä ilmainen roskapönttö.

Pääomaa toiminnalleen hän on ryhtynyt hankkimaan 8 vuoden suunnitelmallaan satsaten ⅔ osaa omaisuudestaan suomeen jossa on havainnut kaupungin vanhojen vuokrakerrostalojen arvonnousun remontoidessa olevan huikea ja kansa jonottaa jo mahdollisuuksia saada ostaa vuokratalosta itselleen omistusasunto.

110%

1

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rakennusexperttimme on rakentanut kotitekoisen jääkaapin ja kaivanut sen maahan.

   Haloo.

   Sama rakennusalan huippuosaaja on rakentanut maakellarinsa päälle 450 neliötä parasta mitä rahalla saa ja maantasoon autotallin ja tekniset tilat.

   Eikös siihen alakerran osuuteen olisi voinut rakentaa pientä huonetta vuoraten sen uretaaneilla pursottaen saumat tiiviiksi ja pelti päälle, sekä se kylmäkone surisemaan sinne?
   Ilmanvaihtokin olisi onnistunut.

   Taitaa tämä meidän rakennusmestarimme olla mestari enemmälti noissa sukittamis- ja alipaineviemäröintihommissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1845
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1353
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   91
   1340
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1051
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   18
   908
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   26
   808
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   737
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   683
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   662
  Aihe