Onko täällä ravintola-alan tyyppejä jotka kokee että pullojen ja juomien inventaarioon saa menemään tuhottomasti aikaa.
Ollaan kehittämässä juomainventaarioon apukeinoja. Pulloja ja tynnyreitä ei tarvis enää laskea vaan niihin laitettaisiin (RFID)-tägit joiden avulla ne saa laskettua kaikki kerralla esim. vaikka metrin päästä.
Kiinnostaisko tällänen ratkaisu? Olisko se kannattavampaa kuin manusti laskea kaikki läpi (skannerilla tai vaa'alla tai ihan kynä/paperilla) ?
Tyypit ravintola ja baarialalla, onko juomainventaario hanurista
0
290
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1405856
Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?
Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san4112720- 1422634
Persut rahoittavat velkarahalla rikkaiden ökyelämää
Minkä vuoksi persut eivät leikkaa rikkailta, joilla on maksukykyä? Tuskinpa tuo persujen käytös saa Suomen kansalta hyv192128- 171865
- 731286
Veronmaksajat kustantavat yrittäjien eläkkeitä jo yli 500 miljoonalla
Suomalaista yrittäjää ei kommunistista erota. Aktiivisen "yrittämisen" maksattaa yritystukina yhteiskunnalla, ja vieläpä81117Kun ei numeroa
niin en edes voi viestittää, et suunnitelmiin tuli muutos. Ikävä on, ja kasvaa vaan🤍101072- 52968
- 85907