Kuuluisa trollimestarina tunnettu kotkalainen varas sai mitä vuosikaupalla itselleen tilasi

Anonyymi-ap

Ahneuden kyllästämälle pahantekijälle tuli pahin rangaistus mitä ilkeä narsistinen trollaava varas voi saada. Hänellä oli kaikki mahdollisuudet hyppysissä menestykseen ja isoon varallisuuskokonaisuuteen, mutta ahneudessaan ilkeä rosvo ei pystynyt itseään hillitsemään, kun hän itse tuhosi itseltään vuosien trollaamisella ja vahingonteollaan mittavan varallisuuden ja hyvät tulevaisuuden mahdollisuudet, jotka häneltä lopulta poistettiin omaisten toimesta.

9

171

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uteliaana kysyn että oliko niin että sen ilkeän trollaavan varkaan läheinen lahjoitti eräälle luotettavaksi tunnetulle ihmisoikeusaktivistille suhteellisen paljon rahaa ja muuta arvo-omaisuutta.?
   Oliko vielä niin että lahjoittaja perusteli lahjoituksiaan sillä että lahjoitukset saanut henkilö oli toiminut vuosia rehellisesti ja oikeudemmukaisesti eikä ollut koskaan pettänyt luottamusta.?

   • Anonyymi

    Juuri näin. Lahjoitukset saanut naapurikaupungin mies teki vuosia pyyteentä työtä oikeudenmukaisuuden eteen ja puolusti uhria julman vainoajan kynsistä ja siitä hänet sitten lopulta palkittiin melkoisen ruhtinaallisesti ja laillisilla toimilla siten, ettei mitkään katkeran pahantekijän verottajalle ja poliisille tehdyt väärät ilmiannot auttaneet vainoavaa pahantekijää saamaan lahjoituksiin muutosta.


  • Anonyymi

   Hehee heee kuorma.auto on lähi kaupungissa sivu perijällä varmassa tallessa.

   • Anonyymi

    Ei ole. Omiin muroihin kusijan harhaista valetta taas toikin vastaus. Ei saa pahantekijä koskaan selville miten jutut on oikeesti menneet, kun se laitettin harkitusti ulkokehälle just sen takia, ettei tänne pääse juoruamaan. Kyllä nyt harmittaa traumatisoituneen narsun mieltä kun ei tiedä miten jutut on järjestetty niin, ettei se enää pääse asioita sotkemaan.


   • Anonyymi

    Hahahaaa se narsu sanoo aina enhän se miä vaan muut!
    Voi vi*tu mikä paskan jauhaja. Ei se valehtelija parane koskaan.


  • Anonyymi

   Hei vaan kaikki lukijat !
   Olen seurannut palstaa , tunnistan jutun.
   Tämä henkilö joka on saanut ne lahjoitukset on hieno ja hyvä ihminen.!
   Pahuutta vastaan on lahjoituksen saanut aktivisti kamppaillut vaikka pahatekijänä tunnettu henkilö on tehnyt kaikkensa vaientaakseen lahjoituksia saaneen naapurikaupungin ihmisoikeusaktivistin.
   On kerrassaan hyvä että täällä voi asioista keskustella asiallisella tasolla!
   Kaikki jotka ovat palstaa seuranneet ymmärtävät kuinka tärkeää ja kunniakasta työtä on tämä naapurikaupungin ihmisoikeusaktivisti vuosia tehnyt ja siten ansainnut kaikki lahjoitukset!
   Saanemme olla kiitollisia julkiselle sananvapaudelle asiitä että saamme tietää asioista, jotka kaikessa raadollisuudessaan ovat kuitenkin lopulta meneet oikein ja oikeille raiteille.
   En kuitenkaan halua henkilöidä nimeltä tätä kunniakasta naapuruikaupungin oikeusasiamiestä, koska se ei ole soveliasta ilman lupaa!

   • Anonyymi

    mun mielest on ihan jees jos oikein tehnyt rehellinen ihminen on palkittu !! ei se pahantekijä mitää ansaitse jotenka se on siin pulinat poies !!!


   • Anonyymi

    Kiitti vastauksesta. Herra naapurikaupungista oli aina oikeassa narsun suhteen. me poliitikot emme edes pahimmassa tapauksessakaan tajunneet sadistisen pahantekijän julmuutta, mutta naapurikaupungin asiantintija onneksi sen tajusi. JA AJOISSA voisiko sanoa että kalkkiviivoilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitti vastauksesta. Herra naapurikaupungista oli aina oikeassa narsun suhteen. me poliitikot emme edes pahimmassa tapauksessakaan tajunneet sadistisen pahantekijän julmuutta, mutta naapurikaupungin asiantintija onneksi sen tajusi. JA AJOISSA voisiko sanoa että kalkkiviivoilla.

    Olen samaa mieltä. Olimme sokeita. Jos olisimme ajoissa tienneet mistä Haminan herra varoitti sen trollavan roiston trollitehtailusta, niin olisimme heittäneet sen myyrän ulos paljon aikaisemmin!!!


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   603
   2015
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   81
   1550
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   1277
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1213
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   930
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   75
   867
  7. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   77
   822
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   801
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   49
   731
  Aihe