EI SE SIITÄ OLE MIHINKÄÄN LUHISTUNUT

Anonyymi-ap

Hassun hauskoja teorioita esitetään eripuolella internetissä ja televisiossa siitä miten Putin syrjäytetään, Venäjä romahtaa Ukrainan sodan vuoksi. Minulla ei ainakaan ole tietoa miten sota jatkuu ja ketkä valtaa Venäjällä todellisuudessa hallitsee.

Asiassa on se hauska asia kun USA:ssa jo Vietnamin sodan aikana ihmiset osoittivat mieltä kaduilla USA:n sotaa vastaan. Sodasta palaneet USA:laiset sotilaat olivat ihmeissään kun kansa ei juhlinut sotilaita sankareina. Tuon ajan jälkeen USA on osallistunut monenlaiseen sotaan eikä vastarinta heidän omassa maassa ole maata horjuttanut. Uudet valtaanpitäjät, uudet sodat.

Nyt sitten jonkun teorian mukaan Venäjän valtaapitävät jotenki täällä euroopassa kuvitellaan romahtavan siihen kun Venäjän kaduilla ihmiset vastustavat sotaa.

Se onko sitten juuri Putin johtajana niin sillä ei oletettavasti ole merkitystä koska maa johtajat Venäjällä on olleet yhtenäinen päätöksistä. He siis eivät voi lopettaa Sotaa Ukrainassa koska heidän katsotaan olevan yhtä syyllisiä sodan alkamiseen eurooppalaisesta näkökulmasta, vai miten on?

13

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Romahdus tapahtuu kun kansalta loppuu leipä ja tupakka.

   • Anonyymi

    Sekä vodka ja suolakurkut .


   • Anonyymi

    Ei lopu, euroopalta loppuu ensin. Sitten loppuu liha, maito, olut ja vakka mikä. Rahan meno Ukrainaan ei lakkaa, mielummin koko Suomen kansa kärsikööt mutta Ukrainan sota rahasto ei pienene. Eikä erikoiskohtelut kaikkineen herkkuineen, vaatteinnen ei maksa heitille Suomessa mittään!


  • Anonyymi

   Köyhyyttä ja kurjuutta pakoon tulleet Venäläiset jaksaa ylistää Putinia ja Venäjää kaikin keinoin...jos Venäjä on heille unelmien maa , miksi he eivät muuta sinne takaisin ?
   Mikä pakottaa heidät asumaan Suomessa ja Imatralla ?

  • Anonyymi

   Kasvata munat vitun hihhuli.

  • Anonyymi

   Kyllä on noloja ihimispaskoja nämä jotka kylvää ukrainan lippuja pitkin kyliä, oksettavat roskat.

   • Anonyymi

    Puhutko itsestäsi?


  • Xerxes2

   Kyllä Putinin johdolla Venäjä on menetellyt sodassaan sillä tavalla, että epäilenpä vahvasti, että hän joutuu ennen pitkää vastuuseen teoistaan, ja hänen sotilaidensa teoista. Tavalla tai toisella valta vaihtunee Venäjällä. Kyllä Putin lienee arvannut jo tulevan kohtalonsa. Näin siinä on yleensä käynyt. Vertaa Hitler! Tyytymättömyys lisääntyy ja lisääntyy ja päättynee dramaattisesti! Näin veikkaan! Venäjällä on myös hyviä ja ymmärtäväisiä ihmisiä, eivät kaikki ole Putinin kaltaisia. Putin on mennyt liian pitkälle - sieltä ei ole paluuta.

   • Anonyymi

    Hyvät on sanasi, Hitlerilläsi ei ollut ydinaseita ei nykyajan kemiallisia aseita ainoastaan olisi ollut sinappikaasua sitäkään eivät kaiketi käyttäneet?

    Se on kuule nii et Venäjä käyttää viimeisetki "lelut" kun niiden aika on, jolloin me lähretään ennen kuin valtaa pitävät "toveri hallitsijat" Venäjällä kuolevat!


   • Anonyymi

    Noin suuressa maassa oppositiopolitikot joilla ei ole asemaa heitin valtion tasolla helposti siirretään junalla Siperiaan tai tekemään jotain hyödyllistä. Se mitä täällä Suomessa lehdissä kirjoitellaan ja tv-ssä keskustellaan on viihdettä. Tietysti kaikki on puolueellista euroopassa ja pyrkivät rahoituksilla vahvistamaan Venäjällä vaikkapa katutappeluita. Rahahan ei mene suoraan valtioilta vaan niinsanotusti yksityishenkilöiltä.
    Venäjä vastaavasti pyrkii Ukrainan venäläisten kautta hajottamaan pakolaisten kautta euroopassa esimerkiksi lisäämällä huumeita, jengien ylläpitoa (lisäämällä vaikka heidän kevyttä aseistusta?) ja muuta. Pakolaisvirrat on se tehokkain menetelmä Venäjän murskata eri maiden sisäpolitiikkaa. Varmasti muistatte kun Ukrainassa sai useita kymmeniä virkamiehiä potkut kun olivat sotineet Ukrainaa vastaan? Ukraina on niin täynnä Venäjältä muuttaneita ettei niitä erota pakolaisista mikään valtio. Siksi nekin voi soluttautua muihin maihin pakolaisina!
    Kuulemma jopa ukrainalaisia käy päivittäin työssä Venäjällä jos ei vaan aluerlla ole sota estämässä?
    Suomeenki tulleista ukrainalaisista jotku käyvät Venäjällä sukulaisissa, ehkä jopa työssä ja asuvat Suomessa Suomen valtion laskuun?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä Kiinalla on puolustuskumppaneita, jotenki sellainen vaikutelma ettei Kiina edes halua olla minkään maan jonkinlaisessa sotilasliitossa? Kiina vaikuttaa siltä että pyrkii vain "kuorimaan kermat päältä", onko noin?
   On aika hämmästyttävää kun hyvinki voi olla että Kiina aloittaa tai joutuu tilanteessa jossa puolustaa etuja sotilaallisesti niin ettei luo aseviennissä oikeastaan ainoaan naapurimaahan aseita, ammuksia. Perustelu siihen on se ettei Ukrainan sotarintamalta ole kuulunut löytyvän mitään Kiinan valmistamia sotakalustoa eikä muuta?
   Mitäpä jos käykin niin tiukassa tilanteessa että Venäjä vastaavasti sulkisi vaikka öljynviennin tai lentobensiinin viennin kiinaa juuri silloin kun Kiina tarvitsisi öljytuotteita onnistuneeseen sotatoimintaan?
   Todella, todella hämmästyttää Kiinan menetelmät. Tällä en tietenkää tarkoita jotain puolueellista tarkoitusta vaan sitä ihmetystä miten kiina näyttää "keräävän vain kermat päältä?" Välityämättä tulevaisuudesta miten Kiinaa saatettaisiin kohdella sotatilanteessa, mahtaisikohan riittää Kiinalle se että Venäjän ainoa toteaminen olisi vastaavassa tilanteessa se ettei tuomitse Kiinan toimintaa?

   Sotilaallisen toiminta Venäjällä Ukrainaa vastaan sen loppuminen häviämiseen olisi koko nykyisen siellä Venäjällä olevan päätäntäelimen hiljalleen tuhoutuminen koska rauhan tilanteessa henkilö henkilöltä heitä oli helpompi poistaa johtavasta asemasta jonkinlaiseen sotatuomioistuimiin Venäjän sisällä. Nyt sodan aikana he ovat oletettavasti turvassa koska heillä on yhteinen tavoite?

  • Anonyymi

   Sunnuntaista maanantaihin Herson alueella ukrainalaisten kannalta huono tilanne tuulten suunnat sellaiset sää ennusteen mukaan, ei hyvä myöskään torstaista lauantaihin pientä tuulta?

   Sää ennusteet vaihtelee, sotatilanteessa tiedot voi myös olla tietoisesti harhaanjohtavia?

   En tunne asiaa mutta luulisi pienemmässä tuulessa myrkyllisten kaasujen paremmin levittäytyvän kuin kovemmassa tuulessa?

   Ydinaseiden käyttöalueet luulisi olevan enemmän keskemmällä Ukrainaa, onko niistä sitten hyötyä jos hyökkäyskalustoa Ukrainalla on enemmän Itä-Ukrainassa? Joten (teoriassa) tuulet täytyisi olla kovemmat sota alueilta lännen suuntaan ennen kuin ydinaseita voisi teoriassa käyttää jos Venäjä haluaa varmistaa ettei ydinlaskeumat mene Valkovenäjän suuntaan, ei Krimille, eikä idän suuntaan. Aika moinen tähtääminen jos käyttävät jos haluavat varmistaa tuulten suunnat.

   Jos tulee tuleeko yhdistelmä jossa Itä-Ukrainan sotilasjoukoille venäläiset joukot tarjoa kemiallisia aseita, tykistöä, lennokkeja ja syvemmälle Ukrainaan ydiniskuja? Ja mitäs' sitten sen jälkeen tapahtuu, tuleeko pitkä rauha???

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puotilan murha: hei me tienataan - ei ollut 1 kerta - Milad Tadayyon nimi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356 -----
   Maailman menoa
   102
   6756
  2. Pia Nykänen paljastaa Matti Nykäsen alkoholismista: "Kun tulin töistä, niin se oli koko päivän..."

   Pia Nykänen ei olisi halunnut rekkalasteittain olutta autotalliinsa. Sponssioluet mahdollistivat Matti Nykäsen juomisen. Mäkikotka kuoli v. 2019 pitkä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   221
   3715
  3. Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

   Bye bye baby! Aitolehti on karistanut Suomen pölyt jaloistaan seurapiirikaunottarien kera. Mukana mm. dj Suvi Pitkänen. Lue juttu ja katso kuvat: htt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2784
  4. Mies, mainitse yksi asia minussa

   Mikä viehättää ja sen parissa viihtyisit useita tunteja?
   Ikävä
   86
   1255
  5. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   520
   1193
  6. Mä vikittelen sut papparaisena :D

   Jos oot vapaa ja mä oon vapaa, niin mikään ei pidättele mua. Sä oot mun vaan, ikioma rakas papparainen. Mä rakastan sua mummelina aivan hulluna, ilm
   Ikävä
   78
   1177
  7. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   62
   1106
  8. Kahta pahoinpidelty Kemijärvellä

   Kemijärvelläkin sattuu väkivallantekoja mikä on yllätyksellistä. Onhan Kemijärvi ollut aina rauhallinen ja turvallinen paikkakunta.
   Kemijärvi
   33
   1069
  9. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   996
  Aihe