EI SE SIITÄ OLE MIHINKÄÄN LUHISTUNUT

Anonyymi-ap

Hassun hauskoja teorioita esitetään eripuolella internetissä ja televisiossa siitä miten Putin syrjäytetään, Venäjä romahtaa Ukrainan sodan vuoksi. Minulla ei ainakaan ole tietoa miten sota jatkuu ja ketkä valtaa Venäjällä todellisuudessa hallitsee.

Asiassa on se hauska asia kun USA:ssa jo Vietnamin sodan aikana ihmiset osoittivat mieltä kaduilla USA:n sotaa vastaan. Sodasta palaneet USA:laiset sotilaat olivat ihmeissään kun kansa ei juhlinut sotilaita sankareina. Tuon ajan jälkeen USA on osallistunut monenlaiseen sotaan eikä vastarinta heidän omassa maassa ole maata horjuttanut. Uudet valtaanpitäjät, uudet sodat.

Nyt sitten jonkun teorian mukaan Venäjän valtaapitävät jotenki täällä euroopassa kuvitellaan romahtavan siihen kun Venäjän kaduilla ihmiset vastustavat sotaa.

Se onko sitten juuri Putin johtajana niin sillä ei oletettavasti ole merkitystä koska maa johtajat Venäjällä on olleet yhtenäinen päätöksistä. He siis eivät voi lopettaa Sotaa Ukrainassa koska heidän katsotaan olevan yhtä syyllisiä sodan alkamiseen eurooppalaisesta näkökulmasta, vai miten on?

14

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Romahdus tapahtuu kun kansalta loppuu leipä ja tupakka.

      • Anonyymi

        Sekä vodka ja suolakurkut .


      • Anonyymi

        Ei lopu, euroopalta loppuu ensin. Sitten loppuu liha, maito, olut ja vakka mikä. Rahan meno Ukrainaan ei lakkaa, mielummin koko Suomen kansa kärsikööt mutta Ukrainan sota rahasto ei pienene. Eikä erikoiskohtelut kaikkineen herkkuineen, vaatteinnen ei maksa heitille Suomessa mittään!


    • Anonyymi

      Köyhyyttä ja kurjuutta pakoon tulleet Venäläiset jaksaa ylistää Putinia ja Venäjää kaikin keinoin...jos Venäjä on heille unelmien maa , miksi he eivät muuta sinne takaisin ?
      Mikä pakottaa heidät asumaan Suomessa ja Imatralla ?

    • Anonyymi

      Kasvata munat vitun hihhuli.

    • Anonyymi

      Kyllä on noloja ihimispaskoja nämä jotka kylvää ukrainan lippuja pitkin kyliä, oksettavat roskat.

      • Anonyymi

        Puhutko itsestäsi?


    • Kyllä Putinin johdolla Venäjä on menetellyt sodassaan sillä tavalla, että epäilenpä vahvasti, että hän joutuu ennen pitkää vastuuseen teoistaan, ja hänen sotilaidensa teoista. Tavalla tai toisella valta vaihtunee Venäjällä. Kyllä Putin lienee arvannut jo tulevan kohtalonsa. Näin siinä on yleensä käynyt. Vertaa Hitler! Tyytymättömyys lisääntyy ja lisääntyy ja päättynee dramaattisesti! Näin veikkaan! Venäjällä on myös hyviä ja ymmärtäväisiä ihmisiä, eivät kaikki ole Putinin kaltaisia. Putin on mennyt liian pitkälle - sieltä ei ole paluuta.

      • Anonyymi

        Hyvät on sanasi, Hitlerilläsi ei ollut ydinaseita ei nykyajan kemiallisia aseita ainoastaan olisi ollut sinappikaasua sitäkään eivät kaiketi käyttäneet?

        Se on kuule nii et Venäjä käyttää viimeisetki "lelut" kun niiden aika on, jolloin me lähretään ennen kuin valtaa pitävät "toveri hallitsijat" Venäjällä kuolevat!


      • Anonyymi

        Noin suuressa maassa oppositiopolitikot joilla ei ole asemaa heitin valtion tasolla helposti siirretään junalla Siperiaan tai tekemään jotain hyödyllistä. Se mitä täällä Suomessa lehdissä kirjoitellaan ja tv-ssä keskustellaan on viihdettä. Tietysti kaikki on puolueellista euroopassa ja pyrkivät rahoituksilla vahvistamaan Venäjällä vaikkapa katutappeluita. Rahahan ei mene suoraan valtioilta vaan niinsanotusti yksityishenkilöiltä.
        Venäjä vastaavasti pyrkii Ukrainan venäläisten kautta hajottamaan pakolaisten kautta euroopassa esimerkiksi lisäämällä huumeita, jengien ylläpitoa (lisäämällä vaikka heidän kevyttä aseistusta?) ja muuta. Pakolaisvirrat on se tehokkain menetelmä Venäjän murskata eri maiden sisäpolitiikkaa. Varmasti muistatte kun Ukrainassa sai useita kymmeniä virkamiehiä potkut kun olivat sotineet Ukrainaa vastaan? Ukraina on niin täynnä Venäjältä muuttaneita ettei niitä erota pakolaisista mikään valtio. Siksi nekin voi soluttautua muihin maihin pakolaisina!
        Kuulemma jopa ukrainalaisia käy päivittäin työssä Venäjällä jos ei vaan aluerlla ole sota estämässä?
        Suomeenki tulleista ukrainalaisista jotku käyvät Venäjällä sukulaisissa, ehkä jopa työssä ja asuvat Suomessa Suomen valtion laskuun?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä Kiinalla on puolustuskumppaneita, jotenki sellainen vaikutelma ettei Kiina edes halua olla minkään maan jonkinlaisessa sotilasliitossa? Kiina vaikuttaa siltä että pyrkii vain "kuorimaan kermat päältä", onko noin?
      On aika hämmästyttävää kun hyvinki voi olla että Kiina aloittaa tai joutuu tilanteessa jossa puolustaa etuja sotilaallisesti niin ettei luo aseviennissä oikeastaan ainoaan naapurimaahan aseita, ammuksia. Perustelu siihen on se ettei Ukrainan sotarintamalta ole kuulunut löytyvän mitään Kiinan valmistamia sotakalustoa eikä muuta?
      Mitäpä jos käykin niin tiukassa tilanteessa että Venäjä vastaavasti sulkisi vaikka öljynviennin tai lentobensiinin viennin kiinaa juuri silloin kun Kiina tarvitsisi öljytuotteita onnistuneeseen sotatoimintaan?
      Todella, todella hämmästyttää Kiinan menetelmät. Tällä en tietenkää tarkoita jotain puolueellista tarkoitusta vaan sitä ihmetystä miten kiina näyttää "keräävän vain kermat päältä?" Välityämättä tulevaisuudesta miten Kiinaa saatettaisiin kohdella sotatilanteessa, mahtaisikohan riittää Kiinalle se että Venäjän ainoa toteaminen olisi vastaavassa tilanteessa se ettei tuomitse Kiinan toimintaa?

      Sotilaallisen toiminta Venäjällä Ukrainaa vastaan sen loppuminen häviämiseen olisi koko nykyisen siellä Venäjällä olevan päätäntäelimen hiljalleen tuhoutuminen koska rauhan tilanteessa henkilö henkilöltä heitä oli helpompi poistaa johtavasta asemasta jonkinlaiseen sotatuomioistuimiin Venäjän sisällä. Nyt sodan aikana he ovat oletettavasti turvassa koska heillä on yhteinen tavoite?

    • Anonyymi

      Sunnuntaista maanantaihin Herson alueella ukrainalaisten kannalta huono tilanne tuulten suunnat sellaiset sää ennusteen mukaan, ei hyvä myöskään torstaista lauantaihin pientä tuulta?

      Sää ennusteet vaihtelee, sotatilanteessa tiedot voi myös olla tietoisesti harhaanjohtavia?

      En tunne asiaa mutta luulisi pienemmässä tuulessa myrkyllisten kaasujen paremmin levittäytyvän kuin kovemmassa tuulessa?

      Ydinaseiden käyttöalueet luulisi olevan enemmän keskemmällä Ukrainaa, onko niistä sitten hyötyä jos hyökkäyskalustoa Ukrainalla on enemmän Itä-Ukrainassa? Joten (teoriassa) tuulet täytyisi olla kovemmat sota alueilta lännen suuntaan ennen kuin ydinaseita voisi teoriassa käyttää jos Venäjä haluaa varmistaa ettei ydinlaskeumat mene Valkovenäjän suuntaan, ei Krimille, eikä idän suuntaan. Aika moinen tähtääminen jos käyttävät jos haluavat varmistaa tuulten suunnat.

      Jos tulee tuleeko yhdistelmä jossa Itä-Ukrainan sotilasjoukoille venäläiset joukot tarjoa kemiallisia aseita, tykistöä, lennokkeja ja syvemmälle Ukrainaan ydiniskuja? Ja mitäs' sitten sen jälkeen tapahtuu, tuleeko pitkä rauha???

    • Anonyymi
      UUSI

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

      🍒 Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://www.de4.fun/girl17617805fw

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1575
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1222
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe