Kiekkokundit

Anonyymi-ap

Kaikki alkoi jäähallista, jossa olin katsomassa peliä. Viereeni istui vähän itseäni nuorempi mies. Pelin kuluessa aloimme kommentoimaan tilanteita toisillemme. Pelin jälkeen heitimme heipat.
Seuraavaan kotipeliin olin varannut paikan samasta paikasta kun edelliselläkin kerralla, ja kuinka ollakkaan sama mies istui myös samalla paikalla. Aloimme juttelemaan tulevasta pelistä. Hän myös esitteli itsensä ja sanoi nimekseen Jukka.
Minä esittelin myös itseni. Peli meni nopeasti peliä kommentoiden. Pelin jälkeen Jukka ehdotti, että kävisimme vielä oluella baarin puolella. Siellä hän kertoi, että oli iloinen jos voisimme tavata matsien merkeissä jatkossakin, koska hän ei saanut ketään kaveria houkuteltua mukaan ja olisi hauskempaa seurata pelejä jonkun kanssa. Ja niin sovimme, että hän ostaa liput ja minä maksan hänelle.
Näin teimme sitten jonkin aikaa.
Eräänä torstaina Jukka soitti, että haluaisinko tulla katsomaan vieraspeliä hänen luoksee. Minulle ajatus sopi oikein hyvin, koska mulla ei ollut suoratoistopalvelua.
Hän oli laittanut pientä purtavaa ja juotavaa tarjolle. Siinä kerroimme enemmän elämäntarinaamme ja totesimme olevamme kumpikin eronneita miehiä.
Jukka sanoi, että sittenhän sullakaan ei ole mihinkään kiire, jos vaikka laitettais sauna päälle. Minulla ei ollut mitään ajatusta vastaan.
Ilta meni rattoisasti ja meillä juttu tuntui luistavan hyvin. Peli loppui ja siirryttiin saunan puolelle. Vaatteita riisuttaessa vilkuilin tietysti vaivihkaa kaverin varustusta, joka näytti olevan suht normaalia luokkaa. Suihkuttelun ja saunomisen jälkeen Jukka antoi mulle saunatakin ja siirryimme olohuoneen puolelle. Jukka oli jättänyt saunatakin sitomatta ja hänen kulli oli näkyvissä kun hän tarjoili uutta olutta. Minä en meinannut saada katsetta irti hänen kullistaan vaikka en koskaan ennen ollut ollutkaan miesten kanssa. Hän varmaan huomasi tämän ja istui vielä avoimemmin minua vastapäätä. Hänellä oli kunnon tuppikulli kun itselläni terska on näkyvissä. Olin netistä katsonut miesten kaluja ja etenkin pallit kiihotti minua.
Yllättäen Jukka nousi ylös ja tuli eteeni seisomaan ja kysyi oonko kiinnostunut hänen kullista kun olen niin kovasti sitä vilkuillut. Menin hämilleni ja sopersin, että ihan hyvältähän se näytti. Metrin päästä katsoessani totesin hänellä olevan aika isot pallit ja itsellä alkoi kulli jäykistymään.
Haluaisitko koskettaa sitä, Jukka kysyi. Epäröiden ojensin kättäni jäykistyvää kullia kohti. Varovasti laskin kämmenen sen päälle. Se tuntui mukavan pehmeältä.
Kulli alkoi nousta vaakatasoon ja otin siitä kunnon otteen ja liikutin kättä edestakaisin . Jukka huokaillessa hänen kulli alkoi olla juhlakunnossa. Irrotin otteen ja aloin varovasti hieromaan palleja jotka alkoi kiinteytymään. Ne tuntui ihan mahtavilta. Samalla otin toisella kädellä kiinni kullista ja aloin vetämään esinahkaa taakse. Terska alkoi tulla näkyviin ja päässä kimmelsi kiimatippa. Vetelin esaria edestakaisin joka sai Jukan kiihottumaan entisestään. Ime sitä, Jukka sanoi. Kurotuin lähemmäksi. Tunsin hänen tuoksunsa. Otin terskanpään huulien väliin ja aloin imeä kirkasta nestettä, joka oli miedosti suolaista. Kiimassa otin koko terskan suuhuni alkaen imeä sitä samalla puristelin palleja kovakouraisesti. Multa tulee pian Jukka kähisi. Lopetin imemisen ja katsoin kiimasta nytkähtelevää kullia. Odotetaan vähän, sanoin. En olisi koskaan uskonut olevani tällaisessa tilanteessa.
Nyt Jukka otti kiinni minun saunatakin vyöstä ja veti solmun auki ja sanoi mitä täältä löytyisi. Levitin jalkojani ja Jukka laskeutui eteeni. Kullini sykki kohti kattoa kun hän otti siitä kiinni ja alkoi runkata ja puristella kassejani. Onpa se kasvanut isoksi vaikka saunassa näytti aika pieneltä Jukka ihmetteli. Hän alkoi imemään kiimalimaa kyrvästäni jota oli valunut vartta alas. Herkullista, hän maiskutti ja jatkoi koko kullin imemistä . Varoitin häntä, että minulta pian tulee. Anna tulla vaan, minä tykkään siitä hän sanoi alkaen naimaann suullaan kaluani kovempaa. Samalla purkauduin hänen suuhunsa valtavalla paineella. Hän nieli kaikki ja imi viimeisetkin pisarat veltostuvasta kyrvästäni.
Istuin rentona sohvalla ja Jukka istui viereeni. Kumarruin ja otin hänen puoliksi löystynen kullin suuhuni. nuolin terskaa esinahan alta. Terskasta purkautui vielä kiinanesteitä. Puristelin kasseja ja Jukka alkoi kiihottumaan. Haluatko spermat suuhun, hän kysyi. Nyökkäsin ja jatkoin imemistä. Pian hänen kyrpä alkoi kouristelemaan ja sperma purkautui suuhuni useina ryöppyinä. Kaikkia en entinyt nielemään vaan osa valui kullinvartta pitkin. Pidin kullia suussa kunnes se alkoi pehmenemään ja imin loput nesteet suuhuni.
Makasimme rentoina sohvalla hietken kunnes menimme vielä saunaa. Pesimmme toistemme kalut ja minä pesin erityisen huolellisesti Jukan kassit joita sain puristella.
Tästä ystävyytemme syveni entisestään ja nautimme monet hetket, niin jäähallissa kuin kotisohvilla.

8

3806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä, että uutta tarinaa pukkaa tänne. Kiitos kirjoittajalle.

    • Nautinnollinen juttu

    • Kiitos. Kiihottava tarina ja hyvin kirjoitettu.

    • Anonyymi

      Hyvä tarina on, kiitos kirjoittajalle täältäkin

      • Anonyymi

        Ja sitten tuli mailasta perseesees homppeli


    • Mahtia,toivottavasti jatkoa tulee :)

    • Anonyymi

      (Kiekkokundit tarina jatkuu)
      Olimme Jukan kanssa pari kuukautta käyneet peleissä ja katsonut pelejä yhdessä TV:stä. Aina joskus saunoimme ja purimme seksuaalisia paineita. Vaikka kumpikaan meistä ei tunteneet itseään homoksi, niin toisen tyydyttäminen runkkaamalla ja imemällä tuntui ihan luontevalta ja kiihottavalta.
      Sitten eräänä päivänä kun oltiin taas katsottu peli ja olimme menossa saunaan Jukka ilmoitti, että hän isäntänä haluaa palvella minua ja kylvettää ja tarjoaa vielä hieronnan. Minua alkoi vähän jännittää, mutta toisaalta kiihottaakkin.
      Kun olimme riisuutuneet Jukka käski minun käydä nopeassa suihkussa ja mennä sitten saunaa. Hän tuli vähänajan kuluttua perässä. Löylyttelimme ja Jukka vihtoi minut huolella. Suihkussa hän saippuoi minut pesukintaalla joka paikasta. Erityisen hyvin kullin, pallit ja takapuolen. Siinävaiheessa kun hän kuivasi minut mulla oli jo lievä seisokki päällä. Menimme makuuhuoneeseen missä olikin oikea hierontapöytä. Menin siihen vatsalleni ja Jukka laittoi pyyhkeen alavartalon päälle. Sitten tunsin kun jotain kaadettiin selälleni, oletin sen olevan öljyä. Sitten kädet alkoivat hieroa hartioitani. Tuntui ihan ammatilaisen otteilta. Rentoiduin ja annoin asioden tapahtua. Sitten pyyhe siirrettiin selän päälle ja oli jalkojen vuoro. Hän aloitti pohkeista ja jalkateristä. Pikkuhiljaa kädet siirtyivät reisiin ja välillä tunsin hipaisun kasseissa. Sitten tunsin kuinka kädet hieroivat pakaroitani pyörivin liikkein. Välillä tunsin hipaisun anuksessa kun hän levitti pakaroita. Jukka pyysi nostamaan vähän takamusta ylös ja samalla hän laittoi jonkun tyynyn lantioni alle. Siinä minä tunsin olevani peppu pystyssä pakarat avoimena. Tunsin kun hän kaatoi öljyä pepunvakoon joka valui palleilleni. Sitten hän otti kiinni palleista ja alkoi hieroa niitä varovasti ja välillä veti sormella pitkin pepuvakoa ja tunsin sormen anuksellani. Jukka kysyi haluanko että hän hieroo peppuani. Ynähdin myöntävästi. Tunsin kuinka sormet alkoi hieroa pepunreikää. Se tuntui tosi kiihottavalta. Yritin rentoutua ja samalla sormi tuntui lipsahtavan vähän matkaa peppuuni. Säikähdin ja sormi lipsahti ulos. Mutta hän ei luovuttanut vaan tunsin taas sormen tunkeutuvan peppuun. Se oli sisällä nivellen verran eikä tuntunut ollenkaan pahalta. Aloin työntämään lantiota vähän ylöspäin ja sormi meni syvemmälle. Liikutin lantiota edestakaisin ja tunsin mieletöntä kiimaa.
      Sitten Jukka pyysi kääntymään selälleni. Jukka aloitti hieronnan käsivarsista ja suurin kiima alkoi laskea ja pakotus kullissa helpottaa. Melkein nukahdin kun Jukka hieroi jo etureisiäni tunsin taas kiihotuksen kasvavan. Kädet kävivät hieraisemassa välillä kasseja kun kädet hieroivat reisiä pitkin vedoin. Jukka nosti polveni ylös ja levitti vähän jalkoja. Kullini alkoi jäykistymään täyteen mittaansa kun kädet siirtyivät palleilleni. Siitä sormi alkoi liukumaan kohti pepunvakoa. Tiesin jo varautua kun sormi alkoi työntymään sisälle. Samalla Jukka runkkasi hitaasti kyrpääni. Tuntui aivan taivaalliselta ja halusin sen jatkuvan pitkään. Välillä Jukka lopetti runkkaamisen ja hieroi kassejani ja otti kullin suuhun imien siitä kiimalimat pois. Kun Jukka seisoi siinä vierellä otin hänen palleista kiinni takaapäin ja puristelin niitä. Hän levitti vähän jalkoja niin, että sain kiinni hänen kullista. Pyysin häntä imemään kulliani. Jukka nai suullaan kulliani . Tällaista kiimaa en ollut ennen tuntenut kun purkauduin hänen suuhunsa.
      Olin tosi raukea kun laskin jalat suoriksi tunsin kuinka sormi tuli ulos pepustani. Lepäsin siinä hetken ja vilkaisin kuinka Jukka makasi sängyllä. Hänellä oli kulli vielä puolikovana. Nousin otin sen käteeni ja se alkoi kasvaa täyteen mittaansa. Vedin esinahan taakse ja terskasta purkautui kirkasta nestettä. Laskeuduin imaisemaan sen pois ja samalla puristelin hänen isoja palleja. Imin kullia ja leikittelin kielellä esinahalla ja terskalla. Pian Jukka alkoi liikahdella niin, että tiesin orgasmin lähestyvän. Lisäsin tahtia ja pian sain täyden lastin hänen spermaa suuhuni. Heittäydyin Jukan viereen sängylle. Hän kysyi olinko pitänyt illasta. Sanoin, että mitään vastaavaa en ole ennen kokenut ja lupasin tarjota hänelle samanlaisen illan. Nousin istumaan ja katsoin kun Jukan löysästä kullista valui viimeiset nesteet. Otin kiinni mukavan pehmeästä ja turpeasta kalusta ja nuolaisin nesteen pois. Hänen pallit näytti entistä isommilta enkä voinut olla pitämättä niitä kädessäni. Suikussa mietin mitä vastaavaa keksisin Jukalle.

      • Anonyymi

        Ja taas sitä on luettu isojen poikien lehtiä paskahuusissa buaahaa 😅🤣


    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe