VALTION VELKA ASUKASTA KOHDEN 25 000

Anonyymi-ap

Suomalaisten kantaväestön maksama vero on on kantava voima ja maahanmuuttajien maksama vero ei kata puoliksikaan kuin se mitä menne heidän elättämiseensä, vuosikausien kalliit vuokranmaksut, nyt jatkuvasti nousevat sähkö ja vesilaskut, lääkärit , terveydenhoito, tulkit jatkuvasti asioimisen tueksi, ympärivuorokauden palvelut vastaanottokeskuksissa, maahanmuuttajien käyttämät muut palvelut esim julkisen liikenteen ja uimahalleissa jotka saavat ilmaiseksi, lasten lapsilisät ja elatustuet, monesti myös huonekalut ja muuttoapu, vaunut, vaatteet,pyörät, puhelimet ja niiden laskut , lista on pitkä ja tuskin tässä kaikki.Sen lisäksi maahanmuuttajat työstää poliiseja, lakituvat ja asianajajat sekä vankilat jotka ovat erittäin kalliit menoerät . suomi maksaa näitä menoja velkarahoilla joista nyt on valtion varainhoitajat ovat antaneet varoituksen, velan korot ovat kovamaksuerä. SEN LISÄKSI SUOMI ANTANUT MILJARDEJA AVUSTUKSIA muille maille joista ovat menneet kuin kankkulan kaivoon ja nyt aseavun todettu joutuneen vääriinkäsiin. SUOMEN PÄÄTTÄJÄT KÄSITTÖMÄN TYHMIÄ.

2

133

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samaan aikaan vanhusten- ja sairaalahoito potee rahoitusvajetta eli hoitajia ei ole , vanhukset kotonaan hylättynä ja leikkausjonot kasvavat eli suomalaiset on unohdettu.
   Tavalliset suomalaiset myös kärsivät energian ja sähkönhintojen noususta
   ja niiden väliilisesti tuomista muiden tuotteiden hintojen noususta ja siihen OHISALOn
   vastaus oli että menkää sosiaaliluukuille mutta eipä se ihan helppoa ole. Tuleva talvi tuo huolta ja murhetta kun rahat eivät riitä ja tuo myös lapsille paljon paineita kun tämä yhteiskunnan lapset elävät pintakiilto elämää ja kun vanhemmilla ei välttämättä varaa kaikkeen siihen se voi tuoda omat kielteiset seurauksensa.

  • Anonyymi

   Taitaa suurimmalla osalla euroopan teollisuusmaita olla tuplasti suomen velkamäärä asukastakohden ja pitävät sitä ihan normaalina.Henkilökohtaisesta velkataakasta ihmisten nyt kannattaa olla huolissaan kun korot nousee ja taantuma uhkaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   191
   2954
  2. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   11
   2550
  3. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   2081
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   139
   1250
  5. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   400
   1097
  6. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   1085
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   339
   1083
  8. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   90
   1081
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   62
   991
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   99
   750
  Aihe