Lievä älyllinen kehitysvamma vs vaikea ADHD

Kun Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena en saa keskustelua kasvotusten enkä ajatusten tasolla saa muiden Kehitysvammaisten ihmisten kanssa aikaiseksi ja ne eivät hyväksy Kehitysvamma sanaa ja itsellä on kiinnostuksen kohteena Kehitysvamma kirjallisuus ja luen paljon Kehitysvamma aiheisia kirjoja koska jatkuvasti ohjaaja sanoo olen jäänyt ilman Autismi diagnoosi juttua ja muka vain Autismi diagnoosi ihmiset ovat kiinnostuneita lukemaan kirjoja omista diagnoosi aiheista.

Olen Facebook neurkirjon sinkut ryhmän kautta 39 vuoden iässä tutustunut 28v mieheen jolla on ADHD ja Asperger itsellä on ADHD 9/9 todettu ja lääkärit sanoo Kehitysvamma puolella ja äitini että Heikkolahjaisuus on muka lähellä lievää älyllistä kehitysvammaa ja siksi jouduttu eläke rahaa ajatellen laitaa älyllinen kehitysvamma en uskonut äitiä josta syystä päätin tilata Lastenlinnan arkistosta lääkäri lausunto paperit siinä myös lukee Heikkolahjaisuus ja monimuotoinen kehityshäiriö ja psykologi papereissa lukee kokonais kielellinen älykkyys taso 75äö.

Mitä olen lukenut Lievän älyllisen kehitysvamman älykkyys tason täytyy olla 69-70 äö tai alle mitä tarkoittaa kun Kehitysvamma kirjassa lukee näin, että Heikkolahjaisuus tasolla olevat katsotaan olevan Lievän älyllisen kehitysvamman toiseen ääri päähän kuuluvia?

Silloinhan pitäisi Kehitysvamma kirjoihin kirjoittaa rehellisesti, että Lievän älyllisen kehitysvamman älykkyys taso on 69-75äö
Mitä mieltä olette jos kehitysvammma älykkyys tason testeissä menee ainoastaan eleiden tunnistus 69-70äö tasolle ja kaikki muut yli tuon 69-70äö .

Itse olen sitä mieltä, että Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi ei voi olla oikea meille jos Lievän älyllisen kehitysvamman älykkyys tason määrää eivät voi Suomessa nostaa, koska kyllä asiakas itse huomaa jos muut vihaa Kehitysvamma sanaa ja itse olet kiinnostunut lukemaan kehitysvamma aiheisia kirjoja?

Vaikka vaikea ADHD ja Autismi jutusta kirjoitetaan ne ovat näkymättömät vammat ja ne joilla on Adhd tarvitsee myös avustajan ja äitini ei ole jaksanut tapella vammaissosiaali työntekijöiden kanssa jatkuvasti, että tarvitsen avustajan koska en osaa toimia ryhmässä ja äitini usein sanoo minulle raivokohtaus jutun jälkeen se pelkää, että jos joudun iän myötä asumaan ryhmäkotiin niin, että tapan toisen asiakaan kehitysvammmaisten puolella, koska osaan näytellä.
Lastenlinnan papereissa lukee roolileikkejä olen leikkinyt ja Etevan kuntayhtymä sivuilla luin ne joilla on ADHD ne ovat haasteellinen asiakas ryhmä Kehitysvammaisten puolella jotka eivät saa oikeaa apua.

Ja jos saan paljon viestejä laitettua miehen kanssa jolla on Adhd ja Asperger voiko ohjaajat ja muiden Kehitysvammaisten omaiset sanoa heidän lapsena kaverina suoraan, että olen älykäs ja ne huomaa, että tulen käyttämään hyväksi heidän aikuista Lievän älyllisen kehitysvamman saanutta lasta.

Tietääkö kukaan miltä minusta tuntuu kahden diagnoosilla olevana kuulla ja miltä tuntuu kuulla Kehitysvamma puolella joltain Ohjaajilta, että en saa yhtäkkiä olla toisen asiakaan kanssa kaveri ja että tulen käyttämään hyväksi toista asiakasta jonka vanhemmat ovat todenneet että käytän hyväksi heidän aikuista lasta.

Tietääkö kukaan miltä tuntuu kuulla Kehitysvamma puolella asiakkaana kun joku työntekijä sanoo joka on opiskellut nepsy alaa että huomaa heti, että minulla on vaikea Adhd ja olen oppinut peittää vaikean Adhd ja alkaa selittää, että vaikea ADHD on perinnöllinen suvun geeneissä eli äiti tai isä tietämättä muka ADHD.

No äitini äidille joskus 8 vuotta sitten sanoin isässä on joitakin samaa piirteitä ja nyt isän nainen sanoo minä puhun päälle ja isäni myös puhuu päälle eikä kuuntele ja kaksi veljeä lätränny alkoholin ja huumeiden kanssa ja ykkös veljeni tytöllä myös ADHD ja kakkos veljen pojalla päiväkoti jutussa sanottu viedä diagnoosi testeihin ja isäni puolen serkun pojalle Tourette.

Ja pienestä pitäen olen saanut kuulla, että minun isäni äiti on luetellut ulkomuistista puhelinnumerot ja syntymäpäivä jutut ennen Alzheimerin juttua ja äitini ja veljeni sanoo ja ohjaajat kysyy miten voin älyllisen kehitysvamman saaneena osaa ulkoa puhelinnumerot niin ja miten voin muistaa syntymäpäivät ja Estonian uppoamis päivän.

No en tiedä kun menin Kehitysvammaisten ystävätupa paikkaan niin sano työntekijä, että jos en osaa puhua mistään muusta kuin omasta kehitysvamma diagnoosista silloin en kuulu Kehitysvammaisten ystävä tupa ryhmään, Me itse ryhmän vetäjä kirjoitti jos en suostu muokaa omaa kehitysvamma olen muka Autismia ilman.

Te jotka tiedätte muita Lievän älyllisen kehitysvamman saaneita puhuuko ne koko ajan Kehitysvamma jutusta ja lainaako Kehitysvamma aiheisia kirjoja ja osaako luetella teidän puhelinnumerot ulkoa ruokaa tehdessä tai siivotessa?

Miksi minulle ei voi auttaa Kehitysvamma puolella edes ohjaajat avustetun itsemurhan saamaan.

En halua, että äitini on ehkä oikeassa, että joskus onnistun tappaa toisen asiakaan kun iän myötä joudun joskus ryhmäkotiin asumiseen?

0

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Martinan Emma gaala.

    Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
    Kotimaiset julkkisjuorut
    330
    2753
   2. Ilman heijastinta ?

    Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
    Kauhava
    14
    1907
   3. Erika Vikman Emmagaalassa

    Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
    Kotimaiset julkkisjuorut
    203
    1863
   4. Olen tajunnut että tein virheen

    Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
    Ikävä
    117
    1668
   5. Pilaa sun tunteista

    Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
    Ikävä
    341
    1579
   6. Sofia lähti taas matkalle

    sinä ja minä emme....
    Kotimaiset julkkisjuorut
    148
    1332
   7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

    Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
    Ikävä
    116
    1260
   8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

    Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
    Kotimaiset julkkisjuorut
    263
    1187
   9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

    Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
    Sinkut
    236
    1013
   10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

    SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
    NATO
    229
    879
   Aihe