Putinin lausunto?!

Anonyymi-ap

8

138

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Putin on sairas psykopaatti ja vetänyt lokaan koko hallintonsa. Koko maailman silmissä hylkiö. Tänään Indonesiassa koetettu rakentaa maailman yhteisyyttä ja rauhaa.. mitä tekee Venäjä: on terrorisoitu Ukrainaa lakkaamatta sadalla ohjuksella ja lisäksi Puolan puolelle ohjuksia!Koko Ukraina pian pimennetty ja hävitetty. Samaan aikaan Lavror höpöttää puutaheinää että " Zelensky on aggressiivinen ja levittää russopelkoa!" Täysin mielisairaita kommentteja tilanteen huomioiden. On ollut koko vuosi taukoamatonta Ukrainan terrorisointia, Venäjän barbaarisuutta, ryöstekyä, valheita, ilkeyksiä, koko maailman painostusta ja kiusaamista ja pelottelua ja leikkimistä elintärkeällä viljalla.
   Miljardien aineelliset tuhot, pelkkää tuhoamista. Kun rahat tarvittaisin maailman parantamiseen ja luonnon, ilmastonmuutoksen, tutkimukseen. Putinin sotahulluus terrorisoi koko planeettaa. Toisessa maailmansodassa Venäjä aloitti sodan natsiSaksan kanssa Puolan valtaamisella, yhteistyö natsien kanssa olisi jatkunut ellei Hitler pettänyt. Putinin valehtelu ja tekopyhyys on oksettavaa. Hän kuuntelee sosiopaatti Kadyrovia ja Wagner- tappajia, jotka natseja, ryhmän nimikin Hitlerin lempisäveltäjän mukaan, Samaan aikaan Putin syyttää länttä ja Ukrainaa saatanaisuudesta ja esiintyy jumalaisena oikeaoppisena ortodoksina. On vetänyt Venäjän kirkonkin pahuuteensa.
   Todellinen Saatanan ruumiillistuma.

  • Anonyymi

   tuntuu että todellinen motiivi on tuhoaminen, hävitys, kiusaaminen niin täydellisesti ja niin kauan kuin voidaan. Niin Venäjä tuhosi Syyriassa ja Tsetseniassakin, kemiallisia aseita kuten valkoista fosforia onkin jo käytetty Ukrainassa,,,,
   ei Venäjä halua maksaa Ukrainan jälleenrakennusta, haluaa että länsi saa sitä maksettavakseen... tarkoitus on tuhota perusteellisesti, siltä vaikuttaa.
   Se on suurempi motiivi kuin saada alueita.. jotka myrkytettyjä rauniokasoja.

  • Anonyymi

   Venäjä on koko historiansa ollut uhka naapureilleen. Mutta tämä mielipuoli-Putin on huippunoteeraus.

   • Anonyymi

    Jää myrkyttäjänä ja massamurhaajana ja ihmisten psykopaattisena kiusaajana ja kiduttajana historiaan alhaisena hirviönä.
    Laskelmoitua tietoista pahaa tahtoa.. Ukraina vain pelinappula ja ihmishenget, motiivi hajottaa, häiritä, murskata länsi ja koko maailman järjestykset.


  • Anonyymi

   Varmaan Venäjä hautoo likaista pommia tai iskua ydinvoimalaan. On jo pommitettu koko maa pimeäksi. Rajatonta hävitystä, pelkkää rikollista barbariaa.
   Rikkovat kaikki lait, oikeuden. Vankiloissa viattomat toisinajattelijat mutta tappajat saa arvostusta. Lietsotaan pelkkää vihaa.

  • Anonyymi

   Heti kun Putinin kaveri, Bolsonaro, joutui ulos vallasta niin uusi presidentti sanoo haluavansa suojalla sademetsiä. Näin asiat.. että kuka vallassa, valtava vaikutusvalta ja vastuu... Putin on hirvein mahdollinen olio tuohon asemaansa. Aiheuttaa kiusaa koko tälle planeetalle. Valtaa kärkkyvät kaverinsa Wagner- tappojat ja muu fanaattinen roistoporukka.

  • Anonyymi

   Onko Viljakainen ruvennut haisemaan, tietääkö joku?

  • Anonyymi

   Terroristivaltio Venäjä! Juuri niin. Syyskuun yhdestoista oli vain yhden kerran, Venäjän terrori-iskut jatkuneet yhdeksän kuukautta joka ainoa päivä! Ihmiskunnan alimmainen roistovaltio Venäjä, koska Putin ja hallintonsa saatanaisin mahdollinen sosiopaattimafia. Paavi antoi juuri lausunnon jossa vertasi tätä Stalinin toimintaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puotilan murha: hei me tienataan - ei ollut 1 kerta - Milad Tadayyon nimi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356 -----
   Maailman menoa
   54
   5154
  2. Pia Nykänen paljastaa Matti Nykäsen alkoholismista: "Kun tulin töistä, niin se oli koko päivän..."

   Pia Nykänen ei olisi halunnut rekkalasteittain olutta autotalliinsa. Sponssioluet mahdollistivat Matti Nykäsen juomisen. Mäkikotka kuoli v. 2019 pitkä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2843
  3. Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

   Bye bye baby! Aitolehti on karistanut Suomen pölyt jaloistaan seurapiirikaunottarien kera. Mukana mm. dj Suvi Pitkänen. Lue juttu ja katso kuvat: htt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   2149
  4. Mies, mainitse yksi asia minussa

   Mikä viehättää ja sen parissa viihtyisit useita tunteja?
   Ikävä
   64
   984
  5. Mä vikittelen sut papparaisena :D

   Jos oot vapaa ja mä oon vapaa, niin mikään ei pidättele mua. Sä oot mun vaan, ikioma rakas papparainen. Mä rakastan sua mummelina aivan hulluna, ilm
   Ikävä
   69
   910
  6. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   487
   895
  7. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   53
   841
  8. Kahta pahoinpidelty Kemijärvellä

   Kemijärvelläkin sattuu väkivallantekoja mikä on yllätyksellistä. Onhan Kemijärvi ollut aina rauhallinen ja turvallinen paikkakunta.
   Kemijärvi
   27
   822
  9. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   48
   758
  Aihe