Kesäloman avaus mökkitalkkarin kanssa

Anonyymi-ap

Oli juhannusviikko ja kesälomani juuri alkanut. Miehelläni Mikalla loma alkaisi vasta saman viikon torstaina. Sovittiin niin, että minä lähden jo edeltä mökillemme ja hän tulee sitten torstai-iltana. Niinpä tiistaina ennen puolta päivää lähdin ajamaan mökille kohti Mäntyharjua. Meillähän oli mökkitalkkarina naapurustossa asuva Erkki, jonka kanssa minulle oli yhteinen ”salaisuus”. Kolmisen vuotta sitten menin syksyllä maksamaan Erkille korvausta kesästä ja mieheni evästi minua lähteissäni: ”Älä sitten kitsastele sen korvauksen kanssa, vaan annat Erkille mitä hän pyytää.” Tulkitsin tuota ”annat” sanaa vapaasti ja siitä kaikki alkoi.
Hieman ennen yhtä saavuin mökkitielle ja pienen matkan ajeltuani Erkki käveli tiellä kotiinpäin – oli käynyt hakemassa postin päätien varresta. Pysähdyin ja kysyin, kelpaisiko kyyti. No toki Erkille kyyti kelpasi ja hän pyysi kupilliselle kahvia näin loman alkajaisiksi. Jo matkalla päätin, että jos tilaisuus tulee, niin haluan Erkille antaa sitä, mitä hän yleensä himoitsee. Ja oikeastaan loma olisi mukava aloittaa hyvällä orkulla. Kun hän sitten asiaa kysyi, niin tokihan minä lupasin tulla piipahtamaan kahville.
Kahvit juotuamme Erkki kysyi, että olisiko minulla aikaa ”perinteiselle liikunnalle”. Juuri tuota tarjoustahan minä odottelinkin, sillä aikaisemmat käynnit muistaen vatsani pohjassa alkoi jotenkin kihelmöidä. Olisihan se mukava vähän harrastaa pientä hengästyttävää liikuntaa, vastasin Erkille.
Erkki ei aikaillut vaan haki keittiön kaapista mustan silmämaskin ja kysyi, sopisiko minulle, että laittaisin sen silmilleni. Tulisi vähän jännittävämpää, hän totesi. Tietysti lupasin, sillä minua asia jopa hieman kiihotti, koska sitten en näkisi, mitä huoneessa tapahtuu. Kaikki perustuisi vaan siihen mitä tunnen.
Laita sitten maski silmille, niin aloitetaan voimistelu. Laitoin maskin silmilleni ja Erkki asetti minut seisomaan keittiön pöydän eteen. Käsilläni tunsin pöydän edessäni mutta muuten oli ”pimeää”. Sitten tunsin kädet olkapäilläni. Kevyesti ne siirtyivät käsivarsiani pitkin alaspäin ja siitä eteen rinnoilleni. Hellästi ne puristelivat ja hieroivat rintojani ja tunsin nännieni kovettuvan. Haluat varmaan keventää vaatetusta, Erkki kysyi. Samassa paitaani jo napitettiin hitaasti auki ja pian se olikin poissa. Nyt päälläni oli vain mustat pitsirintsikat ja hame ja pikkarit. Taas kädet hakeutuivat rinnoilleni ja hieroivat niitä. Ohuiden rintsikoiden läpi jäykistyneet nännit tuntuivat varmasti selvästi. Sitten kädet siirtyivät olkapäilleni ja edelleen selkääni ja tunsin, miten rintsikoiden hakaset avautuivat ja rintani paljastuivat. Kädet jatkoivat rintojeni hierontaa ja puristelua. Välillä nännejäni nipisteltiin ja kevyesti venyteltiin. Se tuntui kiihottavalta ja tunsin alkavani kostua alapäästä.
Haluatko, että jatketaan eteenpäin, Erkki kysyi. Jatketaan, sain sanotuksi. Seuraavaksi avautui hameeni vetoketju ja hame valahti lattialle. Siinä minä nyt seisoin pelkissä mustissa pikkareissa kiihotuksesta väristen ja odottaen mitä jatkossa tapahtuisi. Vieläkö haluat, että jatketaan, Erkki taas kysyi. Totta kai, sanoin hieman jo hengästyneesti.
Sitten hän pyysi minua ottamaan hieman leveämmän haara-asennon. Niin tehtyäni tunsin käden kulkeutuvan takaapäin haaroihini ja tunnustelevan pikkareiden läpi pimppiäni. Tiesin, että olin jo varsin kostunut ja sen Erkkikin totesi. Rouvahan alkaa päästä vauhtiin kosteudesta päätellen, hän totesi. Todellakin, vastasin ja pyysin häntä riisumaan kostuneet pikkaritkin. Samassa ne vedettiin alas polviin mutta ei kokonaan pois. Käännytkö vähän tännepäin, Erkki pyysi. Näytät niin seksikkäältä, kun pikkarit on laskettu alas ja pimppisi on ajeltu karvattomaksi, Erkki totesi. Voisitko hieman venyttää ihoa siten, että klittasi tulee näkyviin. Saanhan ottaa muutaman kuvan, hän jatkoi. Sitten alkoi yllättävänkin intiimi keskustelu:
- Tyydytätkö koskaan itseäsi?
- Aika useinkin. Kerran, joskus kaksikin viikossa, vastasin.
- Voitko kertoa tai näyttää, miten sen yleensä teet?
- Useimmiten hieron klittaani ja kostutan välillä sormia sisälläni. Kun alkaa tuntua hyvältä, niin hieron voimakkaammin ja nopeammin ja yleensä aika nopeasti saan orgasmin, kuvailin tilannetta ja samalla hieroin klittaani.
- Tätä on kiihottavaa katsella. Saanhan ottaa videota, kun tyydytät noin itseäsi.
- Jos haluat, niin voin jatkaa orgasmiin asti, jos lupaat sitten ottaa minut takaapäin ja panna oikein kunnolla, vastasin ääni hieman väristen.
- Sovitaan niin ilman muuta, Erkki vastasi heti.
JATKUU...

26

4970

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   JATKOA ...
   Jatkoin klittan hieromista ja hetken kuluttua huohotin Erkille, että multa tulee ihan kohta. Tiesin, että hän kuvasi koko tilanteen ja se kiihotti minua entisestään. Samassa jalkani notkahtivat ja pimpissä supisteli, enkä voinut olla voihkimatta. Orgasmi tuntui niin hyvältä.
   Nyt saat sitten jotain pimppiisi, Erkki sanoi.
   Tunsin käden selässäni ja toisen käden liukuvan takaa jalkojeni väliin. Nojaa siihen pöytään niin päästään paremmin asiaan, Erkki sanoi. Nojauduin eteenpäin pöytää vasten ja tunsin, miten pakaroitani levitettiin sormilla. Samalla tunsin, miten kostuneet häpyhuuleni erkanivat toisistaan avaten aukon sisälleni kuumaan ja kutsuvaan pimppiini. Samalla tunsin, miten jotain työntyi sisälleni. Se tuntui niin paksulta mutta liukui ihanasti märkään rakooni. Tuntui siltä, että se painuu aina vaan syvemmälle ja syvemmälle. Polveni notkahtivat, kun se pumppasi edes takaisin aina pohjaan asti. Ei varmasti kulunut kuin muutama minuutti, kun tunsin supistelua pimpissäni. Työnnä nyt syvälle ja laske kaikki sisälleni, tuntuu niin hyvältä, sain sanotuksi. Samassa sain mahtavan orgasmin ja tunsin, kuinka penis painui syvälle ja laukaisi satsin kuumaa spermaa sisälleni. Voi että se tuntui hyvältä.
   Tunsin taas käden jalkojeni välissä ja ilmeisesti sperma pimpistäni valui käden päälle. Hetken kuluttua käsi poistui jalkovälistäni ja hakeutui rinnoilleni. Nyt lämmintä spermaa hierottiin molemmille rinnoilleni. Spermaa valui myös reisiäni pitkin polvissa oleville pikkareilleni.
   Nyt kun päästiin vauhtiin, niin otetaanhan vielä samaa menoa toinen kierros, Erkki sanoi. Jos haluat niin oikein mielellään, vastasin.
   Nojauduin taas pöydän päälle ja spermalla tahratut rintani osuivat pöydän pintaan. Edelleen spermaa tippui myös pimpistäni. Se ei kuitenkaan estänyt uutta tunkeutumista nyt todella kosteaan ja limaiseen rakooni. Tällä kertaa homma hoitui paljon rajummin kuin ensimmäisellä kerralla. Minuun melkein sattui, kun penistä survottiin sisälleni sellaisella vauhdilla, mitä en ollut koskaan kokenut. Nopeasti se alkoi kuitenkin tuntua taas hyvältä ja pian olin taas valmis. Tunsin voimakkaan orgasmin supistelut jälleen pimpissäni ja sain lisää spermaa sisälleni. Kyllä tuntui mahtavalta. Taas sama toistui, eli valuva sperma otettiin kädelle ja sekin hierottiin rintoihini – pääasiassa nännien ympärille.
   Hetken hengähdettyämme Erkki sanoi, että voin poistaa silmämaskin ja siistiä itseäni. Yllätys oli melkoinen, kun keittiössä oli toinenkin mies. Ajateltiin, ettet varmaan pahastu, jos Marttikin saa nauttia tiukasta pimpistäsi, Erkki sanoi. Olin vähän hämilläni mutta nyökkäsin hyväksyvästi ja aloin pyyhkiä spermaa haaroistani.
   Seuraavalla kerralla – koska se sitten onkin – haluan, että kerrot jostakin salaisesta fantasiastasi niin katsotaan, saataisiinko se toteutettua, Erkki sanoi. Kuulostaa hyvältä ajatukselta, vastasin. Marttikin voi olla mukana, jos ehtii ja haluaa, sanoin vielä.

   • Anonyymi

    Olet idiootti. Miksi kyyläät täällä. Sinulle riittää Aku Ankkasi.


   • Anonyymi

    Hyvä kertomus, oliko ehkäisyä vai ihan luomuna


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä kertomus, oliko ehkäisyä vai ihan luomuna

    Paskakasa oli


   • Anonyymi

    Ihanan estoton rouva :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihanan estoton rouva :)

    Sadan kilon siika silliviivalla hyh hyh


   • Anonyymi

    Kun Rouva jo aloittaa kesälomansa vieton noin ;) Niin, monet uusinnat on edessä ennen syksyä...


  • Anonyymi

   Upea tarina ,jatkoa toivottavasti luvassa 😉

   • Anonyymi

    Täyttä paskaa


  • Anonyymi

   Nautittavaa. Kuinkahan moni kesätalkkarin tutuista kylillä näkee nuo kuvat. Nyt puuttuu mitä kesätalkkarin kanssa tapahtui syksyllä, kun kesätöistä palkanmaksun aika.

   • Anonyymi

    Speden löpinöitä


  • Anonyymi

   🥰 Ihana kertomus. Jännityksellä odota.n lisää. Pöksyt kostuu.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä, oli hyvä kertomus. Ihanan kiihoittava 🥰


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä, oli hyvä kertomus. Ihanan kiihoittava 🥰

    Livenä olisi parempa teillekin rouvat.
    Vanha pervo


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Livenä olisi parempa teillekin rouvat.
    Vanha pervo

    Vain unelmissas eunukki


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vain unelmissas eunukki

    😂😂😂😂😂 vähän on tyhjä pää sulla ja vielä tyhjempää alapäässä😂😂


  • Anonyymi

   Olisko ollut etupenkin Erkki😂😂

  • Anonyymi

   Ihana kesäasukas!

  • Anonyymi

   Olisko missään ensikesäksi kesätalkkarin paikkaa vanhemmalle miehelle😉
   Vanha pervo

   • Anonyymi

    Saattaa olla :)


  • Anonyymi

   Kiva kertomus, mutta vähän ideat loppuneet kesken kontra edellinen kertomus. Jatkoa silti odottelen.

  • Anonyymi

   H­­ei! Om­a stream. Sisää­­nkäynti k­­aikille, jotk­­­a haluav­­at pitää ha­­uskaa 👉 http://2955222.com/H/B2mt 👈

  • Anonyymi

   He­­i! Ku­­ts­­­um­­me sinu­­­t käym­­­ään u­­­ude­ssa cha­­­tis­­­sa! Mei­­tä on yl­i miljoona! 👉 http://4124555.com/H/6qUZ 👈

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Naapurinmies kävi vielä jälkikäteenkin kiittelemässä Minua, ja jätti oikein tyyriin konjakkipullon Heidän rantasaunansa rappusten uusimisesta.
   Olisikohan kiitellyt hyvästä työstä? Jos olisi edes aavistanut jotakin, vaimonsa panoista remonttimiehen kanssa.

  Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   3794
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   67
   1726
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   78
   1454
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1231
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   71
   1169
  6. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   345
   1073
  7. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   1027
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   951
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   43
   907
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   902
  Aihe