Kesäloman avaus mökkitalkkarin kanssa

Anonyymi-ap

Oli juhannusviikko ja kesälomani juuri alkanut. Miehelläni Mikalla loma alkaisi vasta saman viikon torstaina. Sovittiin niin, että minä lähden jo edeltä mökillemme ja hän tulee sitten torstai-iltana. Niinpä tiistaina ennen puolta päivää lähdin ajamaan mökille kohti Mäntyharjua. Meillähän oli mökkitalkkarina naapurustossa asuva Erkki, jonka kanssa minulle oli yhteinen ”salaisuus”. Kolmisen vuotta sitten menin syksyllä maksamaan Erkille korvausta kesästä ja mieheni evästi minua lähteissäni: ”Älä sitten kitsastele sen korvauksen kanssa, vaan annat Erkille mitä hän pyytää.” Tulkitsin tuota ”annat” sanaa vapaasti ja siitä kaikki alkoi.
Hieman ennen yhtä saavuin mökkitielle ja pienen matkan ajeltuani Erkki käveli tiellä kotiinpäin – oli käynyt hakemassa postin päätien varresta. Pysähdyin ja kysyin, kelpaisiko kyyti. No toki Erkille kyyti kelpasi ja hän pyysi kupilliselle kahvia näin loman alkajaisiksi. Jo matkalla päätin, että jos tilaisuus tulee, niin haluan Erkille antaa sitä, mitä hän yleensä himoitsee. Ja oikeastaan loma olisi mukava aloittaa hyvällä orkulla. Kun hän sitten asiaa kysyi, niin tokihan minä lupasin tulla piipahtamaan kahville.
Kahvit juotuamme Erkki kysyi, että olisiko minulla aikaa ”perinteiselle liikunnalle”. Juuri tuota tarjoustahan minä odottelinkin, sillä aikaisemmat käynnit muistaen vatsani pohjassa alkoi jotenkin kihelmöidä. Olisihan se mukava vähän harrastaa pientä hengästyttävää liikuntaa, vastasin Erkille.
Erkki ei aikaillut vaan haki keittiön kaapista mustan silmämaskin ja kysyi, sopisiko minulle, että laittaisin sen silmilleni. Tulisi vähän jännittävämpää, hän totesi. Tietysti lupasin, sillä minua asia jopa hieman kiihotti, koska sitten en näkisi, mitä huoneessa tapahtuu. Kaikki perustuisi vaan siihen mitä tunnen.
Laita sitten maski silmille, niin aloitetaan voimistelu. Laitoin maskin silmilleni ja Erkki asetti minut seisomaan keittiön pöydän eteen. Käsilläni tunsin pöydän edessäni mutta muuten oli ”pimeää”. Sitten tunsin kädet olkapäilläni. Kevyesti ne siirtyivät käsivarsiani pitkin alaspäin ja siitä eteen rinnoilleni. Hellästi ne puristelivat ja hieroivat rintojani ja tunsin nännieni kovettuvan. Haluat varmaan keventää vaatetusta, Erkki kysyi. Samassa paitaani jo napitettiin hitaasti auki ja pian se olikin poissa. Nyt päälläni oli vain mustat pitsirintsikat ja hame ja pikkarit. Taas kädet hakeutuivat rinnoilleni ja hieroivat niitä. Ohuiden rintsikoiden läpi jäykistyneet nännit tuntuivat varmasti selvästi. Sitten kädet siirtyivät olkapäilleni ja edelleen selkääni ja tunsin, miten rintsikoiden hakaset avautuivat ja rintani paljastuivat. Kädet jatkoivat rintojeni hierontaa ja puristelua. Välillä nännejäni nipisteltiin ja kevyesti venyteltiin. Se tuntui kiihottavalta ja tunsin alkavani kostua alapäästä.
Haluatko, että jatketaan eteenpäin, Erkki kysyi. Jatketaan, sain sanotuksi. Seuraavaksi avautui hameeni vetoketju ja hame valahti lattialle. Siinä minä nyt seisoin pelkissä mustissa pikkareissa kiihotuksesta väristen ja odottaen mitä jatkossa tapahtuisi. Vieläkö haluat, että jatketaan, Erkki taas kysyi. Totta kai, sanoin hieman jo hengästyneesti.
Sitten hän pyysi minua ottamaan hieman leveämmän haara-asennon. Niin tehtyäni tunsin käden kulkeutuvan takaapäin haaroihini ja tunnustelevan pikkareiden läpi pimppiäni. Tiesin, että olin jo varsin kostunut ja sen Erkkikin totesi. Rouvahan alkaa päästä vauhtiin kosteudesta päätellen, hän totesi. Todellakin, vastasin ja pyysin häntä riisumaan kostuneet pikkaritkin. Samassa ne vedettiin alas polviin mutta ei kokonaan pois. Käännytkö vähän tännepäin, Erkki pyysi. Näytät niin seksikkäältä, kun pikkarit on laskettu alas ja pimppisi on ajeltu karvattomaksi, Erkki totesi. Voisitko hieman venyttää ihoa siten, että klittasi tulee näkyviin. Saanhan ottaa muutaman kuvan, hän jatkoi. Sitten alkoi yllättävänkin intiimi keskustelu:
- Tyydytätkö koskaan itseäsi?
- Aika useinkin. Kerran, joskus kaksikin viikossa, vastasin.
- Voitko kertoa tai näyttää, miten sen yleensä teet?
- Useimmiten hieron klittaani ja kostutan välillä sormia sisälläni. Kun alkaa tuntua hyvältä, niin hieron voimakkaammin ja nopeammin ja yleensä aika nopeasti saan orgasmin, kuvailin tilannetta ja samalla hieroin klittaani.
- Tätä on kiihottavaa katsella. Saanhan ottaa videota, kun tyydytät noin itseäsi.
- Jos haluat, niin voin jatkaa orgasmiin asti, jos lupaat sitten ottaa minut takaapäin ja panna oikein kunnolla, vastasin ääni hieman väristen.
- Sovitaan niin ilman muuta, Erkki vastasi heti.
JATKUU...

23

8137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      JATKOA ...
      Jatkoin klittan hieromista ja hetken kuluttua huohotin Erkille, että multa tulee ihan kohta. Tiesin, että hän kuvasi koko tilanteen ja se kiihotti minua entisestään. Samassa jalkani notkahtivat ja pimpissä supisteli, enkä voinut olla voihkimatta. Orgasmi tuntui niin hyvältä.
      Nyt saat sitten jotain pimppiisi, Erkki sanoi.
      Tunsin käden selässäni ja toisen käden liukuvan takaa jalkojeni väliin. Nojaa siihen pöytään niin päästään paremmin asiaan, Erkki sanoi. Nojauduin eteenpäin pöytää vasten ja tunsin, miten pakaroitani levitettiin sormilla. Samalla tunsin, miten kostuneet häpyhuuleni erkanivat toisistaan avaten aukon sisälleni kuumaan ja kutsuvaan pimppiini. Samalla tunsin, miten jotain työntyi sisälleni. Se tuntui niin paksulta mutta liukui ihanasti märkään rakooni. Tuntui siltä, että se painuu aina vaan syvemmälle ja syvemmälle. Polveni notkahtivat, kun se pumppasi edes takaisin aina pohjaan asti. Ei varmasti kulunut kuin muutama minuutti, kun tunsin supistelua pimpissäni. Työnnä nyt syvälle ja laske kaikki sisälleni, tuntuu niin hyvältä, sain sanotuksi. Samassa sain mahtavan orgasmin ja tunsin, kuinka penis painui syvälle ja laukaisi satsin kuumaa spermaa sisälleni. Voi että se tuntui hyvältä.
      Tunsin taas käden jalkojeni välissä ja ilmeisesti sperma pimpistäni valui käden päälle. Hetken kuluttua käsi poistui jalkovälistäni ja hakeutui rinnoilleni. Nyt lämmintä spermaa hierottiin molemmille rinnoilleni. Spermaa valui myös reisiäni pitkin polvissa oleville pikkareilleni.
      Nyt kun päästiin vauhtiin, niin otetaanhan vielä samaa menoa toinen kierros, Erkki sanoi. Jos haluat niin oikein mielellään, vastasin.
      Nojauduin taas pöydän päälle ja spermalla tahratut rintani osuivat pöydän pintaan. Edelleen spermaa tippui myös pimpistäni. Se ei kuitenkaan estänyt uutta tunkeutumista nyt todella kosteaan ja limaiseen rakooni. Tällä kertaa homma hoitui paljon rajummin kuin ensimmäisellä kerralla. Minuun melkein sattui, kun penistä survottiin sisälleni sellaisella vauhdilla, mitä en ollut koskaan kokenut. Nopeasti se alkoi kuitenkin tuntua taas hyvältä ja pian olin taas valmis. Tunsin voimakkaan orgasmin supistelut jälleen pimpissäni ja sain lisää spermaa sisälleni. Kyllä tuntui mahtavalta. Taas sama toistui, eli valuva sperma otettiin kädelle ja sekin hierottiin rintoihini – pääasiassa nännien ympärille.
      Hetken hengähdettyämme Erkki sanoi, että voin poistaa silmämaskin ja siistiä itseäni. Yllätys oli melkoinen, kun keittiössä oli toinenkin mies. Ajateltiin, ettet varmaan pahastu, jos Marttikin saa nauttia tiukasta pimpistäsi, Erkki sanoi. Olin vähän hämilläni mutta nyökkäsin hyväksyvästi ja aloin pyyhkiä spermaa haaroistani.
      Seuraavalla kerralla – koska se sitten onkin – haluan, että kerrot jostakin salaisesta fantasiastasi niin katsotaan, saataisiinko se toteutettua, Erkki sanoi. Kuulostaa hyvältä ajatukselta, vastasin. Marttikin voi olla mukana, jos ehtii ja haluaa, sanoin vielä.

      • Anonyymi

        Olet idiootti. Miksi kyyläät täällä. Sinulle riittää Aku Ankkasi.


      • Anonyymi

        Hyvä kertomus, oliko ehkäisyä vai ihan luomuna


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kertomus, oliko ehkäisyä vai ihan luomuna

        Paskakasa oli


      • Anonyymi

        Ihanan estoton rouva :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanan estoton rouva :)

        Sadan kilon siika silliviivalla hyh hyh


      • Anonyymi

        Kun Rouva jo aloittaa kesälomansa vieton noin ;) Niin, monet uusinnat on edessä ennen syksyä...


    • Anonyymi

      Upea tarina ,jatkoa toivottavasti luvassa 😉

      • Anonyymi

        Täyttä paskaa


    • Anonyymi

      Nautittavaa. Kuinkahan moni kesätalkkarin tutuista kylillä näkee nuo kuvat. Nyt puuttuu mitä kesätalkkarin kanssa tapahtui syksyllä, kun kesätöistä palkanmaksun aika.

      • Anonyymi

        Speden löpinöitä


    • Anonyymi

      🥰 Ihana kertomus. Jännityksellä odota.n lisää. Pöksyt kostuu.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, oli hyvä kertomus. Ihanan kiihoittava 🥰


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä, oli hyvä kertomus. Ihanan kiihoittava 🥰

        Livenä olisi parempa teillekin rouvat.
        Vanha pervo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Livenä olisi parempa teillekin rouvat.
        Vanha pervo

        Vain unelmissas eunukki


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain unelmissas eunukki

        😂😂😂😂😂 vähän on tyhjä pää sulla ja vielä tyhjempää alapäässä😂😂


    • Anonyymi

      Olisko ollut etupenkin Erkki😂😂

    • Anonyymi

      Ihana kesäasukas!

    • Anonyymi

      Olisko missään ensikesäksi kesätalkkarin paikkaa vanhemmalle miehelle😉
      Vanha pervo

      • Anonyymi

        Saattaa olla :)


    • Anonyymi

      Kiva kertomus, mutta vähän ideat loppuneet kesken kontra edellinen kertomus. Jatkoa silti odottelen.

    • Anonyymi

      H­­ei! Om­a stream. Sisää­­nkäynti k­­aikille, jotk­­­a haluav­­at pitää ha­­uskaa 👉 http://2955222.com/H/B2mt 👈

    • Anonyymi

      Naapurinmies kävi vielä jälkikäteenkin kiittelemässä Minua, ja jätti oikein tyyriin konjakkipullon Heidän rantasaunansa rappusten uusimisesta.
      Olisikohan kiitellyt hyvästä työstä? Jos olisi edes aavistanut jotakin, vaimonsa panoista remonttimiehen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 65 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe