Työnantajat

Anonyymi-ap

Kuinka voi eräät työnantajat edes tarjota 0 tuntisopimuksia. Se on tosi alentavaa työntekijöitä kohtaan tämmöisenä aikana kun kaikki hinnat ja maksut nousee. Pyhällä hengelläkö työnantaja kuvittelee työntekijän pystymään edes semmoisella tuntimäärällä pärjäävän. Semmoinen sopimus ei edes kelpaa paskapaperin virkaa tekemään.

16

1228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Työntekijöitä on haussa pilvin pimein Kankaanpäässä ollut oitkään mutta palkat pyörii 11€ tunnissa ja siitä verot, matkakustannukset (julkinen liikenne olematon, oma auto pakollinen), maksat asumiset , ruuat ,ym menot. Moni yksityinen yrittäjä sanoo että nuoret eivät jaksa tehdä duunia,YKSIKIN TAPAUS ETTÄ KAVERI OLI HINKUNUT TÖIHIN , SITTEN PYYTÄNYT 7H TUNNIT JA SITTEN 6H TUNNIT VRK JA .PIAN EI ILMESTYNYT OLEENKAAN. Liian hyvät tuet kun kotiin saa rahat olemiseen sekä suomalaisille että maahanmuuttajille. Täällä loisii kerrostalo kaupalla tukien varassa eläviä. Nykyään nuoret mene mihinkään työhön joka on fyysistä, on paljon tiktokkkaajia , koodaajia, tubettajia kun onniin trendikästä. joku tuottaa someen jotain kuvia jossa ilman vaatteitta tai muutatörkyä ja sillä tienaa.

      • Anonyymi

        Millanen työyhteisö? Jos työväki ei viihdy, nii lähtee. Eiks ni?


    • Anonyymi

      Kaupunkilaisten on hyvä tehdä näin . Maalla asuvalle ei käy että jatkuvasti voi olla eri tuntimäärä työssä.Tää työn tarjoaminen on mennyt ihan pelleilyksi. Jos työntekijä on töissä hänelle kuuluu maksaa palkka jolla pärjää eikä mitään pientä korvausta.

    • Anonyymi

      jOS tarvitaan kiireapulaista, miten tarjoat enemmän kuin mitä 0 sopimus edellyttää ? Kaikki päivät eivät ole samanlaisia. Joskus on sairastapauksia tekijäryhmässä ja esim. silloin tarvitaan kiireapulaisia. Olen sitä mieltä, että suurin osa työttömistä on laiskoja. Tuet ovat niin hyvät, ettei kannata mennä töihin. Mutta toisaalta, kyllä todistus työssäolosta, lyhyemmästäkin, on parempi näyttö seuraaviin työkohteisiin kuin kotona laiskottelu.

      • Anonyymi

        Jos työnantaja pistää sopimukseen vaikka 0-40tuntia .Hän voi silloin pitää sinua vaikka kokoajan 5 tunnilla jos allekirjoitat semmoisen sopimuksen.Tarkoitan viikkotunteja. Ei ole kyseessä mikään että puhuisin mimmoinen kukin työntekijä on.Työnantajan mielestä suomipoika on aina laiska kun vertaa ulkomaan poikaan.


    • Anonyymi

      Katukuvassa näkyy päivittäin työnvieroksujia,kyllä sosiaalituet on liian hyviä kun työt ei kelpaa. Sitäpaitsi ei monella kunto kestä kun oleilee vaan.
      Nuoria ihan helvetin lihavia useammat, ei koskaan tehnyt mitään duunia niin työnantajallakin riski ottaa työntekijäksi ja saikulle jäädään helpolla.
      Nuoret mustalaismiehet esimerkki kun ne vaan oleilee niin ihan järkyttäviä syöttöpossun näköisiä ,istuvat, vetävät tupakkaa ja kaljaa niin varmaan kolmekymppisinä diabeetikkoja, rasvamaksan omaavia ja helkutin huonokuntoisia.

      • Anonyymi

        Näin on! Juurikin näin isomman kokoisen mustalaisnaisen joka just ja just mahtu autoonsa.


    • Anonyymi

      Kannattaa boikotoida näiden verenimijäkoirien yrityksiä.

    • Anonyymi

      No ei kai nuoret mitään opikaan ikinä kun työmailla odottaa nämä haukat arvostelemas heti jos tekee jonkun virheen.hävetkää ahneet paskat.

      • Anonyymi

        Tämä pitää paikkansa. Ensin ylimalkainen "perehdytys" ja jäädään kyttämään virheitä. Omat työt jääkin sitten muiden tehtäväksi, kun niskaan puhaltamiselta ja vit*uilulta ei ehditä tekemään.
        Niin kauan huudetaan ja nokitaan, että nuorelta menee itsetunto ja uskallus ottaa enää mihinkään kiinni. Tavoitteen saavutettuaan, eli jälleen yhden nuoren rikottuaan, ylpeilee saavutuksellaan ja viimeistellään nuoren olemisen pilaaminen ilmoittamalla opiskelupaikkaan tai työvoimatoimistoon, ettei tästä tule koskaan mitään.
        Työnjohto katsoo joko muualle tai läpi sormien, muut eivät auta tai puolusta nuorta, joka rämpii työelämän alkumetreillä. Hiljainen hyväksyntä on koko työpaikan syy, jokainen on vastuussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä pitää paikkansa. Ensin ylimalkainen "perehdytys" ja jäädään kyttämään virheitä. Omat työt jääkin sitten muiden tehtäväksi, kun niskaan puhaltamiselta ja vit*uilulta ei ehditä tekemään.
        Niin kauan huudetaan ja nokitaan, että nuorelta menee itsetunto ja uskallus ottaa enää mihinkään kiinni. Tavoitteen saavutettuaan, eli jälleen yhden nuoren rikottuaan, ylpeilee saavutuksellaan ja viimeistellään nuoren olemisen pilaaminen ilmoittamalla opiskelupaikkaan tai työvoimatoimistoon, ettei tästä tule koskaan mitään.
        Työnjohto katsoo joko muualle tai läpi sormien, muut eivät auta tai puolusta nuorta, joka rämpii työelämän alkumetreillä. Hiljainen hyväksyntä on koko työpaikan syy, jokainen on vastuussa.

        Tämän täytyy olla paikallinen huoltoasema, jossa on tehty ihmisraunioita jo vuosikymmenet. Ja, kun fiksu työntekijä sitten lähtee, häntä vielä muille TT:lle haukutaan pitkään. Sekä kerrotaan miten sillä oli päässä vikaa...

        Ja esimiehelle annetaan ohjeeksi savustaa se työntekijä ulos, joka uskaltaa jotain sanoa, tai muuten vaan joutuu rouvasihmisen mustalle listalle.

        Sairasta. Onneksi itse löysin terveen työyhteisön isosta työpaikasta jossa ei joudu omistajan kiusaamaksi.


    • Anonyymi

      Työpaikkoihin on tullut ihmeellinen toimintatapa kun uusi työntekijä tulee .Perehdytykset on ihan perseestä ja oletetaan että toinen osaa tehdä heti samanlailla kuin nämä vanhat tekijät.Menin ammattikoulun jälkeen aikoinani töihin joka oli eri alaa kuin käymäni koulutus niin vanhempi työntekijä neuvoi minua niin kauan että varmasti osasin työni. Ja kateus on kauheeta työmailla .Pelätään että viekö tuo nyt paikkani jos se oppiikin työn hyvin. Kyllä se niin on että nuoret ne on seuraavia jotka tätä surkeeta maata seuraavaksi pystys pitää.Niin miksei sitä oppia voi niille antaa.Ja työnantajakin siittä sittten pikkuhiljaa hyötyy .

    • Anonyymi

      Päivärahat menee sekasin jos olet muutaman tunnin töis.kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuutta odottaa montaa ylimääräistä päivää rahojaan. Kyllä se voi olla tukien kanssa elävän tosi paskamaista. Onhan joukos näitä joita ei työ kiinnosta pätkääkään. Nää Suomen asiat on vaan pistetty niin ruokottomaan kuntoon.

    • Anonyymi

      Toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa työntekijän Palkattomien vapaiden yksipuolinen määrääminen työnantajan taholta Heikentää myös työntekijän tuloja, eläkekertymää, luottamusta työnantajaan, luottamusta työlakiin, luottamusta omiin oikeuksiin ja siihen, että saisi apua tilanteessa jossa lakia rikotaan työntekijän vahingoksi.
      Miksi työnantaja on erityissuojeluksen alla?
      Ja saa toimia näin?
      Miksi AVI, ammattiliitot(JHL), luottamusmies, verottaja, lakikaveri, kaupunki, työvoimaviranomainen jne. mahdollistaa eli sallii lainvastaisen toiminnan jatkumisen?
      Lisäksi esimiehen käytös työntekijöitä kohtaan on kiusaamisen ja häirinnän kriteerit täyttävää käytöstä, johon ei ole puututtu tavalla, joka lopettaisi moisen käytöksen.
      Siis työntekijän vaihtoehdoksi jää työnantajan sanoman konsensuksen nimissä työssä jatkaminen jaksamisen äärirajoilla laittomilla työehdoilla tai irtisanoutua karenssi kärsien tai jos hyvin käy niin uuteen työpaikkaan siirtymällä tietämättä onko se uusi työpaikka samanlainen kuin edellinen.
      Viesti valtiolta on, että työntekijän on siedettävä laitonta kohtelua ja pysyttävä työssään.
      Lisäisin vielä, että ammattiliitolta ei apua herunut koska en kuulu liittoon mutta ei se mitään olisi auttanut kun voimassa olevaa työehtosopimustakaan ei ole kyseisessä työpaikassa eikä kuulemma enää uutta tehdäkään. Mutta ette te ammattiliitossa tietääkseni ole niitäkään työntekijöitä auttanut jotka liittoon kuuluvat tässä työpaikassa!?

      • Anonyymi

        Kuka valvoo työantajia, työolosuhteita, työntekijän oikeuksia ja auttaa epäkohdissa ja niiden korjaamisessa?


    • Anonyymi

      Petteri orpo😂😂

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe