Yläkerrassa saa meluta niin paljon kuin sielu sietää?

Anonyymi-ap

Onko todellakin niin että kerrostalossa yläpuolella asuva saa tehdä mitä haluaa ja tähän ei voi alapuolella yksin asuva puuttua mitenkään?

Päivittäistä möykkää:

Kanta-astuminen.
Huonekalujen raahaus
Rappukäytävässä möykkääminen.
Kolina, pauke, töminä.
Asunnon oven paiskominen.

Edellä mainitut päivällä ja yöllä.

Isännöitsijä sanoo että pitää kahden ihmisen valitus häiriöstä. Miten tämä onnistuu kun kukaan ei osallistu ja ketään ei kiinnosta?

Poliisilla ei riitä resurssit.

Isännöitsijä sanoo että käy sanomassa, on käyty ja sieltä tulee homoa ja mulkkua huutamalla takaisin.

Möykkää ei voi todistaa kun ei saa ketää todistamaan, nauhoittaminen laitonta.

Taloyhtiön hallituksen jäseniä ei asu kyseisessä talossa ollenkaan.

Kyllä muutan heti maalle jos meteliä puolustava tämän maksaa tai vetoaa normaaliin elämään.

43

420

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos ketään ei osallistu, eikä ketään kiinnosta, niin se saattaa kertoa jostakin. Esimerkiksi siitä, että muut eivät häiriinny vastaavasta äänitasosta. Kerrostalo ei sovi kaikille eikä ainakaan huonosti äänieristetty 50-90-luvun kerrostalo. Vanhemmissa ja uudemmissakin voi olla ongelmia, mutta tuossa haarukassa on kaikkein surkeimmat tapaukset

   • Anonyymi

    Kiitos erittäin paljon viestistä. Olisiko mitään vinkkejä miten voisi ennakoida kerrostalon äänieristyksen laadun, onko tämä edes mahdollista?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos erittäin paljon viestistä. Olisiko mitään vinkkejä miten voisi ennakoida kerrostalon äänieristyksen laadun, onko tämä edes mahdollista?

    Suomessa kerrostaloasunnot on asuntoyhtiön omaisuutta, jos tehtäisiin parannuksia jälkeenpäin , niin siitä tulisi kallista ja se pitäisi sitten tehdä jokaiseen asuntoon.
    - Toista on esim Valko-Venäjällä jossa kerrostaloasunto on oma kiinteistö. Voi katsoa Pavel Sidorik kerrostalo asuntokorjaus videoita. Google ei kyllä oikein osaa kääntää teknistä sanastoa. Toisissa videoissa on kyllä valmis Suomenkielinen käännös , niin voi katsoa tv sovelluksella.


  • Anonyymi

   Alakerran kessuttajaterroristin myrkkysavut tulee asuntooni yötäpäivää.

   • Anonyymi

    Otan osaa..ja saan osan..😀


  • Anonyymi

   Käsittääkseni järjestysssäännöt ovat kaikkialla samanlaiset , ruiippumatta siitä asuuko vuokralla vai omistusasunnossa. Järjestyssäännöt kieltävät metelöinnin tietyllä aikavälillä 21-22:00- 07-08:00 välisenä aikana.
   Kannattaa kysyä käsivätkö muut naapurit metelistä ja nimilistan kanssa isännöitsijään tai taloyhtiön hallitukseen yhteydenotto.

   • Anonyymi

    Ja kannatta äänittää meteli jos ei muuten usko tai soittaa poliisit paikalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja kannatta äänittää meteli jos ei muuten usko tai soittaa poliisit paikalle.

    Mitenkäs tuo äänittämisen laillisuus kun eikös tuo ole kotirauhan häirintää?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitenkäs tuo äänittämisen laillisuus kun eikös tuo ole kotirauhan häirintää?

    Omassa asunnossa kuuluvia ääniä saa nauhottaa.


  • Anonyymi

   Asiat ovat muuttuneet huonommaksi kerrostaloissa. Aikoinaan oli talonmiehet ja minulla on siitä ajasta hyviä kokemuksia. Asun nyt vielä kerrostalossa ja tämä asumisvaihe on kestänyt parisen vuotta. On myönnettävä, että minä en ainakaan tällaiseen asumiseen enää totu. Kyllä tässä talossa jonkinlaiset äänieristeet on, mutta jos meteli on tuota luokkaa, niin kyllähän se auttamatta kuuluu toisiin asuntoihin. Poliisin mukaan ei saa provosoitua mihinkään, vaikka mitä kuuluisi naapurista. Poliisi sanoi, etten saisi enää soittaa myöskään hätänumeroon tällaisissa tapauksissa. Poliisi on sitä mieltä, että olen soittanut liian monta kertaa jo ja minulla on kielto päällä ko. asian suhteen.

   • Anonyymi

    Talonmiehet pitivätkin järjestystä yllä, muinoin ja hoitivat monia asioita, huolsivat sitä taloa.
    Nykyään kaikki ulkoistetaan jollekkin huoltofirmalle ja isännöitsijälle joilla on sitten kymmenittäin taloyhtiöitä vastuullaa, eikä oikeastaan mikään toimi. Tehdään vain välttämätön ja käyntejä saa odottaa päiviä. Poikkeus tietenkin akuutit vesivuodot jne.

    Mutta muutoin ei oikeastaan tehdä mitään, käydään paikan päällä , todetaan asia ja siiretään vastuu jollekin joka on vuosi sitten kasannut kaapit ja unohtanut putkien kannatukset tai jonkun muun asian.
    Saman huoltofirman nimissä kun se putkari oli jo käynyt tuolloin, vastuuta voi siirrellä loputtomiin.
    Esim. Vaikka näin, taloyhtiö tehnyt sopimuksen yksityisen yrityksen kanssa TIMPURI TIMO OY . Tässä yrityksessä toimiva työskentelee kuitenkin sekä yksityiselle yritykselle sille TIMPURI TIMO OY: lle … että huoltofirmalle joka toimii isännöitsijäfirman alaisuudessa.

    Sama kaveri käy tekemässä duunit, mutta riippuen aina onnistuuko homma vai ei , niin TIMPURI TIMO OY: n vastaava pomo kertoo aina työntekijän tehneen homman huoltoyhtiön nimissä. Jos kaiki menee hienosti , hän on tehnyt sen yksityisen yrityksen TIMPURI TIMO OY: n nimissä.
    Muutoinkin taloyhtiössä pallotellaan todella härskisti vastuuta, aina kysyttäessä joku muu hoitaa asiaa, se ”joku muu ” taas on sitä mieltä, että asia ei kuulu hänelle ja heittää pallon edelleen takaisin asukkaalle joka ei saa itse asiassa koskaan asiaansa hoidettua.
    Tupakointi tässä yhtenä hyvänä esimerkkinä. Valitat kenelle tahansa , kukaan ei voi ongelmalle yhtään mitään, ei taloyhtiön hallitus, ei isännöitsijä, ei yhtiökokous, ei kaupungin terveysviranomaiset, ei huolto, jolle sataa valituksia tupakankärystä toistuvasti. Kukaan ei voi yhtään mitään.

    Pihalle mennään kun kaikki näkevät, kun tulee pimeää eikä kukaan näe, poltetaan parvekkeella yömyöhään asti.


   • Anonyymi

    Ja sitten itkevät kun esim. naapurin tapettua eukkonsa ei kukaan ole kuullut mitään???

    Yhtä kaksinaamaista kuin esim. alkon mainonta, esitellään jopa tv:ssä tuotteita ja toisaalta valitetaan kun porukka ostaa ja alkoholisoituu.

    Veikkaus mainostaa pelejään ja varoittaa että pelaa maltilla...

    Yritä sitten tässä olla!


  • Anonyymi

   Mene lähimpään kodinkoneliikkeeseen ja osta isoimmat stykarit mitä löytyy. Luukuta niin että ikkunat väräjää. Ja luukuta vaikka et ole kotona. Luukuta yöllä. Potki pattereita. Hakkaa lätkämailalla kattoa yökaudet. Töni. Tuki rappukäytävä häneltä. Yms. Auton naarmutukset jne Äläkä ikinä tunnusta mitään.

  • Anonyymi

   Onko Heinämutka Jyväskylässä?

   • Anonyymi

    Ketjun aloittaja saattaa olla Heinämutkassa kyllä. Mutta minä kommentoin myös, enkä asu oikeastaan kaukanakaan Heinämutkasta ja häiriöitä on täällä myös ollut Mannilan suunnassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ketjun aloittaja saattaa olla Heinämutkassa kyllä. Mutta minä kommentoin myös, enkä asu oikeastaan kaukanakaan Heinämutkasta ja häiriöitä on täällä myös ollut Mannilan suunnassa.

    Jyväskylässä poliisit pelkäävät ja nuoriso hallitsee kaduilla ja vuokrakerrostaloissa.

    Avovankiloita, päihdeklinikoita ja perhekoteja, joissa ongelmanuoria joka paikassa.

    Jyväskylä on modernin liberalismin tuotos. Betoniviidakon lait.

    Tourulan Mc Donald'sin luona autojengiläiset kokoontuvat öisin.

    Varokaan Miittiporukka ja Street Fighters katujengejä.


  • Anonyymi

   Löylykatu 9 Jyväskylässä aivan samat ongelmat opiskelijoiden haalaribileet keskellä viikkoa (keskiviikkoisin)

   • Anonyymi

    ^ Siis samat ongelmat Löylykatu 9, Jyväskylä opiskelijoiden haalari hilluntai keskiviikkoisin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ^ Siis samat ongelmat Löylykatu 9, Jyväskylä opiskelijoiden haalari hilluntai keskiviikkoisin.

    Nuo nyky "opiskelijat" vaikuttavat enemmänkin nisteiltä käytöksensä vuoksi.


  • Anonyymi

   Olet onnekas vuokralainen: muuta pois. Valitse talo sen mukaan, että siellä olisi omistusasujiakin.

   Puhu naapureillesi ja tehkää yhteinen valitus. Tietenkin helpompaa saattaa olla vain muuttaa pois. Aina voi puhua vuokranantajalle myös.

   Kyllä ääni kantautuu myös uusissakin kerrostaloissa, että tässä asumismuodossa pitää muut huomioida.

  • Anonyymi

   Vaadi taloyhtiön hallituksen jäseniä paikan päälle. Tai yritä saada joku yhteistyökumppaniksi talon muista asukkaista. Parhaiten se onnistuu talkoiden yhteydessä tutustumalla toisiin ja vuosittaisten yhtiökokousten aikana. Talkoissa pääsee jotenkin taloyhteisöön sisälle. Introverteille tosi vakea paikka.
   Yhtiökokouksen esityslistalle tai vapaasti esille tuoden ( puheenvuoron pyytäminen) talossa esiintyvä häiritsevän metelin aiheuttaminen ja vaadi taloyhtiön hallitusta puuttumaan siihen.
   Yhtiökokouksessa voi ilmaista huolensa ja ärtymyksenä yläkertalaisten metelöinnistä.

   Se, että isännöitsijän mukaan tuosta asunnosta saa vain tietyntyyppistä palautetta , ei tarkoita sitä että nostettaisiin vain kädet pystyyn eikä tehtäisi mitään. Ei siis lakaista roskia maton alle, vaikenemalla. Häiriön aiheuttajien kanssa keskustellaan ja tuodaan painkkaasti esille se, että esim.yöaikaan on elettävä normaalia hiljempaa, ei huonekalujen siirtämistä esim. Jos ei mene perille niin..
   Kirjallinen varoitus, ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta, ja ulos, asunnon haltuunotto ja tyypit pihalle. Tai vuokrasopimuksen irtisanominen. Jos ovat vuokralaisia, ja toki näin ollessa yhteydenotto asunnon omistajaan.
   Se on yksinkertaisesti vain laitettava kova kovaa vastaan, näiden kanssa ei kannata lähteä leikkimään mitään kuurupiiloa.
   Kai sinulla on seinänaapureita? Todennäköisesti sama meteli kuuluu myös heidän asuntoihinsa? Voi toki olla ettei se heitä häiritse, jos naapurisi ovat ikäihmisiä joilla on merkittävä kuulonalenema?
   Sama ongelma koskee myös tupakointia. Jos kaikki naapurisi tupakoivat, ja useimmat muutkin asumassasi rapussa, on turha odottaa taloyhtiön muilta asukkailta yhtään mitään. Ei siis mitään.
   Jos vielä taloyhtiön hallitus on sellainen joka suosii ja puolustaa tupakoivia, on tilanne aika toivoton. Siinä ei isännöitsijäkään voi mitään. Ihan sama jos taloyhtiön hallitus ei usko tai noteeraa valitusta lainkaan,,ei pidä sitä minään, on kyse osakkaaseen kohdistuvasta, väheksyvästä ja ennakkoluloisesta ja mahd. jopa kielteisestä asenteesta.

   Kaikki vaatii juuri sitä yhteishenkeä, kaikki yhden puolesta - jne. Henkilökemiat, ne ratkaisevat. Kuka tykkää kenestäkin, kenestä tulee inhokki , kuka suosii keitäkin - eli ihan samat kuviot kuin koulussa, opiskelussa ja työelämässä.
   Joku on aika se porukan viimeisin joka valitaan joukkueeseen ja jotkut aina suosikkja. Kuka kiusaa ketäkin ja keiden avustuksella.
   Taloyhtiössäkin esiintyy kiusaamista, siinä missä koulussa ja työpaikoilla. Kiusaamisen kohde jätetään aina yksin , ettei jouduttaisi itse kiusattavaksi.
   Ihan samat pelisäännöt ihmissuhteissa toimii joka paikassa. Kiusatuksi tullutta välttellään ja otetaan etäisyyttä ja kiusaajaa mielistellään - ihan tuttua kuviota.

  • Anonyymi

   Siivouksen alaston siivojsa f secure Carpi joudu esillä, on trns nainen.
   Eija Kivelä ryhmä Nivala kuhan paljon vettä menee.

  • Anonyymi

   Alakerrassa asuja taas ainoana Heka -Helsingin kaupungin vuokra asunnossa saa illalla myöhemin:omasta mielestä tupakoida parvekkeella Kontula Lasitukset kinni ettei kissa karkaa. Vaikka parveketupakointi kielto astui voimaan 20.6.22 Ainoana ihmisenä käytä omaa valtaansa väärin.Ei ymärrä hajut nousee parveken sisältä aina ylöspäin.Se 1 savukeen poltaminen haisee. Leviää todella ylöspäin ja rinnakaisparvekeet! Miksi ei polta sisällä? Koska se haise,sepä se. Mutta ei ymärrä ihmisillä on parvekken sisällä ikkunat IKUNOIDEN YLÄKARMISSA RAKOVENTILIT JOSTA SE TUPAKAN HAJU TUNKETUU MUIHN ASUNTOIHIN SIÄÄN.ITSE EI KAI KOSKAAN OLE NITÄ OMIA RAKOVENTILIN SUODATIMIA PUTSANUT.MUT TIETÄISI ASIAN. Se sama tupakan haju ei katso kelloa kun tunketuu toisin parvekeisin ja toisten ihmisten koteihin.Mutta ainahan on 1 mätämuma oli kyse kerostalot,työpaikat tai koulut.Jotka ottavat oman käden oikeuden itselle ja ei noudata sääntöjä mitä kaikki muut noudatavat. Vesalan peruskoulun vierestä Helsinki 94

  • Anonyymi

   Menet itse sanoman nille ,tulevat pällesi ja samanlaiset ihmiset laitaa kimppuusi. Sinulla ei mitään suojaa itsellesi!Ainoa pydät kaverisi yökylään ja alekirjotuksia niiltä häirintä päivät. Laitat ylös päivä kello häirintä ja todistavat kaverisi yökylässä tai sukulaisesi kulloinkin.Kerää 1-2 kukautta aihe ja nimet. Lulisi alkaa tapahtuu. Aijon tehdä itse nin joka kerta kun alakertani nainen tupakoi ilta myöhemmin parveke menen napurini ovikelloa soitaa ja yläkeran ystäväni.Pydän tulee haistele kotiani ja parveketta.Ylös kellon aika päivä ja se lista Heka itän.

   • Anonyymi

    Jos on kaveeita ja sukulaisia, kaikilla ei ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos on kaveeita ja sukulaisia, kaikilla ei ole.

    Suomen laki takaa kaikille ihmisille kotirauhan, myös yksin eläville ihmislle mutta tätä ei tarvitse näköjään noudattaa ja tähän vetoavat kaikki suojatyöllistetyt isännöitsijät!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen laki takaa kaikille ihmisille kotirauhan, myös yksin eläville ihmislle mutta tätä ei tarvitse näköjään noudattaa ja tähän vetoavat kaikki suojatyöllistetyt isännöitsijät!!!

    Ei ole mitään kotirauhaa ainakaan minulla ollut pitkään aikaan.. Siinä on ollut viime asunnoissa ja nyt taas tässäkin sitä porukkaa, joka häiriköi ja uhkaileekin minua jatkuvasti. Isännöitsijöistä ei ole ollut ainakaan minulle apua, nämä häiriköt ovat ottaneet jopa isännöitsijään yhteyttä ja todistaneet, että minä häiritsisin heidän kotirauhaansa. Onhan siinä yksi mies tosin ollut, jota puhuttelin kovaan sävyyn ja tämä mies sai jonkunlaisen hermoromahduksen ja joutui sitten muuttamaan. Ko. miehen sanottiin olleen rauhallinen mies, mutta oli siinä huumeporukassa kuitenkin ja nyt nämä huumeliigan miehet kostavat edelleen minulle tätä asiaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen laki takaa kaikille ihmisille kotirauhan, myös yksin eläville ihmislle mutta tätä ei tarvitse näköjään noudattaa ja tähän vetoavat kaikki suojatyöllistetyt isännöitsijät!!!

    Isännöitsijöitä on tosiaankin monenlaisia. Yleensä heiltä odotetaan usein enemmän kuin pystyvät antamaan. Tyhjästä on paha nyhjästä.
    Isännöintifirmoihin pitäisi palkata sosiaalityöntekijöitä, kodinhoitajia, juristeja, ensiaputaitoisia mielenterveyspuolen asiantuntijoita, muutama poliisi ja lastensuojeluviranomaisia, äihdehuollon työntekijöitä, huumevieroitusklinikka, neulanvaihtopiste..


  • Anonyymi

   Eiköhän nuo äänet ovat tavanomaisia. Jos kävelemisen äänet häiritsee, tottakai muutkin tavalliset elämiseen kuuluvat asiat aiheuttavat enemmän ääntä .

   Ja Vaikka on hiljaisuus yön aikana, kyllä työtä tekevä saa ottaa suihkut ja keittää aamupuurot vaikka nousisi ylös kello 2. Tai illalla/yöllä töistä kotiin palavaa saa esim käydä suihkussa ja tehdä ruokaa.

   • Anonyymi

    Riippuu siitä miten niitä keittiöastioita käsittelee? Mikro piippauskin voi kuulua naapuriin, mikron oven sulkeminen myös, siitä kuuluu yllättävän kova ääni.
    Viskataanko ruokailuvälineet lavuaarin täysillä ( kolinaa) ja vettä päälle. Heitellänkö asioita samoin kuten päiväsaikaan, lasit pöydälle kolauksen kera, samoin veitset ja haarukat viskotaan pöydälle huomioimatta sitä, että yöaikaan kaikki kuuluu selvemmin kun ympäristö on hiljainen. Päivällä monet muut äänet peittävät alleen normiäänet.
    Ovien paukuttelu myös. Vaatii normaalia ymmärrystä tajuta kaikki nämä asiat.

    Itse yritän todella olla hiljaa ja toimia varovasti, jopa lasken haarukan pöydälle hiljaa, ettei äänet kuulu naapuriin. Usein servetin päälle. Siis kaiken teen tavallista ” pehmeämmin” varoen ja tarkkaan. En halua olla se ” tunnettu, kaikkien tietämä” meluava naapuri. En halua ikävän häirikkö naapurin mainetta itselleni.
    Meillä kuuluu naapurista jopa tietokoneen peliohjelman äänet, puhe ( sanoista ei aina saa selvää) aivastukset, yskimiset jne. Kylpyhuoneesta kuuluu vain valuvan veden kohona, pyykinpesukoneen linkousäänet. Kännykkään puhuminen..
    Ja ne hajut! Pohjaanpalaneet ruoat, nakki- jauhelihalastikkeen teko,, maksalaatikkot, keitetyn perunan hajut, silakkalaatikko, kaalilaatikko, hernekeitto, partaveden ja hajuvesien hajut, deodorantin suihkuttelut, tupakoinnin sähkötupakan hajut mukaan lukien, piipputupakointi, sikarien hajut, ihan kaikki , puhdistusaineet, jopa naapurin parveketuuletuksen tuoma jäätävä viima ja kylmyys jne. tlee olohuoneeseen, loputtomiin.
    Todennäköisesti kuuluisi myös perheriidat, laulaminen, seksielämän äänet jos sitä harrastettaisiin keittiössä tai olohuoneessa jne.

    Ja näin siis keittiössä, olohuoneessa ja eteisessä.
    Makuuhuoneessa ei mitään.

    Eteiseen tulee rapusta kaiki hajut, samoin rakenteiden kautta ,naapurin sisällä tupakoinnin käryt, ihan kaikki p..ka, sokeritoukkia, paperitoukkia ja turkiskuoriaisia , ihrakuoriaisia unohtamatta.
    Naapurin likavaatteiden hajut, etikan käyttö, maalaamisen ja remontoinnin tuottamat hajut, liimojen jne. Samoin kaikki nakutukset, toimistotyökalujen käyttö jne.
    Rappuun jää runsaasti tupakoivan jäljiltä hengityksen tuottamat hajut ja vaatteisiin jämähtäneet, piinnttyneen tupakan ja tervan hajut, ei tarvitse kuin kaverin käväistä tuttuaan tapaamassa niin hajuvanan jättää.
    Samoin hissiin jää tupakan hajut hengityksestä ja vaatteista. Kaikki haisee jollekin kaiken aikaa ja kaikiialla haisee.
    Ja meteliä kuuluu, tuolia siirretään, pöytää siirretään, se ääni kun tuolin jalat osuu lattiaan. Ja tuo,ia vedetään lattiapintaa pitkin.
    Pölyimurin äänet kuuluvat jne. , ihan loputtomiin siis ääniä..
    Yöllä kaikki kuuluu monikertaisesti voimakkaammin ympärillä olevan hiljaisuuden vuoksi. Se täytyy aina muistaa.


   • Anonyymi

    Ihminen voi myös kävellä normaalisti eikä kanta-astuen kuten vittupää!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihminen voi myös kävellä normaalisti eikä kanta-astuen kuten vittupää!!!

    Luuletko, että kyseinen henkilö edes tietää kanta-astuvansa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luuletko, että kyseinen henkilö edes tietää kanta-astuvansa?

    Mitä muuta näiltä narsistisilta paskapäiltä voi odottaa?!


  • Anonyymi

   Kanta- astujat ovat alkuperäisiä suomalais- ungrilaista heimoa, tulleet Laatokasta joskus about….no joskus..
   Kanta- astunta on merkki itsevarmasta ihmisestä, määrätietoisesta, tekee mitä haluaa. Sotilassukua taustalla paljon..😆 askellus muistuttaa hyvin paljon armeijan näytöksistä tuttua - erityisesti itärajan tuolla puolen- marssityyliä, katse sivulle ja reipas jalan ylösheitto ja ponteva alaslasku siten että kengän kanta kopsahtaa äänekkäästi maahan.( lattiaan) 🙄🤔

   • Anonyymi

    Marssi on kuin punaisella torilla ikään ja tehdään mitä mieleen juolahtaa asunnossa , asunnot lattiasta kattoon hamstrattua tavaraa , tuskin koskaan sivotaan edes , eikä uskota isännöitsiän huomautuksia , seuraavaksi viranomaiset asialle , valehdellaan päin naamaa , sivistymätöntä porukkaa kuten tainnu useammalle selvitä mediastakin .


   • Anonyymi

    Muuttakoot alimmaiseen kerrokseen jos ovat henkisesti niin vajaita etteivät osaa kävellä kuin sivistyneet ihmiset!


  • Anonyymi

   Nuoriso on harvinaisen typerää porukkaa nykyään. Äskenkin ulkona kulkiessa joku ulisi jotain typerää perääni, mutta onneksi oli kuulokkeet korvilla ja musa sen verran isolla etten saanut selvää. Täysin tuntemattomia teinejä.

   Jos mölyapinoita ei saa kuriin, on muutto edessä. Näin se valitettavasti on.
   Onneksi itsellä hiljainen talo, kiitos siitä naapureille.

   • Anonyymi

    Ja jos edes katsotkin niin käyvät päälle. Jos voitat tappelun saat tuomion. Jos häviät niin joudut hakatuksi. Sekä roskaväki maalittaa lopun ikäsi.

    Viranomaisista ei ole apua.


  • Anonyymi

   Myydään koko rivitalo,koko paritalo kirurgian hoitovirhe hautajaiskahvit,nyt se vuokralainen kuvaa meidän taloa,puhuu, myyty koko paritalo vaikka puolikas.
   Kolme istuu autossa kaksi edessä yksi tsksnaaihe sama.
   Avioero

  • Anonyymi

   Hiltillä poraamaan kattoon ruuvinpaikkoja kattoruunuja varten iltaisin klo 21:58 ja aamuisin klo 7:02 parin viikon ajan. Jo 5 s kerralla on sopiva annos.

  • Anonyymi

   Symppaan. Minulla samanlainen. Karjuu kaikki yöt, pitää juhlia koko kaupungille. Siivoukset hoidetaan yöllä, pimeässä.

   Muiden mielestä ihana pellavapää. Lisäksi savusta muiden asunnot kamalalla tupakankatkulla. Toivon, että pian nappaa Tinder-tyttöystävän kanssa ja saa mukavan pikkuvesselin ja muuttaa jonnekin kauas pois.

  • Anonyymi

   Viesti poistettu. Onko pieni mies valittanut ylläpitoon ?.

  • Anonyymi

   Hyvä aloitus ja hyviä vastauksia! Pystyn samaistumaan moneen! Olen ihan samaa mieltä noista kanta-astuja mulkuista, kertoo enemmän tyhmyydestä ja itsekkyydestä kun mistään muusta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   189
   1996
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   137
   1281
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   140
   1180
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   436
   931
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   26
   717
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   638
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   36
   620
  8. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   71
   521
  9. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   100
   517
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   59
   502
  Aihe