Miten vietätte joulua?

Itse olen jouluaaton töissä, mutta joulupäivänä menen perheeni ja ystävien luokse käymään. En kauheesti joulusta perusta ja nykyään vähän turhan kaupallista ja höösätä yhden joulun takia.

18

547

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jouluna on vapaata ja vietän ystävien ja sukulaisten kanssa. Pidän joulua tärkeänä ja laittelen jo joulukoristeita. Joulu katkaisee talven ankeuden ja siitä pitää ottaa kaikki irti. En tarkoita lahjavuoria.

  • Anonyymi

   Sukulaisissa menee näin sinkkuna. Joulun vietto on mukavaa ja rennoissa merkeissä juhlitaan. Syödään hyvin, pelataan lautapelejä, lueskellaan ja ollaan vain. Meillä on tapana hankkia lahjojakin, muttei hiki päässä vouhoteta.

  • Anonyymi

   En lue itseäni jouluhössöttäjäksi, vaikka laitan jouluruokia ja muutakin tunnelmaa. Musta on kiva juhlia aina kun on tilaisuus. Lahjatkin kuuluu jouluun.

  • Anonyymi

   Aattona mennään lapsen isovanhemmille syömään ja seuraavana päivänä mun siskon luo kylään. Rauhallisesti kotosalla loput päivät. Toivottavasti pääsisi pulkkamäkeen 3-vuotiaan kanssa. Vaimon kanssa katsotaan iltaisin elokuvia, syödään ja juodaan glögiä. Eli aika perinteistä luulisin. Mä rakastan joulua.

  • Anonyymi

   Joulun päivät kaikki töissä iltavuorossa.

  • Anonyymi

   Näillä näkymin perinteiseen tapaan perheen ja muutaman muun läheisen kanssa. Viikko vapaata yhteensä. Muutakin ohjelmaan mahtuisi. Aika basic koristelun puolesta, hyvät ruuat ja lahjan hankin jokaiselle.

  • Joulu on ihanaa aikaa kynttilöineen ja joululauluineen. Töissä kaikki illat tänä vuonna, mutta nautin silti 🙂

   • Niimpä ja joulukatu tuo vähän piristystä valoineen..


  • Anonyymi

   Hienoa sinulla on työ ystävät ja perheet joiden luona voit käydä visitillä.Osasto tässä vastata ei kai minun kulu kun naisena minun juttu on mies. Vastan vain aloitus koska olen ihminen joka myös Helsinki marssi pride kulkuessa IHMIARVON JA TASA ARVON PUOLETA. Olin samasta suustä pride irkossa Alppilan kirkko Kallio Helsinkiä kesällä.Montaa teitä ei ollut.Ihmetelin miksi?Vain kouralinen ihmisiä.Vaikka messu oli kaunis ja liikutava,kuin kaikkien puheet alttarilla.Tänä jouluna ole ysin. Joten joulua en niin sanotusti vietä.Odotan kyllä kerrostalon Joulu saunaa.Ystäviäni sukuani on kuollut todella paljon syy yksin . Kun kuitenkin vapaa ehtoistyön ruohontaso juuri tuonut ihmisiä elämään paljon.Luku ja kirjotustaidottomia mutta jo Suomen kansalaisia tai vakituinen oleskelu lupa. Ovat työlistyneet omien joukkoon ja Joulua eivät vietä vaan töissä likeissään.Pikki rikkinen haikeus on väistämättä.Mutta sehän on vaan yksi viikonloppu ja ohi.

  • Anonyymi

   Läheisten kanssa perinteiseen tyyliin. Rentoutumista, jouluruokia, suklaata. Lomapäiviä siinä useampi. Laitan jouluvaloja, kuusen, kynttilöitä, joululiinat. Lahjat on pienemmässä osassa, suosin omatekoisia.

  • Anonyymi

   Aloitin jo jouluvalmistelut.

  • Anonyymi

   Jos hän ei rohkene luokseni jouluun mennessä niin sitten yksin. Luminen metsämaisema, pari puuta riittää. Illalla takkatuli telkkariin ja äänet isolle ni johan tuntuu aidolta. 🎅

   • Anonyymi

    Luminen maisema on parasta, tulisi vain lunta ajoissa.


  • Anonyymi

   Lunta! Aika jouluinen fiilis, muutenkin jouluvalmistelut tulilla.

  • Anonyymi

   Nyt on sovittu kolme joulutapahtumamenoa kauneimmat joululaulut, yhdet joululahjavalvojaiset, laitettu koristeet esille, ostettu kynttilöitä, suunniteltu ja hankittu osa lahjoista, joulukortit ja kolme joulukalenteria, suklaata ja pähkinöitä, glögiä, ladattu Jouluradio.

  • Anonyymi

   Yksin kotona.

   • Anonyymi

    Oletko tietoinen sateenkaari ihmisten yhteisestä joulusta? Löytyy jos haet tolla nimellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oletko tietoinen sateenkaari ihmisten yhteisestä joulusta? Löytyy jos haet tolla nimellä.

    Sateenkaari-ihmisten yhteisöllinen joulu


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   277
   2844
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2477
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   108
   1246
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   92
   848
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   52
   824
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   241
   742
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   718
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   703
  Aihe